voor beginners Babyvest KNIT-ALONG-3

voor beginners Babyvest KNIT-ALONG-3

Babyvest KNIT-ALONG-3Deze video leert je hoe: Deze video leert je hoe je: Opzetten, Breien, Afbinden, Purl, M1p (1 averecht maken), Skpo, Sk2po, CDD (Central Double Decrease …
dit is eerst splitsen om weg te gaan dus we werken onze volgende rij van het bladpatroon zodat je klaar bent oké nu hebben we de steekmarkeerder en nu breien we helemaal tot aan onze eerste mouw een markeerdraad oké dus we hebben er hier twee gebreid en nu nemen we onze steekmarkeerder eraf en dan halen we ons schrootgaren of een steekhouder en we halen de volgende 38 steken eraf oke zodat je er zo uitziet ik verwijder deze markeerdraad en hij wil dat we er een opzetten dus ik maak een lus en ik zet het op mijn naald span het zo zet ik er een op en dan breien we naar de andere steekmarkeerder oké en nu ontmoetten we elkaar net aan het einde van de rij, dus we gaan precies hetzelfde doen het is met onze mouwen deel en blijf het bladpatroon doen en de rest van het vest breien oké dus als je bij het laatste blad komt in plaats van breien rij 12:00 uur bij degene die rij 13 zegt oké dus voor rij 13 een averecht en dan SK 2p o dus we halen de volgende steek recht af en dan breien we er twee samen en dan passeren we de losse steek nu p ass de eerste steek op de rechter naald over deze tweede steek en dan kant we de volgende vijf steken averechts af oké voor de onderste band Rij een die aan de verkeerde kant is, we breien er gewoon een en averecht er een zodat je gewoon rijen blijft herhalen 1 & 2 Ik ga het drie keer doen in afwachting van aan welke kant het vest is en denkend dat ik het misschien twee keer goed zou doen, dus herhaalden we Rij één opnieuw, dus nu staan ​​we aan de rechterkant en hier binden we af en alles wat we doen is het menen en er staat losjes af te hechten, dus we breien er twee en dan pakken we de eerste steek op en trekken we hem over de tweede oke helemaal tot het einde en dan weef je in je uiteinden die allemaal je pakt een naald en je stopt het garen en je steekt het een beetje door het oke onthoud probeer het losjes te doen oke dus nu heb ik al mijn steken op één mouw laten glijden en ik ga twee steken goed oppakken hier onder de arm doe ik de magische lus-methode, dus ik pak er een op met deze naald en dan wil ik kiezen neem deze op en ik pak hem letterlijk op en het zou goed moeten werken oké en als ik de magische lus-methode niet deed, moet je een markeerstift nemen en deze tussen die twee steken plaatsen die je hebt opgepakt, oké en dan alles wat we doen is we breien tot de mouwen een maat dat hoe lang je ze ook wilt, je hebt ons garen aangeraakt en ik brei met mijn staart zodat het er niet uit komt waarschijnlijk drie keer breien met je staart is goed oke ik zie je als we er vier moeten breien en er twee samen moeten breien oké dus nu breien we vier en dat twee samen zes keer en dan unit 4 voor ronde twee breit je rond en dan herhaal je rondes een en twee nog drie keer en dan kant je alle steken af ​​gebreid herhaal voor een tweede mouw oké dus voor de rechter voorbies moet je de goede kant naar voren hebben en ik begin aan het einde

admin

Bir cevap yazın