voor beginners Bear’s gehaakte beestjes, breien en spinnen

voor beginners Bear’s gehaakte beestjes, breien en spinnen

Bear’s gehaakte beestjes, breien en spinnenMijn introductie en terugkeer naar het maken van vezelkunst gerelateerde video’s. * Oeps! Ik vergiste me en zei Ashford Traveler en in plaats van Ashford Traditional! *Vuistwiel is een …
hallo ik ben brenda en dit is mijn kleine, harige kanaal genaamd beren gehaakte beestjes waar ik deel en praat over garen dingen zoals haken en breien en spinnen die ik onlangs begon te leren hoe te doen in het afgelopen vorig jaar dus um niet doen weet waar ik echt moet beginnen ik haakte vroeger veel meer dan nu, maar door wat zenuwproblemen in mijn handen is haken en breien moeilijker geworden en toen was ik gek en besloot ik een nieuw garenvak te leren en te leren hoe te draaien, maar dat is nogal moeilijk, omdat ik niet echt kan voelen wat ik doe, dus ik moet veel kijken, maar eh ik oh en als je uitlogt als er geluiden of tjilpende geluiden zijn, komt dat door mijn kleine parkiet over oprichter dus hoe dan ook uh ja ik ben hier gewoon om mee te doen aan het plezier van de garenachtige gemeenschap en om betere connecties te maken met enkele van de andere sluwe mensen hier op youtube, dus ik heb een paar dingen om te laten zien en dat zijn ze niet super recente projecten, maar eh, mijn eerste is omdat de naam van mijn kanaal anders is kruidenier beestjes maar helaas, alsof ik die naam behoud omdat andere mensen me daar kennen en ik wilde die mensen niet kwijtraken omdat ze denken dat ik van iemand anders ben met de nieuwe naam ik weet het niet dat is mijn redenering dus hoe dan ook, deze man kostte me ongeveer een jaar om normaal te maken zoals voordat ik problemen had met mijn handen het zou me niet zo lang duren, maar ik ben vergeten wie dit patroon is uit mijn hoofd maar ik denk dat je het kunt vinden op etsy en het heet schattige draak sorry ik dacht dat ik een klootzak op me zag oke oke en eh ik heb het niet precies gemaakt zoals aangegeven eh ik heb de neiging om dat veel te doen met veel patronen maar hier is hij en um kleine spikes op de achterkant en het garen dat ik gebruikte was ik wil zeggen van hobby lobby was een tijdje geleden garen wees oogverblindend maar ik heb geen idee welke kleur en dus daar is hij en hij heeft een kleine mond flip we hebben kleine neusgaten zoals de degenen in het patroon zijn veel groter, maar ik heb net kleine oventjes gemaakt als je kunt zien dat hij kleine e . heeft is een flap en rare dingen doen en hij heeft de benen die bewegen en hij is super schattig dus ja ik maakte vroeger veel meer soorten kleine beestjes dingen en ik ben gewoon verdwaald ik weet niet wat ik moet zeggen en ik heb een paar kledingstukken gebreid, meestal zoals handschoenen en mutsen en ik doe niet zo veel aan trollen, want hoewel we in de bergen zijn en het nog steeds een beetje koud wordt, heb ik niet het gevoel dat er een sjaal gaat om van me af te vallen ik ben een trui soort persoon dus vorig jaar maakte ik mijn eerste twee truien dus hopelijk kun je het goed zien maar dit is mijn eerste gebreide vest dat ik vorig jaar maakte toen de hele wereld besloot gek te worden en thuis blijven zo ta-da en ik heb het een beetje extra lang gemaakt ik herinner me de naam van dit patroon ook niet, maar als ik goed ben en onthoud dat ik het zal opschrijven in het kleine informatievenster hieronder maar het kwam er mooi uit goed en oke dus eh op de achtergrond heel snel ik zal dit gewoon even naar beneden kantelen zodat oeps oke dus dit is mijn eerste spinnewiel dewitte lichtere en het is een spinolution brulkikker die en de bodems zijn super groot, ze bevatten ongeveer 16 ounces en ik vind het gewoon heel leuk en deze zwarte hier is nog steeds gemaakt door hetzelfde bedrijf, maar ze zijn van plastic en ik hou van ze omdat je kunt door de rand kijken want dit is als solide maar ze zijn gevoeliger ik heb het op de harde manier geleerd oke dus en dan hier heel snel kun je daar naar beneden gaan oke sorry voor al mijn spullen oke dus deze hier beneden is een ashford-reiziger uit de jaren 70 die ik voor staal vond, repareerde het en kreeg er nieuwe klossen voor en het is niet de meest perfecte oplossing, maar het werkt, het heeft af en toe een beetje klonter, maar ik ben er nog steeds dol op oke dus hoe dan ook proberen ons hier weer recht te krijgen blijf oké dus ik ben begonnen met draaien, hoewel haken en breien meer dan genoeg was om me voor altijd bezig te houden eh was een mooi ander kanaal genaamd crochet delight en eh ze draait er twee en soms als laatste jaar had ze een winactie en ik had het geluk om een ​​drop-spindel van haar te winnen excuseer de pluisjes dus dit is de drop-spindel die ik vorig jaar kreeg van barbara bij crochet delight die nu twee wielen kreeg, maar um ik ben dol op deze kleine drop-spindel en ik vind het zo cool dat alleen met een stok en een klein rond gewicht dat als ik dit soort sorry kan demonstreren, het allemaal is ingepakt omdat ik niet voorbereid was maar toch draai en ik weet het niet oké dus dit is een beetje vaag en hobbelig omdat mijn dochter aan het oefenen was, maar eigenlijk ben jij het gewoon en ik weet het omdat ik nu niet genoeg te doen heb en dan terwijl het draait, zou je uittekenen oeps nu heb ik het dinsdag en liet het vallen daarom heet het de drop-spil dus hoe dan ook, ik wilde barbara nogmaals bedanken dat ze me iets aan het draaien had gebracht en zo klaar om te gaan, excuseer me oke dus dit lijkt niet veel en ik weet dat het op een lelijke rol zit, maar dit is mijn eerste garen dat ik gesponnen met die drop-spindel en het is maar een zang le zwervende stijl garen maar dat was afgelopen herfst en we zijn in de lente van het volgende jaar dus ik ging hiervandaan om te zien, dus dit was mijn eerste garen dat ik gesponnen en toegepast heb

