Easy Unisex-pantoffels te breien

Easy Unisex-pantoffels te breien

Easy Unisex-pantoffels te breien oké hoi en welkom weer bij een nieuwe video van meet persie ik heb deze sloffen gemaakt van mijn mama dus binnenkort jarig en ze wil heel graag gesloten voor haar verjaardag ik heb alvast een paar gemaakt en ook bezoek dat ze passen ik ga voor de zekerheid ga ik nog wel een maatje ietsje wijder maken en als je nou niet wil weten hoe je dat allemaal doet en hoe je hem groter of kleiner kan maken ik vertel alles in de video ga je hetzelfde graden gebruiken als dat ik gebruikt heb er is de ice yarns 7 de wil ik je vragen om je beneden in de beschrijving van de video die links te gebruiken want daarmee help je mij en dan willen ze mijn spons ge en dat scheelt enorm in de kosten dus dat zou ik echt super fijn vinden voor nu ga ik zeggen geniet van de video laat me weten wat je ervan vind ik ben super super benieuwd ze geniet o ja ik heb wat wondjes aan mijn vingers maar die heb ik afgedekte pleisters dus als je bent wat zeer taal voor geks aan zijn dan tussen de pleisters en kijk zelfs na bijna twee en halve week zei mijn nagels nog steeds mooi zo blij mee boya boya in hilversum informatie hier beneden voor deze tutorial ga ik gebruik maken van heinz de 700 dus een 100% april graag 100 gram 175 meter en het is voor breinaald 5 een millimeter en en amerika noemen ze dit een medium borsten leed voor zijn dikte 4 gaan voor de maat die ik ga maken of ja maat 39 40 voor niet een al te smalle voet is een boel meer dan genoeg dan een vijfenhalf millimeter haaknaald en schaartje een stopnaald met een wat groter oog en we steken markeren nou je kan als je dat wilt kan je slof nog verder pimpi je kan daar hij bloemetje opmaken aan de zijkant je kan er knopen opmaken wat jij wil maar aangezien ik ze voor mijn mama maak en nou ja dan hoeveel al die extra frutsels niet zozeer dus ik ga dat bij deze zwol van ga ik had weggelaten ja laten we beginnen begin met een magische cirkel olie kom even mijn excuses aanbieden ik blijf sters op mijn vingers ik ben een beetje onhandig geweest met in de keuken maar mijn nagels zien er na bijna twee en half week nog steeds echt super mooi uit koor wil je weet ben ik hier beneden in de beschrijving van de video en als je goed opgelet er per biedt ook aan het begin gezinnen oké begin met een met magische cirkel ik doe dat door de draad me zo op mijn hand hier te leggen en rechter beneden trekken en kruis en aan de achterkant weer recht naar beneden ging dit nu veel te snel ik heb hier een tutorial van en als je het lastig vindt dan doe je gewoon hier lossen en die sluit je in de eerste losse met een halve vaste tot hij ging die onder door de kracht account trein iets om en ik maak alvast een losse ietsje kleiner werd voor mij gewoon makkelijker en dan ga ik beginnen in de ring met een vaste en een stokje pak ik mijn steken markeren en die zet ik in de vasten nog een keer een vaste en een stokje in de ging dan heb ik vier steken een vaste en een stokje dan heb ik er zes vaste en een stokje gaat zijn 8 gasten ernst ook je dat zijn er tien een vaste en een stokje en dat zijn er 12 en dan trek ik aan mijn begin draad en dan zie je dat die cirkel hier sluit we gaan met deze slof en zeker voor het het voetgedeelte gaan we de toeren niet afsluiten maar we haken gewoon door ik hou de steken markeerde de aard en de eerste steek dat is de vaste van de vorige toer en maak een vaste en een stokje in dezelfde steek pak ik mijn steken markeren weer en is jullie terug in de vasten en zo er beslist zit in de vasten en dan weet ik dat het de eerste steek is van een nieuwe to de volgende steek dat is het stokje van de vorige toer en maken we ook in een vaste en een stokje volgende steek dat is weer een vaste en maken we in vaste en een stokje de volgende is een stukje een vaste en een stokje in dezelfde steek en zo ga je eigenlijk door elke steek van de vorige toer krijgt een vaste en een stokje en als je dan weer bij de steek markeer de aangekomen bent