voor beginners Brei bloem maken / bladerdeeg Daisy / gehaakte bloem / gebreide stoffen

voor beginners Brei bloem maken / bladerdeeg Daisy / gehaakte bloem / gebreide stoffen

Brei bloem maken / bladerdeeg Daisy / gehaakte bloem / gebreide stoffenhaken #breien #haken #gemakkelijk #patroon # baby breien
abonneer abonneer op iedereen, welkom op mijn breikanaal, zoals je vandaag kunt zien, staat mijn tafel vol met kleurrijke Yavuz-nestbloemen, heel makkelijke modellen, een flitsende bloemvrienden, een gezwollen look en bloemachtig poefje is heel gemakkelijk te maken , een handig model, deze bloem breit allerlei babyvlechten Z Je kunt ook babydekens gebruiken je kunt het gebruiken voor decoratieve doeleinden in je huis We hebben de hoofdkleur nodig we zullen de bladeren van de bloem maken we zullen deze omgeving weven zie ik Vandaag heb ik het gemaakt met elke kleur, je kunt het doen met de kleuren die je wilt We hebben een heel kleine hoeveelheid gele kleur nodig om de omgeving met knoppen te maken, we hebben teams met zachte textuur nodig bij het breien van de bloem Als je wilt, zou het zijn veel betere vrienden met zijn harde draden, het ziet er niet leuk uit. Ik doe het met Trabzon, je kunt deze bladeren krijgen door 12-13 leuningen te maken. Tegenwoordig gebruik ik Nako luxe Minnoş beybi-garen, een zacht gestructureerd babygaren. Je kunt doen wat je wilt in het middengedeelte, laten we eens goed kijken naar de textuur van het garen dat ik heb gebruikt, als het zacht aanvoelt, gebruik ik gaten zoals ik tegenwoordig drie millimeter gebruik. Je kunt het gebruiken als je een vrachtwagennummer in je hebt. huis, maar als het nummer van de gebruikte vrachtwagen kleiner is, zullen de bloemen die je hebt gemaakt kleiner zijn. Als je een aantal gehaakte oom gebruikt, wat is de maat van de bloemen zal een beetje groter zijn Laten we beginnen met het breien van deze prachtige bloem, laten we ze even opzij zetten abonneer, we beginnen het breien van deze bloem door een magische ring te maken, we maken een gouden nest van Trabzon en kettingen in de magische ring. We maken bladsecties met dit patroon, we maken bladerdeegveldbladeren, ik maak een magische ring. Ik doe het met een touw, ik neem het aan het haakwerk, we zullen er zes leuningen in maken, wanneer deze bovenste ketting is gemaakt, een leuning maak ik er vijf andere leuningen van, ik maak er 1 2 ketting en ik maak een leuning in de zelfde ring Ik maak twee Trabzon 2 kettingen en ik maak 3 leuningen in het midden en ik maak 32 kettingen 14 Trabzon Ik maak een ketting, ik maak 15 leuningen. Laten we eens kijken naar 1246 Trabzon gebeurde. Ik heb 5 leuningen gemaakt. Laten we de gaten in een leuning tellen als we drie kettingen maken. 1 2 3 4 5 2 ketting. Ik trek langzaam aan het uiteinde van het touw. Kijk naar het begin van dit jaar: ik draag het haakwerk, ik pakte de lus en trok eraan, ik trok hem van de lus op de leem. Zie je, ik voegde me bij de rij. Ik pak het en rek het uit Kijk, vrienden, ik maak een leuninglengte zo lang als de lengte van 3 kettingen, laten we eens kijken, ik pak het touw weer aan het haakwerk, ik pak de lus en trek eraan, ik heb 4 lussen op de leem trek ik aan de twee lussen, ik trek niet aan de andere, ik trek niet aan de andere, ik houd de lus aan het haakpatroon. Er zijn lussen Ik neem twee lussen, ik trek van twee lussen, er zijn 4 lussen op het haakwerk Ik neem deze lus en haal het uit de opening Ik neem een ​​lus Ik heb 6 lussen op de leem Ik heb nu 5 lussen Ik heb 5 lussen, laten we kijken wat ik heb getrokken, ik zie wat ik heb getrokken. Zie 2 4 6 7 lussen. 4 6 steken Overgebleven Ik neem een ​​lus en ik trok eraan, ik verwijder hem van twee lussen, ik verwijder hem niet van de andere 2 4 6 7 steken Ik verwijder niet van de andere 2 4 6 7 lussen Ik neem de lus opnieuw Ik neem de lus Ik neem de lus Ik trek aan de twee lussen 123 Ik verwijder ze niet 2 4 6 8 23 Ik verwijder ze niet 2 4 6 8 23 Ik neem opnieuw lussen Ik trek een lus vanaf dezelfde plek waar ik de twee lussen Eens kijken, ik verwijder de andere niet 2 4 6 8 9 Verhoog de leuningen erop. We hebben hier weer een blad gemaakt, ik maak drie kettingen, ik pak het touw aan het haakwerk, ik maak 8 lange leuningen, ik rek het uit, ik heb een abonnee op de trapleuning, ik trek aan deze twee lussen, ik trek aan deze twee lussen, ik krijg drie abonnees die ik uit deze twee lussen trek 4 Ik trek me terug uit deze twee lussen. Ik trek van de lus 7 controleer van deze twee lussen opmerking 8 laten we de lussen op de lussen tellen 2 4 6 8 9 lussen Er zijn leuningen 12345678 leuningen Ik pak de lussen en ik trek ze allemaal een keer in, laten we kijken of ik ze maak 1234 ketting, dus ik heb het op het tweede blad gemaakt. Ik doe het, we zullen 8 leuningen maken zoals we hierin doen, ik maak de bovenste ketting en ik neem deze draad op de haak, ik maak acht leuningen 1123 abonneren mP3 14155 16 abonneren 3788 Ik maakte 3788 leuningen op het hout 2 4 6 8 9 lussen Ik trek ze allemaal tegelijk vier Ik maak een ketting, ik maak regelmatig naalden in de vierde gleuf, ik maak 3 kettingen, ik verzend hem, ik neem hem eraan, ik verzamel de acht leuningen op het haakwerk, laten we eens kijken dat een van de 12 mP3 14 155 16 knopen hier kwam. Ik maak regelmatig naalden in de sleuf 3004 mijn bloem heeft het blad voltooid deze kleine ketting y En opnieuw maak ik 8 leuningen, een 344 gTA 5 5 6 17 18 Ik neem deze draad op de haak allemaal, ik trek vier kettingen, ik maak vier kettingen, zie het laatste slot links, ik maak 3 kettingen en er zitten 8 handrails in 1 abonneren 123 abonneren

