voor beginners afgewerkt gebreid babyvest en mijn Oma Square schouderophalen

voor beginners afgewerkt gebreid babyvest en mijn Oma Square schouderophalen

afgewerkt gebreid babyvest en mijn Oma Square schouderophalenBedankt voor het kijken naar Second Channel: https://www.youtube.com/channel/UCUHNDIPej9JK852WUzA0X7w Facebook …
hallo jongens welkom terug op mijn kanaal mijn naam is Denise en ik ben hertenontwerpen excuseer de rotzooi ik wilde gewoon heel snel deze video maken omdat ik niet weet of je achter me kunt zien ik heb een kleine man en hij is net weggegaan slaap dus ik dacht dat ik deze video snel zou doen en de andere reden is omdat zomer denken voor hem is en zijn moeder het echt heel graag wil ze zag het ja namen gisteren ik zei dat je dat niet kunt nemen tot ik een video maak, ze ging wel je kunt morgen maar beter een video maken, zodat ik het kleine vestje af heb en het is zo schattig het is schattig het is net als een standaard babyvestje met een klein kraagje de knoopjes die ik heb gebruikt heb haar erop laten maken deze waren van wens wens kalm Ik denk dat ik een zak van honderd heb of zoiets, maar ik vind het gewoon schattig het is zo schattig en ik was eerst niet zo enthousiast, maar ik denk dat het er echt heel mooi uitkomt en ik ging proberen de voorkant te krijgen overeenkomen, maar ik denk dat het er alleen maar aan bijdraagt ​​als het niet zo is, ja dat is dat, zodat ik het kan geef dat nu aan haar Ik stop dat in de babytas het andere waar ik aan heb gewerkt is met deze rode Erin van Audi. Ik wil de Granny Square schouderophalen als je naar Jan kijkt, ze heeft er onlangs een gemaakt um en ik geloof dat het door Yann Utopia is en dit is natuurlijk hoeveel tot nu toe letterlijk me niet eens vijf minuten kostte, maar ik begon hier onlangs en toen besloten we eruit te springen als ik echt glimmend ben, het komt omdat die witte muur weer en het is prachtig buiten er is niet één wolk ian heeft mijn auto vandaag dus ik kan eigenlijk nergens heen dus ja het is er een van wat moet ik doen duidelijk de baby slaapt zo maar het is mooi het is niet één wolk in de sky toch terug naar dit ja dus ik doe dat ik doe dat met een 8 mil haak en Aaron garen dus ik hoop dat het goed komt ik dacht erover om een ​​maat kleiner te laten vallen ik denk dat het niet ok zal zijn want het zal sowieso behoorlijk zweverig zijn, dus dat is één ding waar ik aan ga werken en daar zal ik waarschijnlijk aan werken vooreen tijdje mijn haar kun je zien hoe de kleur gewoon een beetje uitzwaait er is een baard mijn wortels zijn nog steeds echt roze maar mijn tante heeft een feest dit weekend niet kom in het weekend daarna dus ik ga mijn haar voor dan doen Ik ken velen van jullie niet, ik ben niet echt geïnteresseerd in mijn haar, maar ja dat ga ik voorlopig doen en ik ga ook mijn nagels voor ze doen, maar het volgende dat ik ben waar ik aan ga werken is een paar bijen twee dingen eigenlijk ga ik aan een paar van deze werken voor de baby nu doen mijn zus en haar partner Comicon en ze willen de baby kleden als een punchman als je dat niet doet weet wie dat is gewoon google een punch man en hij is zoiets als een komisch personage Ik ga deze in het rood doen omdat hij helemaal geel draagt ​​en hij heeft rode handschoenen en rode slofjes of rode schoenen, dus ik ga ze in het rood doen en ik ga deze nu ook doen dit zijn als wanten die naar beneden glijden dit zijn als wanten en ik ga die ook in het rood doen ze zien er echt enorm uit op deze foto ik zou alle maten kunnen toevoegen, maar ze zijn niet zoals niet tot 3 3 tot 6 en 6 tot 18 maanden en ik denk dat deze zo snel zullen breien of haken en ik weet eigenlijk niet zeker of het in Aran of dubbel breisel is Ik heb rood dubbel gebreid en ik denk niet dat ik die pagina heb afgedrukt het is flipsie was er meer hier was er een foto op de achterkant je kunt echt een touwtje doen dus als ze wat ouder waren, kun je het in hun jas doen ja ze zijn in Aaron dus ik heb hier nog een bal van dus ik zal gewoon aan die andere bal beginnen en deze kleine dingen erin doen, ze zullen me geen tijd kosten ik heb er aan gewerkt ik denk nee niets ik heb ik heb nergens anders aan gewerkt, wat wil ik nog meer ik heb een heleboel patronen tevoorschijn gehaald en dingen die ik nu wil beginnen als ik aan dit soort dingen werk, verveel ik me heel snel en ik weet dat het zo klein is en het breit heel snel, maar ik zou graag willen beginnen en ik heb nog nooit een gehaakt babyvest of -trui gedaan en dat is dus waarschijnlijk de volgende dunne g dat ik wil doen en er is er een die rondzweven op Facebook en op Pinterest en ik denk dat het door jonge neonspiratie is x ‘zie het rode hart-ding en het is een trui met een witte strook over de buik met oren waar je op zag en natuurlijk ogen en neus en ik dacht dat dat echt heel schattig was, dus ik ga het proberen en doe er ook een van, er is niet echt veel anders om je te vertellen om eerlijk te zijn ik heb mijn plank uitgezocht laat me gewoon om je heen draaien staan ​​op het statief dus laat me je gewoon ronddraaien ik heb mijn plank veel uitgezocht um het is veel netter dan het was ik heb zoals mijn eenhoorn en zo daarboven neergezet, maar dit is het andere rood dat ik daar heb Ik heb plannen voor deze deze gaan een jas voor hem worden als hij de volgende winter of deze winter is, dus ja, whoa, kan je zien schat het is een beetje een puinhoop daar, maar hij is zo cool dus ja, dat is alles wat ik ‘ we hebben alles gepland en wat er deze week gebeurt, niet veel mijn zus verhuist op zaterdag naar een nieuw huis dat is echtspannend dus ik ga haar daarmee helpen dus ze gaat officieel intrekken en het zal allemaal gedaan en afgestoft worden dus ja dat is echt opwindend wat er nog meer in het weekend was ik was behoorlijk ziek dus ik heb niet echt veel gedaan op zondag nacht was ik echt heel erg ziek en maandag voelde ik me gewoon heel erg ziek ik was behoorlijk ziek op zondagavond en ik denk dat hij me op maandag voor zes sloeg eh mijn maag voelde heel zacht aan en ja was niet erg lekker gisteren eindigde ik met een absoluut bonzende hoofdpijn ik had de baby gisteren ook niet gehad, maar ik was in orde gedurende de dag en toen hij wegging, begon mijn hoofd net te pompen ik weet niet wat het was ik voelde me niet misselijk of zo, het was gewoon Ik had hoofdpijn en ging vrij vroeg naar bed en vanmorgen werd ik wakker en het gaat goed, dus godzijdank eh ik ben er gisteren echt mee wakker geworden maar het is een beetje verdwenen en dan teruggekomen dus ja dat is dat ik er echt een ben kruipend nu rommel ik ben echt aan het dwalen nu eh, dus ik ga het andere ding dat ik kreeg van het hok heb ik zojuist de rest op de grond laten vallen hij is mijn emoji-tassen nu heb ik deze vorig jaar of comic-con gemaakt en niet één ervan verkocht ik heb deze tassen echt gemaakt en zoals je kunt zien zwart aan de ene kant wit aan de andere kant er was een paar dat wit op wit is deze is wit op wit zo wit de ene kant en de andere deze heeft rode handvatten nu verkocht ik deze voor 6 pond bij Comic-con en toen kwam de emoji-film uit en ze verkochten gewoon niet, dus ze waren aan het inpakken op het hok en ik dacht bij mezelf in plaats van dat ze op het hok zaten te niets doen ik zou kunnen zijn dat hij er zelf een paar gebruikt, dus ik heb er een paar neergehaald en ze zijn gewoon om eerlijk te zijn het was een beetje uitgespreid en ik sneed het in de maten en ze waren allemaal gevoerd en dacht ooit dat het een sprei was en ik heb het net opgemaakt ik heb het in de tassen gemaakt ik denk dat ze heel goed zijn en ik vind ze zo leuk Ik zou ze gaan gebruiken als projecttassen en in plaats daarvan zou ik ze als boodschappentassen kunnen gebruiken, maar ik wil niet echt werken ry ze te veel, zo niet ik bedoel je weet het, zoals boodschappentassen, leg ze de hele tijd op de grond en ja, maar ik dacht dat ik ze misschien zou gebruiken als projecttassen of als een tas als ik de baby eruit haal in plaats van zijn grote tas met alles mee te nemen daarin zoals wat mijn zus hier brengt ik kan gewoon luierwissel of wat dan ook in een tas als deze doen ik denk dat het misschien een beetje gemakkelijk is we zullen gewoon moeten afwachten en zien dat het allemaal vallen en opstaan ​​is misschien moet ik neem de hele tas omdat hij misschien dingen nodig heeft die erin zitten, maar als ik gewoon langs de winkel ga, ja maar hoe dan ook, ik ga wat fatsoenlijk doen

