voor beginners Brei bijgesneden vestpatroon | Pattern handleiding voor het werken van mijn monna-vest

voor beginners  Brei bijgesneden vestpatroon | Pattern  handleiding voor het werken van mijn monna-vest

Brei bijgesneden vestpatroon | Pattern handleiding voor het werken van mijn monna-vestEen van mijn eerste patronen, dit half bijgesneden gebreide vest is het perfecte vintage breisel dat je die Franse meisjesvibes geeft. Dit is een heel schattig gebreid vest, gebreid …
hallo jongens welkom of welkom terug op mijn kanaal waar ik breivideo’s en tutorials maak om je te helpen bij je eetreis, dus vandaag ga ik je laten zien hoe je het vest maakt, duidelijk dat je op de video hebt geklikt dit was een van mijn zeer eerste ontwerpen waar ik absoluut van hou, ik ben er zo dol op, dus deze versie met korte mouwen is degene die ik heb verzonnen en het is zo mooi dat het is gemaakt van ik heb dit gemaakt van een baby-alpaca-garen en het is een garen genaamd who is the mona lisa so ik heb het vest daarna genoemd en het heet het monocardigan en het is bedoeld als een vest in Franse stijl waar ik echt dol op ben het heeft zelfbedekkende knopen ja dat zijn grote knopen aan de bovenkant wat schattige details op de mouw en wat schattige details op de onderste zoom hier ook en het is als een v-hals het is ook als een hoge v-hals en ik vind het echt heel schattig dus dit is degene die ik heb gemaakt in een korte mouw en ik vind dit geweldig maar nu komt het in de winter en ik’ Ik realiseer me dat ik niet echt een shirt met lange mouwen heb ik heb gelogen, dit is de lange mouw en dit is mijn allereerste die ik ooit heb gemaakt en ik heb het niet met een patroon gemaakt, dus het werd uiteindelijk heel groot voor mij, echt gewoon oversized het is niet de maat die ik wil, dus eigenlijk na de opname dat ik dit eigenlijk een beetje meer begon te dragen omdat ik het niet echt droeg en ik er eigenlijk best wel dol op ben ik vind het niet erg hoe groot en oversized het is en het is echt heel comfortabel alsof ik het een tijdje heb gedragen het is eigenlijk heel leuk ik moet gewoon stomen in deze losse eindjes die ik na ongeveer drie jaar nog steeds niet heb gezien daarmee bedoel ik dat ik een jaar met deze jeans werkt, vooral dit zijn jeans met hoge taille dus ja dat zou een optie kunnen zijn voor jullie ook, als je de voorkeur geeft aan iets meer losjes, wat ik denk dat dit heel leuk is, en het heeft nog steeds dat retro vintage-achtige gevoel, dus het garen dat ik vandaag ga gebruiken is een soort van um ik jongleren met twee is dit garen dat echt heel schattig is, het is dit zeer vergelijkbare f eeling to the baby alpaca one dit is ook baby alpaca dus het is een soortgelijk gevoel en het heeft een heel schattig kleurrijk um design ding eraan je kunt zien alsof het al deze kleine vlekjes heeft ik ga daar een versie met lange mouwen van maken ik heb het gevoel dat ik al heel lang met niemand heb gesproken, dus nu ik aan het praten ben, is het alsof ik zo moe ben van het praten alsof ik buiten adem ben om te spreken oh dat is wat ik ga doen kijk, dus dat is wat ik vandaag ga maken en als jullie geïnteresseerd zijn, kun je met me mee breien dus het komt in negen vijf negen is er in negen maten ja dat is negen ja dus je zult de maat vinden die je hebt hoop ik en je kunt het vinden in de link hieronder in de beschrijving hieronder en we zullen er op ingaan, dus om te beginnen heb je je patroon nodig de naalden voor je patroon die ik bewaar in mijn