voor beginners Acemilere göre kolay örgü model eenvoudig breipatroon نمط الحياكة السهل eenvoudig breipatroon

voor beginners Acemilere göre kolay örgü model eenvoudig breipatroon نمط الحياكة السهل eenvoudig breipatroon

Acemilere göre kolay örgü model eenvoudig breipatroon نمط الحياكة السهل eenvoudig breipatroonHallo vrienden. Heel mooi op mijn kanaal zijn er patronen voor het breien van een babydeken, een trui, een blouse, een muts, een sjaal, een vest, je kunt modellen vinden. Ik zal blij zijn als u zich abonneert op …
ofwel zal ik het model direct installeren zonder er een band onder te maken, je kunt er een mooi bandmodel onder aanbrengen, ik zal je voor beginners laten zien wat ik met ons touw doe, ik trek de lus uit het kruis. Gooi ik de lussen op de spies die ik heb, als je wilt, kun je een mooie band maken en deze op je model aanbrengen, we beginnen met een even getal. we zullen onze lussen gooien en we zullen ons model bouwen Nu, ik zeg Rahman Rahim met jou, gooi ik deze lussen of gooi ik een paar lussen en voltooi het en het komt eraan en ik ga O tong laten zien over 28 lussen nu Ik doe die eerste lus af zonder een fles te breien, ik vul er een, ik heb een gevulde twee gemaakt. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Ik krijg een steek, schrijf me in, ik heb deze platte weer gebreid, ik heb hem al afgedaan, ik heb er weer een gebreid, ik heb al een gehaakte opmerking in deze twee steken verwijderd, ik heb al heb een lus afgedaan en ik doe er een keer twee, ik heb ze weer van mijn werk gehaald, ik heb er twee gebreid, ik heb er een gebreid en ik heb er een gevuld en twee gemaakt in een. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Ik neem een ​​wat heb ik deze twee verhoogd een o waar is dit we gaan zo door tot het einde van deze rij abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren deze twee ik brei zodra ik vol zit en brei de laatste twee lussen Dit is ook niet vlechten Ik brei alleen de rand Kijk, het is op deze manier klaar Ben ik het model hier aan het draaien bro, kijk naar het einde, laat me je laten zien als je hier een lus maakt, dat wil zeggen, als je meerdert, vergroot je onze aantal lussen. ik verhoogde ik weet het niet, ik neem er twee recht en haal de spies eruit, ik verhoog er een, ik verwijder er een keer twee van hen af ​​en toe Ik verhoogde ze allebei een keer abonneer me ik zie dat ik verhoogd ben zodra ik mijn maaltijd heb verhoogd 12 een keer en dit heb ik nog een keer verhoogd 12 21 dit heb ik ook nog een keer vergroot deze twee lussen mi een voor een ik doe dit zo tot het einde van deze toer ik breid er twee uit Draai ik de graan lus een keer en wat zal ik doen tot de einde van de rij op deze manier, zoals ik al zei in dit model, zoals ik al zei, er is geen achteruit recht, we hebben aan beide kanten hetzelfde geschreven, het is een model dat bij vesten en gerechten past, ik maak het vooral met katoen garen zodat ons model mooier blijft, schrijf je in. Ik zal het voltooien. Dan zijn er nog twee over, we doen deze meerdering aan het einde van de rij. Vergeet niet dat als u aan het einde van de rij meerdert, de lus groter wordt. Kijk, laten we 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 28 28 steken tellen. Kijk, ik ben begonnen met 28 steken, we gaan weer verder op 28/22 we gaan op dezelfde manier verder, we gaan verder zonder eerst te breien, ik zal mto zijn, ik zal er twee één voor één breien, op deze manier gaan we hebben dit model opgesteld. Ik brei ons model nog een beetje Ik brei nog een paar rijen, ik brei nog een paar rijen, ik zie je weer in het laatste deel van de video. Dit is wat ik zei, ik heb het op deze manier voltooid, zie het, het is een heel mooie. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . model volle zomer dit Blues vest je kunt het gebruiken op plaatsen zoals dit je kunt er een nekkraag van maken. Je kunt de maat in twee dagen op één dag zien en gebruiken. Dit is een zeer mooi model met opengewerkte details. Deze katoenen draden zijn ook erg leuk, bedankt voor het kijken naar me, tot ziens in de volgende haakpatronen breipatronen breiideeën Zorg goed voor jezelf Blijf gelukkig en tot ziens

admin

Bir cevap yazın