+2 haakpatroon omslagdoek

+2 haakpatroon omslagdoek

+2 haakpatroon omslagdoek

 

dit is dus een haartje begin dus is gewoon een rondje door een steek en rustig aan halen en dan raak je twintig losse echt los lossen want je moest in de achterste lus gaan steken en als je ze heel vast raakt dan is dat echt een heel vervelend werkje dus ik tel nou weer niet mee onder zitten kletsen 2 2 4 6 8 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 nu doe ik een keer lossen die had ik niet mee dus die sla ik over nu draai ik mijn haak werk in de deze slak over dat was de keer lossen en dan steek ik hem in die cactus te rondje in europa mij niet rond je achterste streepje het is de achterste lus dat doe je eigenlijk al die toeren 20 keer in de achterste lus en dan wil ik ze los op opgezet krijg ik ze gewoon makkelijk er doorheen want als je dat niet hebt gedaan dan is het echt gepriegel en dan wordt je plan is de eerste toer echt niet fijn om te raken hun steken in de steek dus niet aan de voorkant maar je steekt aan de achterkant in en dan heb je 20 vaste eerste tour is af nu ga ik weer een keer lossen en dan raak ik in dus dit is mijn keer roze in de achterste lus haak ik gewoon weer verder met mijn vaste en ja voor jou moet je dus kijk hoeveel toeren dat moeten zijn voor je boort je moet gewoon eventjes goed meten voor jouw lijf dus in die achterste lus haak je die vaste en dan krijg je dus een wezen dat rimpel effect wat ik heel mooi vind voor woorden ik vind jou heel veel mensen toen belde ik mijn reliëf stokjes vind ik een beetje te grof altijd ik weet niet ik vind dit gewoon wat subtieler wat een mooie report tuurlijk mag je het ook met reliëf stokje doen als je zegt dat dat vink mooier en klaar want dat heb ik er 50 stoere voor nodig dus dit zijn er twee die in zo’n zo’n bubbeltjes 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 246 30 twee video’s s40 twee vier zes acht en het is nummer 50 dus dan ga ik laten zien hoe je die je aan elkaar raakten dus dat je gelijk je boort vind je je moet ruim maak je dus ook weer

haakpatroon omslagdoek stap 1

helemaal rond dus dat je die ook niet meer goed kan elkaar hoeft te naaien dat je geen naden ziet ik heb lief zo min mogelijk naar de in truien binnen waarom maar dan loopt het mooi over en dan ja dus gewoon een mooi gezicht nou ik heb niet 50 toeren dan leg ik ze tegen elkaar goed kijken dit want ik moet ik steek een en je moet nu ook hierin steek in insteken kom je niet helemaal goed uit en dan pak je de achterste lus dus het achterste lus en dan hou je een halve vaste dus geleid door hier pak je de achterste lus van de eerste van de twee de steak en de achterste lus van de tweede steek en de andere kant en dan haal je begeleid door dus achterste lus het is even gepriegel dus een kommetje donker vandaag met je achterste lus doorhalen achterste lus achterste lus en doorhalen goed kijken dat je nog wel steeds de goede steken pakt dus zo doe je dat tot het pijn dan heb je in ieder geval je nou helemaal netjes vastgemaakt oké met moet even kijken waar ik en jij hier loopt een daad dus dat dat wordt het dan de stad zie je bijna niet en dan kan je de trui verder gaan raken of de maar verder geraken nu heb ik ze helemaal aan elkaar genaaid geraakt in de geval dus je ziet nu dat hier zo de de huid loopt nu ga ik gewoon verder dus kon vinden en draden af te hechten of te doen nou ik raak eventjes te beginnen raad van de onderkant mee dus in twee drie en nu ga ik stokjes beginnen met en toe stokjes en ik doe nu de ene steek doet twee stokjes in de andere steek een stokje dus ik te vermeerderen dit zijn 50 toeren en ik wil uitkomen op 76 dus de eerste steek doe ik een stokje en de volgende doe ik twee stokjes dus hier ga ik ik twee stokjes in dus hier is weer een stokje en in de volgende steek die bovenin raak je twee stokjes en zo raakte dat tot eind dat je je 76 heb dus je maar je moet zelf even passen oké nu is het weer van passie is het eventjes ik wil mijn trui ongeveer mijn mouw tot hier dan moet je deze breedte van je bouw van je arm moet je meten je moet hier doet dan mag die wel wat strakker zie je dan is het hier een beetje los dus je moet hem wel zo maken zoals jij wil dus als je een

 