dan kom ik bij u terug en dan kijk je hoe ver ook een als je naam alle strikken gehad hebt dan heb je 24 steken insteekmapje eruit vergeet echte dier versteken niet voor deze stof heb je nu voldoende gemeerderd het het is dit was de begin ronde en dit was de meer de honden wat ik nu ga doen is ik ga in ik ga niet meer meerdere de eerste steek in de eerste steek dat is de vaste van de vorige toer daarna een vaste en een stokje pak je steken markeren en isis je terug in de vasten dan slaan we het stokje van de vorige toer over en we gaan naar de vaste van de vorige toer daar steek je in de machine vaste en een stokje de volgende steek dat is weer een stokje die samen over we gaan hebben vaste en daar maken we een losse en een stokje in de volgende steek zijn we over en in de vaste maken we vaste en een stokje en zo ga je door totdat jullie in de big bang van een steken markeren en je zult merken dat je werk zo gaan staan het gaat dat je niet meer meer het gaat het zo staan en dat is de bedoeling een overslaan vaste en een stokje oké ik heb de de laatste steek gehad want de volgende steek is weer een stokje van de vorige toer en die staan wij elke keer over en als het goed is zit je werk terwijl ze uit je ziet al dat hij al een beetje begint te buigen siebelt het gaat nu alleen nog maar meer worden en er tussen er hangt een beetje van af welke mate je maakt en hoe lang zeg maar jouw voet is ik voor mijn maat heb ik nu nog een x aantal toeren nodig die ik op dezelfde manier gaat doen als toen nummer 3 die je kent ge halen en ik doe dat tot en met toen nummer 6 maar ik zal zo meteen ja ja als ik dan denk je verder ben even terugkomen en dan zal ik het je even laten zien we gaan eerst de volgende toer doen ik eigenlijk hetzelfde is vooral stoer 3 het schoon en herhaling dus in de vaste maak je vaste en een stokje hij zet je stekenmarkeerders zet je terug in de vaste ja dus dit is tour nummer 4 vind je het lastig om het te tellen pak dan een stukje papier ook even doen zo stukje papier en potlood of een pen ik heb drie toe gehad en ik ga nu beginnen en toen nummer vier en als ik toen nummer hier en als ik toen nummer 4 gehad heb nou zet ik weer gestreept dus stokje overslaan en in de vaste maak je een stokje sorry en vasten en een stokje stukje overslaan in in de vasten en vasten en een stukje overslaan een vaste en een stukje overslaan vaste en een stoepje ik heb dus na elke tour heb ik gewoon 24 steken zo ga je door totdat je nee ik tot en met 16 touren in totaal heb maar ik zal je zometeen nog even weg blijft kijken laten zien waarom ik dit zo doe hoe je kan meten of je op de juiste weg zit ja of nee iedereen is uniek dus ook niet al onze voeten zijn hetzelfde oké ik heb 9 tour gedaan en hoe ga je dat nou weten ik heb zo’n plastic voet en deze goed is echt extreem smal en dit is niet de maat die ik op mijn mama heeft dus dit gaat een beetje vertekend beeld zijn maar dat kan ik in ieder geval goed laten zien wat ik bedoel hier voets moet hierin passen in dit geval een beetje ruimte aan en zei ik had ik wil sowieso niet dat u te strak zit je voet moet daar met gemak in passen ja is hierna ook echt veel te groot echt veel te groot dan zou je kunnen overwegen want je kan iets heel veel gedaan overwegen om een kleinere haak naald te gebruiken of om te starten met bijvoorbeeld 11 steken het begin en plaats van 12 wat we wat ik gedaan ja dan krijg je in de tour daarna krijg je dan een plaats van 24 krijg je 22 steken dat zou je kunnen overwegen zet dinah echt veel te strak dan zou je dus kunnen proberen om een haaknaald grootte te gebruiken want ik haar kree de kolos bijvoorbeeld en 6 mm of misschien zelfs een 6 en 11 mm wat je ook zou kunnen doen is het plaats van 12 bijvoorbeeld 13 steken gebruiken dan heb je in de tour op heb je dan 26 dus het zijn overwegingen die voor jezelf zou moeten maken dat kan ik niet voor jou bepalen hoe graag ik ook wil zou willen zeggen doe zoveel steken echt iedereen is anders iedereen heeft er een andere maat je voeten spin ik