voor beginners Babyvest met capuchon maken # 2

voor beginners Babyvest met capuchon maken # 2

Babyvest met capuchon maken # 2Sevil Yener – Ankara Ik zou graag uw vragen beantwoorden. Als de vraag die je wilt stellen betrekking heeft op iedereen die de video bekijkt, plaats dan een reactie …
oke vrienden, na het capuchongedeelte zetten we steken op en maken we 4 naalden (tricotsteek: 1 nld = 2 naalden) tricotsteken ja, de hoodie na het weven van 4 naalden doen we het meerderen voor het lichaamsdeel we hadden 46 steken er zijn er 8 aan de voorkant, 6 aan de arm en 14 aan de achterkant nu, ik brei 8 steken als tricotsteek 4 5 6 7 8 ik heb de 8 gebreid voor de voorkant ik wikkel er 1 om brei 1 wikkel het nu weer, 6 steken voor de arm 1 2 3 4 5 6 ik wikkel het opnieuw brei 1 wikkel het de achterkant van het lichaam is 14 steken 1,2,3,4,5 13,14 ik wikkel het opnieuw brei 1 wikkel het 6 keer 4, 5 6 ik heb nog een steek gebreid, omwikkeld met 1, omwikkeld Ik brei de resterende 8 8 nu, we zijn aan de achterkant van het vest ik brei tricotsteken voor de achterkant van het lijf 5,6,7,8 zie, het kwam tot de steek die we omwikkelden ik brei het ook als tricotsteek er zit 1 staaf tussen, dit zal blijken als een staaf op het scheidingspunt ik brei het ik bedoel, ik brei het averecht zodat het eruit ziet alsof het gebreid is aan de andere kant draai ik t het touw de arm heeft 8 bereikt met de steek ik heb verhoogd ik brei het zoals tricotsteek zie, het is de steek die ik heb vergroot ik brei het als tricotsteek, draai het touw, brei 1 averecht en draai dan het touw weer, inclusief de steek die ik heb vergroot, ik brei de achterkant van het lijf als tricotsteek het gaat altijd als tricotsteek Alleen aan de achterkant zal er 1 gebreide steek ik brei deze steek ik breidde meer ik draai het touw, 1 keer het touw averecht ik brei die in de rug als tricotsteek ik brei de verhoogde steek als tricotsteek draai het touw ik brei de 1 ertussen averecht ik brei de andere als tricotsteek, inclusief degene die ik heb vergroot ja, we staan ​​aan de voorkant nu gaan we weer verhogen we verhogen op de voorkant, doe niets aan de achterkant, en brei degene die we nu hebben vermeerderd met de 8 toegevoegd, het worden hier 9 steken 2,3,4,5, 6,7,8 dit is de steek die we eerder hebben verhoogd, ik brei het, ik verhoog opnieuw 1 brei meerderen we hadden 6 op de arm sinds we aan beide kanten meerderden, er zijn nu 8 steken 1,2,3 4,5,7 dit is de plaats die we eerder verhoogden 8 keer meerderen Brei 1 Meer ik brei de steken op de achterkant van het lijf dus, er zijn 16 steken se, dit is de plaats waar we eerder verhoogden ik meerder weer ik brei er 1 tussendoor meer ik brei de arm zien, dit is waar we eerder verhoogden ik meerde Gebreid 1 Verhoog opnieuw ik brei de lijfsteken voor dit vest, we maken geen knoopsgaten we maken ze later van bovenaf daarom gaan we zonder gaten te maken tot het einde kijk hier rond door links en rechts van deze 1 gebreide lus stappen te maken, we breien ongeveer 10-12 cm we vergroten naarmate we verder gaan en breien degene die we hebben verhoogd als we terugkomen laten we 8-9 gaten maken , en zie de maat van het vest ja, vrienden i Hier heb ik 10 gaatjes hier ik heb 10 keer vergroot er zijn 18 steken op de voorkant en 26 op de arm nu, we gaan nu de armen scheiden, ik brei deze 18 steken 5,6,7 8,9,10 11,12 17 ve 18 ik doe geen incrementen meer, zie, in de plaats waar we verhoogd hebben, hebben we 1 k gebreide steek ik voeg / bevestig deze aan de voorste steek we breien de 26 steken voor de arm terwijl we heen en weer gaan ‘tot we 15 cm bereiken 15-16 cm 1 de armlengte is aan jou als je wilt krul het, maak een beetje langer nu brei ik de 26 voor deze arm zie, ik bereikte deze plaats van gebreide steek we zullen deze gebreide steken nu aan het lijf toevoegen, we zullen de 26 steken