voor beginners 03 Gehaakt babyvest 0-3 maanden deel 3 #97

voor beginners 03 Gehaakt babyvest 0-3 maanden deel 3 #97

03 Gehaakt babyvest 0-3 maanden deel 3 #97Welkom op mijn kanaal Crochet for Baby. In de tutorial van vandaag laat ik je zien hoe je dit makkelijk te haken vest of babyjasje voor een meisje van 0-3 maanden kunt haken.
oke ik ben hier aan het einde ik ben hier klaar met een halve vaste hier aan het einde en ik knip gewoon mijn garen af ​​Ik ga dit einde gewoon laten en het verbergen dus zo ziet het eruit oke dus nu zijn we ga aan de mouwen werken ik laat je alleen een van de mouwen zien, aangezien de andere precies hetzelfde zal zijn, dus hier als je merkt dat we onze mouw hebben en precies onder hier waar we deze drie kettingruimte hebben dat is waar we onze waaiersteek gaan doen, dus ik heb een lus hier aan het einde van het garen en ik ga gewoon drie lossen en deze drie lossen tellen al dat is één stokje dus nu moet ik er een doen meer stokjes een en twee stokjes en dat is mijn eerste waaiersteek daar nu ik ga deze steek overslaan Ik ga deze steek overslaan en dan ga ik nog een waaier maken hier op de derde steek twee stokjes ketting een en twee stokjes en dan nu hetzelfde gaan we een twee drie overslaan op de derde we gaan ook aan het werk met een andere fan we gaan dit helemaal rond de mouw doen ik ga het je niet laten zien, maar je gaat gewoon een twee drie achterlaten en een fan werken, dus ik zal je aan het einde ontmoeten voordat we deze rij afmaken om je te laten zien wat we moeten doen aan het einde hier en begin dan de tweede rij, dus ik zie je hier terug oké ik ben hier aan het einde van deze eerste rij en nu ben ik gewoon ik ga meedoen Ik heb in totaal tien waaiersteken rondom de arm, dus nu ga ik samenvoegen met een halve vaste aan het begin van de drie lossen, dus hier ga ik gewoon mijn naald insteken en een halve vaste maken dus hier goed opletten want je gaat dit op elke rij doen dus nu we klaar zijn dat we zo gaan draaien en we gaan een halve vaste haken bovenop dit eerste dubbele haak een halve vaste een halve vaste op het tweede stokje van dit busje en een halve vaste in de ketting één spatie zomaar en dan gaan we drie lossen, deze telt al als een stokje en nu ga ik zo bovenop deze waaier van de vorige toer een waaier haken nu ga ik zo nog een waaier aan de volgende waaier haken bovenop deze waaier en we zijn ga overal werken gewoon werkende fan bovenop deze fans die we op de eerste rij deden je gaat maar negen fans werken omdat we op de tiende een reductie gaan doen hier dus werk op deze manier totdat je kom naar de negende vin, dit is deze hier vlak voor deze hier, dus ik zie je hier terug om je te laten zien wat de volgende stap is om de tweede rij af te maken en op onze derde rij te beginnen oke ik ben hier om het einde van de tweede toer heb ik negen waaiersteken rond voor de tweede toer en nu gaan we een verkleining werken om een ​​van de waaiers te verkleinen oke en daarvoor ga ik een stokje haken bovenop dit eerste waaier die we op de eerste toer hebben gewerkt dus die gaan we verkleinen dus we gaan alleen een stokje doen en dan meteen naar de top van de chai n 3 dat is precies hier waar we onze tweede rij begonnen samen met een halve vaste en zo maak je je tweede rij af, dus nu voor de derde rij gaan we weer draaien we gaan je garen draaien, het wordt ofwel aan de achterkant of aan de voorkant, afhankelijk van de manier waarop je hebt gedraaid, maar hier gaan we een halve vaste bovenop dit stokje haken dat we net een halve vaste bovenop dit eerste stokje van deze waaier hebben gemaakt een halve vaste het tweede stokje van deze waaier en een losse steek boven of in de ketting een ruimte van deze waaier en nu ga ik er drie lossen en een dubbele haak ketting haken een en nog twee stokjes dit is mijn eerste waaier hiervoor derde rij oke en dan ga ik nog een fan aan de volgende werken gewoon zo bovenop de volgende fan ga je zo door voor deze derde ronde aan het einde zou je negen fans moeten hebben dus ik zal je ontmoeten hier aan het einde om de steek naar de bovenkant van deze drie kettingen te halen en op de vierde rij te werken oke Ik ben hier aan het einde van deze derde rij nu ga ik gewoon meedoen met het begin hier we gaan hier niets doen waar we de reductie op de vorige rij hebben gewerkt, dus hier gewoon bovenop dit we’ als we een halve vaste gaan breien, zouden we nog negen waaiersteken moeten hebben, dus nu gaan we keren en opnieuw, afhankelijk van aan welke kant je je dit garen keert, je werkgaren zal ofwel vooraan zijn of het zal erin zitten de achterkant dus nu gaan we een halve vaste haken op dit eerste stokje van dit busje een halve vaste op het tweede stokje van dit busje en een halve vaste in een ketting een vakje precies zo en nu ga ik om drie kettingen te maken en mijn eerste fan van deze vierde rij zo te bewerken en dan een fan op de volgende in deze vierde rij we gaan werken in deze vierde rij we gaan nog een fan verkleinen, dus je gaat alleen maar om acht fans te doen, dus ik zal je aan het einde ontmoeten hier dit is de achtste hier om je te laten zien wat we hiervoor gaan doen s negende waaiersteek oke ik ben hier aan het einde van deze vierde rij Ik heb in totaal acht waaiersteken en nu gaan we nog een waaiervermindering haken dus hier gaan we gewoon een stokje haken bovenop deze laatste waaier en sluit aan op het begin van de ketting drie met een halve vaste en zo voltooi je je vierde rij met een waaiervermindering, dus nu rij 5 tot en met 12 wat we gaan doen is dat je gaat draaien onthoud opnieuw, afhankelijk van welke de manier waarop je je garen keert is ofwel voor of achter het maakt niet uit je gaat een halve vaste hier en in een halve vaste haken op het eerste stokje van zijn waaier, gewoon zo en dan aan de binnenkant en dan drie lossen en haak een stokje aan de binnenkant een losse en nog twee stokjes dit is de eerste waaiersteek voor deze vijfde toer dus ga zo verder met deze vijfde toer aan het einde je zou acht waaiersteken moeten hebben onthoud aan het einde dat je sluit je hier gewoon aan bij het begin met een halve vaste die je draait en dan je begint nog een ronde te haken Ik ben gewoon waaiersteken aan het maken dus werk deze vijfde rij tot rij 12 en dan kom ik terug voor rij 13 om je dit deel te laten zien, dus ik zie je dan oke ik ben hier aan het einde van deze twaalfde rij ga ik me gewoon aansluiten bij het begin met de losse steek nu ga ik draaien en nu gaan we de rand voor de pols bewerken oké dus om dat te doen ga ik een steek aan dit eerste stokje en haak meteen een stokje maar we gaan het voor de paal doen, dus een stokje voor een voorste paal zomaar haken en dan ga ik een stokje haken in deze ketting een ruimteketting een en dan nog een stokje in die ketting een spatie en het laatste stokje van deze waaier weer van stokje oke en nu op de volgende waaier een stokje vooraan voor dat eerste stokje op die waaier en dan in de ketting een space stokje ketting een stokje en dan weer van post stokje je gaat naar o ga zo verder rondom en ik zie je hier aan het einde van deze ronde ronde nummer dertien om je te laten zien hoe we de rest van de pols gaan werken Ik zie je dan oke ik ben hier aan het einde van deze dertien keel heb ik mijn laatste dubbele haak voor de voorpaal gemaakt nu ga ik hier gewoon aansluiten bij het begin met een losse steek oké nu gaan wat reductie doen als je merkt dat het een beetje breed is, dus nu wat we gaan doen om te doen is ketting één, het is niet nodig om te draaien of wat dan ook, we gaan gewoon zo werken, dus steek je haaknaald erin en elk van deze ruimtes is waar we gaan werken

