voor beginners Afmetingen van mijn pasgeboren gehaakte babyvest

voor beginners Afmetingen van mijn pasgeboren gehaakte babyvest

Afmetingen van mijn pasgeboren gehaakte babyvestJe kunt mijn patronen hier vinden: http://www.ravelry.com/designers/gina-newman.
oke gewoon heel snel ik ga je de afmetingen van dit pasgeboren vest laten zien. Ik heb online gekeken van de voorgestelde maten en ze suggereren ongeveer 14 tot 16 inch rond, dus voor de taille van de baby, dus ik heb dit zeven zeven centimeter breed gemaakt en het is kreeg een beetje speelruimte, dus dat is prima en dan stellen ze voor dat het ongeveer 20 cm verwijderd is van als je het gewoon omdraait vanaf de achterkant van de nek, zodat er je 20 cm is en ik heb er een beetje extra aan toegevoegd vanwege de halsband dus het is een beetje langer oh het is moeilijk om je te laten zien en dan de armen sorry ik verplaats de plaats de armen zijn ook ongeveer 20 cm dus als de regel ongeveer 20 cm van de nek is ongeveer 7 cm breed en dan ongeveer 20 cm inches voor de armen, maar je kunt natuurlijk van maat veranderen door een paar extra rijen toe te voegen als je wilt, dus dit is een vest voor pasgeborenen, dus hopelijk zijn ze goed genoeg

admin

Bir cevap yazın