voor de arm breien ik draai de brei arm ertussen je kunt dit met een andere naald breien of je kunt dezelfde naald gebruiken zonder van uiterlijk te veranderen, dit is de gebreide steek die we hebben gescheiden ik laat het aan het lichaam over Sorry, er is nog een ja, dit is de gebreide steek die ik laat het voor het lichaam en ga terug ik ben alleen de arm aan het breien nu zie de arm is nu al gescheiden, we zullen deze arm ongeveer 15-16 cm breien, en afmaken we binden het touw hier aan de achterkant van het lichaam we komen hier en breien de andere arm die is gemaakt van 26 steken we breien dit op hetzelfde niveau en eindigen deze keer, we binden het touw aan de voorkant van de Het lijf en brei nu het hele vest, ik brei deze arm een ​​beetje ik knoop hier de knoop, maak de andere arm vast en maak het af dan werken we aan het lichaam oké vrienden, ik heb de armen van het vest gebreid ik heb mijn eerste arm gebreid Ik heb het touw aan de achterkant van het lichaam gebreid kwam terug en heb de andere arm gebreid ik heb de armlengte 21 rijen gemaakt als je wilt dat het zo krult, kun je meer doen als ik de arm snijd, eigenlijk de armen, we doen hetzelfde met het lichaam van het vest je moet een beetje los knippen omdat dit soort touwen niet veel uitrekken het is niet geschikt om uit te rekken Zelfs als je begint, raad ik je aan om een ​​beetje los te beginnen i de arm gebreid, het afgemaakt ik liet aan het einde een kleine marge over omdat we hiermee gaan breien ik bond mijn touw aan de voorkant van het lijfje ik ging heen en weer nu, we sluiten aan op het lijf ik ga verder zonder een steek te breien onder de arm heb ik de voorkant van het lijf gebreid Verder naar de achterkant we hebben geen steek onder de arm gebreid, maar als je een vest wilt maken, raad ik je t o brei 4 steken onder de arm het touw is te dik dus 4 steken zouden genoeg moeten zijn ja, ik heb de achterkant gebreid terwijl we doorgaan naar het andere voorpand, we gaan direct verder zonder steken te breien ja, ik ben bij de scheidingspunt voor de arm ik ga recht naar het voorlichaam strak, zonder steken w gemaakt geen knoopsgaten in het vest We zullen ze later maken met haakwerk op het lijf ja, heeft de verbinding nu de maat De armen waren 21 rijen lang voor het lichaam 22-23 rijen zou genoeg moeten zijn, het vest is aan alle kanten aan elkaar vastgemaakt we gaan zo verder als tricotsteken na het afknippen van de zoom gaan we samen versieren ja vrienden, het vest is klaar er zijn 21 rijen stocinette steken op de armen, dus 42 rijen ik heb 23 rijen tricotsteek gemaakt voor het lijf dus ik heb 46 rijen gebreid ik heb knoopsgaten gemaakt met haakwerk voor de voorkant ik heb de knevels toegevoegd De hoodie dit is ons vest de achterkant ik heb gehaakt voor de hoodie en ik heb gedaan een touw door de zijkant van onze hoodie als hij los blijkt te zitten je kunt het nu samen trekken, vrienden Ik zal je laten zien hoe deze knoopsgaten worden gemaakt je kunt in plaats daarvan een ritssluiting doen als je wilt dat mijn touw dun was, ik kon deze kleur vinden die het beste bij me past ik heb 4 lagen van mijn touw gemaakt zie, 4 lagen als je touw dik is, kun je maar één laag gebruiken.Ik maak 15 haken 1,2,3,4,5 6,7,8,9,10 11,12,13,14,15 daarna tel ik vanaf hier: 1,2,3,4,5,6,7

ik voeg mijn 7 haakjes toe Hier gaat onze knoop dan door, dubbele leuning 1 ik zou hier 9 dubbele leuningen kunnen plaatsen voor mijn haakjes 4 5 6 7 8 ik maak mijn laatste haakpatroon 9, we hebben een knoopsgat gemaakt zoals dit van deze 2,4,5 zijn aan de rechterkant 2,4 en een voor het gat, 5, zijn aan de linkerkant we hebben dit deel volledig gebreid Dit deel links door hier Ik zal je laten zien dat een kant is gefixeerd, ik heb het gebreid ter decoratie breien we nog 1 knoop aan deze kant en laten deze hier doorlopen

admin

Bir cevap yazın