voor beginners Arboreal Sweater breipatroon door Jennifer Steingass Irish Wool afgewerkt object

voor beginners Arboreal Sweater breipatroon door Jennifer Steingass Irish Wool afgewerkt object

Arboreal Sweater breipatroon door Jennifer Steingass Irish Wool afgewerkt objectIk ben dol op het breien van dit trui breipatroon. Hoewel ik een paar wijzigingen heb aangebracht in de dikte en mouwen en die kleine schattige afwerking. Geniet van het kijken naar Barbara …
en iedereen en ik bespioneren rat en dan polijsten Carrefour er is een eiland en Mike Sidic en vandaag ga ik praten over mijn voltooide object dat net klaar is en eigenlijk is het omdat het een beetje te groot is, ik weet het niet, oké dus ik heb een tweede dooiertrui dooier bonen dat dit normaal niet normaal is als je ziet en trui zoals je zou kunnen zien verbind een naaisensatie als hier iets werd gehakt en aan elkaar werd vastgemaakt dat is een soort normale techniek, ook al hakken we niets zo het kijkt hier en wat betekent dat ik je misschien op het scherm zal laten zien hoe ik het miste we breien het in de rondte tot een bepaalde vastentijd en dan laten we de mouw achter en breien we een keer rond naar beneden we maken het lichaam af we gaan doen alsjeblieft oké dus laat me je een paar dingen vertellen over patroonachtig omdat het betaald is voor patroon, dus ik laat de link hieronder achter als je geïnteresseerd bent om het te pakken controleer Jennifer vlekgas liever Lee-account omdat ik het denk Ik heb altijd drie patronen voor mezelf gekocht voor de prijs van twee en ik denk dat zoiets nog steeds aan is, misschien is het niet gemakkelijk man op te schrijven als je de beschrijving van het patroon schrijft voordat je het koopt, dus bekijk het maar ik kies deze eerst omdat je weet hoeveel ik van bloemenbloem bloemmotieven hou en dit verbaasde me nogal, vooral toen ik een mooi voorbeeld zag voorbeelden voorwerp afmaken ik tijdens een Umbreon festival Ik wilde er ook een voor mezelf maken Ik heb het strijkijzer eigenlijk gekocht om de trui te maken, maar toen ik een paar podcasters hoorde praten over één procent wol en mijn enige echte truien en vervolgens gebrandmerkt met natuurlijke ja wol niet super wassing, wil ik het ook proberen, vooral toen we toen we naar Carmack connemara gingen en er een echt was mooi koffiebord inclusief wat toeristische attracties souvenirs en dit kleine hoekje kon ik wat garen zien, dus ik kreeg twee bollen beige met was meer dan 200 gram ik heb alles gebruikt ik heb net zoveel over van een d Ik heb 200 gram van deze donkere marine, misschien zie je zwart, maar het is eigenlijk marineblauw en de kleur van dit garen is ook niet helemaal crème ik zou zeggen dat het bij beige past hopelijk hopelijk kun je het nu op het scherm zien is echt een heel mooie combinatie ik hoop dat je het toch kunt zien ik heb dit niet geblokkeerd ik heb alleen het juk geblokkeerd toen ik aan het aantrekken was ik wilde weten of het bij me past of niet ben ik blij met alles waar ik niet zeker van was het lijfje was ik er net aan aan het breien en omdat het juk al in een bepaald stuk zat, weet je zucht ik dacht gewoon dat ik er toch voor zou gaan terwijl ik dit ding eigenlijk zelfs maar een stapje om het hem aan te doen leuk ik heb ‘ Ik heb hem eigenlijk gevraagd om het te dragen als ik klaar ben, het is helemaal een bom, een poging, dus ik denk dat als iemand het koud heeft en dicht bij me is en ik een reserve-vloek heb, ik ze echt zo goed zou kunnen leren, oké, zo weinig dingen over een patroon doe ik niet ‘ Als je het doorleest, zal je zeggen dat je de trui breit en dat je de leeftijd en de ga moet halen uge je gaat doen het zou in de rondte moeten zijn en de volgende steek op een grotere naalden moeten plakken en het patroon spreekt over twee maten het gaat over jou is vier die 35 is en wij maat 5 die 3 vijfenzeventig is dus wat de meet twintig steken bij achtentwintig ronden en ik was heel dichtbij met mijn mooie staal en zoals je hier nu kunt zien, ga ik je laten zien dat het niet in de rondte is gebreid en laat je niet misleiden als je breit in de rondte doet een kleine buis het is eigenlijk niet breien in de rondte wat betekent dat je plat moet breien laat de lange draad aan de naald trekken en nog een keer en dan ui gehakte draden of draden en draad sneeuw misschien niet zo rekbaar maar zet hem plat en laten drogen, zo moet ik het doen als ik met dit horloge 19 steken kreeg ik 19 steken bij 25 rijen kreeg en ik dacht dat je weet dat het waarschijnlijk goed gaat, dus toch terwijl ik aan het breien was en ik ze jong uitrekte en dat deed lichaam kon ik mijn meter echt controleren en het keek naar mijn meter veranderd best veel ik heb 15 steken bij 22 naalden dus best veel van mijn oorspronkelijke vier steken dat is veel en daarom hebben we het toch zo bruin dat de mouwen niet zo in het patroon zijn opgeschreven ik besloot ze recht te maken het patroon zal je vertellen dat ik denk dat de vouw om bij een kamergenoot te eindigen ik vriendelijkheid pijn ik mijn ribbels een beetje opfleuren met losse steken om dat mooie effect te krijgen en dat kan ik niet ik heb hier hetzelfde gedaan, daarom doen we heb die averechte bultjes op de site ik denk dat ik een garen wil kopen sommige mensen zeggen dat ik het kan laten het is het laat gewoon mijn mooie werk zien wat ik hier heb gedaan ik heb een icord afgeknipt en het past goed het buigt niet maar toch, zoals ik al zei, dit is best een grote en je kunt hier een piek hebben, dus we zullen zien of ik in de stemming ben om dat te veranderen, ik vind het nu ook leuk en ik heb deze trui niet gewogen, maar ik zou zeggen ik heb ongeveer 500 gram gebruikt omdat ik denk dat we hier 100 misuk hebben. Ja, we hebben exact één van die grammen over h dus ik heb nog steeds wat garen, het is een 100% Ierse muur, maar zoals ik al zei heb ik als souvenir toen we naar Palmyra gingen, ik vond het zo leuk er zijn zoveel geweldige voorbeelden van dit project en ik zou je aanraden om te gaan en kijk natuurlijk ik laat hieronder een link achter Ik weet niet wat ik nog meer kan zeggen nu laten we het hebben over de gereedschappen oké in onze naalden ik heb deze trui op vijf technische eenheden gemaakt ik heb er alles mee gebreid dat is weer een sonde omdat ik heb deze lt-col quartz en ik herinner me dingen te hebben gebruikt toen ik het probeerde aan te trekken.Ik gebruik een verlengstuk om te zien hoe het past en ja, dus de trui is gebreid inclusief mouwen van vijf millimeter en ik had tien centimeter dus ze zijn een beetje kort en ik gebruik het voor alle truien alleen voor de ribbels die ik gebruik vier millimeter – hoi hoogste verwisselbaar hetzelfde voor inches omdat mijn hoeden en ik denk dat ik wat meer vier centimeter ga krijgen door verschillende maten omdat het niet ‘ Ik voel geen verschil bij breien met tien of vijf centimeter inch ik neem aan dat je hand misschien beter aanvoelt omdat het een langere naald is, maar dat weet ik niet, dus ik vind daar niet echt een verschil mee.Ik denk dat ik maar tien centimeter neem omdat ze ook heel goed werken voor hoeden kleinere voorwerpen of slaapt er zelfs in, hoewel hogere huurders geen kabel hebben van minder dan 16 inch voorzie maar veertig centimeter en met Knit Pro vond ik 20 centimeter kabel die past bij een standaard small for pinch je weet dat dat is wat ik gebruik om schoon te breien en dat kan zie zeker dat als ik naar deze video kijk hoe ik het breiwerk gebruik, ik weet precies wat deze trui is, maar uhm hoe ik het inpakte of dat ik heel veel had hoe ik mijn patches gebruik en ook hoe ik kocht voor zijn bladeren, dus in hetzelfde verhaal je zou het voor huis kunnen gebruiken ja de laatste hand is mijn kaartje ik heb er hier een gebruikt ik besloot het te doen op de kleur met mijn schapen en een kaartje laat het sneeuwen ik gebruik een geweldige tas die ik heb gekregen van een vriend en waar dan ook, zei ik toen mooi het effect er allemaal in en dat zou je ook moeten doen zal bedenken hoe je dit moet bekijken dus in het begin was het zo aan het einde zo ik hou er zo van ik hou van string bags ik voel geen verschil en ik ken dit ontwerp ook omdat je het echt groter kunt maken