haakpatroon omslagdoek stap 2

hele lange wil maak je een ietsje smalle zijn ik tot hier wil je bovenarm dan maakt hem nog weer iets verspreider dus meet vooral weert even jouw lijf petra in de trein moet je echt op maat maken je moet jouw leven meten dus niet mijn aantallen aan houden maar met jouw lijf dus een twee in dezelfde steek en dan hier weer eentje en dan hier bovenin 2 en dan de volgende een voor kijk wel uit dat je allebei de lusjes neemt dan anders krijg je zo’n gat niet weer twee in en tot het eind ik heb nu precies 76 steken forever verspreid als ik het dus begin met 1 en dan 2 dus dan heb ik er precies 76 dan sluit ik de tour met in de derde verlossen van de eerste stokje over vaste te doen dus belang door halen nu ga ik verder met de steken en dat is dus 4 stokjes en dan niet afmaken en in één keer door halen en dan 3 lossen en tussen kom precies uit als het goed is dit is mijn eerst natuurlijk draaien mijn raak werk dit is de eerste dit is de tweede die ik dan dus ik maak een stokje maar ik maak hem niet af dus ik laat de lus hangen derde laten lus hangen dit is nummer 4 en ik laat de lus hangen is nu heb ik vier dingen vier lussen en die haal ik in een keer doen dus nu 1 2 3 lossen nu ga ik gewoon weer verder in de volgende stokje een stokje 2 stokjes niet door raden drie stokjes niet doorhalen 4 stokjes niet door halen nu heb ik dus vijf lussen met begin dunne cellen bij dankje doorhalen en dan 1 2 3 lossen de tussen gewoon weer in het volgende stokje dus ik sla niks over gewoon een stokje haken maar niet door halen dus nu 4 dit is nummer 3 dit is nummer 4 hoewel in één keer door alle 1 2 3 dus dat blijf je doen tot het aan het eind dus 4 stokjes niet helemaal door halen naar de vierde in één keer door halen dan 3 lossen ertussen dit is de toeren eigen tour een nou ik ben nu een eind dus ik heb nu ook gewoon weer 4 stokjes over nooit ook een twee drie en ook bij de eerste bij de eerste 4 stokjes waarlijk een halve vaste dus dat hij echt helemaal rond is dus zo heb ik de tour in mijn rond geraakt nu ga ik dus 3 en los of als eerste stokje draai ik mijn haakwerk en nu ga ik naar de volgende toer en dat zijn 4 stokjes om die drie losse heen dus dan is gewoon handig hoeft niet te tellen het is echt heel makkelijk dus dit is de eerste op jou en dus twee drie en vier en dan naar de volgende 1 2 3 en 4 ergens omheen raak is altijd wel heel makkelijk of in nederland in te steken maakt heel handig goede tip van mij ik heb er jarenlang met echt een beetje ja oude haaknaalden gehakt en we geven me beiden de haar beurs in utrecht hoe heet dat de kreadoe toen zag ik het liefst frans u zag ik met deze raak na te haken en toen zijn kit je mag ik eens even proberen naar het is een clover haaknaald hij is super licht ga ik echt heel fijn ook dit is wat breder dus dat de haakt ook gewoon zit ligt lekker hier ook niet zo’n heel dun dingetje dus investeer in een goede haaknaald ze zijn geloof

 

 

