Easy Unisex Strikjes Sloffen

Easy Unisex Strikjes Sloffen


hoi en welkom bij een nieuwe tutorial van depressie ik heb er ook eentje klaar wrath of met een schrik en ik ga de tweede samen met jullie merken ik heb deze stof gemaakt in mijn maat en ik heb schoenmaat 40 maar hij straks allemaal vertellen hoe je hem ook je eigen maat ik spraken zo dan ben je vrij komt allemaal goed wat heb ik een voor gebruikt luxery van de zeeman en voor het randje hier langs de draad je het fluffy er eentje heb ik de fluffy gebruikt
mic lock niet gesponsord hebben we zijn man ik op en materialen altijd zelf en vijfenhalf millimeter haaknaald en schijntje en stopnaald met een groot oog en dan heb je een voet nodig de eigen voet te voet van degenen voor wie het is of enzovoort maar deze is echt super smal en als ik hem hier op schoonmaken dan is die voor mij echt te klein dus ik gebruik niet alleen maar even in het voorbeeld ze meteen maar het is dus mijn maat oké ik leg dit naar de kant en we gaan beginnen met de zou ik de dichtbij we gaan beginnen met de letter i je kan natuurlijk gewoon helpman de
garen gebruiken dat je wil zolang je maar even tussendoor past kruisje oké en we gaan beginnen met een magische sir aan de voorkant in kruis aan de achterkant twee draden weet je niet exact hoe dit werkt ik heb hier een aparte tutorial van bekijkt hij dan even dat is stemmen g6 airco even een klein beetje dichter het werk makkelijker ik ga nu beginnen met een vaste in de cirkel steek in gaan dat draad op straat het draad om de naald en hamer tweede zijn ik ben het vergeten stekenmarkeerders ik gebruik je ook dan zet ik de stekenmarkeerders in mijn aller eerste steek en zo
de volgende steek in de ring is een half stokje in steken draad ophalen omslaan en door alle drie lussen op de haak laat dan heb je 2 steken ik wil in totaal acht steken dus ik doe hem nog zes halve stokjes bij 2 4 5 6 7 8 ja dan trek ik aan deze raad en dan sluit de cheque ik gaan we steken markeerder er even uit haar city en dan in die eerste steek in de eerste vaste daar doen we 2 halve stokjes in steken hier onder de twee flesjes door zodat je twee van die lusjes op je haaknaald opleggen kijken in het een fr en dan zet je stekenmarkeerders dieseltje terug in de eerste
en nu doe je in elke steek twee stapjes sorry 2 halve stokjes in steken het gaat ophalen hoe staan alle drie in steken praten paren omslaan a3 zo heb ik er één twee drie vier vijf en zes gaan in een steek en nummer 7 en nummer 8 gaan in een steek nummer 9 en nummer 10 gaan in een streek in de volgende steek nummer 11 en 12 in de volgende 13 en nummer 14 en de allerlaatste voor 15 en nummer 6 dan kan mijn stekenmarkeerders heb je uit deze steek doen we een dan pak je je steken markeren weer en ze terug zo en in de volgende steek doen we er twee zo heb je 2 steken en ik vind het dan
persoonlijk handig om dat te zeggen van in de volgende doe je er 1 en 2 en 3 in 1 steek je telt eigenlijk elke klep tot 3 en de laatste twee doe je in een steek als je dat lastig vindt dan is het gewoon een in de volgende twee een hen in de volgende twee heen en de volgende 2 heen en in de volgende twee henk en in de volgende twee hey en in de laatste doen we er twee en als het goed is heb je nu 24 steken 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 23 en waar steken markeren hier zit 24 dan haal ik mijn steken markeren heb je uit en vanaf het deze honden doen werk
in elke ronde een stick aanpak jullie steken wat je er weer je zult je terug en de volgende een en de daaropvolgende een en de daaropvolgende een en zo ga je eigenlijk door en meld je dan nu je hier bent aangekomen hier steek markeren eruit en zo blijf je doorgaan totdat je vertellen twee drie rondes gaat en ik ben mijn vierde ronde bezig totdat je in totaal met deze honden meetellend de stallen eerste meetellend 12 ronden gedaan hebt even checken voor de zekerheid deze is 12 dus in zijn totaliteit zijn vale vonden met een half stokje oh ja lekker handig zien je zuinig
