voor beginners Afl. 1 – Mijn eerste video, OOIT! Truien breien, sokken, breifouten en naaiprojecten

voor beginners  Afl.  1 – Mijn eerste video, OOIT!  Truien breien, sokken, breifouten en naaiprojecten

Afl. 1 – Mijn eerste video, OOIT! Truien breien, sokken, breifouten en naaiprojectenHallo en welkom bij mijn allereerste podcastaflevering over breien! Ik ben zo blij dat je hier bent en ik hoop dat je geniet van de inhoud die ik deel. Een paar Youtubers…
hallo en welkom bij de brook willow knit podcast want wat de wereld nu nodig heeft is gewoon weer een breipodcast mijn naam is anna en ik kom naar je toe vanuit minneapolis minnesota dit is een video over het breien van een kant van naaien en wat voor sluwe onderneming ook is mijn interesse wekte um dus ik wilde deze podcast starten omdat ik contact wilde maken met alle andere getalenteerde makers in deze gemeenschap ik heb jaren naar andere youtube-podcasts gekeken zoals de zachte breister mandarijnen breitradities en nog veel meer en het is gewoon zo leuk om ze te zien praten over de projecten die ze maken hun voltooide werken verschillende soorten garen kopen en ik vind het zelfs leuk om mijn geest open te stellen voor nieuwe boeken of tijdschriften die er zijn en na al dat kijken wilde ik eindelijk kunnen praten over mijn eigen breiwerk en waar ik aan heb gewerkt en wat mij ook inspireert eh dus hier zijn we nu ik brei al 20 jaar nu begon ik toen ik 10 was de eerste 10 jaar ik knap m je hebt net sjaals gemaakt, gewoon sjaals in ribbelsteek en toen werd ik wild en deed ik ook een tijdje een sjaal met ribstiksels um eindelijk na 10 jaar begon ik te leren kleurenwerk en kabelbreien en nam ik hardere patronen zoals sokken, wanten en truien dat is niet mijn favoriet, dus ja, ik wil je eerst wat recente projecten laten zien die ik heb voltooid, dus de eerste waarmee ik ga beginnen is de magnolia-sweater van camilla vad. Ik weet zeker dat velen van jullie dit hebben gezien een omdat het op dit moment erg populair is, dus hier is de trui ik ben er gewoon helemaal verliefd op het bleek zo geweldig eh ik gebruik breien voor olijven moreno en breien voor alle zijden mohair en ik gebruikte twee strengen van elk vier strengen in totaal om maak deze dikkere pluizige drapey squishy stof um een ​​ding dat ik echt leuk vind aan deze trui is de halslijn, zoals je kunt zien, het is lekker dik omdat het dubbel naar beneden is en aan elkaar wordt gebreid voordat de rest van dit kant begint um dus het creëert gewoon dit dikke knusse halslijn die je nek omhelst als een wolkje eh ik hield duidelijk ook van het kantwerk erop dat is wat me trok om dit te maken ik had nog nooit kantwerk gedaan um dus hier is een close-up ervan en de manier waarop ze het patroon ontwierp het was zo gemakkelijk te volgen het was het gebruik ze gebruikte een breikaart voor het kantwerk dus als je echt van breipatronen houdt, is dit zeker een project voor jou um ja dus helaas heb ik dit midden mei afgemaakt toen het warm werd hier in Minnesota en dus heb ik het nog niet echt kunnen dragen en ik kan het misschien pas in september dragen, maar ik zal uitkijken naar de dag dat ik