6 euro ofzo ja weet niet precies uit mijn hoofd maar waar ineke van de prei moeder hij verkoopt is ook dus als je deze man er in de 10 van sundress garden bestelt bestel er gelijk een goede haaknaald bij een dat echt dat hart zo veel fijner en zo veel lichter en zo veel minder ongemakken maar je gaat er ook misschien wel sneller doorhakken neejoh grapje ik ga ik gewoon heel snel ja mensen zeggen wel eens van uurtje wat doe je dan ik kan het gewoon aan het blindelings kan ik haar netflix kijken en raken tegelijk ideaal zweedse series zijn soms een beetje moeilijk maar mijn vlieg ik versta d’r al best wel wat van dus je leert van zelf ook een beetje zweeds te praten maar zo maak je dus 4 stokjes om die drie losse heen dus dat is de volgende toer en ik blijf je helemaal kan doen tot aan het eind en die sluit je dan ook weer met een halve vaste en dan gaan we naar toe het meerdere 4 stokjes meerdere want ik moet uit komen bij de tour van de waaiertjes moet ik uitkomen op een even aantal delen van 4 en nu zijn 76 dat is niet een even aantal dat is 19 zeg ik dat goed cia 924 is 76 wat ik moet er 20 hebben anders komt mijn waaiers motief niet uit als je een grond raakt dus daar moet je even opletten ik heb een u 76 dus nu ga ik gewoon 76 stokjes om die drie losse heen en dan in de volgende toer allemaal vast en was stokjes gewoon stokjes in de stokjes ga ik vier meerdere dan panel ook komen zit zo’n te kletsen dat ik dacht van oh ik stop maar dit zijn de laatste vier nu heb ik wifi raakte op een in de derde een tweederde en lossen van eerste stokje haal ik een halve vaste dus die heb ik toen ze 3 krijg ik ook af de super tegen de stokjes meerdere die vier bij elkaar met die drie euro zullen tussen nu de vier om de stokjes 4 stokjes om die dries een losse heen nu gewoon een tour stokjes en dan raken daar meerder ik er vier want deze waaiertjes moeten in een even aantal zijn dus dan moet ik het 20 van kunnen raken anders gaat het niet goed met het dit is de eerste nu ga ik naar de tweede en zo raak ik in ieder stokje een stokje en dan raak ik er om de zeg maar 19 ga ik er extra stokje bij 19 kivi je is een 76 tussen naar 19 stokjes haken kun dubbel stokje en dan krijg ik 80 stokjes op het eind en die heb ik nodig voor de volgende toer dus zo doe je dat verteller goed zullen twee vier zes acht tien dertien veertien vijftien zestien zeventien prachting dit is nummer 19 en daar deken nog eens extra in wat is 20 dus zo doe ik dat de vier keer nou ik heb een 80 stokjes ga ik ben ga ik weer met een tweede de derde lossen van eerste stokje eigenlijk door en nu heb ik mijn toer met stokjes klaar nu ga ik aan de waaiertjes beginnen dat is misschien de meest ingewikkelde tour met dat met die met die nokjes en daarna begint het hele steken patroon weer vanzelf dus je draait mijn ja ik werk weer dan raak je drie een losse is het eerst een stokje in hetzelfde stokje in dezelfde steek stay maak je nog een stokje en nog eentje drie stokjes je begint met drie stokjes en en losser dan sta je een twee drie stokjes over een vierde lossen via de stokje maak je een vaste en losse nu sta je bij je de weer vier over dus één twee drie en nu hak je in de 4e stokje raak je weer drie stokjes 1 losse en drie stokjes is in in die ene steek komen zes stokjes met een losse nu weer een losse nu sta is leiden weer 1 2 3 over dus in het vierde stokje dat je een vaste en losse glijden weer een twee drie vier moet dus 3 over in 4 dus steek maak je weer een waaiertje van drie stokjes 1 losse en drie stokjes zo ontstaan de waaiertjes je ziet het ook je ziet nu dat er een waaiertje ontstaat in de volgende toer ga je hier in die ik bij die stoel bij die vaste ga je die bobbeltjes maken dus nu sla je weer drie stokjes over een vaste en losse drie stokjes over dus in de vierde maak je weer een waaiertje van drie stokjes 1 losse en drie stokjes ken een losse