voor beginners 1 stuk GEEN PATROON cocon Vest DIY Gemakkelijk Naaien Tutorial (deken cardi!)

voor beginners 1 stuk GEEN PATROON cocon Vest DIY Gemakkelijk Naaien Tutorial (deken cardi!)

1 stuk GEEN PATROON cocon Vest DIY Gemakkelijk Naaien Tutorial (deken cardi!)In deze video gaan we een supergemakkelijk en simpel cocon vest maken! Ik weet zeker dat je er nogal wat van hebt gezien en we zullen inspiratie putten uit …
vandaag mijn beste verkoopvrienden het project is meer dan eenvoudig we gaan ongeveer anderhalve meter mooi breiwerk nemen of misschien een mooie sherpa stof en we gaan het omtoveren tot een gezellig vest het is zo makkelijk dat je het niet doet zelfs een patroon moet hebben of een patroon moet tekenen, zo gemakkelijk is het het duurt misschien een uur of anderhalf uur en je bent klaar het is stijlvol het is gezellig het is gemakkelijk te maken en het zal je de hele tijd goed van pas komen het hele herfst- en winterseizoen zodat je weet waar je niet van moet houden en ik daag je uit om het te maken omdat ik weet dat je het kunt dus laten we beginnen je kijkt easy start diy een wekelijkse serie waar ik een eenvoudig patroon maak en dan naai it and love it alles is eenvoudig, dus je kunt het ook maken elk weekend afstemmen op nieuwe afleveringen beste naaivrienden het is alisa hier met doordachte creativiteit en heel erg bedankt dat je terugkomt op mijn kanaal, net zoals ik al zei dat deze specifieke naaimaker niet ‘t evt nl hebben een patroon nodig, maar ondanks dat gaan we het nog steeds een beetje schetsen, zodat we een duidelijk begrip hebben van wat we eigenlijk doen, dus laten we beginnen en ik weet zeker dat je heel veel hebt gezien hiervan verschijnen op het internet, dus we gaan daar inspiratie uit halen en dan gaan we onze eigen ontwerpen. Het krijgt een driehoekige kraag met een kraag en ook een manchet en nu heb je slechts twee eenvoudige metingen nodig, nummer één jij ga je meetlint nemen en je gaat je armen zo wijd openen zorg ervoor dat het meetlint over je buste gaat en dan ga je die meting nemen we gaan maar de helft gebruiken het is dus noteer de helft van de meting van de open arm de tweede meting is ook heel eenvoudig je gaat je meetlint nemen je gaat het op de achterkant van je halslijn plaatsen en dan laat je het helemaal naar beneden vallen je taille en mijn suggestie zou zijn om het dubbele van die lengte te nemen en i Ik zal je in een oogwenk uitleggen waarom, maar dat zal het best mogelijke vest voor je maken, dus laten we naar de beelden gaan, dus hier heb ik twee rechthoeken om je te laten zien wat je wel en niet moet doen we gaan om ons stuk stof dubbel te vouwen en deze lijn hier wordt de lengte van het eigenlijke kledingstuk, nu gaan we het andersom vouwen, gewoon zo en om het gemakkelijker te begrijpen, hier is mijn taille en zoals we spraken dat de lijn twee keer zo lang zal zijn van de halslijn tot de taille, nu gaan we de mouw maken en we doen dit door de driehoeken in te vouwen natuurlijk gaan we hem knippen en de manchet toevoegen ook maar hier nu begint het eigenlijk te lijken op het vest dat we nu voor ogen hebben als je een kortere lengte van je vest wilt nemen, laten we zeggen dat je het gewoon van de halslijn helemaal tot aan de taille wilt nemen en dat doe je niet wil die lengte verdubbelen dus ik markeer mijn taille hier en je ziet hier het is bij de m idpoint en hier