voor beginners Beginner Breien Tutorial Bereid je voor op de gratis vlas trui

voor beginners Beginner Breien Tutorial Bereid je voor op de gratis vlas trui

Beginner Breien Tutorial Bereid je voor op de gratis vlas truiBeginnershandleiding voor breien voor stapsgewijs advies over garen en maatvoering om het vlas te breien. Vlas patroon – http://www.ravelry.com/patterns/library/flax Garen …
hallo welkom bij de eerste video voor de tutorial voor de flak-trui, dus we bereiden ons voor om deze trui te breien het is een boodschappengewicht en is bijten kan breien de link is hieronder zodat je dit patroon kunt krijgen als je het nog niet hebt Ik stel voor dat je het patroon zelf haalt voordat je deze video bekijkt, zodat je het patroon kunt bekijken en volgen en aantekeningen kunt maken die je wilt, dus we willen de trui breien. Het eerste dat we moeten weten als we patroon breien, is wat maat die we willen, dus dit patroon komt in veel maten en er staat hier en dit is erg belangrijk de tabel met afgewerkte kledingafmetingen, dus dit is niet jouw maat, maar het is de maat die de opmerking zal zijn, dus wat ik suggereer is dat jij kies je favoriete trui uit je garderobe die het beste bij je past en meet dat ook om erachter te komen welke maat dat beter is, vergeet winkelmaten en wat je in een winkel bent, denk gewoon na over wat je het lekkerst vindt en dan me zeker dat en dat is de maat waar je voor wilt gaan dus hier ging ik voor ik ging voor de kleine de medium maar ik denk dat ik de volgende keer voor de kleine ga omdat het ook naar boven komt noem ik een relaxed beetje zo dat het past, maar het is meer ontspannen, maar als je dingen van mei eerder hebt gezien, weet je dat ik over het algemeen voor een strakkere pasvorm ga, dus ik ga deze keer voor deze kleinere, dus daar is de borstomvang dus als je gewoon gaat op basis van welke borstomvang je wilt als je zoals ikzelf een peervorm wilt, dus ik heb de neiging om twee verschillende maten te gebruiken, dus ik zal een kleinere maat aan de bovenkant hebben en dan naar de grotere maat gaan bij de onderkant als je mijn video’s bekijkt toen ik deze trui maakte, doe ik dat, maar omdat dit een ontspannen stukje is, kwam het aan de onderkant een beetje te groot uit, dus ik nam het terug en maakte er gewoon een maat van, dus dit is waarom deze keer ga ik het zo klein maken aan de bovenkant maar dan dezelfde maat aan de onderkant de grotere maat naar boven zodat het bij mij past want deze is perfect aan de onderkant voor mij hij is niet strak maar hij is niet te baggy, dus ik wil dat gewoon repliceren als je het tegenovergestelde bent en je de neiging hebt om breder te zijn op de schouders maar dan slanker op de heupen en je don vind ik het niet flodderig om je heupen, dan raad ik je aan om de maat te kiezen die bovenaan bij je past en dan misschien grijs naar beneden, zodat het naar beneden gaat naar de kleinere maat onderaan als we tot de taille komen, dan zal ik praten daarover doen we het eigenlijk dus als we besloten hebben dus zeg ik doe de middelmaat als we beslissen welke maat dan als we het naar die kant volgen, staat er – het is de yardage en dat zal me dat vertellen Ik heb 1050 meter van het garen nodig om die trui in die maat te maken, dus als we naar ons garen op de bolletjesband kijken, zal het je altijd vertellen dat er op deze een gewicht staat en het zal je vertellen hoeveel je erin krijgt bal vier meter of meter, dus dan weet je hoeveel meter je moet krijgen hoeveel ballen je moet krijgen voor die meter dat het usua is lis vergelijkbaar, maar soms vanwege verschillende componenten van de manier waarop het garen is gemaakt, kan het een ander gewicht hebben, dus het is altijd de moeite waard om te controleren, dus ik ga deze gebruiken, maar deze die ik eerder heb gebruikt, deze heeft 20% wol en is voornamelijk acryl en ik dit is de King Cole-mode Aran wat echt leuk is het is echt warm en het is duidelijk dat we naar mooier weer gaan, dus ik dacht dat ik deze keer liever iets in een katoen zou doen, dus deze is wanneer uit en het heet genie en het is denim kijk onze stijl ambacht en het is Aran-gewicht en het is gemaakt van 60% katoen en 40% crèmekleurig acryl, dus dat is het garen waar je voor gaat natuurlijk zoals ik zeg dat het allemaal afhangt van in welk land je woont wanneer je maar wilt om het te dragen kies wat je maar wilt, dus zolang het een erin is wacht Aran kamgaren gewicht zou het moeten zijn er staat dat ik hier ben en ik zal je laten zien voor de materialen het heeft garen dus het is kamgaren Aran dus in het VK noem het Aran. Ik denk dat we het in Amerika wollen noemen. Ik weet niet hoe je het noemt Australië hoopt dat het niets anders is dan dat, dus dat is waar je naar moet zoeken en het is een 10-laags, eigenlijk een DK-gewicht is geen laag, dit is 10-laags, dus je hebt de vinger in de dunne die we gebruiken voor sokken is een 4- dus dit is een 10-draads dus het is een stuk dikker, wat betekent dat de trui veel snel zal worden gebreid veel snel snel duidelijk het zal veel snel een sprong worden dus ja het zal niet eeuwig duren om te breien wat goed is als je begint wil je resultaten, dus ik zei wel dat ik graag bont heb, het maakt het voor mij interessanter om te breien, dus het is aan jou of je voor een vliegtuig of een bont wilt gaan, wat je maar wilt, wat je leuk vindt Ik ga eigenlijk voor drie verschillende kleuren Ik ga een beetje kleurblokkering op de mijne doen, dus ik ga het lichte diner aan de bovenkant doen, verplaats het op touch stone wash denim en dan de donkere denim bij de onderkant dus gewoon drie grote blokken kleur en dan heb ik kleinere strepen op de mouwen, dus ik verzin er een s we gaan mee in echte Tina-stijl en ik zal zien hoe het komt. Ik dacht dat het leuk zou zijn om het door elkaar te halen, want dit zijn een reeks garens die zijn uitgekomen waar ik echt van hield toen ik ze voor het eerst zag en de voel me heel goed, dus ik dacht ja, ik ga gewoon met dobbelstenen spelen, dus dat is wat je nodig hebt om de boodschap te zoeken en zoals ik zeg, dit is Aaron, het gewicht is tweehonderddertig meter in een bal, dus ik heb vijf ballen, dus 500 gram is wat ik heb, maar zoals ik al zei, die van jou zal totaal anders zijn omdat er allemaal verschillende afstanden zijn, afhankelijk van de maat die je doet, je doet misschien een kindermaat, dus ga verder met de naalden die we nodig hebben dus je hebt een naald van vier millimeter en een naald van vijf millimeter nodig en ze moeten in 24 zijn om verschillende lengtes te doen voor de verschillende doeleinden er staat ook DP uiteinden, wat de breinaalden zonder knop zijn als je iets in de ronde doet, maar dat is voor de slaven maar zoals wij doen met de sokken zal ik wat maat rondbreinaalden neerleggen omdat ik geen DP-uiteinden doeIk kan me niet druk maken om twee P-uiteinden voor verschillende naalden om rond een cirkel te gaan nee geef me maar één naald Ik ga gewoon rond voor rond rond veel gemakkelijker, dus ik zal D laag zetten welke naalden je nodig hebt, je zult je heb er vier nodig Het spijt me dat er een kleine investering in zit, maar als je er eenmaal in je toolkit voor breien zit, zul je ze weer gebruiken, dus het is niet als een eenmalige aankoop dat je ze zult gebruiken en ze dan opnieuw zult gebruiken tijdens je breiwerk carrière, dus ze zijn het waard om je geld aan uit te geven, niet leuk om mee te beginnen, maar het volgende project denk ik dat ik eigenlijk hoop dat wanneer we het oogstvest komen doen, het dezelfde maat naald gebruikt, dus je zult die weer gebruiken voor die zodat je er meer uit zult halen dan voor het vest dat je alleen nodig hebt, je moet het garen kopen je hebt ook steekmarkeerders nodig en je hebt nogal wat steekmarkeerders nodig omdat je ze nodig hebt om de meerderingen voor de mouwen te maken voor de Raglan heb je ze ook nodig er staat dat het optioneel is, maar Ik had ze ook nodig om deze ribbelsteek te maken, omdat het gemakkelijk is om een ​​steek te zijn als je langs de ribbel gaat, houd je gewoon in de gaten als je dat doet, dus je hebt een twee drie vier vijf zes acht acht steek nodig markeerstiften, maar het hoeven geen goede steekmarkeerders te zijn, je kunt gewoon een andere kleur garen gebruiken, dus als ik dit gebruik, zou ik gewoon een beetje felroze kunnen hebben gewoon een knoop vastgebonden en die V-steekmarkering het geeft gewoon aan voor mij waar het is, heb niet het gevoel dat je naar buiten moet om mooie steekmarkeerders te kopen, ze zijn leuk om te hebben en als je ze wilt kopen, ga dan jezelf trakteren, maar het is niet nodig als je de kosten wilt behouden