midden die overslaan dus in je vierde een vaste en losse 3 overslaan nou ben ik aan het eind gekomen hoe dus je ziet ook dat je nu nog één twee drie stokjes over hebt dus in het eerste stokje waar ik ben begonnen ga ik er nu nog drie want ik ben begonnen met drie stokjes en dan met een te lossen zet ik hem vast daar in het midden in die termen dus dan krijg je hier je waaiertje waar je bent is begonnen en je maakt hem zo af nu doe je een keer lossen nu heb je dus toer 6 nu hebben we deze het gat het is begonnen met die drie losse en 2 stokjes en dan en lossen en dan het drie stokjes overslaan en dan de vaste en uw toer 6 is een keer lossen dan bovenop een vaste 3 lossen en een potje van vijf stokjes 3 losse vaste op kontje van vijf stokjes dus bovenop begin ik met een vaste in rond die losse nu één twee drie de lossen en u het maak ik hier vijf stokjes in die ik niet afmaak dit is nummer 3 dit is nummer 4 dit is nummer 5 nu eigenlijk geen één keer door en nu maak ik een twee drie klassen nu ook omdat gaatje erin dat waaiertje waar je die los hebt gemaakt ga ik een vaste nu weer een twee drie klassen en nu weer een pontje in die vaste dus je maakt eigenlijk een beetje hoog je maakt hem nu weer er echt dus door doordat je die waaier het waaiertje hebt gemaakt kwam er een beetje verschil in je steken waardoor die pop kontjes verbind je eigenlijk maak je wil een rechte lijn daarvan zie hier tussen die drie stokjes daar raak je de vast omheen dus een een 3 nu weer een popcorn een tweede steek derde steek derde stokje file stond je blijft de stokje een keer door halen en om het een twee drie dan weer een vaste middenin dan weer 3 lossen en dan weer een popcorn dus zo krijg je het verloop deze leuk vind ik altijd heel grappig om te haken kweenie hiphop wat je dat geluk om te raken nog mensen hebben een hekel aan ik vind ze leuk dus komen wij ook veel voor in mijn patronen gaat dat wel wat meer wol in zitten maar voor een leuk effect moet je wat over hebben dus die vier en pop kontje aan deze kant maar aan deze kant zie je dat hij een beetje gaat de pollen hoekje in lummen dus zo krijg je dus en steek effect waaiertje en dan zit hier tussen het pontje en die drie lossen en straks ga ik om niet de die losse ga je gewoon weer die stokjes haken ook nog eens drie losser 1 2 3 en dan begint eigenlijk het dan hebben we nu alles tanker behandeld en dan moet je het patroon gewoon herhalen en dan komt het vanzelf uit nu ben ik aan het eind neem ik weer 3 lossen geraakt en ook de start ik weer of nu maak ik hem nu vast aan die vaste waar ik ben begonnen en dan maak ik een halve vaste in dus dat je toe rimmel rond weer hebt geraakt nu maak ik weer 3 lossen als eerste stokje en om die stokjes dat kan je eigenlijk ook weer zien in het patroon ga ik nu 4 4 stokjes haken dus nu nog eerst drie want dat is de eerste stokje die drie lossen en dan 4 stokjes eromheen is aardig begin je nu weer bij deze tour alleen hier of je niet er meer te meerdere dan doe je gewoon in je bij een gewoon 80 stokjes aan het haken en dan ga je gewoon weer verder straks met deze tour dus nu herhaalt toer 2 3 4 en 5 en 6 en 7 deze deze twee tot en met 7 herhaal je dus steeds is gewoon 1 dus het is nummer twee nummer drie en nummer 4 dus dit was die lekkere toeren hoef je er niet op te letten die gaat gewoon heel snel die 4 stokjes eromheen bij deze tour start je eigenlijk met 3 lossen en dan zou je nog maar drie stokjes hoeft te haken maar omdat ik hem precies boven die 4 stokjes wil hebben is makkelijk hier dus eigenlijk dus ik maak hier toch 4 stokjes en ik eindig hier en dan heen komt toch eventjes nog mee zodat hij recht boven die groepje van 4 stokjes is