op de spinolution brulkikker en het dunne spul is gewoon katoenen haakdraad, dus het is gewoon wol gesponnen in de single en vervolgens aangebracht met het katoen en dan oké, dit is een andere, het is hetzelfde alleen ik heb deze geverfd met uienschetsen dus dit was de natuurlijke kleur en dit was het met uienspiesjes en zo vorderde en bleef draaien en dus hier is dit een van mijn favorieten tot nu toe um deze allemaal marina wol en ik denk dat het 100 gram was, maar het is als een twee of drie en het is niet perfect consistent zoals in de winkel gekocht, maar ik dacht dat het redelijk goed uitkwam sorry, dus ik ga snel een paar van de garens doornemen die ik heb gemaakt en probeer dit niet super lang te maken oké, dus dan met mijn eigen garen garen en omdat het een soort neutrale, witte wol was, dacht ik, dit is gewoon garen, dus ik kan net zo goed een dieet volgen en dus dit was mijn eerste experiment voordat de uienschillen van het verven van mijn eigen garen en ik deed dit alleen met voedselkleuring dus dit is een nieuwe procent wol en ook gesponnen op de kleine of niet kleine maar de spinellatiewalvis en eigenlijk denk ik dat alle degenen die ik laat zien op het eerste wiel zijn gedaan en deze wordt rond dezelfde tijd rondgedraaid als de blauwe maar stierf veel later en ik gebruikte eerst ik probeerde bloemen dat ik van een boeket had gered en ook al kreeg ik een mooie kleur in de vloeistof van de bloemen voor een dobbelsteen, het duurde niet echt, ook al was de wol ochtend of het garen was vastgemaakt aan dat kan ik niet zeggen juist, ik gebruikte een tapgat, dus ik gebruikte bietensap over de bloemkleurstof die er maar een beetje heel bleekgrijs uitkwam dat je nauwelijks kon zien dat ik iets deed, dus ik weet dat bietenkleurstoffen na verloop van tijd vervagen, maar het was een experiment en ik denk het kwam redelijk goed uit en zie oke, nog een die ik deed, dus ik raakte opgewonden en kreeg een bos van vezels toen ik mijn eerste wiel kreeg en dus dit is de blauwe is een streng die ik heb gesponnen en het is gewoon 100 acryl, maar het wit is bamboe en het is net als in tegenstelling tot de andere, dit is erg drapey en slap en zo, ook al is dit een this kleinere hoeveelheid dit is als zwaar fors en stijf of als stevig en dit is duidelijk floppy maar het is mooi en je moet erop kauwen en oké deze en dan zal ik je nog een laatste draai laten zien en dan zal het waarschijnlijk allemaal een tijdje duren voordat ik laat iets anders zien omdat dit dingen zijn die ik de afgelopen maanden heb uitgegeven, dus deze is een beetje moeilijk te zien, maar hij heeft heel veel verschillende regenboogkleuren en toen was de andere streng gewoon neutraal vermenigvuldigd ermee en ik dacht dat kwam er heel mooi uit het is een beetje uitgeblazen het is meer pastel en mooi in persoon, maar daar is dat en tot slot oké, het is niet in de vorm van de slanke, magere vorm omdat ik het al opvouw of aangekoekt heb maar dit is het garen dat ik net heb afgemaakt spinnen en het is ijslandse wol van een boerderij die bij mij in de buurt is ik herinner me de naam van het schaap niet ik vind dat een beetje raar want op deze boerderij heb ik tenminste kunnen weten wat de naam van het schaap die wol is komt van ik weet het niet het is k ind van raar, want de meeste van mijn andere wol is net als ergens, maar um toch, dus dit is het een beetje moeilijk te zien ook hierin, maar dit is niet