voor beginners Afgewerkt object: We are Knitters Nolita Sweater

voor beginners Afgewerkt object: We are Knitters Nolita Sweater

Afgewerkt object: We are Knitters Nolita SweaterVolg mij: Instagram: kristyglassknits snapchat: kristyglasss ravelry: kristyglass.
hallo glas hier om te beoordelen mijn wij zijn breiers een elitair truipatroon ik deed het uitpakken een tijdje geleden en eigenlijk was het een paar maanden geleden ik plaats deze video nu alleen omdat dit een kerstcadeau was voor mijn dochter en ik gewoon wilde praten over we zijn breiers het was de eerste keer dat ik een pakket van hen kocht en er zijn een paar dingen waar ik op wil wijzen pauze Ik heb eerder met chunkiness gewerkt en ik hou er echt van om met grof grof garen te werken deze naalden van wij zijn breiers zijn maat 19 en ik was verbaasd over hoe puntig ze zijn en het was even wennen omdat ze soms tussen het eigenlijke garen prikten, maar toen probeerde ik wat saaiere naalden te gebruiken en ontdekte dat het punt inderdaad beter is, echt ik hou van de vorm van deze naalden en ik vind het leuk dat er staat dat we breiers zijn Ik heb gewoon het gevoel dat ik een beetje deel uitmaakt van een club het is supersnel het kostte me maar een paar nachten het is een heel beginnerspatroon het is eigenlijk twee gigantische vierkanten breien voor de voor en achter met een kleine inkeping voor de nek en dan zijn deze mouwen heel gemakkelijk van vorm en dan weet je dat de vierkanten samenkomen en dan worden de mouwen vastgemaakt, dus het is een mode, het is eigenlijk een look Free People verkoopt deze trui dit seizoen zeer vergelijkbare trui het is meer een coltrui maar er staat een dikke, heldere soort van Ik denk dat hun stoelen een beetje verder naar beneden gaan maar een zeer dikke gebreide trui voor zeshonderdvijftig dollar Ik heb deze kit omdat ik in de uitverkoop was en het was waarschijnlijk rond de 100 of 120 en het kostte je maar een klein aantal uren om te maken, dus dat is zeker minder dan $ 650 dat je deze trui kunt maken ik heb hem geblokkeerd het duurde een eeuwigheid om te drogen Ik weet niet of ik hem gewoon verkeerd had plek of wat, maar ik had zin omdat het een beetje waardeloze mouwen zijn die ik moest blokkeren om te proberen of ik kon ze konden uitbreiden het werkte een beetje het hoort een beetje bijgesneden te zijn en alle foto’s die ik zie dit is precies de juiste pasvorm een ​​beetje verlicht ik heb het hier bijgesneden en dit is dat mijn heupbeenderen hier zijn, dus het raakt op alle plaatsen op de juiste plek, dus als het echt mooi is op die manier en het is warm en het is zacht, dan voelt het niet als die jeukende, krassende oude truien die je wil niet dragen alsof ik er niets onder heb en het is geen onderwerp aníbal ik zou het eigenlijk kunnen dragen zonder een t-shirt eronder en dan heb ik ook nog een paar opmerkingen over het blokkeerproces wat ik zo geleerd heb Ik ga die hier invoegen laten we het even over de trui hebben Ik blokkeer hem in mijn badkamer omdat het een geheim cadeau is voor kerst en ik wilde je op een paar dingen wijzen over dit project nu ik het heb geblokkeerd het is in de eerste plaats dit garen, ik denk niet dat het zoveel uitmaakt, maar er is een lus waar je voorzichtig mee moet zijn, want soms kun je tijdens het breien het splitsen en misschien besef je het niet eens, dus dat soort dingen bestaan in het project – zoek een andere dit is een beetje ziet er een beetje spl hier is een voorbeeld, dus dat is iets waar je je bewust van moet zijn terwijl je aan het breien bent, daar kun je zien dat het me een beetje dwars zit en voordat ik het blokkeerde, merkte ik waar ik de steken voor de kraag oppakte daar waren als een paar grotere gaten waar ik opraapte en dus nam ik wat garen en probeerde ze van binnenuit dicht te knijpen. Ik denk dat je het kunt zien Ik denk dat dat hier gebeurt en ik was garen aan het verplaatsen en zo Ik bedoel, je kunt deze nog een beetje zien, maar ik denk dat als hij ontspant, het oké is, deze kant ziet er goed uit oké, ik bedoel, ik ben niet helemaal tevreden met de naad, maar dat is gewoon een beetje de aard van het patroon en dit garen het is gewoon een beetje dik en blokachtig en het is een beetje en het is als een jong het patroon het heeft niet de finesse van veel truipatronen maar kijk dan hier Ik weet niet wat ik dacht of deed, maar ik deed het een zeer slechte taak om deze hoes te verbinden, het is zo goed als af alleen het voorste deel en in een gigantisch gat en net als de achterkant lijkt het prima dus ik weet niet wat hier in nee ja dat is een beetje heilig en kijk daar zie ik dus ik ben erg ongelukkig met deze hoes nu hij geblokkeerd is dus ik denk dat ik gewoon terug ga ik heb extra garen en ik ga gewoon deze hele mouw versterken en misschien terwijl ik bezig ben, bedoel ik gewoon dat ik deze ook kan versterken, maar deze ziet er een stuk beter uit, dus ik kan ik niet ik weet niet of ik dit de ene seconde of de eerste deed en ik weet niet zeker in welke volgorde ik het deed maar deze trui ik ben blij dat ik het geblokkeerd heb want nu kan ik een beetje zien oh deze deze vlo komt uiteindelijk gewoon goed uit, maar dat zijn gewoon mijn aantekeningen over de blokkering van de nolita-sweater en ik ga dit gewoon in de video invoegen terwijl ik het over het project heb oke goed ik hoop dat je veel hebt geleerd van het bekijken van die beelden van het blokkeringsproces want dat zijn vragen die ik altijd heb Ik doe een project Ik wil weten wat andere mensen hebben meegemaakt dus ik ben ju st uitbrengen zodat als je dezelfde problemen of dezelfde problemen vindt, je er hier op mijn kanaal over kunt leren, dus ik ga altijd delen over mijn projecten netwerk van vooruitgang Ik zou dit ten zeerste aanbevelen als je wilt stoppen met breien sjaals voor het breien van een kledingstuk Ik raad dit patroon ten zeerste aan het patroon is heel duidelijk geschreven er waren een paar dingen waarvan ik kon zien dat ze meer Europees dan Amerikaans waren alsof ze het niet meter noemen het is een andere naam ervoor en het staat een beetje op de achterkant van het patroon, dus het is eigenlijk een vierkant van vier inch is gelijk aan dit, maar ze denken 10 centimeter, dus dat is iets om op te letten, maar het is heel goed geschreven. Ik bedoel, er zijn een paar Engelse grammatica of items die een beetje afwijken, maar jij bent het niet kan nog steeds begrijpen wat ik moet zeggen en ik gebruik het patroon opnieuw Ik heb het een beetje kleiner gemaakt omdat het zulke eenvoudige vormen zijn dat het gemakkelijk is om het een soort van vleugel te geven om een ​​kleiner formaat te maken met meer van die grote dikke wol die is zo snel om mee te breien en zo leuk om mee te leren kennen, dus als je een vriend of geliefde hebt die een trui wil en je bent niet klaar om naar die jongens te gaan voor naalden, wend je dan zeker tot wij zijn breisters voor een geweldig grof stijlvol mooi warm gezellig breisel

admin

Bir cevap yazın