voor beginners Babyvest KNIT-ALONG-4

voor beginners Babyvest KNIT-ALONG-4

Babyvest KNIT-ALONG-4Deze video leert je hoe: Deze video leert je hoe je: Opzetten, Breien, Afbinden, Purl, M1p (1 averecht maken), Skpo, Sk2po, CDD (Central Double Decrease …
oké dus voor de rechtervoorventilator moet je hem met de goede kant naar voren hebben en ik begin aan het einde we zouden elke vier rijen drie steken oppikken, dus zie je dat dit een twee drie vier is en jij bent alleen ik pak er drie op dus je steekt je naald erdoor ik steek hem zo door – ik noem ze band en dan krijg je luchtig garen en je hebt zoiets als een lus oké ik ga door deze twee en ik heb ook mijn staart zodat het niet wegglijdt ah oké je kunt er één doorlopen of je kunt door twee bands gaan Ik ga door – ik denk niet dat het er echt toe doet Ik weet niet wat jullie denken dat het niet uitmaakt zelfs de opmerkingen oké, dus blijf dit gewoon doen en zorg ervoor dat je eindigt met een even getal en ik ga weg Ik denk dat ik hier gewoon ga stoppen om te zien hoe het kromt Ik ga daar niet heen want dat ‘ Ik zal voor de nek zijn, dus ik ga daar gewoon eindigen, oké, daar is hoe mijn uiterlijk is dus voor rij 1 zijn het die twee: brei een en brei een averechts helemaal tot het einde van de rij en dan rij 2 is gewoon je net en dan denk ik dat je rij 1 tot en met rij 2 nog drie keer herhaalt nu we de rechter voorband hebben gemaakt, kant alle steken gebreid af dus met de goede kant naar je toe gaan we beginnen op de nekband is het hetzelfde als bij de armband, maar ik zal je helpen starten en voor de nekband pak je vier steken van de rechter voorband rand onthoud dat ik met de staart brei op onze tweede en je kunt het doen ook op de derde steek oké, afhankelijk van de maat die je maakt, moet je oppakken Ik moet vier steken oppikken nu moeten we allemaal tien steken oppakken goed pottenbakker oké nu voor Rij twee breien we tot twee steken voor je markeerdraad en dat is bij elke markeerdraad je doet dit dit is de eerste oké en dan gewoon helemaal twee steken voor je volgende markeerdraad en je glijdt slip breien en schuift dan de markeerdraad op je rechternaald en dan glijden of in brei twee samen oke rij drie we breien een en averecht een dwars en dan kant alle steken verstandig af

admin

Bir cevap yazın