onze steken niet bovenop maar steek je naald op dat eerste honk en haak nu een vaste steek nu gaan we een verkleiningssteek haken en steek je naald in en sluit normale vaste steek je naald in trek een lus omhoog steek je naald weer op de volgende spatie en sluit normale vaste je gaat zo verder tot je aan het einde komt Ik raad je aan een steekmarkeerder te plaatsen om het begin van deze toer te markeren, dus ik zie je hier terug om je te laten zien wat de volgende stap is oke ik ben hier aan het einde van deze eerste rij met afkortingen nu gaan we een doorlopende ronde haken Ik heb de mijne afgemaakt met een afkortsteek dus nu gaan we werken van vijf vasten maar eerst ik’ ik ga zo maar een steekmarkeerder plaatsen om het begin van deze toer te markeren en dan heb ik er twee dus ik heb drie vier vijf en op de zesde gaan we onze verkleiningssteek haken dus steek je naald erin trek een lus in je haak op de volgende en sluit nu ik ga ik ga nog vijf werken vasten twee drie vier vijf en dan de zesde haak zo een verkleiningssteek dus ga zo verder voor deze toer en ik zie je hier om je te laten zien wat de volgende stap goed is Ik ben hier aan het einde van de tweede een verkleiningsrij nu gaan we gewoon deze derde toer haken, gewoon weer normale vasten op elk van deze lossen Ik ga gewoon een steekmarkering plaatsen om het begin te markeren, dus je gaat gewoon vasten maken voor de keel ontmoet je hier aan het einde om je te laten zien wat de volgende stap goed is Ik ben hier aan het einde van deze derde ronde, dus nu deze vierde ronde gaan we gewoon hetzelfde doen, haak enkel vasten op elk van deze steken een ding waar ik op wilde wijzen is dat deel hier als je merkt dat dit te klein is wat je kunt doen op de tweede rij die we eerder hebben afgemaakt in plaats van vijf vasten te doen, misschien zeven vasten en dan een verkleiningssteek op die manier vermindert het het niet zo veel, maar voor deze laatste ro w haak gewoon vasten op elk van deze en ga zo helemaal rond, dus ik zie je hier aan het einde om je te laten zien hoe het eruit ziet oke dus zo ziet het eruit hier op onze laatste rij vasten wat ik deed was gewoon een halve vaste aan het begin van de rij en mijn garen afknippen en dat was het, dus nu hoef je alleen maar hetzelfde te doen als we aan deze kant deden hetzelfde voor deze arm, dus dit is hoe het eruit ziet en hier is de originele die ik je heb laten zien zo ziet het er allemaal uit en zoals je kunt zien ziet het er nu een beetje anders uit omdat ik om de andere dubbele haak een lint heb geweven en zo ziet het eruit, dus ik ik hoop dat je het leuk vindt, dus dit was de tutorial van vandaag, bedankt voor het kijken en ik zie je de volgende keer

admin

Bir cevap yazın