voor beginners Babyvest en een werk in uitvoering, Sheila’s breitips

voor beginners Babyvest en een werk in uitvoering, Sheila’s breitips

Babyvest en een werk in uitvoering, Sheila’s breitipsHet vest van een kleine babyjongen en nog een in de maak. Like en schrijf je in Contact 1946queeny@gmail.com.
hallo allemaal het is sheila weer terug uhm ik ben niet druk bezig met het breien van nog een klein babyvestje dit is het um maar een klein patroon ik wist niet zeker of ik genoeg in dit kommetje zou hebben om het hele vestje in één te doen kleur omdat uh de anderen die ik doe ik had een beetje meer dan het gewicht dat is en dat dus ik dacht dat ik er een beetje kleur aan zou toevoegen en dit is gewoon een eenvoudig patroon het is niet eerlijk het is gewoon wegglijden steken en ik zal over een paar minuten een klein beetje opsteken om je te laten zien hoe je dit moet doen um hoe je dit kleine patroon moet maken en ik heb al weer een kleintje af deze kleine blauwe het is een kleine jongen deze keer is nog een van mijn eigen patroonsteken eh dat is wat ik moet uitleggen dat een of twee mensen denken als ik over patronen praat, noem ik de werkelijke steek het patroon en ik denk dat ze denken dat ik het hele patroon van het vest bedoel maar wat ik bedoel is de patroonsteek de patroonsteken um is van mij en dit is een beetje deze voor een kleine jongen het is 18 inch zoals 10 inch meet voor de rug 15 cm tot aan de um vanaf de onderkant tot aan het armsgat en zes en een halve um de mouw en ik verkoop deze kleine um vesten um ik verkoop ze voor als iemand geïnteresseerd is ik verkoop voor 10 pond en dat is inclusief de um de verzendkosten en um de verpakking ik heb al verkocht het kleine wit het kleine witte rozenhout dat um ik deed en ik heb stuurde die ene naam naar de dame dat ik het wilde, dus ik doe deze gewoon als ik tijd heb om ze te doen, maar mensen denken dat het ook ons ​​eigen patroon is, maar het is niet dit is een patroon het is een oud patroon dat ik heb en deze hier is gewoon een klein gewoon vestje en dat is wat ik gebruik voor de eh, ik moet deze vesten uitdoen, alleen ik stop gewoon mijn eigen steken in de eu de gepatenteerde euh er is er een of twee andere ik denk dat deze kleine jongen verschijnt heeft een kabel om de zijne en dit is weer een ander soort steek dat ik op die ene haar doe e dit is een olie het is een heel oud patroon ik heb dit al heel wat jaren zoals je kunt zien er zit een plakband op en het is een beetje erger, eigenlijk kunnen sommige instructies erop ik zie het waarschijnlijk niet door de manier waarop de cel het heeft bereikt, maar eh dit is een probleem als je kleine kinderen hebt, laat geen schaar achter waar ze hun handen aan kunnen krijgen, afgezien van dat ze jezelf pijn doen, ze zien eruit voor alles wat er allemaal goed uitziet om te knippen en dat is een van mijn zoons die besloot dat hij op een dag al mijn breipatronen zou knippen, dus ik heb er veel van dat is allemaal eenzaamheid samen geweest en je kunt je voorstellen wat er gebeurde toen ze dat zouden doen ga daar de trap op en pak het bed dat is wat er gebeurde toen ze dit aan het doen waren, dus er is in ieder geval dit kleine vest daar ik ben net klaar met dit 18 inch kleine vest dit is degene die ik doe voor eh, het is roze dus het zal gaan voor een ander heel meisje is het nog een 18 inch kleintje dat ik aan het doen ben en ik kijk door mijn tas om te zien wat ik nog meer kan doen en ik heb deze gele ik denk dat ik er een kleintje voor een kleine jongen mee kan doen met deze en ik heb nog een schaal met wit ik kan nog een rozenknop leasepatroon doen voor een klein meisje met daarin oh ik zal door al mijn kantpatronen kijken en zien wat dit misschien zijn kan ik kan nog een turkoois of nee niet twee jongens het is mint als mintgroen je kunt doen voor een meisje of een jongen, ik denk dat ik daar net genoeg heb om een ​​klein vestje te doen, maar of ik denk niet dat ik genoeg heb, ik zal gewoon wat andere stukjes kleur toevoegen, haar erin stoppen zoals ik doe met hen deze maar ik doe een beetje, net een beetje extra deze video laat zien hoe je dit patroon hier kunt doen voor iedereen die erin geïnteresseerd is, dus dit is het patroon dat ik ga laten zien hoe eh om dit te doen is het een heel eenvoudig patroon het is gewoon een kwestie van deze steken hier wegschuiven ik ben gewoon uitgegleden op de grijze regel dat is alles dat is alles dus ik zal je laten zien hoe ik dit doe ik krijg het grijs dus ik begin met twee ik ga breien brei er twee in het groen en haal dan de averechte steek af en brei er dan vier in de groen en zet de averechte steek en de naad de rest van het wiel op vier één vier één vier één helemaal mee dus het is gewoon brei de eerste twee in grijs zet de volgende steek af en als je van deze steek naar de volgende gaat probeer je lus zo slap mogelijk over de rug te houden, dus trek hem niet zo strak zoals je normaal zou breien, je krijgt speling en ik leg mijn vinger op de achterkant ervan en om te voorkomen dat hij zo beweegt je wilt niet strak trekken je wilt geen strakke steek achter je wilt hem vrij slap dat is twee drie vier ik ga de volgende steek weer laten glijden en hem weer laten glijden breien en zoals ik al zei hou die speling achter ik zal houd mijn vinger er zo aan zodat hij niet strak trekt en laat die steek weer glijden ja ik heb een van mijn haren ermee aan het breien daar dat is het dat ‘s de eerste rietje de tweede regel parel pin de twee grijs en schuif de um de roze steek maar schuif hem hier van achteren omdat hij zal verdraaien als je hem van die kant neemt achter en hetzelfde als de voorkant houden ja ja ja kijk tussen die steken slap je en dat is de pure rol gedaan je kunt zien dat het een mooi patroon maakt en dan de volgende twee rijen ga ik doen in de um in het roze en het is gewoon een kwestie van over alle steken heen breien oké en je doet dat twee rijen en dan ga je terug naar het grijs en doe je dat allemaal nog een keer, dus als je mijn video leuk vindt, zou ik er meer over willen zeggen dus vergeet niet dat ze weet waar ik ben en ik zal hem inhalen een andere keer. Ik ga beginnen met een grote 53-inch

het wordt een roze vest voor eh een dame, dus als ik deze hier waarschijnlijk wil afmaken, doe ik die, dus ik doe de komende weken geen kleintjes meer tot ik dat vest heb klaar dus tot ziens voor nu

admin

Bir cevap yazın