voor beginners Baby Cardigan Sweater, Haakpatroon, DEEL 2 MAAK DE MOUWEN

voor beginners Baby Cardigan Sweater, Haakpatroon, DEEL 2 MAAK DE MOUWEN

Baby Cardigan Sweater, Haakpatroon, DEEL 2 MAAK DE MOUWENDEEL 2: Leer hoe u een schattig babytrui-jasje haakt door deze video te bekijken! Deze demo is voor 3 tot 6 maanden maat, zie hieronder waar dit patroon kan …
oke nu gaan we de mouwen maken om de mouwen te starten Ik ga in dezelfde steek werken als waar het lijf mee begon ga ik mijn garen vastmaken in dat midden van die schelp Ik ga twee ketting en ik ‘ ik ga dubbel haken in elke steek, dus dubbel haakwerk helemaal rond totdat we terug zijn bij de middelste steek van deze show aan deze kant en ik zal je laten zien hoe je dit moet doen oke ik heb helemaal dubbel gehaakt en Ik heb in deze middensteek van die show gewerkt, dus nu moeten we over dit kleine, kieskeurige gedeelte heen werken en helemaal rond zodat we een slipsteek kunnen maken om aan de andere kant samen te voegen, dus we gaan hetzelfde doen als toen we werken aan de voorkant van de trui we gaan een stokje maken in de zijkant van dit stokje ik ga een stokje maken aan het einde van het stokje en nu zijn er alle lossen voor de oksels Ik ga dubbel haken in elk van die steken en nu zijn we weer bij deze kleine fi nicky gebied, dus we gaan een steek dubbel haken precies daar aan het einde van het stokje gaan een steek dubbel haken in de zijkant van het stokje en dan een halve steek om mee te doen aan de bovenkant van het eerste stokje en dat is de eerste rij voor de mouwen en nu zal elke rij voor de mouw hetzelfde zijn het wordt twee ketting en draai dubbel haakwerk in elke steek aan het einde van de kamer vaste steek om mee te doen oké dus dat ga je doen tot de mouwen voor tien rijen lang en er is een voltooide trui met de knopen vastgenaaid en de manchetten opgerold op de mouwen je om deze bijpassende hoed te maken klik op deze link om deze bloemen te maken klik op deze link je

admin

Bir cevap yazın