Hoe brei je een sok?

Hoe brei je een sok?

Hoe brei je een sok?

nou naast mij en mijn moeder en wij gaan samen video opnemen over sokken breien dus ik zou zeggen blijf kijken de uitleg komt van mijn moeder want sokken breien carney dus daarom elkaar gevraagd man wil je me leren sokken breien en toen kwam ik op het idee van dan maken we een video van dan heb ik een keer geroepen en zij de mens al moe dat is een goed idee dus bij deze gaan we een sokken video opnemen mr sokken breien video hij is wil ik jullie wat vertellen over naalden en draad dikte moeder is echt heel belangrijk het minst in mijn moeder garen vertellen ik ga het laten zien zodanige de camera en draaien straks zie je alles van bovenaf gefilmd hoe je het moet doen met breien we gaan eerst even met een dubbel in zou beginnen nou dit is een hele dunne wollen mam ja en het is van het type heet botten uit ijsselmuiden is het en het is het de dikte heeft dan bergen en dat het hele dunne wollen kijkt want heb mijn vinger laten zien dat is echt super dunne rol en die breien dus ook met hele dunne naalden in sokken breien doe je dus op vier na dit zijn naalden tweede hof ja nadat ze een half dan krijg je dus dit soort sokken en afhankelijk van hoeveel steek je hier begint bepaalt ook uiteindelijk en dit stuk komt je hebben rijen hoe groot zo’n zocht wordt want dit moet is afhankelijk van hoe dik je been is raar dat moet natuurlijk wel passen en rekte te kijken trekt wel maar je kunt je voorstellen iemand met maat 47 zoals marijn een iets ander maak je omtrek heeft en iets langer stukje heeft dan dat ik heb maar wij gaan het nu voordoen met hele dikke wol dat is van scheepjes dat is noorse wol extra dat is echt als ik dat naast die andere hou kun je nog meer andere geven kijk als dat naast elkaar leggen het is gewoon drie keer zo dik zie je dat nou daar gaan we het mee doen omdat je daar gewoon heel goed de steekjes mee kunt zien en mijn moeder is alvast begon wie heeft er vast een halve slok gebreid om straks te kunnen laten zien hoe het met de teen gaat waar hij is beginnen met het opzetten van steken en dat gaan we filmen van bovenaf en volgens de rij kant is je ziet verschillende beelden van verschillende kanten en deze dikte ball z ik maat 2 maat 42 43 48 steek en in totaal op dat is op ben een team vindt 14 steken ben 224 steek en dus de helft en pen de laatste pen 10 steken dat is nodig omdat je twee en en aan elkaar te breien dus deze pen wordt 14 steken kun je ook heel rustig laten zien hoe je een steak op zijn wang en de

Hoe brei je een sok (2)
Hoe brei je een sok (2)

duim insteken omslaan doorhalen om de duim insteken omslaan doorhalen ja dit zijn er 14 zet ik de pen zo neer de fout die niet om een op deze bij ga ik 24 steken opzetten en laat het heel even van dichtbij zien kijk want nu heb je de pen dit is de pen waarop je ben een heb gemaakte dit wordt groot ben je moet wel kunnen breien hoor om dit te kunnen en dus ook steken opzetten 24 het bereik door heb een laatste ben je zo moet deze doe ik het team dat is de kleinste pen de pennen ruimtelijke allemaal even lang maken aantal steken wissel toppen en om het rondje nu te sluiten gaan de twee steken van de eerste pen op de laatste bender een en dat doe ik met een dubbele draad dan is het steviger je gaat nu breien met de draad die aan de bal vast zit die andere draad doe je even aan de binnenkant dan daar kom je niet in de war en ik ga nu de board breien een steek recht en een steek averecht dus draad naar voren gericht draad weer de andere kant op er werd raad in de vloeren averecht draad weer de andere kant op beweegt laat in een verloren en zo maar door tot de reden pm klaar is en als je andere steek dit klaar hebt van deze pen ga ik door draaien je draait altijd met de klok mee ja dan ga je verder bereiden op de volgende pen nou laten we klikken de de pennetjes want nu ga je de woord breien en lang de boord worden bij deze maat matty 22 centimeter 20 centimeter dus 22 centimeter een recht heen in averecht en dan komt er een hele belangrijke truc die moet namelijk na die 22 centimeter nog vier van‘ dus pi keer rondjes vergeet en toen twee toen ja vier keer een rondje met alleen recht recht zodat je dus een soort overgang krijgen tussen de hier er tussen de boord en de hiel als je dat niet doet krijg je namelijk in de dat het boord in je school gaat zitten en dat zit niet lekker dus vandaar 4 pennen gewoon gewoon recht breien waar straks even laten zien hoe dat er dan uit ziet en dan kun je dus naar die volgende stap na wij gaan nu eens even de board brein je kunt meer op pauze drukken en als je in 22 centimeter af hebt dan ga je verder met de volgende video volgende stukje van de video nou centimeter weten bij 22 centimeter dus nu ga ik een moeder 4 rondje het 4 toeren alleen maar recht te breien en ik begin bij de grote den en waarom begin je met de grote ben omdat het straks makkelijk is als ik met de haak begin ook alleen maar er een bericht vier rondjes nou na vier rondjes komen wij weer bij jullie terug welke ja mijn moeder is echt met hem wel gezegd welke maar pen wij gebruiken nee dat denk ik niet maar dat kun je altijd vinden op de verpakking iemand op de verpakking staat namelijk welke pendikte je moet gebruiken en als je heel strak blijkt een pen houten pen dunner dus jij brein u met drie en half ja het is dit dus nu krijgen vier rondjes tricotsteek aan de achterkant worden dat de