weet je het is het is gewoon lastig hoe lang moet je nu eigenlijk doorgaan hier zie je de wreef van de voet oké dat goed kan zien maar hier zie je de wreef van de voet ik ga het op dit punt ongeveer zodat je voeten goed in kan en als je dan omhoog werkt dat je enkels er mooi in is dit een beetje een aparte voet maar ik heb het al eerder op gemeente en ik heb dus de totaal met de twee begin toen er bij 16 toeren nodig dus dat ga ik nu doen ik zou zeggen succes en je superzoom het ene moment dat ik er 16 heb oh ja en en vergat nog helemaal te vertellen als je het anders doet er niet toe schrijf op wat je doet schrijf op hoeveel steek je bent begonnen schrijf op hoeveel toeren je gedaan hebt en je kan terugzien maar je maakt het jezelf alleen maar makkelijker als je het gewoon noteert maar ja een paar slippers bestaat niet het een maar bij het 2 slippers dus die andere moet natuurlijk wel precies hetzelfde tenzij jouw voeten af bij de maar van elkaar afwijken qua maat dan kan je besluiten om het op de voet af te meten dus van je linker of voor je rechtervoet precies delen zodat past iedereen is uniek ook dat kan dus ik ga verder ik heb weet over mijn voorbeeld dat ik er de 16 toeren voor nodig hebt is dat zo oké ik heb 16 touren in totaal gedaan dus vanaf hier meegeteld 16 door ik vind het patroon zo leuk voor zijn slof kijk even passen altijd goed tot zover ongeveer ze hun verderdoet dan kan de voet straks niet meer in je een je sloffen dat is niet zo ja een beetje lastig meisje wier passies lastig zonde van de tijd ook zonder gaan het garen dus zorg ervoor dat het tot hier komt ja we gaan nu stoppen met het maken van in doorlopen naar onder wat ik ga doen ik ga mijn haak naald terug doen in de lus ik ga steken met kinderen eruit halen en in die eerste steek hier steek ik in en dan maak ik een halve vaste dan doe ik een losse dan draai ik mijn werk en in die is dezelfde opening hier als waar ik net in die halve vaste gedaan en daar maak ik een vaste en f stokje dan sla ik het stokje over ik ga naar de vervolgens toon 9 vasten van de vorige toer een vastere ns stokje de volgende is een in de vasten vasten en een stokje dan heb ik nu een twee drie van die setjes gedaan en ik wil er in totaal 9 dus je slaat het stokje over en je gaat naar de vasten vasten en een stokje dat is 4 de volgende stokje overslaan en naar de vaste voor vaste en stokje dat is nummer 5 overslaan een vaste en een stokje 6 7 8 en de laatste vaste en een stokje dat is nummer 9 en dan ga je naar de volgende toe dus ga je het stokje over en de volgen en daardoor in een een vaste ik even bus op en dan pasje wat je bij je voet stoere voeten even in en dan zie je dat er zowel deze koopt als aan die kant daar heb je een klein opstaande rand je dat is het randje dat hier en en zijkant van je goed komt dus dat dit gaat straks heen en weer krijg je dus hier aan de zijkant krijg je te lopen en daar gaan we straks nog bovenop werpen maar dit dit gedeelte is de opening voor je voeding kan straks en als het ongeveer zo zit dan ben je goed bezig ik heb hier nog een twee drie hoge web te steken hier wel maar je kunt er drie zien in of zes maar zijn drie clusters slapen dubbel 1 2 3 oké volgende toer haar spanish volgende toer begin je met een losse je draait je werk iedere vaste en er stokje in dezelfde steek dat is een stukje en een stokje in dezelfde steek in staat het stokje van de vorige toer over je gaat weer naar de vaste en daar maak je vaste en een stokje vaste en een stapje en het ga je doen totdat je hieruit hij bent hier en hier aan het eind doe je in plaats van een vaste en een stokje alena vaste oh ik ben aan het einde van mijn tour 18 wel blijven turf hè want dan weet je precies hoeveel je gedaan hebt ik heb de laatste steek gedaan ik moet nu nog een steek en in die alle laatste steek doe ik alleen een vaste dus geen vaste en een stokje maar alleen een vaste dan een losse dat draaien werk weer en nu is het een herhaling van de vorige toer vasten en stokje steek overslaan vaste en een