voor beginners 6. Mouwen met één trui: hoe u steken bij de oksels ophaalt en hoe u de mouw vermindert

voor beginners 6. Mouwen met één trui: hoe u steken bij de oksels ophaalt en hoe u de mouw vermindert

6. Mouwen met één trui: hoe u steken bij de oksels ophaalt en hoe u de mouw vermindertOne Sweater Sleeves: hoe u steken opneemt bij de oksels en hoe u de mouw afneemt. Garen van The Fibre Co. voor projecten waar u trots op bent. Cumbria, VK …
precies dus in het stadium waar we nu het lijf afmaken en we nu klaar zijn om aan de mouwen te beginnen Ik heb gedaan, ik heb de steken die op afvalgaren zaten op mijn naald geregen en onthoud dat dit de grotere naalden zijn die je gebruikt als je je tricotsteek breit wat we nu moeten doen is als je je herinnert dat er steken waren die we eerder hebben opgezet voor het armsgat we gaan hier steken oppikken om de volledige omtrek van onze mouw te maken het patroon voor sommige maten de daadwerkelijke opzet die je hier hebt gedaan en het aantal steken dat je oppakt kan verschillen en maak je geen zorgen, zorg er gewoon voor dat je je steken gelijkmatig over de rij opneemt en het zal blijken absoluut het beste precies wat het patroon nodig heeft om de juiste armomtrek te krijgen, dus mijn patroon zegt me dat ik vijf steken moet opnemen vanaf het midden van de rij, dus ik heb ik ga gewoon mee tellen dus één twee drie vijf dus ik wil hier beginnen, ga gewoon naar gr ab mijn garen de manier waarop je oppakt is dat je de bovenkant van de kolom met steken binnengaat, dus hier is een gebreide steek Ik heb net mijn garen erdoor gehaald, dan gebruik ik mijn garen om de naald en trek ik de lus er zo door, dus Ik ga hier gewoon in de steek of de afkanting van de opzetsteek mijn garen om mijn naald wikkelen en de lus er weer door trekken hier is de kolom met steken en mijn naald door de stof steken en mijn garen om de naald wikkelen naald trekt de lus erdoor zoals je kunt zien ik heb er drie nu ik heb opgepikt mijn garen doe mijn naald in de stof wikkel mijn garen eromheen dat is vier en dan hier kun je zien ik ga door en brei dit dus wat ik wil doen is in dit gebied hier of er een beetje een grotere opening is Ik ga gewoon mijn naald een soort slap-bang in het midden plaatsen om te proberen die verbinding tussen de twee secties zo naadloos te maken zo mogelijk daar gaat het, dat zijn er vijf, dus nu hoef je alleen nog maar over de steken heen te breien die in de wacht stonden en nu op uw naald staan ​​en als u aan de andere kant bent, zal het patroon u vertellen dat u nog een set steken moet opnemen en dat zal de opening tussen deze steken die u bij de onderarm en de andere heeft opgenomen dichten steken die je onder de oksel oppakt en die de hele toer vormen, dus nu weten we dat je de steken hier onder de oksel hebt opgepikt en we hebben in de rondte gewerkt, het patroon vertelt je dat je je minderingen aan de onderkant moet haken tegelijkertijd zorgen we ervoor dat de hoes een bepaalde lengte heeft, het is een van die instructies die een beetje verwarrend kunnen zijn als je het voor het eerst leest, maar het enige wat ze zeggen is dat deze maat bijvoorbeeld een hoes van 20 centimeter moet hebben. Nogmaals, houd daar rekening mee als u dit soort minderingen doet, dus het is vrij eenvoudig om uw lengte in de gaten te houden terwijl u de minderingen bewerkt om ervoor te zorgen dat deze de juiste lengte hebben. Er zijn nu twee nieuwe minderingen die we niet hebben had in dit patroon voordat de eerste slip slip breit zoals u werkt een slip slip brei is u gaat in de eerste steek op uw naald recht breien en schuift het af doe hetzelfde met de tweede steek op uw naald en schuif het af dus je hebt nu twee halve vasten op je rechternaald wat je nu gaat doen is je linkerhandnaald gebruiken, ga zo naar de voorkant van die twee steken, dus je hebt twee steken die je hebt ingevoerd jij daar op je linkernaald het is bijna alsof je weet wanneer je in de achterkant van de steek breit je rechterhand naald is eigenlijk aan de achterkant hetzelfde soort dingen hoe dan ook je garen is hier aan de achterkant van deze steek bevestigd, dus je bent gewoon het garen om de achterste naald wikkelen en de lus erdoorheen halen en dat zijn twee steken waar je doorheen hebt gewerkt, dus je hebt er een geminderd en dat is een naar links neigende mindering nu vertelt het je om over de rest van de rij te werken en dan naar het einde je zult er twee samen in werken en ik zal sho hoe je dat ook doet zo is het goed dus ik ben aan de andere kant van mijn mouw ik heb nog vier steken over en hier ga ik aan werken mijn tweede mindering deze is een naar rechts leunende minder en de manier waarop je het doet is dat je deze twee steken hier hebt wat je gaat doen is in de twee steken breien zoals je zou doen als je gewoon een gewone steek zou missen die we tegelijkertijd doen, dus je kunt zien dat ze allebei op de naald zitten, je garen omwikkelen en het normaal breien zoals je zou doen en daar hebben we een steek minder en je kunt zien dat het een beetje verborgen is je zult niet kunnen bewegen om erg te zitten gemakkelijk en werk dan tot het einde van de rij en dat is je rij voor het minderen en dus volgens het patroon, wat het patroon ook suggereert, je zult die rij af en toe werken tot je mouw de juiste maat heeft

admin

Bir cevap yazın