 

 

ribbeltjes ja dus dat is gewoon een twee drie alleen maar echt ja en dan krijg je dus die nu ga ik de grote heel breien oké name de grote heel brian dus wel eventjes geduld ja de eerste steek van de eerste pen breien alle andere keer de eerste steek halen we af die eerst het steeds moet je breien want je hebt het draad nog bij de verkeerde pen zitten ga ik ga even goed laten zien je hebt de draden dit deel aan deze pen vast en die moet naar diep en en daarom breien deze steek je breidt de pen gewoon uit en mijn moeder kan iets de librije dan op ik kan doen het is dus de pen met de 24 steken dus dat is de grote pen om die andere twee hadden elk 12 ik ben nu aan het eind ik draai het werk helemaal om en ik ga nu averecht breien dus aan die grote pen ga je nu averecht breien de eerste steek breien ik niet want de draad zit balaam diep en die haal ik af dat is makkelijker met straks tekenen opnemen dus niet doen wat je normaal doet breien maar af halen en zo ga je door tot je haak want dit wordt de grote had lang genoeg is dat is ongeveer 7 centimeter in te vullen was en dat is hier bij 19 pennen dus 7 centimeter of 19 pennen en dat is dus voor deze maat sokken wil je een andere maat sokken breien dan moet je even zoeken naar de goede maat en de goede verhoudingen maar dat is voor dit en dit is maat 42 43 die hier nu bereiken ja ja ben nu weer aan de rechterkant ik haal de eerste steek weer af en dan nu breien nou en dan weer breien dat ik negentien keer heen en weer geweest ben in eindigt altijd met een rechte ben bij de grote hart als je eindigt met een rechte pen en je doet in totaal 19 keer heen en weer en als je de ribbeltjes gaat wel er wordt het dus 9 keer ribbeltjes plus die vier van dat stukje recht brei in op de heer van de troon en na van die rondjes breien oké nou mam gaat draaien ik ben nu ongeveer op de helft met de grote ben ik ga nu de steken van de twee kleine pijlen op een pen zetten want dit van het straks de grote pen en dat doe ik omdat ik dat handiger vind van die losse pennen dus liet een fit onhandig en je bereidt dus nu niet nee ga als ze eraan een haag van access opnieuw ben dit is een nieuwe grote ben voor straks oké en ik ga weer verder met de een de pen werk begonnen ben en ik breed doordat ik 19 ben een gebreid heb ja ik denk dat ik een ben ik ga nu tellen ik heb vier ribbeltjes van het rondjes breien en moeten 19 zijn 1 2 3 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ben geëindigd met een rechte ben en ik ga zo dadelijk de kleine uw breien ze mooi lampje lijkt al een beetje in shock en we moeten ze daar nog een beetje om de hoek ik ga nu verder met kleine heel diep rij de helft van het aantal steak en dat is 12 van de calorieën 24 op plus nog een dus in totaal breed 13 steken eerste steek haar ik nog steeds aveling blijft nog steeds op deze ene pen mag hardop minuten land acht negen tien 1112 dat is de held plus nog een wel door twee steken tegelijk twee steken samen en ik breng nog een steek extra nu draai ik het werk om ik ben nu aan de rechterkant haal de eerste steek iedere keer af en brei dan vier steken 1 2 3 4 is een afhalen drie steken breien ik haal nog een steek af brei en steek door de afgehaalde over de gebreide heen en nog een extra ik ga nu weer omdraaien en ik brengen tot een steek voor het gaatje eerste afhalen draai en tot een steek voor het gaatje ik zal zodra ik je laten zien kijk hier ziet als het ware gat tussen deze twee steken ja kijk daar zit nu een gat zingend hier zit hij daar ja ik bedoel een voor het gat en een het gaat samen breien en nog een extra en ik draai weer om eerste steek weer afhalen breiend dat je bij een steek voor het gaat je bent gaat je hoe kijk je ziet het gaat je weer ja ik haal deze af breng een gouden afgehaalde over de gebreide ken nog een extra en ik