stokje ik heb dus 18 tour gedaan opgemeten vinken ik ga dit doen tot en met tour 29 ja beetje jammer zien het is tot en met tour 28 niet 29 maart tot en met 28 maar ik kom zo meteen even terug naar werk je zien hoe ver die bij mij is als ik zo ver ben en waarom ik dat dan zo doen dus ik zou zeggen kijk gewoon even een stukje verder want dan weet je gewoon waarom ik die keuze maken oké oké in in hfst gast ik heb nu in totaal in 29 tour gedaan even mijn russel en dan passagiers of en als je dus lof over fair zover komt dan stop je ja check nog een klein stukje over hier elst op je nou wat nu van belang is is dat je weet hoeveel steken je hier hebt als het goed is is het een oneven aantal steken ik heb er 19 hangt een beetje af van hoeveel steken je begint gedaan hebt maar als je evenveel hebt als ik dan heb je er 19 je gaat in het midden hier ga je twee steken samen maken twee steken samen maken twee steken samen maken dus dat is twee plus drie is vijf plus 2 is 7 steken die je met elkaar gaat samen maak ik heb het 19 dan doe je in negentien mindy 7 dat is 12 en dat deel je door 2 dat betekent dat je beide kanten voordat je gaat minderen zes steken hebt hier waar je gewoon een normale vast ingemaakt dus voor iedereen blijft dat hetzelfde het hoeveel steken jij ook hebt in het midden heb je er zevens stel jouw aantal steken laten zeggen jij hebt er 25 want het moet een oneven aantal zijn die 25 min de zeven is 18 en dan wil je die 18 die deel je door 2 en dat is dan 9 en dat is het aantal steken waarmee je je gaat beginnen en waarmee je eindigt snap je oké en toen bleek 28 toeren te zijn die je moet doen in totaal 29 te veel en dat ik eindig je ook aan de verkeerde kant je moet namelijk aan de buitenkant eindigen ja ze wil je het zelfde dan op deze manier als ik hier gedaan heb dan moet je aan de buitenkant een losse draad je werk dit is kantoor 29 je krijgt dus nu aan de binnenkant van je werk je kijk dus nu zeg maar zo de slipper in slof in eerste zes steken een vaste 1 2 3 4 5 6 volgende 2 steken gaan we samen in steken draad de paarden in steken praten waren de rails op je haaknaald omslaan en door alle drie volgende insteken de raad ophalen in steken de hart ophalen en een volgende insteken en draad te behalen dan heb je 4 dus op je haaknaald is slecht om een trekt hem door alle viering volgende 2 steken ga weer zou maken in steken draad ophalen in steken draad op aarde omslaan en door alle drie de lussen heen en in de laatste zes noemen weer een vaste als jij een ander aantal had dan doe je dat aantal 4 ss en al ziet het er zo uit oké ik doe deze even een stukje omhoog wat ga je nu doen jij gaat nu met binnenkant naar buiten vangen dus als je zo je slof hebt dan vouw je de achterkant zo naar buiten ziet er heel gek uit maar dat wel even nodig om het aan elkaar te kunnen hq dus als je hem zo gevouwen hebt ga dan door de voorkant heen partiele zijn dan macht account en trek hem door dan pak je de achterste lus en de vorsten dus houd de draad over en die trek je door alle dus op jaar oud dus de voorste lus nee zeg ik de achterste lus en de voorste lus om schuim en doortrekken achter stannis voorste lus door halen zou naaien met elkaar ik doe dat met 7 steken als zij denken over en iets trekken door de lus op naald oké nou zo ziet je stof je huid je kan hem zo laat als je dat wil maar ik wil en je nog eens bovenop werken ik wil graag een lichtere slag en ik steek er de achterkant steek ik mijn naald in begin met een lus op mijn haak naald is zo trek ik door mijn een losse vast te zetten en in dezelfde steek een vasten en een stokje en gewoon voor het gemak bezoeken met messteken markeer de erbij en die heb je vast in de een vaste nu ga ik een beetje ja op gevoel rond als je staat een beetje over je kan het een beetje zo testen dat je hem zo neer leg die stekende moet je ongeveer terechtkomen wil je een vaste en een stokje en volgende en vast hè en een stokje en als je een beetje dezelfde op in het bos ik dan heb je zo meteen aan het eind heb je 18 van