voor beginners 1 ters 1 düz örgü modeli ☘️نمط الحياكة السهل eenvoudig breipatroon eenvoudig tricot breipatroon

voor beginners 1 ters 1 düz örgü modeli ☘️نمط الحياكة السهل eenvoudig breipatroon eenvoudig tricot breipatroon

1 ters 1 düz örgü modeli ☘️نمط الحياكة السهل eenvoudig breipatroon eenvoudig tricot breipatroonHallo vrienden .. eenvoudig breipatroon breipatroon Twee breinaaldpatroon U kunt het gebruiken bij het breien van uw baby. Dekking …
abonneer iedereen hallo vrienden welkom op mijn kanaal vandaag zal ik het garen van mijn Elit Baby-pop delen, wat een prachtig spiesmodel, mijn model is erg mooi, het is een gemakkelijk model, moet ik je dat spiesnummer laten zien? Laten we het op twee en zijn veelvouden zetten, dus ik neem ons allemaal apart en ik ga ons model opzetten. Ons model is een eenvoudig en eenvoudig model, vooral onze nieuwe vrienden kunnen het model kiezen. Je kunt een sjaal in een dag maken, een vest in een dag sinds een dag. Bismillahirrahmanirrahim de volgende ik brei recht Ik brei dit volgende Ik keer deze om gisteren deze keer deze om deze rechte deze keer deze keer deze rechte om 11 les deze ene rij van ons model deze manier deze rechte stijl deze rechte deze omgekeerde deze rechte abonneer op een omgekeerde, mijn laatste twee maaltijden heb ik plat gebreid, de laatste thuis, ik heb gebreid om de rij af te maken Ik draai het volgende patroon inschrijven Ik kocht de eerste steek zonder hem te breien en zie de volgende steek in omgekeerde volgorde. Is het de volgende steek? Ik heb de volgende steek omgekeerd. Ik ga het omgekeerde breien. Ik neem het zonder de maag te breien, ik neem het zonder te breien, je eindigt, ik nam het garen van mijn kant en brei van de andere kant, en ik zal het nest zo laten zien, kijk naar de ruimte, niet vanaf hier, maar van de lus eronder, ik neem het van de lus ertussen en zonder deze lus op dat moment, we breien deze omgekeerde, we breien door de flats Ik trek de lus eruit, laat me je deze look laten zien, heb ik haal de lus uit de weg, ik kocht deze rechte lus zonder te breien, abonneer me, ik neem deze draad op mijn zij en brei de achterkant, op dezelfde manier, ik nam de rechte lus zonder te breien, en ik brei de volgende lus, omgekeerd, op dezelfde manier, ik nam het vanuit het midden neem deze rechte lus zonder te breien Ik nam het garen van mijn kant, ik brei het binnenstebuiten, het is een heel mooi vraagmodel voor babydeken, ik nam het uit de opening ertussen, Ik nam het zonder te breien, ik gooi de naald op mijn zij, ik brei het omgekeerde. Kijk, 22 steken zijn op deze manier gescheiden, heb ik de laatste steken bedacht, heb ik deze stijl gedaan, kijk of ik dit trouwens heb gedaan, we krijgen het van de pauze hier abonnee ik neem deze lus zonder te breien, dan maken we de rij af door dit in mijn hart te doen, dus we hebben de tweede rij op deze manier voltooid, ik draai ons model. Nu gaan we deze keerzijden en keerzijden recht breien. Zoals je kunt zien, zijn onze skate 22 lussen gescheiden, dus ik herhaal het proces, ik herhaal het proces, ik neem het touw naar mijn kant ja ik brei beide in omgekeerde richting abonneer ik kocht het in omgekeerde volgorde op de 12e dit is hier je hebt een rechte lus ja brei ik dit paar omgekeerd ik heb een averecht je hebt een kant deze averecht we breien deze rechte paren we breien deze enkelvoudige rechte we breien de dubbele omgekeerde we breien de enkels recht zie en op deze manier breien we de rij we maken deze rechte af een omgekeerde een rechte een omgekeerde dit model bi ik zal het nog een keer laten zien, kijk, ik pakte het op zonder het opnieuw te breien. Mijn eerste steek was omgekeerd. De eerste steek werd omgekeerd. Nu begon ik me zorgen te maken. Kijk, ik ga niet dood van de tussenruimte. Nu ziet het er beter uit, ik nam deze rechte steek zonder hem te breien, ik draaide de volgende steek om en haalde 3 steken uit de opening ertussen. Ik kocht het zonder te breien, de volgende keerzijde is van de opening ertussen. Ik neem het zonder te breien en voltooi deze volgorde in omgekeerde volgorde. Het is een heel eenvoudig model, ik heb het geld omgedraaid. Kijk hier, we breien deze dubbele lussen binnenstebuiten, we breien onze rechte lus weer, we breien weer recht, ik zal je laten zien dat ik het garen op mijn zij nam ja dit is een omgekeerde dit is een rechte omgekeerde deze rechte deze een keer deze om en deze rechtdoor zo maken we dit af Ik ga wat meer breien in het laatste deel van de video en laten we elkaar weer ontmoeten Ja kijk ik heb het model op deze manier voltooid het is een heel mooi model het rekt zo uit het is heel gemakkelijk dit is het omgekeerde In één dag kunnen sjaals aan elkaar worden gemaakt en nekbanden in één dag. Heel mooi, heel mooi, heel mooi. Laat me je een eenvoudig model laten zien, je kunt een babydeken maken met dit fluwelen touw. Je kunt dit model deze maandag gebruiken als bedovertrek door dikke touwen te gebruiken. Het zal gemakkelijk zijn voor mijn vrienden die dit maken, bedankt dat je naar me kijkt. Tot ziens in mijn volgende video’s. Zorg goed voor jezelf Blijf gelukkig en tot ziens

admin

Bir cevap yazın