voor beginners Blokkeren van een vest gebreid in één stuk

voor beginners Blokkeren van een vest gebreid in één stuk

Blokkeren van een vest gebreid in één stuk0: 07- Inleiding 0: 40- Drie metingen die we nodig hebben om deze raglan-trui te blokkeren zonder knoopbanden 1:20- De blokkeerpennen op deze …
oké, hier zijn we dan deze video gaat over hoe je een uit één stuk gebreid vest blokkeert dit is een uit één stuk gebreid vest met raglanmouwen maar we hebben nog geen knoopbanden of sjaalkraag om gedaan, maar we gaan blokkeren het eerst en deze video gaat over hoe je dat blokkeert, dus wat we nodig hebben is je trui we hebben ook de pagina nodig die je hebt ingevuld voor je lichaamsafmetingen en je schema voor lichaamsafmetingen we gaan de arm gebruiken lengte die wordt gemeten vanaf de nek tot aan de pols, dus we hebben die meting nodig en op dit schema hebben we de breedte van de borst en de lengte van de trui nodig en dat zijn de drie cijfers die we nodig hebben, dus op de mijne I weet wat die cijfers zijn dit is mijn trui ik ga er tijdelijk mee beginnen we beginnen met de borst ik wil dat mijn borst 40 centimeter breed is, dus dat zou hier 20 centimeter zijn, dus we gaan markeren hier en hier gebruik ik deze gekleurde pinnen zodat je ze gemakkelijk kunt zien. Ik wil mijn trui wordt 26 inch lang, dus we gaan hier en hier markeren voor de lengte en dan wordt de mouwlengte 28 inch en aan de andere kant doen we ook 28 inch en ik meet vanaf de achterkant van de nek daar oké dus dat is de algemene maat en vorm die ik wil dat mijn trui is dat is wat ik heb beëindigd dus nu gaan we mijn trui hier neerleggen want deze truien hebben kabels aanzienlijk in de stof hier is onze trui dus nu dit trui past niet precies, maar we zijn gewoon de parameters aan het instellen, maar het belangrijkste dat we nu doen, is hoe we de trui gaan opvouwen ter voorbereiding op het blokkeren, want als de trui eenmaal nat is Ik wil het kunnen uitvouwen en het in deze vorm hebben zonder het erg te manipuleren, dus ik ga deze arm naar binnen brengen en deze arm naar binnen en dan gaan ze het nu dubbel en omhoog vouwen Ik gebruik mijn gootsteenblokkering en deze past perfect in de gootsteen, dus ik vul de gootsteen met water op kamertemperatuur en er is geen fornuis of zoiets hier gewoon water op kamertemperatuur en ik doe mijn trui hier in het is allemaal opgevouwen ik ga hem gewoon op het water leggen en ik druk erop naar beneden en je ziet de luchtbellen naar boven komen je kunt ze misschien wel horen Ik roer het niet Ik houd het gewoon onder water zodat de luchtbellen naar boven komen als we het allemaal onder hebben dan gaan we weg het zit hier 20 minuten in het duurt zo lang voordat de wol het water absorbeert en volledig verzadigd raakt en dat is wat het blokkeren mogelijk maakt, is dat de wol volledig verzadigd is oké dus laten we het 20 minuten onder water staan oke dus nu zit dit hier al 20 minuten, dus wat we gaan doen is het water uit de gootsteen laten lopen en tegelijkertijd ga ik het water eruit persen ik wring het niet ik ‘ Ik laat het water gewoon uit de trui komen. Ik druk het tegen de zijkant van de gootsteen en dan ga ik onna til het hier naar de handdoek het is nog opgevouwen en ik ga het een beetje ontvouwen en ik rol het op in de handdoek en haal zo veel mogelijk van het overtollige water eruit als ik kan dit zit in het vingeren Ik zal waarschijnlijk in staat zijn om het meeste water in één handdoek te krijgen als je een zwaarder garen gebruikt, het kan twee handdoeken nodig hebben, dus je zou dit twee keer doen en je kunt de handdoek voelen hij wordt nat hij neemt het water op dus Ik druk erop oke open het weer omhoog ziet er goed uit oke dus we gaan nu weer overschakelen naar ons blokkeringsbord oke dus hier zijn we weer terug op het blokkeringsbord en ik ga dit openen en ik ben ga hem een ​​beetje terugvouwen zodat hij gemakkelijk op te tillen is zonder hem uit te rekken het grootste dat je niet wilt is een natte trui optillen hij rekt hem allemaal uit vorm en het is echt moeilijk om hem weer in vorm te krijgen als je dat eenmaal doet, zijn we verloren, oké, dat is best verbazingwekkend liefdadigheid inches 620 dus nu gaan we het heel voorzichtig weer openvouwen naar de afmetingen nu het is erg buigzaam als het nat is kijk hoe de kabels zo gaan, dus dit is je kans om de stof precies zo te krijgen als je wilt we willen dat onze kabel recht gaat dus ik begin met de binnenkant van de achterkant van de trui we willen geen rimpels hier een onze ribbels mooi en mooi en recht en je kunt ook controleren of de wegen zien ik heb dit kleine ontwerp hier zodat je echt kunt zien of de wegen recht gaan of dat het caddywhompus is je wilt ze recht, dan zul je hier waarschijnlijk veel mee spelen en dit is het moment om ermee te spelen, want als je het eenmaal hebt zoals je wilt en het droogt op die manier, zo zal het blijven tot de volgende keer dat je het krijgt nat dus ik hou van mijn achterkabel die er goed uitziet, dus ik ga beginnen met het overbrengen van de voorkant en deze is acht centimeter breed mijn knopenband wordt tien centimeter breed en mijn kabels acht centimeter breed, dus dat wordt mijn gids dus dit zou tot aan de kabel moeten komen en kijk hoe dit hier langer is, dus dat betekent dat we hier wat aanpassingen moeten doen we hebben dit nodig om de voor- en achterkant te passen hebben dezelfde lengte dat is beter en nogmaals, je wilt dit allemaal mooi en recht naast mijn truien die hier uitkomen daar is een of andere manier om hier binnen te komen, dus deze delen gaan zo binnenkomen hier is mijn manier om hier te vormen nu laten we het openen en ervoor zorgen dat dit er allemaal goed uitziet er zijn geen rimpels daaronder breng het terug naarmate je meer aandacht besteedt aan het blokkeren van de gelukkiger zul je zijn met de resultaten van je trui dan kom ik langs en doe de andere kant ik kan niet wachten om dit te zien als het droog is ik ben zo opgewonden dat ik hier beneden ga beginnen dit op een rij te zetten aan deze kant is nu de kabel aan de bovenkant van de huls de bovenkant van de huls dus hij zal zo omhoog steken hij zou over moeten komen en omhoog moeten steken als ik het hier laat drogen ik heb een plafondventilator in deze kamer en de plafondventilator gaat draaien die hem helpt te drogen en ik kom ook binnen h ere af en toe en ik zal waarschijnlijk iets zien dat moet worden aangepast en ik zal het aanpassen ik blijf het afstemmen tot het is zoals ik wil dat het zo is hier is de kabel kijk dat hij daar naar binnen sluipt dus ik ga het eruit trekken en je kunt zien dat mijn slaap behoorlijk lang werd, zie je dat en dit is goed voor je om te zien, want dit zal je overkomen, dan kan het zelfs gebeuren op het lichaam van de trui het kan behoorlijk uitrekken als het nat is, dus wat ik doe is dat ik het op de lengte breng die ik wil dat het is en dan zul je de stof een beetje moeten manipuleren en dat houdt in dat je het opvult en de steken loslaat ga terug naar binnen omdat ze uitgerekt zijn terwijl ze nat waren en dan gaan we terug en je ziet wat hier gebeurt en ik wil dat verdraaid ik wil het recht het is een hoop gehannes maar en dat is de reden waarom ik het opvouw als ik Ik word het nat en daarom bewaar ik het zorgvuldig opgevouwen, opzwellend, dep het af met de handdoek en bewaar het vol heb ik het hier niet neergelegd want de hele trui kan heel erg groot en uit vorm worden als je dat niet doet dit komt mooi terug, doe dat niet een beetje meer als ik langs kom en werk aan deze mouw en wetende dat de andere mouw zo gemakkelijk uitrekt, gaan we hier heel voorzichtig mee zijn en proberen hem niet uit te rekken om te beginnen veel beter nu heb je een plekje waar

