voor beginners Bellish brei-app review en afgewerkt object!

voor beginners Bellish brei-app review en afgewerkt object!

Bellish brei-app review en afgewerkt object!Ik brei een trui met de Bellish Knitting-app – bekijk mijn eerlijke recensie van de app en de functies. Ik pronk met mijn voltooide kledingstuk en begeleid je door de …
hallo allemaal, het is een jager hier van hooivorkvezel en vandaag ga ik de bellish-app beoordelen en ik ga je laten zien wat ik met de app heb gemaakt, dus houd ons in de gaten om te zien wat ik hierna heb gebreid we zijn terug en ik laat je zien wat ik heb gemaakt met behulp van de bellish-app, dus wat is brutaal je vraagt ​​​​bellish is een breipatroongenerator die miljoenen verschillende mogelijkheden voor patronen creëert meer dan 300.000 breipatronen zijn al door jullie allemaal gemaakt met behulp van de app, maar miljoenen combinaties zijn er dus echt de mogelijkheden zijn eindeloos je kunt alles maken van truien kleur werk drop-shoulder ronde hals coltruien lange mouw korte mouw cropped je kent eindeloze hoeveelheden mogelijkheden voor jou om te creëren het is een app die je echt toestaat om creatief te zijn en je stap voor stap door het creatieve proces te leiden, dus in tegenstelling tot andere ken je apps of andere breipatronen waar je min of meer genoegen neemt met wat het eindproduct ook is app is perfect omdat je je eigen pad kunt kiezen je kiest welk patroon je wilt en het patroon voor je genereert het geeft je de naalden die nodig zijn om het product te maken het geeft je de meter het suggereert zelfs garenopties die je daar kunt kopen de app leidt je daarheen, dus het is echt zo eenvoudig en ik wil je laten zien wat ik heb gemaakt met de app voor verfraaien die ik heb gemaakt dit maakte dit prachtige cropped T-shirt met een verlaagde schouder en het is perfect voor de zomer ik gebruikte dit katoenen garen het zijn de gebreide plectrums kotlin 30 uh 70 tango’s katoen 30 linnen en het is veel zachter dan ik had verwacht ik heb nog nooit gewerkt of ik denk dat ik nog nooit een kledingstuk heb gemaakt van garen op katoenbasis en dit was verrassend veel gemakkelijker dan ik had verwacht met dit soort meer open maat van um tijdens het breien maakte het echt gemakkelijker voor mijn handen soms bij gebruik van katoen is het vrij strak en koud en moeilijk om mee te werken, maar bij het breien werkte het echt geweldig en als het geblokkeerd is, is dit bij n geblokkeerd oh het is zo zacht ik heb de mijne van onder naar boven gebreid zoals in het patroon stond ik begon hier onderaan en toen ik eenmaal bij de oksels kwam of ik denk eh ja de oksels ik splitste voor de schoudervorming ik kwam toen terug ik naaide de mouwen dicht ik voegde wat ribbels rond de nek toe voor deze echt geweldige ronde hals en toen kwam ik terug en pakte ongeveer drie of vier centimeter mouw en dan nog een anderhalve centimeter ribbels waar ik zo blij mee ben de manier waarop het bleek dat de pasvorm echt leuk is, want in de zomer is het weer zo heet en ik wilde echt iets dat ik de hele zomer zou kunnen dragen. Een trui breien voor de zomer is niet altijd zo praktisch en dus met dit katoenen garen en met deze vorm is het perfect er is veel gemak het past echt geweldig en er is genoeg beweging en ruimte om niet vernauwd en superheet te voelen ik heb dit gecombineerd met een paar levendige roze shorts en het is een super leuke look maar ik kon dit ook zien met een spijkerbroek wat tennis schoenen enhet kan helemaal een beetje meer vallen, gooi op een ondershirt eronder een lange mouw en je kunt het gelaagd dragen voor de winter, ik bedoel echt, er zijn zoveel opties, maar met de bellish app dat is precies wat je krijgt, je krijgt de optie om te creëren wat je ook wilt miljoenen mogelijkheden van miljoenen verschillende patronen die je krijgt om echt te kiezen wat je wilt ik wilde ik wist wat ik wilde um als het ging om de pasvorm en toen ik door de app ging, ging ik gewoon door met het aanpassen van het patroon aan precies wat ik wilde en aan het einde genereert het de meter de naaldgrootte zelfs de soorten garen die perfect zouden zijn voor je breiwerk dus dat was precies wat er met mij gebeurde het stelde dit garen voor en ik heb er nog nooit mee gewerkt voordat ik kocht een paar strengen altijd een paar meer altijd een extra streng voor het geval dat en het is precies wat ik wilde ik gebruikte een maat zes naald voor het lichaam en toen gebruikte ik een maat vijf voor de ribbels en de maat is echt geweldig het is drapey genoeg om zacht en een beetje swishy aan te voelen als ik het draag, maar ook zwaar genoeg om het soms op te houden met katoen het wordt zwaar en het kan een beetje misvormd zijn door het gewicht van zichzelf en dan valt het een beetje op je, maar hiermee peilen het werkte echt geweldig ik heb stalen genomen om er zeker van te zijn dat ik precies de pasvorm zou krijgen die ik wilde ik altijd swatch omdat je weet wat het is wat een hele trui maakt en dan niet past of is wat je wilde het ergste ik zeg swatchen is altijd het beste, dus ik heb hiervoor geswatcht en het kwam geweldig uit het is een beetje meer bijgesneden dan ik had verwacht alleen omdat ik niet zeker wist hoe bijgesneden ik wilde het maar ik ben erg blij met de manier waarop het uitkwam ik denk dat het is echt leuk vooral in de zomer ik haat het als iets zo lang is en alsof ik het gevoel heb dat ik erop zit als ik ga zitten dit is perfect ik koos opnieuw de ronde halslijn omdat ik echt hou van dat soort traditionele t-shirt look en ik koos een kortere mouw omdat nogmaals omdat van zijn boxiness valt het precies waar een normaal t-shirt me zou raken en ook de pasvorm die een beetje ruimer is geeft me die extra ruimte ik vind het geweldig de ribbels hier die ik deed die ik deed op de mouw de kraag en de tailleband is twee aan twee ribbels um en dan weer hier op de halslijn hier en op de mouwen dus het is perfect dit breit heel snel omdat het opnieuw volgen van het patroon op de bellish app perfect is omdat je precies kunt markeren waar je je telefoon neerlegt brei het en ga terug en weet precies waar je bent het heeft zelfs een rijenteller die perfect is voor als je een complexer werkpatroon aan het doen bent, je kent het kleurenwerkpatroon of misschien ben je een soort van naaien gestructureerd steekmotief of zoiets aan het doen waar je echt moet weten wat je stekenaantal is, dit was een snelle brei en het is perfect omdat ik dit in ongeveer een maand heb gebreid, wat voor mij een maand lang aan en uit breien is, dus het is geweldig om een ​​voltooid object te hebben