draai weer om dan ik ga door wat ik aan het eind ben en ik draai me om en ik ga door wat ik aan het einde een strik voor het gaat je een uitgaat twee samen op de eigen rechter kant dat doe je dus niet elke pen dat doe je alleen aan de averechte pen dus er zeg maar aan de ribbeltjes kant en een bericht account kunnen overhalen domme een afhalen een breien overhalen en nog een extra ben nu aan de laatste keer een taak averecht ik al uw hou je gewoon geen steken meer over hebt kun je dat laten zien kijk ik heb nu doe ik twee samen hebben geen extra en de steken zijn op je wilde dat aan de rechterkant ook in afhalen een breien afgehaald over de gebreide en de laatste steek breien er zit een heel mooi punt je in goed laten zien kijk nu zit er een puntje in scott van de zijkant laat zien zie je dat dat al op een heel begint te lijken zeer dat dit is de bovenkant van de zochten gaat je voet in en dan is dit de you dit zit dus onder je voet we hebben vier ribbeltjes gedraaid vier rondjes die het neemt daar nemen nog niks op zit hier mooie neus maar neem me niet want ons me die uitreken dat wordt niks haal heeft weer terug dus deze het is die willen we niet maar daaronder zit een heel mooi klein lusje en die willen we wel kijk deze uit die wil ik niet hebben en die eronder zit wel deze uit die wil ik niet kennen op met die de ronde zit wel ik deze uit wil ik niet en die de bonden zit wel nu ga ik tellen hoeveel ik een heb ik moet het 10 hebben twee vier zes acht negen nooit hier nog een stukje bewijs nu heb ik het zien ja draai ik het werk bron nu had theater tienen mam nu dien je ja nu ga ik tellen hoeveel steek maar op de pen overgebleven zijn te werk de kleine heel gemaakt heb 2 4 6 8 10 12 14 en mond hou ik moet straks de helft van deze steek en dus even op deze pen krijgen en de helft op de pennen die ik hier straks krijgen want dat wordt een de nieuwe kleine pennen nu ga ik deze steken om allemaal niet hebt gemaakt heb de wij ook breien op deze pen en ik brein niet gewoon wat ik vind het mooier als ik een achterkant erin steken dat doe ik alleen omdat het nu net steken opgenomen heb en hoe doe je dat wat aan de achtergrond er iets te normaal spreek hier in mochten noemen ja nogmaals te beheren ik steek niet daar in de per keer mooie randje de langs hij wil niet scherp stellen mag je nog een keer normaal steek hier in nu steek ik er achter telt in de krijg je een mooie rand je hele mooie rand je nu heb ik alle steden gebreid heel mooi aikido de dans ja kijk heb je heel mooie landje als ik nu met de volgende punt zou beginnen zal het even voordoen heb je je gaat ja dan willen we niet daar willen we niet ik ga dezelfde steek en wij maken je hebt hier lusjes wacht even moet er even goed in beeld brengen want dat in weet vluchten zien ja je gaat er dus een steek bij maken een lusje twee lusjes ik ga hier een zeilers je pakken en daarna ga ik een nieuwe steek van maken nickname kies twee steekjes op een steek over de ander doe ik hier lange keer ik blame‘ bij op deze pen dus je hebt nu geen gat meer omdat je dus van de zijkant hier lucy’s hebt gepakt en daar heb je een steekje van gemaakt en nu ga je weer bereid de grote ben de nieuwe grote pen te rijden hoeveel steken zitten daar nu op 24 van de twee kleine punt bellen alec 12 tussen twee keer 12 is 24 nu zijn we aan de andere kant moeten we weer steken opnemen we hebben er net 10 opgenomen willen weer wat dit is de andere kant er ook ietsje anders dan wel weer wist dat vervelende luchtje aan de kant en dan zitten er onder meer zo mooi stevig lusje draadje even optrekken de ander zit hoe mooi jasje en dat moeten we weer 10 worden de laatste is altijd een beetje lastig omdat we de eerste steek toe gebreid hebben maar hij zit er wel en om te voorkomen dat we hele gaat krijgen doen in selden’s aan de