vertellen of het wel past en hoe je dat dan kan meten maar ik even deze toer af en dan ga ik misschien een beetje snel maar kan ik het even laten zien ga dit even zo en want het gaat soort en ook zo vallen dan pak ik mijn de niveaus die schrijf ik hier zo over het een heen nou voor de timmy voor het is het te groot maar van mijn voet is het perfect dus wat je doet is je haakt even een x aantal toeren zich of vind dat hier pas hem dan even over jou werk over je tenen heen en de bedoeling is dat dit gedeelte ongeveer tot hier komt iets helemaal wat je zelf wil ongeveer tot in ieder geval niet dat
hier dat is er veel tot ja over legio zou ik bij deze bij deze is het inderdaad wel zoals ik hem zelf aantreden dan past die gewoon netjes net iets op je wreef zeg maar dat is eigenlijk de lengte die je moet hebben 2 mocht het nou zo zijn dat heeft dan te klein is of misschien wel te groot dat betekent dan dat je eventueel had moeten leren of misschien te veel mensen hebben als je voor een kind maakt en dan kan het zijn dat je bijvoorbeeld met 16 steken al genoeg hebt een plaats van 24 makkelijk dat ze kwestie van even uitproberen mocht het nou zo zijn dat je dat
uitgeprobeerd hebben laat het me even weten en vermeld het hier onder deze video wat dan kan ik je gratiën weer gebruiken om andere mensen blij mee te maken we maken nu eigenlijk gewoon mijn maat en dan zijn maat 40 ja te gek toch een beetje ik heb mijn 12 tour gedaan 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 pak je je voet waarbij de rekening mee houden dat dit een hele smalle maat is kijk en je ziet oh hij zit hier wat half op de wreef bij deze en dit dit rek toch allemaal nog een heel erg mengen de komt straks nog een klein klein randje boven van dat flessen garen het is geen sloeg die helemaal dat hier
boven haar sluit dus hij zal echt is het zelf moeten passen als jij vindt dat dit gedeelte voor jou nog niet lang genoeg is maak hem dan islower houden wel rekening mee dat we gaan straks in toeren haken en dat gaat zo hier omheen zetten meten even zo laten zien je voet moet hier nog wel doorheen kunnen het is niet dat je hem helemaal tot hier bijvoorbeeld maken dat je dan nog je voet door je moet kunnen niet handig dus ik maak hem op deze manier en kijk maar wat je doet wel als jij voor jezelf net even iets anders wil maken dan gewoon doen hoor een losse der kraaij en
allemaal halve stokjes en wij doen en nu 23 in de vorige toer hadden wij 24 stokjes en we gaan nu 23 doen en je kan ze tellen bij je kan ook zeggen oké ik heb mijn steken markeerder log in dealers de steek zitten dus dat is dan een nummer 24 dus dan hoef ik maar tot de steek daarvoor hoef je niet te tellen eentje want in de volgende zitten steeds markeren en wat ik hier zit dat is natuurlijk die hierbij hoort is dat is ook geen steek vind je nou van ja ik lik twijfelt of kan tel ze dan maar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 20 21 22 en nummer 23 ja en hoe lang ga je dit nu doen
ja dat hangt een beetje af van de lengte van jouw voet wat wat je eigenlijk wil een nat pak ik mijn god erbij en danny voor het wat je wil is dat deze lengte tot aria bij je aankomt dan gaan we nog een tour doen dus als je hier zo die hak hebt dan een beetje aan de zijkant van je ook wat het rek nog mee en als je hem behaagt dan is het eerder dat hij dan afzakt als je toch ook merkt als dat hij goed blijft zitten om je voet dus echt zorgen dan een beetje aan de zijkant is ja ik spit even op mijn spiekbriefje ik heb van door 13 tot en met tour 2526 na ga toch even kijken 8
225 heb ik gedaan ik kom zo meteen toch nog even terug als ik daar ben en dan vertel ik het je exact maar voor zover ik zo kan tellen is het tour en 25 dus al is het eigenlijk een losse omhoog te brengen de draad omhoog te brengen en dan in elke steek alle 23 steken doe je een half stokje lily blijdorp en 23 echt en aan vast goed is heb ik dan 25 toen in totaal 1 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 en laatste nummer 25 oké een losse daar werk en nu doe ik in de eerste 8 steken doe ik een half stokje een 2 3 4 vijf zes zeven en acht dan gaan we twee steken samen
haken omslaan in steek in de volgende een draad ophalen om schuim in steken in de volgende en draad ophalen dan heb je één twee drie vier vijf lussen op je haak naald is laat om in je trek hem door alle lussen heen dat is twee steken samen gaat in de volgende gaan we in het er de aankomende drie steken die gaan we ook weer samen in steken we gaat ophalen om staan insteek de raad ophalen omslaan in steken terecht dan hebben we 1 2 3 4 5 6 7 steken op je haalt omslaan en het rekje door alle zeven dus tekening dan snij je het gaat om de haaknaald en dan gaan we de volgende 2 steken zijn