handige verwisselbare naald set hier steekmarkeerders en een garennaald voor het einde dat ik in ieder geval in een handige container bewaar, subcover-knoppen als je van plan bent om het zelf te doen bedek knopen en je garen dus zoals ik al eerder zei het garen dat ik in dit patroon ga gebruiken is het barokke garen met de baby alpaca omdat ik gewoon van dit soort garens hou vanwege hun warmte en het lichtgewicht gevoel, maar omdat ik dit deel heb gefilmd nadat ik alles heb gebreid, heb ik alleen nog maar deze restjes, maar hier is wat het eigenlijk is, andere garens die ik aanbeveel zijn de steiger van Mona Lisa, wat het roze vest was of wol en de bende voelt zich ook goed garen omdat ik een garen snob deze zijn prijzig, maar ik weet dat deze ethisch zijn ingekocht, maar andere alternatieven die je kunt gebruiken die een beetje gemakkelijker op de heupzak zijn, zijn de druppels lucht die ik nog nooit persoonlijk heb gebruikt, maar ik heb er goede dingen over gehoord en het komt in een veel meer betaalbare prijsklasse en je kunt natuurlijk elk ander garen gebruiken dat je wilt, zolang de meter maar wordt gehaald, dus dat brengt me bij het perfecte deel van het doen van een maatstaal, meestal hier heb ik beeldmateriaal van mijn maat staal maar ik heb er eigenlijk geen gedaan, je moet zeker doen wat ik zeg en niet zoals ik dat op het ontwerp doe eigenlijk is het ontwerp hiervan een vest in vintage-stijl zoals ik al eerder zei ik gebruik dit prachtige baby-alpaca-garen en de stukken werkten van boven naar beneden met ingezette mouwontwerpen en het heeft een lichte pofmouw aan de bovenkant de mouw loopt taps toe in een heel mooi klein ontwerp aan de onderkant en dan werk je je ribbels op de mouwen en ook op de zoom en als je besluit om zelfbedekkende knopen te maken, die zullen ook worden bewerkt, dus ik was hier de avond ervoor al mee bezig, maar eigenlijk begon ik met de halslijn en bewerkte deze twee geribbelde stukken voordat ik ze aan elkaar naaide, toen zette ik de steken op en pakte de steken voor de halslijn achter en dan hier naar beneden gewerkt, je kunt zien dat ik al voor een van de voorkanten heb opgepikt en om dat in wezen te doen, breng je gewoon de steken over van de halslijn en pak je dan voor de schouder op en dan heb je beide jouw voorkant het is oké, dus ik wilde je laten zien waar je was met mijn stuk nu ik beide voorstukken heb bewerkt die logisch zijn, dus dit is ongeveer hoe het eruit ziet en het ziet er zeker uit als eh, maar als het ziet er zo uit, dan ben je op de goede weg en dat is de binnenkant dat is de achterkant daar en het zit zo’n beetje zo ik weet niet of je kunt zien dat het is als een soort vest dat samenkomt en dus het is ongeveer vijf nu en ik ga hier waarschijnlijk tot diep in de nacht aan werken, dus het is me gelukt om het een beetje naar beneden te werken, zodat je kunt zien hoe het daar bij de oksels samenkomt en je hebt een bijna vest dit is zeker zaterdagochtend want ik ben net wakker en ik had duidelijk koffie nodig dus ik zou eigenlijk heel graag willen werken aan niets laten zien ik zou heel graag aan de mouwen werken voordat ik verder ga met het lichaam echt maar ik kan’ Ik kan het niet rechtvaardigen om deze bol garen af ​​te snijden om dat te doen, dus ik denk dat ik gewoon doorga je het lichaam aan of misschien moet ik de mouwen doen ik besloot in plaats daarvan wat eieren te eten en ik begrijp niet echt waarom mensen het echt leuk vinden om andere mensen te zien eten

