voor beginners Babyvest met capuchon maken # 1

voor beginners Babyvest met capuchon maken # 1

Babyvest met capuchon maken # 1Himalaya Dolphin Baby Colors Shish No: 5 —————————————— ——————— Sevil Yener – Ankara Ik zou graag uw vragen beantwoorden.
hoodie babyvest hallo mensen er is een babyvest gemaakt van fluwelen touw vandaag zullen we dat samen met jullie doen dit wordt eerst een vest voor baby’s van rond de 1 jaar, ik heb 50 knopen gemaakt 17 ribbelpatronen hebben trouwens onze naald gemaakt nr. 5 als we met deze zijn Touwen zouden een deken maken we zouden nr. 6 naalden gebruiken, maar voor vesten moeten we het strakker maken. Ik gebruikte naald nr. 5 17 ribbelpatronen gemaakt 50 knopen ik deed daarna, ik heb hier een indeling in gemaakt kap deel er zijn 14 knopen 18, 14, 18 knopen trouwens om het hoofd van de kap te maken, nou ga en kom daarvoor terug, ik brei mijn ribbelsteek. trouwens, het touw hier, ja eerst, ik ‘ Ik brei 18 knopen Ik begin met Hood je kunt het later breien als je zou willen Ik heb hier 17 of 18 knopen gebreid, ik neem eerst 14 knopen en 18 samen. Trouwens, ik heb 13 knopen drie, vier gebreid , vijf, zes, zeven, acht, negen, tien, elf, twaalf en de eerste de 13 nu gaan we de eerste knoop van 18 knopen doorsnijden onze sneden moeten aan deze kant zijn ik maak mijn knoop recht en maak het af sh het nu knippen ga terug de voorkant van onze capuchon was ribbelsteek maar ik wil deze ruimte recht breien daarvoor ga ik hiervoor 14 knopen achteruit 13 nu hebben we een uitgangspunt, we gaan weer knippen nu gaan we om stekken te maken, stekken die aan de rechterkant zijn, worden van de achterkant geknipt we knippen hier 2 keer terug, brei deze ruimte recht gebreide look, ik ben gekomen waar ik knip ik krijg een knoop van mijn andere naald, knip hem af, en ga terug brei deze ruimte een voor een omkeren die 14 knopen in het midden, we maken het af door regelmatig een naar rechts en een naar rechts te doen Ik heb het touw doorgeknipt neem deze twee samen, ik zal ze doorknippen en gaan terug je kunt deze ruimte ribbelsteek maken ik knoop recht omdat ik een verschil in de achterkant wil kijk het is hier ik knip ze samen ik ga terug ik nam de eerste knoop zonder te breien, en brei tot we de laatste keer knippen ja, ik kwam waar ik knipte ik nam van één kant en knipte ik nam het, ja mensen, de laarzen breien zal het wel weten ik nam mijn eerste knoop leeg 13, knip mijn 14 knoop ik maak knopen omdat ik niet wil dat ze gedraaid worden keer terug in deze kamer ga je terug en brei natuurlijk 18 knopen moeten gemaakt worden ja mensen ik heb deze knoop nu naast elkaar geknipt er zijn nog maar 14 knopen over nu maken we knopen. Ik verwachtte 46 knopen voor een baby van 1 jaar, hiervoor nemen we knopen, we hebben 14 knopen hier zullen we doen 46 Lessen 14, 32 links Verdeeld 2; 16 ga nu naar deze kant, kijk, een knoop van beide kanten, twee, drie, we nemen 16 knopen zeven, acht, negen, tien, elf, twaalf, dertien, veertien, vijftien, een seconde zestien, nu ik ‘ Ik doe dat Deels ribbelsteek breien ja, kom naar deze pagina, we nemen ook 16 knopen van deze pagina we maken in totaal 16 knopen drie, vier, vijf, zes, zeven, acht, negen, tien maar je kunt ook het zal vanuit deze ruimtes lijnen geven om deze reden om de ribbelzijde te nemen elf, twaalf, dertien, veertien, veertien, vijftien en zestien ja mensen we beginnen onze hoodie nu gaan we deze 46 knopen breien tot het 3 ribbels worden we kunnen zelfs 4 maken dit is onze capuchon we hebben eerst onze capuchon gemaakt zodat we aan ons vest kunnen beginnen nu gaan we 4 rijen in ribbelst breien en hun onderscheid maken

admin

Bir cevap yazın