is het helemaal onderaan als we onze mouwen vouwen met die lengte van het vest, je zult hier zo zien dat het niet lang genoeg is, daarom zal je schouder waarschijnlijk van je af vallen schouders dus dat is wat er gaat gebeuren, dus je ziet dat de lengte een heel belangrijke rol speelt bij het maken van die mouw die op je schouders blijft, dus nu moet ik mijn stof kiezen en als het gaat om het kiezen van stof voor dit specifieke project kun je ga zelfs voor een jersey breisel of een lichtgewicht breisel of zelfs een stof die helemaal geen rek bevat ik zal je daar binnen een paar minuten doorheen leiden wanneer we dit project echt gaan naaien, maar waar je echt naar wilt zoeken is wat het doel is van je vest ik naai een vest voor de herfst/winter dus ik wil echt stoffen die me warm houden die dat doel dienen als je dit vest maakt voor misschien koude zomeravonden, gebruik dan iets dat een beetje lichter je wilt er ook voor zorgen dat je stof heel goed valt, zodat het er echt mooi en soepel uitziet op je lichaam het volgende dat we gaan doen is dat we onze stof gaan vouwen doormidden en de maat die ik gebruik voor de breedte van mijn project zal 26 inch zijn, wat een meting met open arm 52 inch is, dus de helft van die 26 inch zal de werkelijke lengte van het kledingstuk 40 inch zijn voor mij nu moeten we wat naadtoeslagen toevoegen aan deze metingen, we gaan een inch toevoegen aan de boven- en onderkant, wat het 42 inch gaat maken en dan gaan we een halve inch toevoegen aan de maat die gaat naar maak het 26 en een halve inch als je je stof meet je moet ervoor zorgen dat je een klein beetje stof over hebt zodat je manchetten van hetzelfde materiaal kunt maken, maar je kunt ook een contrasterende stof gebruiken en het echt leuk maken zodra mijn rechthoek helemaal is uitgesneden, is het volgende dat ik ga doen, ik ga t zorg voor de mouwen, dit is het midden van de zijkant en ik ga de mouwen naar binnen vouwen om te zien hoe ze er in het echt uitzien op het lichaam voordat ik ga naaien en alles op zijn plaats zet en voor jou zou ik de hetzelfde, vooral als je niet zeker bent van de afmetingen of misschien heb je een ander idee van de verhoudingen van het kledingstuk in gedachten, dan zou ik zeggen neem een ​​oud laken en snijd het niet in stukken, je hoeft het niet te snijden maar je kunt het nog steeds in dezelfde verhoudingen vouwen en het zelf omdoen en kijken of het de lengte is die je wilt of het de breedte is die je wilt enz. Dus hier zet ik gewoon de hoes in elkaar om ervoor te zorgen dat alles mooi en mooi is netjes, ik ga het op zijn plaats vastpinnen en we gaan het proberen als je dit opzet terwijl de spelden er nog in zitten, net zoals ik nu doe ik smeek je wees alsjeblieft heel voorzichtig uh por jezelf niet oke oke dus ik ben best blij ik weet dat jij het bent weet dat het er nu uitziet als een puinhoop maar ik beloof het je we gaan het er echt goed uit laten zien oke laten we beginnen met naaien we gaan eerst aan de bovenkant van ons vest beginnen en zoals je je herinnert hebben we een naadtoeslag van 2,5 cm overgelaten en ik wil hier ook een soort kraag maken dus met die naadtoeslag van 2,5 cm gaan we hem eerst zo een halve inch vouwen en dan vouwen we hem zo nog een halve inch en dan gaan we’ we gaan het aan deze rand naaien en dan gaan we het allemaal op zijn plaats vastzetten, zodat het allemaal mooi en veilig is

