Haken a la sascha

Haken a la sascha

De mooie en feestelijke haak Een La Sascha wordt gehaakt van het prachtige Spaanse woord, ala, wat mooi of daisy betekent. Je hebt de juiste haak, garen, een deken of kussensloop, een tapijtnaald, een tapijtgrootte, een contrasterende kleur, een geschikte vulling en uiteindelijk een set dubbelzijdige meetlintmaatregelen. De tapijtnaald kan worden gekocht bij een ambachtelijke winkel of online. De deken of kussensloop is te vinden op een spaarzaamheid of garage-verkoop. De dubbelzijdige tape-maatregelen worden eenvoudig op de meetlint geplakt die u gebruikt. Dit is alles wat nodig is om te beginnen met het haken van het mooie A La Sascha-tapijt.

 

Begin met het haken van een klein vierkant van de dubbelzijdige tape-maatregelen, zorg ervoor dat u ervoor zorgt dat u van de ene rand van het plein met de andere kant meet. De tapijthaak kan worden gekocht bij uw lokale ambachtelijke winkel of online. Neem twee lengtes van het garen dat u hebt gekozen. Deze zijn rond en strak. Bevestig het losse uiteinde van het ronde garen aan de haak, waardoor twee centimeter garen aan de haak liggen. Het strakke uiteinde van het ronde garen moet met een paar steken aan de haak worden gebonden.

 

Draai nu uw aandacht op het haken van de tweede zijde van de dubbelzijdige meetlint. Begin in het midden van de dubbelzijdige meetlint, haak helemaal helemaal naar de andere kant. Wanneer u klaar bent met haken, verwijdert u de haak, schuif de deken of kussensloop over het voltooide tapijt en bevestig het tapijt op zijn plaats met het bijpassende kleurgaren. Je A La Sascha is klaar om te worden gebruikt!

admin

Bir cevap yazın