333 14155 16 17 Ik heb 288 leuningen gemaakt op de leem Ik heb 9 lussen op de leem Ik pak de lus en trek ze allemaal een keer, ik maak 1234 kettingen Ik steek op dezelfde plaats en maak een strakke naald en zo zijn we klaar Ik maak een ketting, ik knip hem hier af, ik laat hem een ​​beetje lang, we zullen deze bloem ergens planten. Voor hem laat ik zoveel touw achter als we kunnen drinken, ik trok uit de lus, we hebben onze witte margrietbloem voorbereid, laten we het nu in het midden maken Ik zei dat we het doen met deze gele kleur, we zullen deze acht leuningen maken weer in de achterkant van het ding. Om dit te doen, ja, ik maak een magische ring als volgt. Heeft de ketting het gemaakt en versterkt? Ik maak 3 kettingen 123 Ik verzamel 8 leuningen op de leem zoals ik doe in bladeren in deze magische ring. Goede 123 mP3 14 15 16 abonneer 17288 leuningen Ik verzamel 2 4 6 8 9 lussen op de fundering Ik krijg lussen van een Ik trek vaak, ik maak een ketting, ik snij de draad hier door Kijk naar de draad zo, ik knipte hem af, ik trok eraan, ik trek eraan aan het einde van de draad hier, we maken een knop als deze, we binden deze knop in het midden ervan, jongens, laten we eens kijken Trabzon-opening Ik leg de draad aan de achterkant Ik trek het ene uiteinde van de draad aan de andere kant Zie hier al 2 4 6-ruimtes Er zijn twee ruimtes met zes Ik draag de andere kant van de draad en ik trek aan de achterkant van de rijg als volgt in. Ik bind het vanaf de achterkant van dit weefsel. Ik knoop het een paar keer vast. Ik bind het vanaf de achterkant van dit weefsel. Ik knoop het een paar keer vast. Ik leg een knoop. Kijk, het is op die manier abonneren abonneren abonneren op deze thread. We hebben de kessembloem afgemaakt, dus het was erg mooi zoals je kunt zien, zoals je het in omgekeerde richting kunt zien, we kunnen het naaien waar we maar willen door een naald in te steken. We kunnen het er ook kleurrijk van maken en gebruiken waar je maar wilt. Zoals je kunt zien, als je het doet met vezeldraad, heb ik 8 leuningen gemaakt. Als je 10-12 leuningen maakt, is het mooier Een idee van Lur vrienden is een beetje mager. Voor hem zal deze gespvis klein vallen, het zal mooier zijn als je meer vullingen maakt, ik heb mijn garen gemaakt van 8 leuningen voor een middeldikke siliconen touw, we zijn aan het einde gekomen van zo’n breienvertelling. Als je niet geabonneerd bent op mijn kanaal, vergeet dan niet te abonneren, abonneer je alsjeblieft op mijn kanaal is gratis om je op mijn kanaal te abonneren, ben je in de actieve positie in de vorm van een bel, wil je de eerste zijn die op de hoogte is van de video’s die ik vanaf nu naar mijn kanaal zal uploaden.

admin

Bir cevap yazın