voor beginners Borduurhub Ep. 33: Een gebreide trui borduren | Gebreide artikelen borduren

voor beginners  Borduurhub Ep.  33: Een gebreide trui borduren |  Gebreide artikelen borduren

Borduurhub Ep. 33: Een gebreide trui borduren | Gebreide artikelen bordurenHeb je je ooit afgevraagd hoe je op gebreide items kunt borduren? Vooral borduren op een gebreide trui? In deze aflevering van Embroidery Hub vertelt Laura hoe je …
hallo jongens, hoe willen jullie de beste kwaliteit krijgen? borduren op elastische stoffen zoals breisels, blijf op de hoogte dat ik de beste praktijken voor breisels ga bespreken en wat ga ik bespreken? Ik heb echt borduurwerk van goede kwaliteit gekregen met dit getextureerde type breiwerk, dus voordat we beginnen, wil ik je eraan herinneren dat als je tijdens de video vragen hebt, je hieronder een reactie achterlaat en we zullen contact met je opnemen en Ik wil jullie ook aanmoedigen om tot het einde te blijven, want we gaan een paar hilarische bloopers hebben. Kijk goed, dus eerst wil ik het hebben over het ontwerp en waar je op moet letten als je’ opnieuw uw ontwerp kiezen, ik wil u aanraden om lichte ontwerpen met een lage dichtheid te kiezen, want wanneer een ontwerp erg dicht is, kan het leiden tot verlies van registratie omdat het dichte centrum van het ontwerp de elastische stof in feite naar binnen trekt en wat dit doet is dat het een kloof veroorzaakt tussen? de rand en de vulling nu kun je daar in het digitaliseren rekening mee houden door een iets dikkere rand te maken, maar ik raad aan als je ruimte hebt om te spelen en te kiezen welk type ontwerp je wilt borduren dat je voor een ontwerp met een lage steekdichtheid gaat Het probleem dat zich kan voordoen met breisels en dichte ontwerpen is dat het gebied eromheen eigenlijk een beetje kan opduiken en het ook een beetje op een patch lijkt, het kan er volka uitzien en gewoon een soort ruïne zijn, zoals het draperen van je kledingstuk, dus jij wilde nog steeds vloeien, dus daarom zou ik lichtere vullingen kiezen, dus meestal op breisels, raad ik aan om een ​​meer open ontwerp te kiezen, maar voor dit type breisel, omdat het erg gestructureerd is, wilde ik dat het meer opkwam en er meer uitspringen, dus koos ik een gevuld ontwerp maar zoals je kunt zien, is het een heel eenvoudige vulling, en het is gewoon niet, het is niet te dicht, dus het zal niet dat rimpelen of verlies van registratie veroorzaken, dus meestal op breisels zou ik aanraden om een ​​balpennaald te gebruiken voor dit type kn het is een steviger breisel, dus ik kon mijn standaard 7511 scherpe naald zonder problemen gebruiken, maar als je een lichter breisel gaat gebruiken, raad ik je aan om ook je balpennaald te gebruiken, als je met kleine details wilt beginnen en ingewikkelde ontwerpen, ga dan je gang en ga een maat kleiner en gebruik je tienenzeventig balpennaald oke, dus laten we het nu hebben over de achterkant. Ik raad altijd aan om een ​​weggesneden achterkant te gebruiken voor al je elastische stoffen en je breisels, omdat het de meeste ondersteuning biedt als je kan zien dit rekt helemaal niet uit dus je krijgt veel steun en het zal je kledingstuk helpen stabiliseren zodat je niet dat ongewenste knijpen en rimpelen hebt, dus in sommige gevallen wil je dat niet gebruik cutaway en je gebruikt liever traangewicht omdat je niet wilt dat het wordt weergegeven of misschien ben je een gebreide muts aan het borduren en je wilt niet dat het op de hoed wordt weergegeven, en dat is oké, maar als je tearaway gaat gebruiken ik raad zeker aan om te verdubbelen op backing misschien zelfs verdrievoudigen op backing omdat tearaway gewoon niet de ondersteuning heeft die cutaway wel heeft, dus het zal meer vatbaar zijn voor dat ongewenste knijpen en rimpelen, ook als je tearaway gaat gebruiken ik raad aan om een ​​heel eenvoudig ontwerp te gebruiken, niets, te zwaar omdat je absoluut wilt scheuren om het aantal steken te kunnen ondersteunen dat je op je kledingstuk zou borduren, dus voor dit specifieke kledingstuk gebruik ik twee vellen opengewerkte achterkant en zoals je kunt zien werkt het prima en