vaak in steken de raad ophalen omslaan in steken de raad ophalen kom slaan door 1 2 3 4 5 steken en een keer doorgaan en dan in de volgende acht steken door weer een half stokje 1 2 de ring 4 5 6 7 en in de laatste dat is nummer 8 een losse geef iets omhoog trekken en dit is voor mij de juiste maat en als je een beetje goed kijkt zo dan zie je dat hier achter en de achterkant bij de hak niet of je het goed kan zien dat een beetje omhoog is gaan staan zit het zo krijg je een beetje en een beetje een mooie afronding misschien kan je het hier beter zien wat en wij gaan de draad zometeen afknippen
alleen dit gedeelte hier dit praat die hieraan zit gaan we gebruiken om de achterkant dicht te naaien en dan kan je zeggen van nou waarom doe je dat niet gewoon met je haaknaald dat vind ik te dik worden en zal zometeen wel duidelijk worden waarom ik dat doe en ik ga een steek gebruiken op me te dicht te maken die trek je dan aan en dan krijg je echt zo'n mooi aangesloten steek oké ik doe even een iets langere draad het over bang dat ik te kort kom zo ik had al een keer door gehaald heb heb ik een nou vind ik het persoonlijk mooie om dan toch even je slof
binnenstebuiten keren dus de verkeerde kant aan de buitenkant zo even vooruitkijken om mijn helpt pakken zo te gaat er doorheen gedaan dan ga je direct na de andere kant heb je een deze kant heb je de draad zitten en dan ik direct aan de andere kant onder de twee lussen door dat trucje maar en dan ga ik bij deze steek voor de zekerheid nog even terug deze kant op en dan doe ik het nog een keertje nou ja ken je zie hier hier zie je nog een stukje zitten maar je moet echt zorgen dat je dit gedeelte pakt de steek het hier onderdoor er nog een keertje terug en wat je dan gaan doen
dus vanuit deze kant vanaf de buitenkant naar de binnenkant onder die twee steken door trek je hem en dan ga je naar de steek die daar tegenover ligt vanuit de binnenkant hieronder door naar de buitenkant vanuit de binnenkant 102 lusjes door naar de buitenkant vanuit de binnenkant naar de buitenkant nu heb ik een paar steken gedaan en dan met beleid hou ik dit hier de zijkant vast en trek mijn draad zo'n beetje aan en dan zie je dan steeds heel mooi ga sluiten en dan ga ik je een paar steken fender van de binnenkant naar de buitenkant binnenkant naar de buitenkant
en doe er niet te veel want dan kan je niet meer goed aantrekken nou ik heb hier een paar steken gedaan en dan als je goed kijkt dan zie je ook wat er gebeurt in zit er mooi gesloten wordt tenminste ik vind dat mooi na hem gewoon dicht zoals jij wil hem maar dit is mijn manier perfecte kant wel zorgen dat je elke steek te pakken hebt zo prik het nog een keertje gunnen dan heb ik weer share of kan nog een en dan nog deze met beleid en trekken nou aangezien we hier aan de binnenkant gewerkt hebben kan ik hem gelijk weer zo netjes onder de lusjes door zorgen dat je niet aan andere kant
je draad zit hier een keertje terug persoonlijk zou ik in een slof geen knoop leg wat ga je voelen en nog een keertje stoet die kant op ga naar dit onderdoor volgens mij is dat dan wel genoeg ik spreid je de draad af ja en ik had zijn iets te lang er gaat een beetje te lang te kort wat ik dan meteen mooie even kan doen is die draad die hier zit bij je hij is groente wij zeggen bij de neus van je school ben je teengedeelte zo en waar ik gelijk tegen weg netjes moeten steken door zorgt er iets aan de andere kant zichtbaar is en wat ik ben deze kant welke hoe wat ik bij de andere kant
niet gedaan heb is even mogelijk in het ging een beetje toch komt te stellen en zo die gaat onder een paar steken door het werk gaat zien alsof er niks gebeurd is deze haalde manier onderdoor dan heb je hier zo lesje zo niet helemaal aantrek en mijn haal je hem daar heeft onderdoor en zit hier gewoon net even extra vast zou ik niet te vaak doen maar een keertje zo kan het wel control klein stukje die groep ik prima gek zeg en dan en dan kom ik er achter dat ik mijn fluffy garen je niet het lichaam dat natuurlijk hoop dat dat f3 week slater wat ik net gedaan heb dat was echt geen
