voor beginners Babyvest GEBREID LANGS!

voor beginners Babyvest GEBREID LANGS!

Babyvest GEBREID LANGS!Deze video leert je hoe: Deze video leert je hoe je: Opzetten, Breien, Afbinden, Purl, M1p (1 averecht maken), Skpo, Sk2po, CDD (Central Double Decrease …
ik zou ons samen kunnen zien alleen wij twee als ik in je ogen keek robotgestuurde ademhaling mag niet zingen en alles gebeurt met een reden zoals zijn het is wat ik voel gooi dit niet weg kom bij me zijn oh oké dus wat we eerst doen wat ik moet doen is een schuifknoop maken, dus ik maak gewoon een X en dan trek ik degene die eronder zit en dan pak je je rondbreinaald oke dus we moeten er vier opzetten ik maak de maat van 18 maanden dat is twee drie en vier en dan pak je je steekmarkeerder en dan zet je er tien op oké oké we krijgen nog een steekmarkeerder en nu zetten we 20 op oké dus dit is alles wat je doet als je er net zoveel uitscheldt als er staat en dan zal het gebeuren zeg om een ​​marker PN te plaatsen en dat is wat je doet oke dus ik zie je op rij 1 oke dus we hebben het gewoon omgedraaid zodat ons garen hier is en nu gaan we eerst heen en weer breien dus we doen het zoals we normaal zouden doen door aan de voorkant te breien en dan trek ik eraan en dan brei ik gewoon naar achteren en dan brei ik tot een steek voor de marker alleen deze en ik ga toegeven schrijf ze weer terug oké en SN moet de marker wegschuiven en dan brei ik vriend terug oké dit is om nog drie keer te herhalen vanaf de asterisk, dus we breien gewoon tot de laatste steek voor de marker oké en ik brei voor en achter ik schuif een marker de grote en dan schrijf ik ze nooit meer terug oké ga dit nog een keer doen en dan breien we tot de laatste steek en we breien voor en achter jou voor rij twee we werken averechts helemaal tot de laatste steek, dus we steken ons garen vooraan en zetten ons garen vooraan we doen normaal gesproken achteraan vooraan en dan zetten we onze naald van achteren naar voren en we zetten hem eroverheen onze naald zo oh oké helemaal naar het einde van de kamer oké dus ik parel naar de laatste steek en nu plaats ik een contrasterende kleur zodat je weet dat het jouw blad is het bladdeel en dan zegt om elastiek te breien oké en rij drie is precies zoals Row, het enige dat je misschien van de wijs brengt, is deze contrasterende marker thi s is voor het blad, we breien niet voor hem terug ervoor of erachter of zoiets oké of doe het gewoon met onze originele markeerders, maar we breien voor- en achterkant de eerste steek oké dus dit is de steek voor onze marker en we breien voor- en achterkant en dan glijden we onze marker uit en dan halen we hem voor en weer terug oké oké dus voor dak voor je parel aan het blad herhalen en dan brei je er een en brei je er een averecht oké dus 405 we breien gewoon voor- en achterkant en dan brei je deze en dan is het hetzelfde als hoe je het deed voor rij één en drie oké dus voor rij zes brei ik averecht tot de bladmarkering en dan brei ik om er een averecht te maken en dan drie steken op te zetten dus wat ik doe is ik maak hier een lus en ik steek mijn naald erdoor ik trek een tot drie met rij 7 ik brei twee averecht en brei er twee keer en dan herhaal je rij 1 oké dus voor rij acht gaan we naar de bladmarkeringsservice voor liefdevol parelmoer oké dus voor een weg negen maken we er een averechts

admin

Bir cevap yazın