ons krijgt me verspringend en dat vindt die mooi dus daar hou je je even rekening mee dat je hier een beetje moet smokkelen met je dus hier heeft hij eigenlijk vijf stokje zal het begin en hier neem je dus hem op dat het eind dus dan kom je precies goed uit ik ben nu aangekomen bij de hals op rape moment ga je je meer naakt rond maar begin moet je gaan splitsen voor de mouwen dus dan ga je ik had ze een makkelijke aantal steken kat 240 steken in totaal dus dan wordt het voor pad 120 en het achterpand 120 nou dan ga je dus op remmend verder tot je de lengte hebt bereikt die je wil voor de truck nou achter heb ik maar 1 toer heb ik een een klein in cape puntje voor jou als gedaan nou ik heb een toe ja ging ik vond de film verdeel het meestal in drieën dus van 120 gedeelde 3 naar hem nog steken dus hier 40 40 ook slaan en hier op een tour met 40 steken en dat ja voor moet je natuurlijk voor de hals wel ietsjes grotere in iping hebben het anders ziet u wel heel strak tegen je als aan dat vindt niet mooi nou die heb ik net even gehaakt dus je ziet nu dat ik tot 45 op mijn steken hebt gehaakt dus ik moet er zometeen omdat ik aan deze kant ook 45 krijg dus 90 moet de 30 overslaan en haak ik hier ook nog 45 dus ja eerst deze kant af met je aantal toeren en je via ja ik ga dus van 45 deze heb niet geminderd na 44 43 42 nee ik kijk wat 45 dit wordt 43 twee vind het enig hij is dit al 40 en 40 dus zo heb ik het verdeel ik ben hier aan het begin begonnen met de drie stokjes 1 losse en vaste vast te zetten dus ik eindig hier met een parel dus ik begin je met een eigenlijk mijn vaste dus een vaste erin en dan even kijken komen zodra je eigenlijk het een beetje om en dan sla ik er drie over drie stokjes over en dan haal ik hem even kijken hier en maak ik dan de 6 hokje 6 stokjes in en loze cafeïne wat droom die stokjes en lossen en drie stokjes 2 is nummer te lier en dan 3 overslaan en dan een vaste 3 overslaan en dan weer de 3 stokjes de lossen en de drie stokjes en zo eindig ik dan waarschijnlijk de tour met drie ze probeer wel hetzelfde te raken als deze kant dans krijg je een beetje net een andere idee van hals en dan eindig je weer goed en je moet eigenlijk altijd een beetje de verhoudingen nemen van van je schouder kijk misschien wil je wel een wijdere kraag maak hem dan maakt dan dit iets kleiner dit iets groter het is mijn weet je wat je wil ik ga meestal over de verdeling van een derde aan en ik eindig dan hier op het laatst met drie stokjes 1 2 en 3 zo dan ga ik de volgende toer met de pareltjes met de pop kontjes gewoon hier een vast op 1 2 3 en dan hier een popcorn in van vijf stokjes dus nummer drie nummer vier nummer 5 dus deze haak je gewoon zoals die moet doormaken daar hoef je niet in te minderen bij de volgende toer naar de naar de pop kontjes begin je met twee stokjes dan met gewoon al die plussen tjes van 4 stokjes in eindigt ook weer ja dan heb je er dus twee je dit mee begint met drie stokjes sorry bij de volgende toer begin je met 3 stokjes en dan nog tien keer 2 4 6 8 10 keer 4 stokjes dus 43 stokjes dus dan aan raak je dus iets meer normaal zou jullie hier vier inhaken maak je er eentje minder maakte drie in en de volgende wel gewoon 4 eromheen dus je bent dan van 45 nu naar 43 gegaan bij deze toer met die 4 stokjes in een en die drie voor losse de tussen pijn de gerben 10 10 keer vidi 4 stokjes gaat en dan het laatst ook een lossen en dan 2 stokjes samen dus ik zit nu op 42 steken nu ga ik naar de echt rijk worden 41 tcb de 40 denk ik gelijk nu ja even denken ik heb hier een hier raak ik er een omheen bij dat ene dingen en de rest doe ik gewoon met vieren zwem ik 36 plus 2 plus 2 ja 9 keer deze vier van die