eindelijk in orde ben, dus het volgende project dat ik wilde om je te laten zien zijn hier een paar sokken, ze zijn de scandinavische sok van sorry nordland um ik ben helemaal weg van dit patroon het was precies wat ik wilde was een paar echt intense kleuren werksokken het was echter niet zo moeilijk om te maken ik vond het echt leuk omdat in het breipatroon zaten niet meer dan vijf steken s van één kleur, dus je hoefde geen lange drijvers te doen, dus het maakte het heel naadloos en gemakkelijk om gewoon naar beneden te werken zonder je zorgen te hoeven maken over die lange drijvers. Het garen dat ik gebruikte was misschien een vergissing en ik wist het zou een vergissing zijn, maar ik breide het toch, ik gebruikte wat oud schrootgaren van een wantenproject dat ik dit jaar voor mijn moeder maakte en ik vond deze kleuren gewoon heel leuk bij elkaar, het is rama garns um een ​​soort van wol ik zal het in de beschrijving zetten um en het is geen sokkengaren en ik wist dat ik sokkengaren had moeten gebruiken maar ik was ongeduldig om sokkengaren te bestellen dus ik begon gewoon met dit garen te breien ik had geen garen meer en had om terug te gaan naar de garenwinkel en zelfs de vrouw daar vertelde me dat ik sokkengaren moest gebruiken en ik luisterde nog steeds niet naar haar um dus dit zijn waarschijnlijk gewoon wat huissokken die ik rond draag en niet in laarzen om te proberen hun leven zo lang mogelijk te verlengen. Ik hield zo veel van het patroon dat ik er nog een begon te maken paar um dus ik wil je eerst deze tas laten zien dat de sokken worden opgeborgen in deze schattige tas het is niet eens een officiële breitas ik heb een paar weken geleden schoenen besteld en ze kwamen in deze tas en het is dit perfecte linnen materiaal en ik’ ik vind het geweldig voor een projecttas, ik ben er zo dol op en het heeft een kleine trekkoord, grote fan ervan, dus laten we eens kijken wat er in zit dezelfde sok andere kleur zoals je hier kunt zien, het is deze mooie ossenbloedkleur met een lichtgrijze um het laat ook echt het patroon zien dat ik weer leuk vond ik heb hetzelfde type garen gebruikt als de blauwe dus ik brei gewoon nog een paar huissokken hopelijk gaat het langer mee we zullen zien ik vind het gewoon zo leuk ik kan het niet weerstaan, maar vooruit ga ik sokkengaren gebruiken oke dus het volgende werk in uitvoering dat ik heb of zweep als je wilt is de katoenen gras trui van de petite breister dus hier is het zo ver ik heb het juk gedaan en nu ik ben gewoon bezig met het lichaam eh zo grappig verhaal over deze trui ik begon het a ongeveer een jaar geleden um en ik ben bezig met mijn vierde poging ermee ik ben een beetje een luie breister ik hou niet van staaltjes dus de eerste keer dat ik het maakte was het veel te klein en ik scheurde het allemaal uit de tweede keer dat ik maakte het was nog steeds te klein ik scheurde het uit de derde keer dat ik het breide ik maakte nog een ernstige fout en ik gebruikte twee verschillende tinten crème dus het bovenste deel was als een uh misschien een crème en toen was de onderkant een gebroken wit en dus breide ik het hele ding dat ik nog net boorden had