grapje was echt 3 week geleden voor jullie niet maar voor mij dag ja de clip trouwens ook gelijk al zien en coletti mooie geworden zo ziet er mooi uit toch ik vind mooi afgewerkt ook waar heb ik mijn fluffy ga ik ga even zoeken nou dat was niet moeilijk oké je steekt willekeurig ergens in dan trek je je inderdaad en zo door je merkt een los om vast te zetten die andere draad dit einde leg ik er langs en daar ga ik over heen haken want dat scheelt maar straks weg naar hier heb je die steek op je haak meldt ja en nu is het eigenlijk zo doen dat je hond om vaste gaat maken zodat je een mooi fluffy
randje krijgt alleen jaren steken zijn niet heel duidelijk he waar ze zitten omdat je natuurlijk aan de zijkant van je werk werkt dus doe wat goed voelt zorg dat steken mooi verspreid verdeeld zitten eigenlijk de eerste smakkelijk the pocket meteen in diezelfde steken als waar ik echt heb een vaste volgende insteken draad ophalen het is erg lastig om het vlees draad ophalen omslaan twee insteken draad op aarde door 2 en zorg ervoor dat niet gaat we hebben ge kijk hier bijvoorbeeld dan zie je meteen dat je een gat gaat krijgen als waren lijkt hebben gehad dus dat was
iets te ver weg lastige hij tegen je iets binnen ver kaartjes en de volgen en de volgende en zo een beetje op gevoel steken verdelen af en toe even neerleggen even voelen even kijken ja ik ben geen fan van dat fluffy garen en zeker niet als je er een een heel patroon mega te haken maar ik vind het wel super knap voor mensen die dat wel kunnen en waar maar voor zo'n randje ja vind ik helemaal leuk mijn persoonlijke mening ik ik ga ik een verre prutsen met de rand en gewoon lekker doen wat goed voelt en als ik dan jelle begint hebben dan kom ik er bij terug en dan vertel ik je
over de streek gemaakt daardoor was de laatste dan zoek ik hier mijn steak op kan je beetje voelen zo stukje daar gewoon in oké en spuit je met een halve vaste halve vaste is in steken de draad ophalen en direct door trekken dan nog een losse up oké moet je even met een beetje beleid door het spek room staat ie knappen en dat weet ik helaas uit ervaring deze ga ik even weg naar je aan de binnenkant iets groter kanaal heb gewoon lekker aan de binnenkant zo en het vluchtje graden dat zie je niets maakt er een een beetje en krijg het alleen een beetje tipsy ik ga weg maar kan het gewoon oké klein
stukje doe ik terug gaan verder is waar zit ie die netjes en gewijd in mijn account cola figari weer hier naartoe oké pak even mijn antwoord immers voor ligt boven het kast kwam ze op een rij want dit is onze kamer heen en voeten zie de verschillen die moet er nog even bij dus we gaan nog een strikje maken voor deze kat tegenkomt begin met een les op je naald sorry en dan begin je met 14 de losse 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 dan steek je in in de derde vanaf de haaknaald 1 2 3 en daar maak je een half stokje maar weet je de volgende nummer 3 in de daaropvolgende vier
5 6 zeven acht tegen tim nf en nummer 12 dus als het goed mensen je bent begonnen met 14 lossen je steekt kinnen in dit derde vanaf de haaknaald in je maakt daar een half stokje dan zou je nu 12 halve stokjes moeten hebben een losse draad je werk en om is dit jouw eerste steek ga steeds daar direct in en dan merk je ook weer ben een half stokje en in de volgende steek een half stokje totdat je weer aan het einde bent als je dan je steken en na het helpt dan heb je weer zodanig halve stokjes dit is volgens mij de marketing nummer 11 hier nog een met 12 eens kijken 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 houd dit zal de met 12 hey oh ja tuurlijk kijk een twee drie vier vijf zeven acht negen tien elf twaalf en losse breidt je werk ziet het wel belangrijk om even te tellen en lossen dus je draait je werk en je doet het weer opnieuw tour nummer 3 volledig halve stokjes dan als je het einde bent een losse je werk twee rijen doe je toer 4 hetzelfde aan het einde een losse draaien en als laatste doe je dan nog tour en maar vijf erbovenop en dan als ik daar ben dan kom ik er bij terug en of sterk hoe je een beetje zo werkt en om u een vast houden piece of ja