vouwt zich op bij de okselbeer dat is precies waar dit deze mouw buigt en je kunt het gewoon zo omhoog trekken met je vinger het zal op die manier drogen het komt wel goed dat ziet er veel beter uit ik heb hier een kleine vouw terug de achterkant zie je dat er oude lucht is als je voelt dat je het moet rechttrekken want het zal opdrogen met de vouw dat voelt goed oké dat slaapt er goed uitzien laten we deze nog een beetje bekijken en zoals ik al zei kom je terug en je gaat dit finetunen tot het droog is hier waar ik woon dit duurt waarschijnlijk een dag of twee om te drogen ik heb een plafondventilator in deze kamer, hij draait erop dus dat ziet er goed uit daar ben ik blij mee zoals ik al zei ik kom langs en stem het af elke keer als ik door deze kamer loop Ik zal hier zijn, dit aanraken en het hier rechtdoor krijgen, maar dit is een goed begin, dus zo zet je een trui uit als het nu droog is, komen we terug en zullen we ernaar kijken en we zullen het van de tafel halen en zien wat het isziet er goed uit dus deze trui droogt sinds gisteren 15.00 uur en het is nu 22.00 uur met een plafondventilator er direct overheen en dit is in de winter in bakersfield onze luchtvochtigheid is hier waarschijnlijk 15 of 20 procent dus het geeft je een idee van hoe lang het duurt om te drogen met een waaier eroverheen en dit is alleen maar gewichtsgaren, dus het droogt veel sneller dan kamgaren kamgaren kamgaren nadert twee dagen dus ik ga even kijken of het droog aanvoelt het voelt eronder ook drogen, zodat we kunnen controleren of de afmetingen niet zijn veranderd. Ik wilde dat het 20 inch over de buste was en het trok ongeveer een kwart inch naar binnen, dus ik krijg 19 en 3 / 4 inch daar 26 inch hier is het ongeveer 25 en 3/4 dus het trok een beetje omhoog tijdens het drogen aan de voorkant, maar dit ziet er echt goed uit, dus je weet dat we kunnen zien dat de stof er mooi uitziet dit is gewoon heel anders dan toen het was voorafgaand aan het blokkeren, dus dat is het blokkeerproces.Ik hoop dat je dit leuk vond als je vond het leuk om naar mijn video’s te kijken, geef me een duim omhoog en deel ze met je vrienden kom terug en kijk wat meer ga met me mee in mijn groepen op Ravelry en Facebook ze heten breien met Susie en Brian en we hebben veel like -minded people daar, we werken aan dit vest als een tutorial en deze video is eigenlijk een onderdeel van die tutorial de volgende stap is het toevoegen van de knoopband en sjaalkraag wees voorzichtig en gelukkig brei je

admin

Bir cevap yazın