die vaste en die stokjes bij elkaar helemaal rond heb je de 18 althans dat dacht ik maar zorgen dat je bij alle bij de sloffen hetzelfde aantal hebt ik een vinger vaste en stokje 6 7 hier zeg maar ook stokje hier gemakkelijk want er zitten te steken gewoon en stokje de volgende vasten en een stokje de volgende is de meer die andere boek bij mij is een vaste stokje en zo ga je door totdat je goed bent en zoals ik al zei ik had 18 van die stukjes ook ik ben rond ik heb er 18 van die vaste en stokjes bij elkaar voor het gemak hem gewoon even en dan hebben we steken markeren eruit en in vaste het begin van deze toer doe ik een vastere en stokje in dezelfde steek daar plaats ik de steken markeer de weer terug in de vasten en dan ga ik verder zoals kunnen begin van deze slof deed vaste en een stok en met werken nu weer alleen in alle een vaste kasten en een stokje en vasten en we stokje en zo ga je rond en in totaal doe je dit voor zes stoere en als je dan de eerste toer meetelt die dichtbij en hebben dan heb je totaal zeven toeren heb je dat gedaan helemaal komt hij als je dan na zeven toen we hier bent kom bij terug en dan vertel ik hoe ik de slof afsluit zo ik heb zeven toegedaan vind ik voor deze stof genoeg ook genoemd moet ik zeggen en dan is dan 7 toeren en inclusief de eerste toer en hier zo omheen doet steken markeren eruit en dan in de eerste steek in steken gaat ophalen en en doortrekken dat is het en dan ga ik nog even met een randje met halve vaste rondom doe dat niet te strak wat dat zit gewoon niet zo lekker in steken draad ophalen doortrekken hij zou gaan je hond in de toe even de steken zullen spin steken de raad ophalen en doortrekken en doe het gewoon echt lost totdat jullie beiden steken markeer de band stekenmarkeerders er werd en de eerste steek en steken de raad ophalen en doortrekken dan schrijf je knip de draad af en die trek je door de lussen op je haak naald en dan alle draadjes aan de binnenkant het een fiasco en hier uiteinden netjes wegwerken en kom op nog even bij je terug en denk tranen aan de binnenkant die gekke zal het groot mooiste en dit zijn ze geworden ik vind ze echt zelf zo ontzettend leuk geworden heb toch ik hoop dat jij voor jouw perfecte sloffen hebt kunnen maken naar aanleiding van van deze tutorial misschien heeft het even wat moeite gekost om voor jou de juiste maat te vinden en is dat zo de laten we dan even hier beneden weten maar laat me dan ook weten welke maat je hebt welk graag in je gebruikt hebt en welke haaknaald en dan vis truck of losmaakt ik ben eigenlijk heel benieuwd naar hoe het voor jullie je eigenlijk uitgepakt is vol met uitgepakt heeft daarbij helpt niet alleen mijn maar ook iedereen die mij en die het lastig vindt om het zelf uit te proberen dus het zou ik heel fijn vinden als je dat als je dat voor mij en de voor alle anderen zou willen doen ja en nu hopen dat mama ze past en anders misschien dat ik nog een maandje gaan maken maar dan een maatje groter voor de zekerheid en wellicht dat ik er misschien nog meer gaan maken met een ander patroon ga je dit zelf te gaan gebruiken als ik gebruik hebt de zever van ice yarns dit was alles dat ik over had is niet zo heel veel meer maar mocht je hetzelfde garen gaan gebruiken gebruik dan alsjeblieft de linker beneden in de beschrijving van de video want daarmee help je mij gewoon in de om het scheelt dan weer in de kosten en en wassen spons van mij dan is dat scheelt ridder in de dat zou echt super super tof vinden als je hem gemaakt hebt laat hem zien facebook daarmee pers in het kort als de facebook groep instagram takoda even of op twitter ik zou zeggen dat je de we gaan beginnen of ga je snuffelen op de website van mij is geniet dag oh ja oké dat patroon moet inkoopt zo cool zo leuk na de tour je voorkamer gevist worden wat er met door 28 dit moet wel 28 worden dus dit 29 ik kan hier wel even dat stukje in plakken kon ik uitgelegd hebben over het rekensommetje spuugbak dat magie in het nederlands en het engels

admin

Schreibe einen Kommentar