het zachtste garen in de wereld het is een beetje stekelig zoals ik kon ik don ik denk niet dat ik dat op mijn huid zou kunnen dragen, maar het zal uiteindelijk weer in een laken worden veranderd, zo beest als mijn handen niet zo erg pijn doen, dus hoe dan ook ik wha ik dus ik heb geprobeerd meer te leren over verschillende vorm vlechten en ik zorgde voor een boerderij in de buurt heeft een paar verschillende van de minder bekende schapenrassen dus ze hebben ik ijslands ze hebben jacob um navajo churro um excuseer me er is er nog een die ik me nu niet kan herinneren en zij hebben ook alpaca’s die super cool zijn en ze hadden net kleine baby’s die zo schattig zijn oh en toen en ja, nog een van de baby’s was een echt schaap van de navajo en ze ziet eruit als een babygeit, maar ze is een ze super schattig, maar dit is niet van haar het is van verschillende IJslandse buizen die ze daar hebben die ik niet kan onthoud de naam, maar hoe dan ook, ik heb geleerd dat niet alle wolven hetzelfde zijn, ik bedoel natuurlijk, maar uh met de ijslanders hebben ze wat wordt genoemd een ze zijn een dubbel gecoat ras, hoe leg ik dit uit zodat ze een buitenste bovenlaag hebben dat is een beetje langer en grover, meer als haar en dan eronder zijn ze meer pluizig en donzig, maar toen ik dit kreeg, was het niet gescheiden door gekamd of gekaard te worden, dus ik probeerde een paar verschillende manieren van verwerken ik probeerde het te karren en de vezels waren net iets te lang en ik probeerde het te kammen, maar het scheidde de twee lagen en ik had niet het gevoel dat ik genoeg had om een ​​project te doen vanaf de teen en zonder de val en de teen ik haal het nog steeds door de war ik ben nog steeds aan het leren en dus besloot ik het samen te draaien zonder de jassen te scheiden en eh hoe het bleek en ik wou dat je weinig kon zien zoals de meer donkergrijze stukjes, maar eh en dan de lichtere, bredere spullen zijn als de ondervacht, zodat je kunt zien alsof je verwant bent d van de kleine verwilderde haartjes tegen de rug van mijn hand, maar dat is dubbel oke dus um oh en oke dus dit is mijn andere kleine schat aanwinst dus toen ik een beetje meer van de ijslandse wol kreeg van uh de boerderij omdat ik ze toevallig een beetje zie

craft fair een klein soort pop-up crafter die we hadden en ze hadden toevallig ook deze geweldige garenkommen die een andere persoon die er niet was, maar ze weten dat deze uit dit gebied komt, deze geweldige houten garenkom had gemaakt en ik weet het alsof de spiraal niet perfect perfect is, maar ik hou wel van het karakter ervan en het is nog steeds, ook al is het een beetje wankel, het is glad en ik vind het er gewoon geweldig uit zien en zo en het is alsof het niet superglanzend is, maar dit is glad en mooi en zo oeps dit is de persoon die het heeft gemaakt en er staat cyprus dus ik ben niet de beste in het identificeren van houtsoorten dus als iemand die beter is in het identificeren van houtsoorten kan weten of dit cipreshout is of niet kan het vertellen mij, maar het kan me niet echt schelen wat voor soort het is, ik vind het gewoon geweldig, dus dit is mijn kleine speciale traktatie en het is allemaal klaar om weer in een blad te veranderen, dus deze video werd langer dan ik had verwacht, dus ik denk dat ik het daar zal beëindigen en hoop dat ik dapper genoeg ben om dit te uploaden en maak nog wat video’s veel plezier doei

admin

Bir cevap yazın