voor beginners 4. One Sweater Raglan: hoe plaats je je markers, werk je de korte rijen en verhoog je bij de Raglan

voor beginners 4. One Sweater Raglan: hoe plaats je je markers, werk je de korte rijen en verhoog je bij de Raglan

4. One Sweater Raglan: hoe plaats je je markers, werk je de korte rijen en verhoog je bij de RaglanOne Sweater Raglan: hoe plaats je markers, werk je de korte rijen en verhoog je bij de Raglans The Fibre Co. Garen voor projecten waar je trots op bent. Cumbria …
oke dus nu doen we een opzet keel controleer het patroon en kijk hoeveel steken en de patroonverzoeken voor jouw maat internet in mijn maat ik mis 24 steken dus ik heb er net 20 hier op een net genest voor meer en nu is het me vertellen dat ik een markeerstift moet plaatsen zoals je de markt plaatst is supereenvoudig je pakt gewoon een steekmarkeerder je zou er een kunnen gebruiken of je zou een verwijderbare kunnen gebruiken wat voor jou werkt sommige mensen gebruiken zelfs kleine lusjes garen maar je kunt knallen dat op je rechternaald het daar laten en dan gewoon verder breien het is zo eenvoudig als dat en dan wordt je tijdens deze opstellingsrij gevraagd om verschillende markeringen te plaatsen om aan te geven waar de raglan’s zijn je doet het allemaal op dezelfde manier als dat we hebben gedaan en dan in toekomstige rijen alles wat je hoeft te doen als je bij de steekmarkering komt in plaats van te breien of iets dergelijks, je schuift hem gewoon van de ene naald naar de andere, dus als ik je laat zien, ga ik gewoon terug een beetje, dus zeg dat ik er hier twee heb, ik brei het gewoon langs ik zou bereiken mijn steekmarkeerder en het is op deze naald het enige wat je hoeft te doen is gewoon je rechternaald erin steken, hem erop steken en dan gewoon verder werken aan de overkant van de weg het is echt heel gemakkelijk, dus ik heb mijn setup-rij afgemaakt en we gaan nu verhuizen in de korte rijen, dus ik heb hier mijn patroon dat ik ga verwijzen naar de eerste korte rij het bevat zowel ratelende vormen als de korte rij, dus het kan in het begin een beetje lastig zijn om je hoofd rond te krijgen, maar het is erg eenvoudig als je het langzaam aan doet, zijn de instructies eigenlijk hetzelfde voor alle maten, zodat je kunt volgen wat ik aan het doen ben oké, dus de eerste instructie is om er een te breien en dan is de volgende instructie om er een te breien, wat betekent dat je er een maakt de manier waarop je dit naar links leunt, is dat je een steek vergroot in wezen zoals je een m1l maakt, je gaat in dit kleine staafje tussen je steken, zie je dat je die kleine staafjes daar hebt de bovenste jij ‘ opnieuw opheffen met je rechterhandnaald en dan met je linkerha n naald je gaat zo naar de voorkant van de steek als die put voorkant van de lus om zo te zeggen en om hem dan een beetje van de naald te halen die je gaat breien ga je erin breien je breit in het van de achterste lussen, dus ik ga gewoon mijn rechterhandnaald door de achterkant steken en in de achterkant van de steek breien en dat is nu een nieuwe steek, dus het was maar een klein staafje en nu hebben we een nieuwe steek gemaakt en dat is een naar links hellende toename, dus ik ga nu het patroon volgen en het gaat zeggen: brei tot één steek voor de markeerdraad dat is precies wat ik ga doen oké dus hier ben ik, ik brei tot één steek voor de markering en opnieuw gaan we een verhoging maken nu deze noemen ze em 1r wat betekent: maak er een naar rechts leunend dus voor deze ga je de steek in terwijl het kleine lusje tussen je twee steken je ziet dat kun je krijgen laddertje daar gaat die bovenste lus in en met je linkernaald schuif je hem zo van achteren op en dan naar kni t deze nieuwe steek van de naald kom je in de voorkant, dus ik ga ze gewoon losmaken daar gaan we dus ik brei gewoon in de voorkant van de steek en daar gaan we, dat is een nieuwe steek die we zojuist hebben gemaakt dat is er één verhoogd, dan gaan we een keer breien met de marker dus als je je herinnert dat ik het had over het wegglijden van markeringen door het gewoon op deze naald te schuiven zo gemakkelijk als dat en dan vraagt ​​het me er een te breien en meer meerderingen te maken nu ga ik werk de rest van de rij totdat we bij het stuk komen waar we wat ze W en T noemen tegenkomen dat is een korte rij-instructie zodra ik bij dat stuk kom, ik zal je laten zien wat je moet doen, oké, dus ik ben bijna klaar met mijn eerste rij met korte rijen Ik ga nu afronden en ik ben heel dicht bij de instructie waar het me gaat vertellen om in te pakken en om te draaien, dus alles wat ik hoef te doen is eerst deze twee steken breien en nu zegt het omwikkelen en draai dus een omslag en draai is iets dat altijd in een korte rij wordt gebruikt of op zijn minst een traditioneel begin van een korte rij wat je doet