stokjes hier heb ik het cw en ik eindig met twee dus nu ga ik naar de 40 en de laatste ja dat is zijn gewoon stokjes dit zijn rode een tour met stokjes om ook wel de goede laten zien deze kant dus dit worden 40 stokjes dus je eindigt met 40 stokjes echt nog niet aan van met deze ga ik gelijk even de goed tentdoek de en niet goede kanten videofoon ga ik gelijk de bovenkanten aan elkaar vast haken maar dat laat ik ook zo nog eventjes zien ik heb met deze dus niet afgehecht dus die ga ik gewoon weer op gebruiken om gelijk de bovenkant aan elkaar vast te zetten dat doe ik meteen want ik wil pas ik wil ik wil via passen en meten is belangrijkste dus ik zet hem aan elkaar dan kijk ik hoe mijn hals ben ik blij dan hou ik het zo ben ik niet blij maar het even uit tasjes dat pas doet als je mouwen en zo de ring zitten dan is het allemaal zo werkt dus je nu moet je hem gelijk aan elkaar zitten kan je ook gelijk meten hoe lang je mouwen wil hebben en dat doe ik door ze vast te zetten met een halve vaste dus eigenlijk wel goed doen maak ik hem hierin en dan doe ik een ovenvaste hier pak ik twee de steek en hier pak ik de tweede steek en dan doe ik een ovenvaste vastzetten steek steek dan krijg is een keurig tegenover elkaar zijn schouder nauwkeurig gesloten of niet het voor duur of te naaien je haak het gewoon vast dat doe je tot aan het eind dan knip je de draad af en dan hij echt je mag dus je steken hier in de steek en andere kant in dezelfde steek een goed blijven tellen dat je niet opeens een steek overslaan want dan kom je niet uit en zo maak je ze alle 40 aan elkaar vast en dan zie je dat de goede kant er zo uit komt te zien namens de waren keurig netjes keurig nette naar toe zo krijg je niet echt goed aan elkaar genaaid plus behagen vooral aan elkaar bent toch aan het haken ga dan gelijk door let er wel even op dat de op koordjes aan de goede kant zitten dus dit is de binnenkant en dit is de buitenkant waar de pop koordjes een beetje bollen dus dat moet je wel even opletten als je hem in elkaar gaan zitten en kan je helemaal variëren met de trui je ziet niet aan een bepaalde lengte vast maak het vooral jouw terrein vinden altijd vind je van die vast geschreven patronen hoe je het moet doen maak het vooral zoals jij het wil en dat hij op jouw lijf past en niet mijn trui precies namaken je als je precies mijn maten hebt mag dan natuurlijk altijd maar niet voor al jouw eigen lijf hier lijden is anders en maakt het ruige naar je voor jouw lijf dus vandaar dat ik niet allerlei maten altijd uit schrijf ik wil gewoon dat je je trui meet en daarom haat ik hem eigenlijk ook altijd een helemaal alleen trots want als je hem in het rond haakt dan en je past hem dan weet je eigenlijk al of te en ja of die bij het genoegen is of 10 ik hou weet je ik heb een beetje een buikje doorrollen door de drie kinderen nemen alle te voeren ook altijd heel schoon mijn buik bouw ik heb een beetje buikje dus ik wil dat die na boord gaat beetje gaat bloesje ik ga een beetje van blues denk dat hij een beetje te lossen ziet heb je nou geen buik en wil je gewoon een strakke trui ga dan niet zoveel meerdere zoals ik heb gedaan niet elke tweede steek maar bijvoorbeeld elke vierde steek een extra stokje erbij dus ja dat is eventjes een beetje puzzelen voor jezelf kijk ik heb nu een ja meao gehaakt en deze gaat dus ik weet ongeveer wat mij bij mij past als je zegt nou hij is voor mij te te wijd ik weer een kleiner of ik wil hem nog wijder dan kan je iedere steek eigenlijk meerdere dan word je heel wijd of die in de val dan wordt ie dan kan je buik het er in dus ja als dat bij jou live past prima maar let daar dus wel op en maak hem gewoon voor jou live