Hoe maak je 3 verschillende smaken koffie in een keer

Hoe maak je 3 verschillende smaken koffie in een keer


Hoe maak je 3 verschillende smaken koffie in een keer
Ja, onze 2 mensen Drinken Koffie meer koffie meer koffie Ik neem snel wilde degenen die toevoegen aan hun extreme in de video Hi jongens welkom op mijn kanaal genieten ja, er zijn zeker degenen die weten dat je weet wat we vandaag doen, maar voor degenen die niet weten, laten we zowel puur en suiker in een pot en koffie van binnenuit ze wilden een medium koffie, vertellen we je hoe we dit doen, niet te vullen te veel als ik wilde delen op deze manier heb ik gewoon wat koffie in elke beker 1 tsp
Vier, ik nam twee van hen, zelfs een eenvoudige een sugaryary Beker 2 3 4 Nu ben ik in de war Heer Ik zet een lepel suiker met 4 ‚ s als Ik zeg Ik ben in de war en ik abonneer abonneer abonneer abonneer abonneer abonneer Zeg me moet ik mijn camera Ik wacht tot ik heb gespeeld een puinhoop gewoon ja zeg me Ik ben een schotel op het schuim eens het schuim een beetje dun daar zou ik gaan kijken op deze manier, Ik zal een gewoonte dat ik maak deze super begon aan de deur abonneer
Ja, ik neem mijn leven in uw komst en ga langs om hallo te zeggen als ik boven ben ik nog steeds Abonneer op de sprankelende bubbels zoals u kunt zien, I doe een beetje van dit en nogmaals, ik word duidelijk zonder het naar het kookstadium te brengen, Ik vul het goed, alleen maar omdat het erg schuimig is, het kent de min een beetje, Ik kan je schuim in de helft krijgen, het is erg slecht, Ik vul het nu goed, omdat het een beetje meer naar beneden gaat, nu ga ik middle coffee maken zoals 2 34 elke beker ik slaap twee partners ik ga een suiker halen, ik ga vijf suikers mengen nu doe ik het middelste suiker koffie in water voor de laatste candy pen links een beetje er zal alleen een hond abonneren op deze koffie pot ik deed zowel gewone en medium twee en suiker koffie vrienden weten wie deze weg weten, maar ik wilde het samen doen als een kleine truc voor degenen die niet weten < / br> zie je vrienden weer

admin

Schreibe einen Kommentar