zo snel perfect de bellish-app is perfect voor beginners omdat het je stap voor stap precies geeft wat je nodig hebt van de naaldmaten de begrippen de meter suggereert zelfs garen en het patroon dat daar voor jou is gegenereerd, maar ook voor meer ervaren of zelfs in breiers van gemiddeld niveau zoals ik, het is perfect omdat je daar iets op kunt baseren, dan kun je het naar je eigen voorkeur aanpassen als ik een trui uit mijn hoofd wil maken, de gedachte om een ​​patroon te maken en te weten hoe je moet verminderen en hoeveel steken is behoorlijk ontmoedigend, maar met de bellish-app kon ik een patroon nemen waarvan ik wist dat het me zou excuseren, want ik wist dat het zou werken en toen kon ik het aanpassen door hier een centimeter af te nemen en een een beetje korter soort van het doen van wat andere kleine aanpassingen om precies te krijgen wat ik wil, dus het is perfect voor diegenen die een basis soort stabiel um-patroon willen om af te breien en hun aanpassingen op te baseren, omdat je weet je gaat krijgen wat je wilt, ik zie mezelf deze app helemaal voor andere dingen gebruiken ik heb al naar de raglan gekeken, een soort coltrui die ook nogal boxy is ik hou echt van die meer vierkante pasvorm voor mijn lichaamstype en ik ook hou van het feit dat ze niet alleen kleding en truien hebben, maar ze bieden hoeden en sokken en allerlei andere accessoires dus bekijk ze eens ik zal hieronder links achterlaten zodat je de app gratis kunt downloaden in de app store gratis i bedoel kom op, je kunt dat niet verslaan en ik zal hieronder ook een link achterlaten voor hun website als je nog meer informatie wilt bekijken mijn naam is hunter van pitchfork fiber je kunt me vinden op pitchforkfiber op instagram waar ik post het vaakst en ik update je de hele tijd je kunt ook mijn eigen met de hand geverfde garens vinden en mijn website op pitchforkfiberetsycom waar je al mijn leuke garens kunt kopen ik heb deze zomer een leuke collectie die al je zomer breisels super leuk super vibra niet en super vet dus zorg ervoor dat je me daar steunt ik zie jullie graag allemaal reageer hieronder vertel me wat je gaat maken als je de bellish app bekijkt vertel me wat je wilt maken of als je me al hebt laten vallen aan welk project je nu werkt, ik zou graag zien waar jullie aan werken en druk nogmaals op die abonneerknop en die meldingsbel om jezelf te laten weten wanneer ik de volgende keer upload, het helpt me zo veel voor jullie allemaal om te geven mij die steun dus nogmaals bedankt en zoals altijd blij breien gelukkig maken en ik hoop dat je een geweldige dag hebt ik zie je snel weer

admin

Bir cevap yazın