tegen de tijd dat we naar de naaimachine gaan en dan gaan we zigzagsteek gebruiken om het op zijn plaats te naaien. Je kunt een rechte steek gebruiken als je stof niet uitrekt, maar dit breisel heeft een zeer minimale hoeveelheid rek, maar het is nog steeds leuk om de exacte steek te gebruiken, zodat het flexibel is waar we het nodig hebben, neem de tijd en zorg ervoor dat al je steken mooi zijn en zelfs omdat deze zichtbaar zullen zijn als je je vest draagt ​​en hier zie je een close-up van de naaimachine en de naaivoet in actie en weet alsjeblieft dat mijn hand in de achterkant van de naaivoet de stof niet uitrekt ik gebruik hem alleen om ervoor te zorgen dat de stof niet kromt en blijft mooi plat en mijn steken zijn zelfs als je met breisels naait. Het is erg belangrijk om de stof niet uit te rekken tijdens het naaien en zo ziet het eruit als het allemaal klaar is nu het bovenste deel van het vest klaar is. ga precies hetzelfde doen met het onderste deel van het vest en het enige verschil we gaan het andersom vouwen zoals je mij op je scherm ziet doen we gaan precies dezelfde steek herhalen of het nu een zigzagsteek is als een rechte steek naar keuze en dan zijn we aan de beurt we gaan door naar de volgende stap en als de onderkant van het vest klaar is, is het tijd om de mouw te monteren we gaan eerst met het bovenste deel van het vest werken en hier had ik het idee om een ​​revers te maken i vouw het over ongeveer vijf centimeter breed en je kunt dit deel overslaan of je kunt het samen met mij doen en het dan gewoon op zijn plaats spelden, zodat het nergens heen gaat nu je hebt gedaan wat we gaan doen om te doen, gaan we onze mouw een beetje verplaatsen, omdat deze nu niet op één lijn liggen, vouw ze gewoon zo samen en zorg ervoor dat je een nieuw midden vindt en speld daarna alles op zijn plaats zorg ervoor dat de randen van de revers en het onderste deel van het vest passen bij elkaar, dus als je ze aan elkaar naait, zijn zelekker even alles op zijn plek pinnen en dan gaan we zoeken en ja we gaan van de ene rand naar de andere rand zoeken aangezien we straks een opening voor de manchet gaan maken en dat hoeft niet gebruik een naaimachine je kunt dezelfde zigzagsteek gebruiken op je naaimachine als je eenmaal beide mouwen hebt dichtgenaaid is het tijd om een ​​opening te maken voor de manchet nu is dit het ding als je met een stof werkt het heeft een beetje een stretch dan heb je een beetje bewegingsruimte en je kunt je opening nu een beetje strakker maken als je met de stof werkt die helemaal geen stretch heeft je moet ervoor zorgen dat je je pols erdoor kunt krijgen die opening, dus ik ga mijn pols meten en met nogal wat bewegingsruimte zal het ongeveer twintig centimeter zijn en ik ga nu op mijn mouw markeren waar het tien centimeter meet in plaats van recht te snijden i’ Ik ga een lichte bocht maken, dus als we onze mouw opentrekken, gaat het ook echt wees een cirkel we zijn op de eindstreep dus laten we onze manchetten monteren je manchet kan zo lang zijn als je wilt, maar in de breedte moet het dezelfde breedte hebben als je mouwopening als je stof hebt die een beetje rekbaar is dan kun je wegkomen door de manchet kleiner te maken als je stof hebt die niet uitrekt, dan moet je ervoor zorgen dat deze overeenkomt met de exacte lengte of sla het paar samen over en zoom gewoon de mouw om naai de manchet aan elkaar en draai daarna om het binnenstebuiten om een ​​dubbelzijdige tunnel te maken het volgende dat je gaat doen is dat je het midden van je mouw gaat zoeken en als je wilt, kun je de naad van de mouw matchen met de met de naad van de manchet, maar ik geef er de voorkeur aan dat de naad van de manchet naar beneden wijst, het volgende is dat je je manchet zo op de mouw gaat rijgen en dan wil je ervoor zorgen dat je overeenkomt met de naad van de manchet manchet met de middelste onderkant van je mouw speld ze op hun plaats en naai ze aan elkaar daar en je gaat dat ook op de andere mouw herhalen en je hebt zojuist een mooi en gezellig vest voor jezelf gemaakt tada dus hoe gemakkelijk was dat ik hoop dat je deze tutorial leuk vond ik heb zeker genoten van het maken van dit vest en ik ga krijgen een hoop slijtage hiervan als je deze tutorial leuk vond, is de kans groot dat je andere van mijn tutorials ook leuk zult vinden Ik heb nogal wat tekentutorials op mijn kanaal dus ga je gang en bekijk ze en ik zie je in de volgende doei

admin

Bir cevap yazın