andere kant dan kun je grip steunen ja hier wil ik weer een nieuwe steek maken een lusje twee lusjes steek je partner lusje boven halen dat moet leren lusje bovenhalen en bij op deze pen zitten nu voorkom je een gat ik ga deze steken breien en ik doe en net als de vorige ronde voor aan de andere kamp aan de achterkant erin steken omdat je dan een heel mooi randje langs de hiel krijgt we hebben we net geteld hoeveel stekende waren overgebleven naar de klein heel de baan de 14 dus ik wil 7 steken de helft nog bij deze panel breien marco bbc vanaf 2 3 4 5 6 7 je zult nu ook zien dan bij puntje van dat driehoekje je de helft overhoudt je eindigt precies in midden deze komen hierbij op een nu bereikt meer ze gewoon ja want deze steken had je al gebruikt je nu ga ik voor alle zekerheid even tellen hoeveel stekene hierop zitten 2 4 6 8 10 12 14 16 18 en die andere ben ook dan moeten we ook 18 zijn 246 teal 14 16 18 nou helemaal perfect maar dat is natuurlijk veel te veel want we hebben een grote ben van 4 ontwerper en we willen weer twee kleine pennen van 12 krijgen nu weet ik straks aan de andere kant beginnen wanneer step beheren grote ben dus ik brei een kleine pen een grote ben en dan ga ik uitleggen wat je limburg noord kijk hier kun je nu mooi dat randje zien dat is omdat je aan de achterkant anders heb gebreid dus aan de achterkant ingestoken in plaats van ander volk ik ben weer bij de eerste kleine pen het dichtst bij de kleine bij de groot ben ik ga twee steken breien een steek af halen een steek breien de afgehaalde boven de gebreide en ik brei de pen uit ik wil zo dicht mogelijk bij de grote pen de mindering je krijgen dus bij deze ben ga ik hier minder en aan het eind ik brei niet bent dat ik nog 4 steken heb een jaar ze doet alsof het heel makkelijk is maar ik snap dat dat moeilijk is ik heb nog 4 steken en ik wil graag dat ze zou komen dus ik brei ze samen want dan gaat het die kanten uitwijzen nu ben ik weer bij de grote ben daar hoeft niks op te gedaan en omdat we de mindering een mooi regelmatig wil en dromen niet elk het rondje minder maar een rondje wel een rondje niet ik ga dus nu een rondje breien zonder te minderen dus drie pennen nederland je gebreid wij nu eerst de grote bende doet niks mee alleen breien het zo nu en dan tel ik even ook inderdaad nog 24 steken heb dan beetje te mensen omdat je er niet een verloren bent want dan heb je naar een gat wil nu weer ben ik kleine pen en deze ga ik weer twee steken breien een steek af aan een steek breien afgehaalde over de gebreide je krijgt straks zo mooi een streepje van dit hier gaan we mee door dat we 12 stekene dus een rondje mindere en het andere rond je niet mindere bij deze pen doe je weer tot 4 your het einde ja dan twee samen want dan krijg je het streepje de andere kant op ik wist uit zijn heel goed punt ik heb er nog vier doet twee samen en een brei 2 breien komt het streepje die kant op ik ga daarmee door dat ik nog 12 steken op pennen nou bereizen ja hij het redden ik ga proberen in de te redden want ik wil graag uitkomen op de grote pen om daar een nieuw we bal aan de rechten van mij krijg je niet een dikke bult onder je voet hoeveel steken moet je nu nog ik ben nog nu op de grote ben oké dus nu kan er wat nieuw materiaal is en ik vroeg ned hoe moet ik dat knopen ze is het knopje niet doen de aan en dan maas ik dat er later in doet ik moet nu ben ik zou zeggen doe ik ook nog wat kijk alsjeblieft ik doe dit 2 draadjes ongeveer even lang doet deze gewoon hier om oké even een paar steekjes met de oud met het oude draadje en het nieuwe driver’s aanraakt samen dan zit het al een beetje vast en kan ik ze later heel mooi weg maar ze nog een klein stukje en de minderingen dat nooit sommige mensen en minder voet is klaar ja ik heb nu op elke kleine band 12 steken en op de