zoals nu dus ik bleef aan mijn stuk werken en mijn territorium markeren ik weet niet of dit iemand anders overkomt maar mijn haar komt gewoon overal en ik heb dit uiteindelijk op de gewenste lengte gewerkt je kunt het natuurlijk meten of proberen oog van boven naar beneden gebreid om te passen omdat ik een veel langere torso heb en echt geen benen, dus daarom moet ik veel van mijn patronen aanpassen, daarna werkte ik wat ik in mijn patroon noem de mandweefselsteek het is eigenlijk deze hele mooie detaillering en het is gebreid met gedraaide steken die ik je hier laat zien, je werkt gewoon in de achterkant van de tweede steek op je linkernaald en dan in de achterkant van de eerste steek op je linkernaald en dan haal je beide steken eraf en dan aan de andere kant doe je hetzelfde, maar je breit averecht in de tweede steek en trekt dan in de eerste steek en schuift dan beide steken van de naald en dan zou je aan het einde deze heel mooie details langs de rand moeten hebben, zodat werk de mouwen die je basica Je hebt hier je mouw aan de zijkant en je neemt gewoon je steken op rond de mouw voor de eerste naald en daarna plaats je je markeerders zodat je kunt bepalen waar je verkorte toeren zijn en ook je meerderingen en dan volg je die en werk je het rond om je verkorte toeren te breien, je breit gewoon een tijdje heen en weer op de naald voordat je alleen in de rondte verder gaat en dit creëert een heel mooie set in mouwstijl voor jou, dus als je bent zoals ik en je eigenlijk het meeste hebt uitgegeven als je zaterdag verpest werd in videogames, dan zou je waarschijnlijk niet zo ver zijn gekomen, dus als je een kachel unisono kunt horen is het vanmorgen ijskoud en het is echt somber en ik hoop dat deze verlichting in orde is, ik ga dit afmaken mouw hopelijk vandaag en dan kan ik hier aan de onderkant werken, die ik nog steeds niet klaar ben, dus maandag ben ik hier eigenlijk een paar dagen mee doorgegaan, maar uiteindelijk kwam ik op een punt dat het de lengte was die ik wilde dat ik zou zetten beide armen uit maar ik heb mijn knoppen er nog niet op gezet, dus ik ga daar toch niets beoordelen, maar dit is ongeveer hoe het eruit zou moeten zien als je klaar bent, want ik heb dat maatstaal niet gedaan dat ik ga doen was en blokkeer het om niet alleen de steken gelijkmatig te maken, maar misschien ook een beetje uit te rekken en de pof in de mouw ook een beetje te verbeteren en misschien te kijken of ik het een beetje kan uitrekken omdat mijn meter ongeveer als punt twee was vijf eraf misschien als het midden dit beetje eraf dus het komt eruit als een beetje kleiner, dus ik ga het gewoon wassen en blokkeren wat ik denk dat het een paar dagen zal duren ik niet echt ik haat het om een ​​paar dagen op dingen te wachten maar dat ga ik doen en dan laat ik jullie aan het einde het eindproduct zien terwijl je wacht tot je stuk klaar is met blokkeren je kunt aan je knopafdekkingen werken als je softcover-knoppen doet zoals ik hier om eerlijk te zijn heb ik hier geen vaste regels voor ik zet gewoon een soort steken op en probeerde ze over de knopen terwijl ik ging ik doe ha Ik heb het opgeschreven in het patroon, maar ik ging gewoon op het oog om de beste resultaten te krijgen, dus ik heb een paar wijzigingen aangebracht in het originele patroon. Ze waren niet echt iets groots, maar veel van mijn patronen zijn voor iedereen aanpasbaar omdat niet iedereen lichaamstype is hetzelfde, dus een paar aanpassingen die ik persoonlijk heb gemaakt waren de lengte van het armsgat ik heb het een beetje hoger gemaakt omdat ik een meer getailleerde look wilde hebben de lengte van het lichaam dat ik maakte ik denk dat ik het korter wilde maken, maar dat deed het niet’ uiteindelijk was het zo. Ik denk dat het uiteindelijk vergelijkbaar is met wat er in het patroon staat mijn knoopsgaten kwamen uiteindelijk verder uit elkaar en dat komt vooral omdat ik het tweede knoopsgat ongeveer een centimeter extra vergat en toen deed ik het en toen realiseerde ik me net dat ik moest het allemaal gelijk maken voor alle andere knoopsgaten, dus dat is eigenlijk de enige reden waarom ik ook een kleine zijrand heb toegevoegd die je in je patroon kunt opnemen en dat zorgt gewoon voor een mooie nette rand hier en de mouwen heb ik meestal iets korter gemaakt omdat ik gebruikte één bol garen en ik wilde niet een hele andere bol garen afknippen om een ​​paar rondes te doen omdat ik dat gewoon niet leuk vind ik liet mijn camera vallen nu de lens niet uitschuift dus voor mijn eerste styling ik deed een heel eenvoudig vest met een zwarte spijkerbroek en een kleine sjaal of dat kleine Franse soort vibe daarna werkte ik het met een grote kraag ik ben helemaal weg van grote kragen en ik denk dat ze overal bij passen en ik denk dat dit echt werkte voor die vintage vibe waar ik voor ging voor deze volgende heb ik het opengewerkt met een heel schattig zomerjurkje zodat je het zomer lente kunt dragen voor een herfstlook ik ging voor een coltrui eronder en gluurde ook naar de pols omdat ik dacht dat het heel schattig zou zijn als je net als ik was en je restjes garen had ik maakte ook een bijpassende baret om te dragen en dit is mijn emily baret waar ik ook een patroon op heb daarna werkte ik het heel nonchalant alleen met wat jeans en een riem en toen had ik ook extra overgebleven garen, dus ik kan scrunchy zijn om ga ermee akkoord sinds de opname van deze video ik ben deze scrunchie kwijt ik wilde even de tijd nemen voor alle scrunchies haarelastiekjes en haarspelden die elke dag zoek raken het treft elke vrouw die deze gebruikt en elke man die stopt met het spelen van hun games om haar te helpen zoeken, dus ik ging voor een echte jaren 90-look en ik denk dat de beste accessoire voor een jaren 90-look deze jojo is als je dit niet op de speelplaats had, was je niet cool en deze licht op dus ik ben zo’n beetje de coolste die ik denk, dus ik heb niet echt een einde aan deze video, maar bedankt voor het kijken door al mijn onhandigheid en ik hoop dat je het leuk vond en ik hoop dat je ook je cardio maakt, dus ik zal zien jullie volgende keer

admin

Bir cevap yazın