now de naden de dicht ik heb hem nu gepast hij is veld misschien zou die wel ietsjes verder mogen maand ja ik hou het toch maar zo hij zit hier prima met je strakker en mijn werk je in zit er eigenlijk ook goed in dus nu graag meten vanaf hier je dus vanaf hier tot waar ik hem wil hebben ik denk dat ik een driekwartsmaat zo net over mijn elleboog een dus ja zo doe je dat je dus je zet hem in elkaar deze is misschien niet te wijd maar dat komt straks wel goed die kan je altijd nog een beetje vastzetten en de op deze naad maar ja ik niet over site maar wel lekker het is sowieso leren materiaal om te dragen dus nu ga ik aan het woordje beginnen en als dat er inzit dan is ie heel veel voor en achterpand klaar als ja ik heb hem eigenlijk ook bij try media laten zien ga ik even laten zien hoe ik dat doen met die met de porch in de hof maakt deze niet zo heel erg lang dus ik begin met vijf grote om wat me alsof vrij smal is 555 losse keer lossen en dan haak ik eventjes in de vijf vasten erin de rivieren en nummer 5 en die zet ik dan vast hier zo aan het zweten dingen pak ik een stokje verder draait maak werk en dan raak ik hier heb je 2 in 3 4 5 die moet je even de deze niet meenemen want het is die je net gepakt hebt haakje in de achterste lus je vaste 5 vasten heeft wel de goede draad deze draad pak 3 en 4 en dit is nummer vijf keer lussen draaien en ook weer in de achterste lus 5 vasten 2 de die 4 mei nu zet je hem weer vast bij het stokje met een halve vaste meer en over vaste verder en draaien meer en een pak je weer alleen de stokjes heb alleen de kleur vaste bedoelen dus niet dat je die van de stokjes meeneemt 4 en 5 dus je zet hem vast in de aan je trui en dan krijg je het poort eigenlijk een zoals je dan mijn hertje je kraag netjes af met een boord nou vandaag vrienden wonen ga weer verder met de trein ben een beetje slot eraf dus deze kromme tijd niet fijn maar eh ja het is boven koudheid dus hooikoorts verkoudheid trui heb ik al af de hals heb ik ook af dus die zit in elkaar en daar kijk ik heb hem ingesloten met een ovenvaste aan elkaar dus hij zit vrij hoog china zegt ik vind hem eigenlijk toog voor mezelf beginnen aan bijvoorbeeld al hier met minder moest dat je de drie eerder al begint dan krijg je iets dieper hals ik vind niet zo erg want ik wil niet echt een roesje eronder gaan dragen of zover hem gewoon zo dragen ja ik ga laten zien hoe je de maar verder geraakt over k begin je net zoals de trui onder met je met de vaste in de achterste lus als je die je 20 toeren om je hals ik doe ongeveer tot hier dus moet even kijken of tot waar je wilt als je tot hier in ons moet ie misschien iets strakker dan was ik hier mijn arm al iets dikker dus ik heb hem gepast zo van past ie nou toen heb ik hem aan elkaar geraakt en toen ben ik verder gaan maken dus ben er al bijna hoeft niet zo heel lang vind wel lekker om een beetje een driekwartsmaat te hebben ja meestal strookt op normaal op en om het een lekker luchtig truitje is is het voor het najaar natuurlijk heerlijk nou hetzelfde patroon haak je dus gewoon in de zes stoere nog weer zes stoere nog ik heb zit nu op nummer toe nummer 27 en in nood toe nummer 28 ik heb eigenlijk hier voor het eerst in de 4e toer heb ik gemeerderd eerst deze goed uit te laten komen moet je moet sowieso een aantal hebben deelbaar door 4 maar dan ook een even aantal hebben dus je moest ik had nu 76 uitsteken dus hier heb ik er 4 gram eerder 80 anders kom je net niet uit als je rondgaat dus dat kijk met 76 dan eindigt je eigen met hun hoofd en dan ja dat ik dan is het patroon niet mooi dus een wasje natuurlijk gewoon 80 hebt dan kan je precies hier sluiten dus je moet een aantal steken nemen