volgens mij heb ik echt cea cea camera staat gewoon gaan nou weet je misschien a ik dan een beetje snel op maar dat doen toer 5 ook gewoon op camera ze lekker met je mee werken jij met mij zo ik heb er 12 gedaan een lossen en dan gaat ie komen ik ga namelijk dit gedeelte eraan laten zitten en ik weet niet meer hoe veel ik dat bij die gedaan hebben ziek en ik letterlijk zeggen het is drie weken geleden dus even kijken of dat misschien geschreven hebt maar dat denk ik niet nee blijf bij me ja hier wel opgeschreven maar ik ben je dat hierbij hoort ik volgens mij is het
21 keer wat daar staat de ene kunt een zodat je dan mijn timer ja project zing ik niet zal ik ga doen ik ga toch even extra garen op pad komen nou hoop ik maar dat het genoeg is schijf oh ik ga ook the theme lekker zo en dan gaan we heel voorzichtig deze doortrekken doe je dat heel snel dan heb je kans dat je draad in de knoop komt en persoonlijk word ik daar nooit zo blij van zo netjes aantrekken ik ga eerst even deze richtlijn ik pak weer stopnaald en dan is dit de goede kant en dit is de binnenkant dus de kant die op je afkomt dus en die kant ga ik hem weg naar
handig en dat je dan meteen dat ding hij trekt dit water er uit trekt eigenlijk zou ik de tutorial moeten noemen gepruts slof de gepruts met sims of dat maakt normaal doe ik drie keer maar dit is dit wordt niet voor verzwaar gebruiken gebruik dus twee keer en dan ook wel goed niet te strak aantrekken want dan gaat dus ja is trek uit gevolg zo pak ik deze wat ik ga doen is dit is de goede kant dit is de verkeerde kant de b-kant ik ga steek het er 1 2 3 4 5 6 en dan heb je die kant 1 2 3 4 5 6 dus als dit het midden dit zijn de twee mensen steken ik ga nu de draad hier onderdoor wave
totdat ik bijna de zesde steek ben dus ook hier zorgen dat je niet tussen gok aantrekt kijken 1 2 3 4 5 ik moet er nog een 6 ik en dit hoeft niet zo heb maar dit is zo'n zeker doen wel binnenwiel blijft het geluk wat je dan gaan doen is vanuit de achterkant zo door de rijen heen leven en dan kom je hier aan de onderkant kom je eruit trek je draad aan zo en dan trek je het aan en dan gebeurt er dit dus dat moet je wilt doen maar dan niet de eerste draad mee te trekken dus eigenlijk vanaf hier zie je hem vast trek je dit zo iets omhoog zonder die succes nog een keertje terug
wegen langzame en dan kan je nu nog in de kinder aantrekken christelijke ici gebied best is hem dus bij de tweede keer door het wever dat je hem dan verder aantrekt nou dan kijk je even goed wat de bovenkant en onderkant is dan 3 keer zo sprak van een heb ondertussen af en toe een beetje je strik fatsoeneren jullie geteld en bij de andere ik al even dik nou ja knijp coaching ikke niet beetje gevoelig nou vind hem eigenlijk ook gelijk lekker natuurlijk veel te lange draad dan een taaie je strik op en dan je ondertussen door twee we toe aan de achterkant ik heb een klein stukje van de draad af
want ik vind ik toch wel erg lang niet alles want ik ga is ook nog gebruiken om vast te zetten nog even een paar keer of wanneer je zo en nogmaals zijn dit hoef je niet zo doen doe het lekker zoals dat je zelf cheeky zo hartstikke leuk waar is-ie nou dan druk ik dit even naar beneden zodat dit gedeelte in het midden zet ongeveer dit de bovenkant waar ik hem hier geplaatst en het zo een beetje gelijk bits om het negende toe vanaf de op een kant plak twee drie vier vijf zes zeven acht negen beetje bidden zo gaat wel vastzet dus ook wel dat je dit goed vastzet want zo streek is eigenlijk zo los al
met al een deel blijven kijk hij zit echt zo zo ben er wel klaar mee af te leggen dit is draadje is te klein om te bewaren dus nieuwe plekken in de prullenbak tijd zou echt zelf allemaal kant ook tracks er zijn zo'n beetje gelijk je wel je had natuurlijk om het strikje ook nog een fluffy randje kaneel je dat leuk vindt had gekund ik niet gedaan ja ik vind ze leuk hoor eens uitzoeken ik vind ze super leuk geworden nee dat was het weer dank je wel voor het kijken ik hoop dat jij ontzettende geniet van het maken van van jouw sloffen laat ze zien onze facebook groep mee
pacing het koor is instagram twitter die mag mijn een email sturen kijk maar wat jij doet maar wat ik echt belangrijkste vind is dat je geniet toch [Applaus]

admin

Schreibe einen Kommentar