voor beginners Autumn League Pullover Review | Two Of Wands Gratis patroon| Een jaar van slijtage

voor beginners  Autumn League Pullover Review |  Two Of Wands Gratis patroon|  Een jaar van slijtage

Autumn League Pullover Review | Two Of Wands Gratis patroon| Een jaar van slijtageMijn recensie van het gratis patroon: Autumn League Pullover van Two of Wands. Dit patroon is geweldig voor avontuurlijke beginners of gemiddelde breiers. Ik brei dit met een …
dit was de eerste trui die ik echt voltooide het is niet de eerste trui die ik begon hoewel de eerste trui die ik begon was de vlas trui van blikjes breisels dat is een gratis patroon dat ik denk dat eigenlijk iedereen gebruikt als hun eerste patroon, maar het paste me helemaal niet goed ik begon het met niet genoeg garen dus ik probeerde strepen te gebruiken om het te laten werken vond het niet leuk hoe de streep plaatsing werkte het hele ding was gewoon een nee voor mij ik vond ook de halslijn heel strak waar ik veel mensen over zie praten met dat specifieke patroon en ik denk dat het gewoon een kwestie van smaak is ik hou er echt niet van als truien recht op mijn keel zitten ik heb liever wat meer ademhaling kamer en deze trui doet dat heel goed, dus de pullover van de herfstcompetitie is gratis beschikbaar op de two of wands-blog of je kunt een betaalde versie krijgen die geen advertenties heeft het is gebreid met dk weight-garen en het is op maat gemaakt zes en zeven naald Dit patroon begint eigenlijk door plat te breien en in plaats van te doen zoals aansluiten in de rondte en dan korte toeren heen en weer te doen om lengte toe te voegen, wordt het plat gebreid en dan verbind je het in de rondte en zo krijg je de halslijn een beetje hoger aan de achterkant dan aan de voorkant eigenlijk heeft deze trui net als al het harde werk aan de voorkant, je hebt het breiwerk plat en sluit dan aan in de rondte en dan heb je dit halslijndetail en je hebt net als de raglanverhogingen dat allemaal is in de eerste helft, dus als je bij de mouwen komt, vlieg je er gewoon doorheen nu ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik hou niet van plat breien het is gewoon zo vervelend voor mij ik ben al een behoorlijk langzame breister dus plat breien versus in het rond breien, net alsof alles twee keer zo lang duurt. Dit patroon is eigenlijk geschreven om bijna volledig plat te worden gebreid en vervolgens aan het einde dichtgestikt omdat de naden de trui steviger maken, zodat het niet uitrekt zoals veelmaar ik deed wat veel mensen aanraadden op ravelry, namelijk om het in de rondte te breien, maar aan deze zijkanten waar er een naad zou zijn om een ​​extra steek toe te voegen en die steek averecht te maken terwijl je rond het lichaam en de armen gaat en door dit te doen, kun je gewoon door het lichaam van de trui zeilen. Mijn spanning voor breien en averecht is compleet anders, dus je vermijdt die strepen die kunnen gebeuren waar de rijen niet helemaal dezelfde breedte hebben en eigenlijk je kunt gewoon een stuk sneller breien en als je dan klaar bent met de trui, kun je die averechte rij naaien en het geeft je gewoon een nepnaad. Nou, het is niet echt een nepscène, hoewel het een echte naad is en het houdt de spanning van de trui vast, net zoals het lijkt alsof een plat stuk zou doen nu ik weet dat het niet in het eigenlijke patroon zelf staat, maar ik zag dat zoveel mensen het met succes deden en het leek gewoon een heel slimme toevoeging, dus ik ging vooruit en deed dat en ik denk dat het echt werkte echt goed voor mij een van de andere dingen die ik heb veranderd aan deze trui is in plaats van zoals de klassieke gebreide een parel een ribbels ik ging door en deed gedraaide rib alleen omdat ik dacht dat het er mooier en een beetje sportiever uitzag zoals de sportieve sfeer van de trui heeft deze trui gemakkelijk de meeste slijtage voor mij gekregen en dat is volledig te wijten aan de garenkeuze ik woon in Louisiana het is eigenlijk het hele jaar door heet onze winters zijn vrij zacht, dus grote zware wollen truien is niet van plan ooit gedragen ik brei deze trui in taki-garens katoen klassiek licht wat een beetje een lichter garengewicht is dan ik denk dat in het patroon wordt gevraagd, maar het werkte echt goed voor mij ik denk dat het heel mooi valt dat ik meestal draag het met de mouwen een beetje opgerold en ik heb er eigenlijk over nagedacht om gewoon door te gaan en het terug te scheuren en het kortere mouwen te maken, maar dat is een beetje een verplichting waar ik nog niet klaar voor ben, maar het is geworden als een li klein beetje een kledingstuk voor mij, dus terwijl ik dit film, zijn we ver in mei, normaal gesproken zou het nu in de jaren 80 of zelfs de jaren 90 zijn, maar vandaag is een schokkend koude dag het is ongeveer 60 graden, dus ik heb heb deze baby aan dit is een van die truien die een beetje een diepe armzijde heeft, maar het is niet ‘s werelds diepste armzijde het is niet zo diep dat het lijkt alsof je de onderkant van je shirt optilt als je beweegt je armen dat is een grote ergernis van mij ik hou echt van dat sportieve detail aan deze trui zoals het kruis aan de voorkant ik denk dat het er echt heel mooi uitziet, maar over het algemeen denk ik dat het echt een geweldig breiwerk was en het is zeker iets dat ik draag veel, maar dat is alles wat ik voor je heb in deze video en ik zie je snel

admin

Bir cevap yazın