op één mouw voordat ik het bij daglicht zag dat er twee verschillende kleuren waren en als ik al die uren ga besteden aan het maken van een kledingstuk, dan moet het perfect zijn en het zou me teveel zijn opgevallen, misschien niemand anders, maar voor mij kon ik gewoon niet voorbij de twee verschillende tinten wit kijken, dus ik probeerde het bovenste gedeelte van de verschillende tinten wit af te knippen in de hoop om vanaf hier in de juiste tint te breien en het werkte niet, dus ik scheurde het allemaal weer uit en nu zorgde ik ervoor dat ik de juiste tint wit kreeg en hier zijn we dan ook besloot ik dat ik het meer een rustieke uitstraling wilde geven, dus ik voegde een breisel voor olijvenmohair toe aan het kledingstuk om geef het net een beetje hariger uiterlijk um door het hele ding en het werd ook een beetje donkerder het hoofdgaren dat ik gebruikte was dit valeria-garen dat je kunt krijgen van die zoals gehaakte winkelketens er was er een in het winkelcentrum ik werkte aan dat het gewoon heel handig was om daar naar binnen te gaan en garen te pakken b het is een mix van kasjmier merino en misschien acryl ik vind het leuk het is super zacht en warm en toen was het zijden molhaar dat ik eraan toevoegde dit breiwerk voor olijfstreng ik weet dat de kleuren helemaal niet overeenkomen, maar ik wilde vriendelijk zijn van de kleur een beetje donkerder maken omdat dit een beetje te camel was en ik heb nu te veel camelkleurige kleding in mijn kledingkast, dus ik wilde het donkerder maken met deze diepe roestkleur en ik ben weer erg blij met de kleur die het is gemaakt dus ik ben super opgewonden om het eindelijk af te maken ik denk dat vier keer de charme met deze eh en weer erg opgewonden om het te dragen komen vallen het volgende project dat ik je wil laten zien is eigenlijk voor mijn vriend um het zou uiteindelijk kunnen worden voor mij ook, hoewel we dezelfde maat hebben, dus het is best leuk omdat we elkaars kleding kunnen lenen en als ik een trui voor hem brei, is het echt alsof ik ook een trui voor mezelf brei, dus hier is hoe ver ik ben, dus ja een klassieker visserstrui um het is de strand hoose poep pullover it is ontworpen door vera roman nenkova ik weet dat ik die naam afslacht het spijt me en het is ontworpen voor wolvolk dus gewoon een heel klassieke visserstrui ik ben geobsedeerd ik gebruik er visserswol van het leeuwenmerk voor ik heb deze wol gezien in de grote winkel voor zoveel jaren en toen ik voor het eerst begon met breien, vond ik het altijd leuk om het te zien en ik wilde het altijd voor een project gebruiken, maar ik heb het nooit gedaan, dus het is een soort ode aan mijn jongere zelf om iets mee te maken dit garen ik ben er tot nu toe ook echt van onder de indruk, vooral omdat ik uit een grote winkel kom eh wat is de samenstelling hiervan ik denk dat het honderd procent wol is, sorry negentig procent muur zeven procent acryl en drie procent andere wat dan ook dat zou kunnen zijn, ik weet het niet, maar nogmaals, ik ben onder de indruk dat het een mooie stof maakt en het voelt als een rustieke wol, dus ik ben er erg van onder de indruk, dus ga verder met wat naaiprojecten ik heb niet veel genaaid ik nam een klas op de middelbare school zoveel jaren geleden en ik hou van d het idee om te naaien ik heb onlangs mijn baan opgezegd bij een fast fashion bedrijf voor bijna 10 jaar en ik wilde echt overstappen naar een levensstijl waarin ik mijn eigen kleding maak en als ik ze niet maak, wil ik zuinig zijn omdat ik wil die ecologische voetafdruk in de wereld echt verkleinen en ik denk dat dat een grote manier is waarop ik kan helpen, dus ik kan niet zomaar al mijn kleding breien ik kan niet alleen breisels dragen ik moet andere stoffen dragen zoals linnen, dus ik ik ben net begonnen met het naaien van kleding en ik heb vorige week mijn allereerste gemaakt die ik eigenlijk draag dit is de fawn-jurk met gewone steek ik weet dat je niet het hele plaatje kunt zien het gaat zo ongeveer tot aan mijn enkels het heeft zakken het zijn echt mooie diepe zakken ze zijn super makkelijk te maken deze hele jurk was echt zo makkelijk te maken het was een beginnerspatroon maar het was zo’n geweldige stap in deze naaiwereld ik vond het zo leuk dat ik ze verliet een recensie en ze stuurden me een coupon voor een ander patroon, dus ik kocht meteen een ander patroon u m wat hun pivot loungewear-set is waarvoor ik zojuist stof heb gekocht, ik moet je dat laten zien, dus ik weet niet waarom, maar ik ben echt geobsedeerd door de kleur kobaltblauw hier is het gewoon een katoenen stof die ik ik ga combineren met deze bruine knopen om het een soort natuurlijke uitstraling te geven, dus ja, ik ga hier waarschijnlijk vandaag mee aan de slag. Oké, dat is alles wat ik voor je heb vandaag als iets van dit interessant is, dan zou ik dat graag doen vraag of je het leuk vindt en abonneer je hieronder en dat zal me helpen deze nieuwe onderneming te laten groeien ik ga verder ik zal proberen om elke twee weken een video te uploaden um we zullen zien hoe dat gaat, want ik ben nogal traag breister dus als ik geen nieuwe projecten heb om te laten zien, hoef ik geen video te maken, maar laten we hopen op het beste dat ik gefocust ben en ik blijf aan deze projecten werken bedankt voor het blijven en ik zal chatten met jij bent de volgende

admin

Bir cevap yazın