als je wikkelt en van de goede kant draait, is dat je de volgende steek op je rechternaald zo averechts schuift, dan met je garen aan de achterkant breng je het rond naar voren en dan schuift je diezelfde steek terug zo op de linkernaald breng dan je garen weer naar achteren dat wordt beschouwd als een omslag en nu is dit jouw beurt, draai je het werk waar we klaar voor zijn vanaf de verkeerde kant dus ik wil je dezelfde technieken laten zien die we zojuist aan de goede kant hebben gebruikt aan de verkeerde kant omdat ze wel een beetje verschillen oké dus nu zit ik aan de verkeerde kant van de stof dit is rij twee van de korte rijen wat alle dingen zijn die ze vragen je moet aan de verkeerde kant van de stof werken, dus de eerste instructie voor korte rij twee is averechts terug naar het begin van de ronde Ik heb net naar het begin van mijn ronde getrokken, net zoals het patroon suggereerde en ik heb mijn klein begin van de ronde markering hier heb ik eigenlijk een andere kleur gebruikt de rest van mijn markeringen alleen om aan te geven dat het nuttig kan zijn, het is niet nodig als je het niet wilt, dus de volgende instructie is om er een te averechts te maken, dus dat is mijn parel en dan wordt ik gevraagd om RP te m1, wat betekent dat je er een naar rechts moet maken averecht en Perley dus we gaan weer tussen de twee steken en je pakt de lus tussen je steken op ja, dus deze leunt naar rechts dus we gaan er zo van achteren in, leg hem op je linker naald en dan gaan we hem averechts maken, zodat het een beetje onhandig kan zijn.Ik vind het leuk om de steek wat losser te maken door een klein rukje te geven en dan ja, trek gewoon de naald eraf en dan is dat een steek verhoogd, dat is je M 1 RP dus nu zegt de instructie om één twee één pal twee één steek averecht te maken voor de markeerdraad dus ik doe dat nu goed, dus dat is één steek voor de markeerdraad, dus nu zeggen de instructies m1 LP wat betekent dat je er één naar links moet laten leunen en perla dus deze gaan we een klein steekje vinden tussen de kleine lus tussen onze s tikken we gaan er deze keer in met onze linkernaald vanaf de voorkant en nu is de volgende stap om die lus te pellen, maar we gaan hem averecht maken vanaf de achterkant van de steek, dus je moet een beetje friemelen daar een beetje mee rond, daar ga je je zo vanaf de achterkant in de steek zien gaan en daar is je nieuwe steek de instructies vertellen me nu dat ik een strook moet trekken mijn markeerder een averechts en dan gaan we een m1 RP doen dus deze komt van we gaan die lus in vanaf de achterkant van de steek weet je nog en dan gaan we op deze manier averecht naar de voorkant van de steek en dan pelty en dit is waar ze ons gaan vragen om wikkel en draai opnieuw zodat het inpakken en omdraaien van de emmerzijde van de stof iets anders is dan wanneer je de gebreide kant van de stof omwikkelt en omdraait, dus wat je doet is met je garen aan de voorkant laten zoals het al dan is u zet de volgende steek zo op uw rechternaald en u brengt uw garen naar de achterkant van de naald werk schuif de steek terug op je linkernaald breng nu je garen naar voren en dat is nu die steek omwikkeld, dus dat is je wikkelgedeelte van je omslag en draai en dan draai je je werk om en ben je klaar om een ​​gebreide rij te beginnen dus we gaan dat nog een keer herhalen op korte rij 3 en dan doorgaan met die drie rijen nog drie keer te werken en dan zijn de korte rijen klaar voor alle maten oké, dus ik heb net aan mijn korte rijen gewerkt en ik ben tot een omwikkelde steek gekomen nu het patroon vereist dat ik over die steek brei, maar je moet de omslag opnemen in de steek waar je over breit, dus dit is hoe

je doet het aan de goede kant van de stof, dus met je rechternaald krijg je de omslag en dan zetten ze je naald er gewoon onder en met je rechternaald ga je ook in de steek die is geweest zo ingepakt, dan hoef je alleen maar de steken aan elkaar te breien een beetje als een brei twee aan elkaar Ik denk dat je gewoon de omslagdoek breit met de gebreide steek en de omslag is nu verborgen, dus ik ben gewoon aan de bleke kant van mijn stof en ik heb aan de korte rijen gewerkt en ik ben net een rapsteek tegengekomen die ik nu moet averecht maken, dus de manier waarop je dit aan de averechte kant doet, is door de omslag die je in de omslag gaat op te nemen vanaf de achterkant van het werk wat eigenlijk de goede kant van het werk is, maar je komt er op de achterkant in, dan plaats je dat op je naald en laat je het zo achter de omwikkelde steek glijden zodat je kunt zien dat het mijn omslag is en dat is de eigenlijke steek, dan ga je er twee averechts samenvoegen, zodat de omslagsteek en de steek zijn nu in dezelfde verwerkt en vanaf de goede kant van de stof is het volledig onzichtbaar

admin

Bir cevap yazın