grote ben nog steeds 24 ik ga nu even half op de grote gember ei in de stralen stekene om te laten zien hoe de harten en dan uitziet heel mooi het bereik zo dubbel doen dat is niet echt de mooie voet geworden mooie rimpeltje zo de grote heel klein hier steekjes opgenomen en weer geminderd andere kant precies dus als hetzelfde top toch mooie wikkelt je en nu en nu ga ik een hele poos recht brein in alle per een recht tot de voet van hier tot waar ik gameten 22 centimeter is en dan gaan we de teen breien mama succes met breien ja ik ben doorgegaan met breien en ik ga nu meten of kan 22 centimeter heb van de pennen tot over het puntje van de kleine hiel en ik heb precies 22 centimeter zoals de bedoeling was de ga ik nu laten zien hoe je gaat minderen voor t een begint ermee als de grote tent we gaan in mindere voor de een t en we willen een mooi punt je krijgen dus op de grote ben minder we vooraan en achteraan en als je het omdraait zijn is dit ook een grote en doe je mee in vooraan en bij de ander aan gedaan het zal het voordoen ik bereid twee steken één steek af halen een steek breien afgehaald over de gebreide een breed pen uit op vier steken tot op vier steden ik heb nu nog 4 steken doe ik er twee samen breien en nog twee naar breien je krijgt een heel mooi zo en zo een puntje de kleine pen bereik voor aan dat is hier ben net als op de grote pen 2 steken breien een afghanen een breien af ga de overige breiden en uitbreiden en de volgende lukt dat op vier steken als je doet nu eigenlijk net alsof deze twee pennen samen een grote pet wijn hierna ga ik een rondje dus drie pinnen gewoon blij is onder mindere dan weer een rondje wandelen rond je niet minder en tot je nog 8 steken op de grote pennen en vier steken op elke kleine ben ik heb nu nog 8 steken op de grote ben en twee keer vier op de kleine pen en ik doe meer de steken van de kleine pen op een pen niet breien mijn gewoon een verschuiving nu ga ik de hele zak hier doorheen wurmen want ik wil het aflegde aan de binnenkant doen 7e ge pluk was al tegen die de stekende niet af verschuift ik heb nu twee pennen met alletwee 8 steken op zitten en om een mooi eindresultaat te krijgen doen we een steek van de ene pen een steek van de andere pen hebben brei is een samen wij een stem van een steek van de ene pijn een van de anderen pijn en bedoel eerste of de tweede nog een keer tot alle steken op zijn en laatste trede plus je maken door trekken en afknippen van de lange gras kijken hoe die en buitenkant eruitziet zo’n hele mooi sok kijk in je af gekookte zit nu aan de binnenkant je print draait je aan de buitenkant we kun je aan de binnenkant heel mooi africhten wordt bent je deze draad aan vechten wie hier aan de binnenkant zit en van mijn bril opgezette op papier zit dus vier treetjes afweegt er nog en je hebt eens ook af ja en zo ik mijn moeder dus laten zien hoe je zoeken bereidt ze gaat nu de andere stof breiring heeft ze een paar en deze gaan niet zomaar ergens in die gaan terug naar verzorgingshuis waar de rol van daar komt nog je nou denken dit gingen toch wat te snel we hebben hem ook op papier pak een de wedstrijd ik heb een mail standje van als je wilt kun je me even mailen en dan stuur ik het naar je toe en oud hier dus gewoon uitgelegd de in lijn woorden hoe je het moet doen ze kan het niet laten ze gaat van verder met dus op ons op dank je wel voor het kijken naar deze video ik hoop dat je het leuk vond en interessant om te zien hoe je nu sokken kubra je heel veel succes en als je sokken gebreid hebt laat het ons even weten en stuur een mailtje we de foto’s fictie pillen of plaats even een berichtje op installeren dank je wel voor het kijken hele fijne dag was in deze video’s mogelijkheid kijk hem ’s avonds slaap lekker mooie vrouw tot morgen doei hey

admin

Schreibe einen Kommentar