voor beginners Apart voor mouwen – Een trui van boven naar beneden breien

voor beginners Apart voor mouwen – Een trui van boven naar beneden breien

Apart voor mouwen – Een trui van boven naar beneden breienHoe te scheiden voor mouwen bij het breien van een top-down naadloze trui. Dit kan een raglan, een juk of een normaal type top-down sweater zijn. Lofoten …
hey guys Ik ben Emily van de blauwe bergen en vandaag laat ik jullie zien hoe je vier mouwen kunt scheiden als je een top-down naadloze trui breit, dus hier heb ik mijn laputan-trui die een top-down juktrui is, maar dit werkt voor elke trui die je van boven naar beneden werkt en naadloos is, dus voor deze tutorial heb je een schaar nodig een garennaald en twee stukjes garen die ongeveer hetzelfde zijn als het garen dat je voor je trui gebruikt, dus om te beginnen moet je patroon je vertellen hoeveel steken je moet werken voordat je de eerste mouw losmaakt, dus mijn patroon vertelde me dat ik de eerste zes steken moest breien en dan de volgende zestig steken op schrootgaren moest plaatsen, dus ik heb een garennaald met mijn schrootgaren het hoeft niet super lang te zijn en nu ga ik het gewoon door de volgende zestig steken rijgen om ze in de wacht te zetten, dus ik ga er gewoon in, schuif ze eraf en trek eraan zodat ze wachten op mijn schrootgaren en ik doe dit totdat ik al mijn steken heb die het patroon op schroot zegt garen dus nu heb ik al mijn steken die ik nodig heb voor één mouw op schrootgaren geplaatst en je kunt ze hier zien, dus mijn levende steken zitten nog op mijn naald, maar dan heb ik hier dit kleine lusgat dat een van de mouwen zal zijn dus ik knoop beide uiteinden van mijn schrootgaren in een kleine knoop om ze veilig te houden en dan kan ik die gewoon laten staan ​​dus nu zou je patroon je moeten vertellen om een ​​bepaald aantal steken op te zetten om deze opening te overbruggen mijn patroon zegt te gieten op 20 en ik ga je laten zien hoe je dat moet doen met behulp van de achterwaartse lus-methode, je hoeft alleen maar je garen te pakken en ik houd het hier in mijn linkerhand met mijn laatste paar vingers en dan breng ik mijn duim over boven en onder en je krijgt dit soort lusje zie je dat je nu je naald gaat nemen ga onder die lus door en je pakt die lus gewoon op en zet hem op je naald, dus ik zal dat laten zien aan je houdt je garen nog een paar keer vast met je laatste paar vingers en dan breng je je duim eroverheen endraai het garen om je duim om dit soort lus hier te maken en dan schuif je die lus gewoon op je naald en trek je hem een ​​​​beetje aan zodat het eruit ziet als een normale steek en je doet dit totdat je al je steken hebt goed toegevoegd, dus ik heb het aantal steken opgezet dat ik nodig heb, dat was 20 dus je blijft gewoon breien zodat je garen hier wordt vastgemaakt en je blijft gewoon doorwerken en wat je steekpatroon ook is dat je patroon je vertelt tot je bij de volgende mouw, dus mijn patroon zegt dat ik 100 steken moet breien, dus ik ga 100 steken breien en dan doe ik precies hetzelfde, dus wat we hier hebben gedaan om deze mouw te maken, je gaat precies hetzelfde doen voor de tweede mouw dus je kunt doorgaan en deze video gewoon terugspoelen en kijken hoe je dat opnieuw doet bedankt voor het kijken jongens als je van deze video genoten hebt like dan en abonneer voor meer en dit is mijn nieuwe laputan trui als je op zoek bent naar een makkelijke, simpele top-down naadloze sweater dit is geweldig patroon

admin

Bir cevap yazın