gebruik dan gewoon wat van je overgebleven sokkengaren of zoiets maak een kleine knoop net zo lang als je kleine cirkels op je naald hebt gezet dat zou prima zijn, dus ik zal dat allemaal hieronder voor je zetten en de eerste video die we zal doen ik zal een staal maken, dus het is gewoon het geval van een klein vierkantje van je garen te breien om te controleren of je dikte klopt, want terwijl je andere putten doet alsof je koeien hebt, deed het er niet toe hoe groot je was doe je trui aan omdat hij zo groot is als je maat niet goed is, het kan ver weg zijn en daarom willen we zeker weten dat je maat klopt, zodat het de maat krijgt die je wilt dat hij aan het einde is, dus verplaats niemand vindt het leuk om de gatewatch te doen we willen allemaal gewoon beginnen met deze trui en hem halen Ik ga naar binnen maar het is echt belangrijk, dus dat is de volgende, dus de volgende keer dat je met me meedoet voor de volgende video, zorg er dan voor dat je naalden bij de klaar en je garen en we doen gewoon een klein staal om aan de slag te gaan, dus tot de volgende keer druk bezig met het verzamelen van al je dingen samen en we zullen die trui binnenkort doen oh het is zo spannend ik ben opgewonden ik hoop dat je serieus doei bent

admin

Bir cevap yazın