dan wil je en hier maak je schakels wat ik hier heb bij mijn sleutelhangertrui en wat is het licht en ik heb een paar steekmarkeerders gebruikt omdat je ze nodig hebt voor het lijf dus ja het was heel snel breien de bladeren zijn in kaart gebracht een beetje een schouders boven de multi en in de rug en die snit maakt het lift zoals ik zei ik heb een vergissing dus ik weet niet zeker of ik het kan voelen en mannen om een ​​gewicht te vormen, maar ik ging gewoon naar beneden ik daalde een beetje en zoals je kunt zien heb ik heel veel stof achterin je vindt het misschien leuk je vindt het misschien niet leuk het doet me een beetje denken aan ik denk jaren tachtig wat denk je maar met een modern motief toch heb ik al een andere trui ik zou zeggen dat ze trekken uit of als je weet wat dit is, is het anders wat denk je dat moeilijk is in trui trui en uittrekken van ER, schrijf het hieronder op, vertel me hoe vind je de trui die je hebt gebreid voor jezelf en ik denk dat dat alles is wat ik hoop dat je genoten van dit tot ziens volgende vergeet niet om hashtag te gebruiken om te nemen I kn ow laat me zien wat ik moet zeggen ik heb twee hoeden afgemaakt, dus toekomstige finish object hopelijk snel abonneren sla dat als een belletje rinkelen en ik hoop je de volgende keer te zien

admin

Bir cevap yazın