deelbaar door 4 en dan moet het de uitkomst moet een jaar moet even zijn dus dit moet een even aantal groepjes zijn dus niet kon leven want dan kom je dus niet uit met je patroon nou ik heb toen heb ik ook weer geërgerd in deze tour meer heb ik er 8 bij gemeerderd want ja vier dan kom ik weer de pan even uit dus ik heb er gelijk hier 8 bij gedaan en in deze tour het is ik doe nog een keertje achter bij dan nog een keertje achter bij dan tien jaar in de gewone stokjes kan je eigenlijk het beste meerdere dus ja je moet zelf even kijken hoe wijd je je model heb ik hoef hem ook weer niet heel wijd maar als je zeg maar ik wil hem wel wijd kan je het ook iedere tour met stokjes kan je er 8 bij meerdere dan krijg je een wijd uitlopende te maar ik bedoelde meer dan alleen nog wat deze tour dat tour 28 ik ga ik verder naar tot 33 want dan is het ongeveer 35 centimeter lang en dat wilde ik dus ja dat ga ik nog doen om toch alvast te kijken of die mij echt wel lang genoeg is werken met elkaar zetten voordat ik de volgende maar echt al helemaal af maakt want ik wil kijken of deze lengte klopt dus ik wacht niet tot het eind naar hij past er goed in ik heb zelfs een stukje over als je dat stuk de de normaal tot mouse gat is groot genoeg geld zelfs nog wat bredere kunt maar het wordt hier ja goed moet niet te klein maken want dan moet je een lichaam propres en dan word je niet mooi ik zet hem aan de binnenkant natuurlijk in elkaar dus deze gaat en zo naar binnen dus je ziet de bobbeltjes hier ook niet hebt dus en me hier dit is de bovenkant dit is het midden ik heb hem niet afgehecht want ik dacht ja ik ga nog bij elkaar te zetten en dan doe ik gewoon met deze draad een pak ik aan deze kant en dan de en raak ik hem met halve vaste maken van vast dus ik pak hier een stukje ben ik pak hier de steek en ik pak ik wel helemaal dus krijg je weer zo’n rondje dus de steek ik steek hem wel helemaal in de steek nu worden mouwen doe ik dat voor poorten tupac je altijd de achterste lus maar pak pak hier van de hele steek en dan zet ik hem zo met over vaste aan elkaar ja het is een beetje je kan natuurlijk ook gewoon vast naaien met een naald en draad ik weet niet ik vind ik vind de als ik hem raak hem raak dat de trui de raak het net zo goed de mouwen eraan en hoeveel ik het gewoon op gevoel je kan hem te koop een steam alvast pijl dat kan natuurlijk ook dat je weet ongeveer ik heb zoveel genaaid erge haak in mijn leven dat ik dat wel een beetje het gevoel kunt doen maar als je onzeker bent zet aan de bovenkant vast de onderkant hier de medische kant en de zijkanten met spelden vast en raak hem dan gewoon vast met halve vaste of met een naald en draad als je dat handige vindt heel veel mensen vinden het haken niet erg met elkaar zitten dat blijft een beetje tegen aan hikken ik heb een arts woon ik vind je altijd leuk want het 9 ja ik heb iets gemaakt om ook zien hoe staan toch bedoel je wilt het resultaat te zien dus ik maak hem altijd wel je ongelijk draadjes afhechten en gelijk omdat deze trui eigenlijk omdat je hem helemaal in’t rond raakt en de mouwen ook heb je eigenlijk weinig af te hechten en ja kan je eigenlijk alleen maar door de mouwen in elkaars in de in de ring te zetten en bordje te raken heb je hem gewoon eigenlijk oh ja snel af we zijn nu in het midden van de teruggekomen 114 tucano elkaar hebben geraakt moet je even goed kijken dat je een beetje goede steak pak dat je zo nu gaan we naar de achterkant als je ziet nu dat die zo aan elkaar is geraakt dit wordt de naad dus zo gaat ie eruit zien dus ja ga ik hem vooral zo erg aan vrijdag 11 voor het en ik hem mocht je gemaakt heel veel insufficiëntie

admin

Schreibe einen Kommentar