Easy Unisex baby booties

Easy Unisex baby booties


Welkom by my Trabalhos Manuais da Di -kanaal vandag, ek sal u leer hoe om 'n baie maklike haakpantoffel te maak vir 'n maat 35/36 vir hierdie pantoffel. Ek gebruik 3 mm dik Caricia-wol en 'n 5 mm-haaknaak wat ek al 30 gemaak het klein ketting, laat ons begin, laat ons nog 1 klein ketting optel en laat ons 'n halwe hoë steek doen. Hierdie pantoffel is alles in 'n halwe hoë steek gemaak. Laat ons 1 lus gaan, gaan na die klein ketting onder ons trek die draad. Daar is 3 steke op die naald. Ons gee nog 'n lus en ons neem alles saam
1 lus laat ons gaan onder die ketting trek ons ​​die draad, daar is 3 steke op die naald en ons neem dit alles saam en hou aan om dit aan die einde van die lyn te doen. As ek die einde van hierdie lyn bereik, is ek weer terug, ek kom aan die einde van die middelste hoogtepuntlyn, ons bereik die laaste ketting wat ons doen nog 'n halwe hoogtepunt lig ons 1 klein ketting, ons draai die werk en ons sal aanhou om halwe hoë steke te maak hier in hierdie klein kettie. Ons sal 'n naald sit; daar is 2 lusse aan die een kant en die ander ro ons trek die draad en daar is 3 steke op die naald
en ons neem dit alles saam en ons doen dit altyd aan die regte en verkeerde kant. Ek sal terugkom om die afmetings in sentimeter te gee en die aantal rye wat ek al klaar gemaak het breedte en lengte van die pantoffel nou ek sal die metings in sentimeter en die aantal rye hierdie pantoffel is 21 sentimeter lank en 23 sentimeter breed gee en het 24 rye Ek het reeds die twee vierkante gemaak dit is vir die regtervoet van die pantoffel dit vir die linkervoet sal ons dit in 3 gelyke dele verdeel . Op hierdie manier is dit om die toon van die pantoffel te sluit. Hierdie punt dui altyd aan die kant van die voet,
in hierdie geval is dit die regtervoet aan hierdie kant, inteendeel, ons verdeel dit in 3 dele en hierdie punt dui aan die linkervoet, ek sal u nou leer om die toon van die pantoffel toe te maak met 'n tapisserie-naald. Ons sal hierdie steke optel tot by die merker, ons laat hierdie stuk draad sodat ons aan die einde 'n knoop vasmaak om die toon toe te maak , verwyder ons die merker en ons gaan die tone van die pantoffel toemaak ons gaan twee of drie baie stywe knope maak dit is nou gesluit dit is nie nodig om hierdie draad te stik nie, maak af met 'n tapisserie naald aan die verkeerde kant.
Ek sal 'n voet sit, ons sal die plek waarheen ons gaan, vaspen sluit die boonste gedeelte om aanmekaar te werk nou ons gaan naaldwerk van die binnekant wat is sodat die steke nie opgemerk gaan ons 'n paar steke Ek gaan hierdie voet af te neem, want dit is makliker om naaldwerk kom ons neem 'n steek terug hier kan ons reeds verwyder hierdie pen kom ons gee gee weer 'n steek hier aan die voorkant hier aan die agterkant, ons gaan hierheen terug op hierdie manier, die steke is nie opvallend nie en ons gaan nou hierdie hele deel en hierdie deel waar die penne tot hier
is, naaldwerk as ek hier kom en ek kom terug om jou te leer hoe om te werk terug van die pantoffel die top van al vasgewerk pantoffel hierdie oral hier en arrematei nou draai die pantoffel mekaar binne na buite en ons sal die agterkant van die pantoffel naaldwerk kom ons doen hierdie laat stok Agu aan die einde gaan ons 'n knoop vasmaak sodat dit goed vas is, ons gaan met 'n paar steke daar naai en ander hier, hierdie pantoffel is baie maklik om te maak en lyk baie mooi en dit is baie warm met hierdie wol, nou is ons hier en gaan ons 'n paar steke gee
om af te rond die hak trek goed sodat die hak afgerond kan word en ek sal terug wees met die pantoffel klaar. Ek het hierdie pantoffel in hekelwerk baie maklik afgehandel vir 'n 35/36 as jy daarvan hou, teken in op my kanaal Trabalhos Manuais da Di los asseblief 👍 deel met jou vriende om my kanaal te help en selfs my volgende video, dankie.

admin

Schreibe einen Kommentar