Hoe maak je soda koffie?

Hoe maak je soda koffie?


Hoe maak je soda koffie?

koffie en honing met vrij overvloedige schuim, dat we gebruiken voor het maken van koffie die ik dronk zoete koffie van Boedapest naar Wenen en is goed aangesloten u kunt doen als u houdt van koffie als u denkt over [Muziek] onze honger, maar zoals altijd, met 2,8 procent vet melk ten minste drie en een half-fat melk door het buigen van een gebogen lepel de honing lepel zoals die die je kunt krijgen door het gieten van de melk ernstig ik zweer
het niet om het wazig maken van de melk, Ik ben het gaan gebruiken om te vertragen de snelheid van de omgekeerde van die despacito'ik ga dit gebruiken om te creëren wat was dat yu makyat akyat giet de melk espresso vlek plek waar we over gesproken in de andere video die we gemaakt hebben, toen ze zeiden dat De Generatie Die de Vorm van Make-up e k l y y nu starten we de bedrijfsnaam op de zijkant vandaan kwam er in het team en één liter espresso in de tussentijd, terwijl de melk verwarmt deze thermometer die ik in de andere video, ik zeg 65-70 graden, de ideale temperatuur is de hele tijd
en zeker meer melkschuim voor uw koffie, en de kwaliteit is de kers op I ‚ m going to kill 70 graden op dit punt dat we hoeven te storen mama ik gebruik geen water, dit soort als een kwestie van gemak als u gebruik wilt maken zoals thermometers je kunt gebruiken die hier worden verkocht om te branden je vertelt dat hij hangt aan de rand van de kelder van 65'e geven je geld als het gaat om wat zo is, maar zoals ik zei, Ik hou van meer is niet van plan om je hand vast te houden wanneer Handmatig instellen was even heet, als we open zijn dan ja kunt u uitschakelen foto melkpotten
zeven tot negen porties espresso als negen gram water met Gram Gewicht 1 eetlepel van de Technische Beschrijving, maar je kunt denken zoals dit in sommige machines de filter is al extreem accurate schubben we komen van rechts en achtergelaten door het raken van de koffie gelijkmatig in het filter is uit elkaar vallen, en we zijn uitchecken voordat we toepassen Templar CV buffer reiniging we komen meestal overeen met een druk van 10 kilo geweld dat ken natuurlijk, deze technische termen je weet dat ik net vertelde door te drukken voor een paar seconden voordat je kijkt
Ik neem een grove u abonneren deze espresso ik ben het schoonmaken van waterwegen, maar ik zet deze woorden op de ene kant je gaat deze koffieschuim crème nodig is vrij veel gaat hebben een beetje meer je ziet er zo genoemd, en ook om het papier dat ik aan u dat Ik zal klaar zijn in een minuut, omdat dit is een lichte stoom in de machine als deze stopt Ik ga niet meteen in het proces, zei ik eerder, het is een kleine hoeveelheid water, dus we nemen het in de holte, dus ja, nu is het gewoon vapor druk, en
ik stop het in deze melk om water te mengen zodat het de smaak niet bederft, we zinken te veel in de linkerhand, en ik houd het vast en mijn hand is in een zin [muziek] tot 65-70 graden, mijn linkerhand kan niet langer de crème vasthouden totdat naast het, als het cirkelt erin, de hoek die je melk toe te passen is juist, en we maken dit geluk onmiddellijk schoon. wat doe je? Ik zal op het platform wachten in de hitte zoals olie reinheid is belangrijk voor het omgaan met de zaak ja ja het is belangrijk glinsterend schuim
Van dan tot de bubbels onderaan zie het als een nogal intense olie abonneren nu voor meer de honing te zoete gebrek van Ik ga dit niet nu ook volgens uw eigen smaak u abonneren op dit Ik zou een eetlepel melk en melk zeer langzaam toevoegen, of vertraagt de stroom en nu interfereert het met honing het maken van een verschijning, Ja, maar precies na het verlaten van wat ruimte zonder het vullen van de lepel met de achterkant van u kunt dit zien theelepel of een theelepel van elk van thee
e de inverse van de langste winter voelt heel langzaam met de melk en een glas water aan de rand van het water in de bodem van makyat dat we vertrekken en we maken van deze schouder, dus technisch is het belangrijk dat we geven de rand van het water, Vooral in termen van de kwaliteit en de schoonheid van het uitzicht in deze koffie Ja heeft u zich abonneren abonneren [Muziek] Ja, nu is dat nog te doen resterende zeer goed met veel schuim op het schuim zoals je kunt zien is dit dikke mollige Bolbo inhaalslag op consistentie en schrijven, schrijven, schrijven, melkschuim met een mooie stapelen [Muziek] zeggen deze decoratie we doen dit
dit, en op de top abonneer abonneer abonneer abonneer abonneer zoutchocolade of cocoa cafe melange nadat we deze business met u af te ronden Ja dit tot op de bodem van deze business en met veel melk en honing met cacao of chocoladepoeder en melkschuim generatie, dat makyat na per beurt met de liefhebbers van koffie plezierig verblijf we zijn het voltooien van de decoratie zoete honing en eindelijk vertel me Ik zie je in mijn volgende video Ik zal tonen consistentie

admin

Schreibe einen Kommentar