nu toch aan het rondzwerven oh ik zal je in mijn volgende video zien ik weet niet wat dat zal zijn ik wil alleen al mijn abonnees bedanken Ik heb de afgelopen maanden ontzettend veel gesprongen, dus ik wil het gewoon zeg heel erg bedankt en ik zal jullie allemaal in de volgende video zien Ik kijk jullie allemaal, dus als ik geen commentaar geef, spijt het me echt heel erg omdat ik het op mijn tv bekijk en ik denk dat dat een van de nadelen van het kijken naar YouTube op je tv, maar het is gewoon gemakkelijker en soms als er iets is waarvan ik denk, oh, ik moet erop reageren dat ik mijn telefoon krijg en er commentaar op geef terwijl ik aan het kijken ben en op andere momenten ben ik gewoon zo in beslag genomen of ik doe iets dat ik ben vergeten, maar ja, dus de laatste video die ik heb gezien is eigenlijk jammen en klagen over de regen we hebben hier gisteren een heel mooie dag gehad, dus ik wil dat de zon je belooft dat ik het echt wil doen ga naar Manchester, want het is echt heel heet vandaag, het is echt heel leuk, dus ja, ik hoop dat je wat S krijgt In ieder geval binnenkort, jan. Ik kom eraan. Ik ga vermist worden en ik zie je in de volgende video. doei

admin

Bir cevap yazın