ik doe het niet ik heb echter geen achterkant te zien aan de voorkant van mijn kledingstuk, als je een lichter breisel gaat gebruiken, raad ik je zeker aan om voor een no-show poly mesh te gaan die ook is weggesneden, zodat het dezelfde ondersteuning biedt, maar je bent het gewoon niet, het zal veel zachter zijn, dus het zal niet zo veel door je kledingstuk heen zichtbaar zijn. Ik raad ook aan tijdelijke lijmspray te gebruiken en dat zal helpen om de achterkant van het kledingstuk te bevestigen, zodat het niet beweegt wanneer de naald pe gaat door Ik ga jullie vertellen over mijn truc, oké, dus we kwamen een klein probleem tegen toen we de machine onbeheerd achterlieten, wat niet de bedoeling is, maar we lieten de machine onbeheerd achter en we hadden twee vellen backing geplaatst en dan spijt het me dat we er twee vellen in water oplosbare stabilisator bovenop hebben gedaan, je kunt er ook een gebruiken, maar het punt is dat we twee vellen hebben gedaan, en het is gewoon een soort van een hele klodder geworden en het zag er vreselijk uit, en het soort van ons ontwerp heeft verpest, dus doe dat zeker niet. Ik ga je mijn kleine trucje laten zien dat geweldig werkt, dus als je een van die multitasker-borduurders bent, wat je niet zou moeten doen omdat je je ontwerpen, maar weet je, als je dit wilt proberen, plaats ik gewoon twee vellen tape hier bovenop de Aqua-top, of je kunt hem ook erin spannen, het is echt een kwestie van voorkeur je kunt het helpen met de Aqua top maar zo niet, gebruik dan een tape-methode, en het werkt echt goed, dus omdat dit een getextureerde stof is die je wilt gebruiken zie je aqua top topping dus of je zoute, welke in water oplosbare stabilisator je ook gebruikt, dus ik ga het er bovenop doen en zoals ik al eerder zei, we hadden een probleem waarbij we ons omdraaiden en toen bundelde het zodat dat niet zou gebeuren hoepel Het soms aan de binnenkant Dat hoeft niet, maar voor sommige bepaalde ontwerpen moet je het ermee in de ring spannen, of je kunt doen wat ik deed, namelijk dat ik letterlijk een klein beetje tape op de uiteinden had aangebracht die ik niet heb uitgerekt het uit te veel omdat ik niet wilde eh ik wilde geen soortgelijke problemen, dus rek het niet te veel uit Laat het gewoon zoals het is en breng gewoon een klein beetje tape aan en dan maak je je er geen zorgen over bewegen ook als je vergeet om het te borduren, dit is een goede hack, dus ik heb mijn borduurring geplaatst Ik heb mijn ontwerp getraceerd en ik ben klaar om te gaan nu ik wilde je erop wijzen dat ik om zeven uur ga honderd steken per minuut in plaats van mijn gebruikelijke achthonderd met platte en dat komt omdat het dikkere materialen zijn, ik wil dat het ontwerp nog steeds heel goed wordt weergegeven, dus Ik ben klaar om te gaan Ik ga gewoon door en druk op Start, dus ik was klaar met borduren en ik ruimde buiten de camera op. Nu hoefde ik alleen maar de achterkant te verwijderen die ik had weggesneden, en toen verwijderde ik de topping en verwijder de topping ik scheurde het gewoon weg, en toen het beetje overtollige dat over was heb ik besproeid met water of je kunt ook knipsels gebruiken om rond op te ruimen, dus zonder verder oponthoud wil ik jullie het eindproduct laten zien dat het is zo schattig oke, dus ik hoop dat jullie deze tips leuk vonden als je vragen hebt, laat dan gerust een reactie achter hieronder ik wil jullie ook bedanken voor het kijken als je deze video leuk vindt, zorg er dan voor dat je op de duim omhoog knop hieronder drukt en om abonneer je op ons kanaal ik wil je ook uitnodigen voor onze Facebook-groep borduren en aangepaste kledingbeheersing waar je je bij andere kunt aansluiten? borduurders en mezelf en stel alle vragen die je hebt en deel ook je kennis en deel je foto’s met ons, zodat de link naar de groep opnieuw in de beschrijving hieronder staat als je opmerkingen hebt Laat het me weten via het indian Porter-borduurproces zoals je kunt zien vergeten vergeten, oke ik denk dat ik veel heb gezegd veel dingen voelen als een wolk van rode liefde en geluk boem eindelijk goed gedaan

admin

Bir cevap yazın