voor beginners BREI EEN DEKEN VAN DIT MODEL IN 2 DAGEN 🌷 GEHAAKT BREIEN MODEL EXPRESSIE ✅HAAK PATROON

voor beginners BREI EEN DEKEN VAN DIT MODEL IN 2 DAGEN 🌷 GEHAAKT BREIEN MODEL EXPRESSIE ✅HAAK PATROON

BREI EEN DEKEN VAN DIT MODEL IN 2 DAGEN 🌷 GEHAAKT BREIEN MODEL EXPRESSIE ✅HAAK PATROONörgüköşesi #crochet#kitting #handmade #crocheting#stich #knittigpattern #crochetbag #örgümodelleri #easycrochet #crochet #handmade #crocheting#stich …
Hallo allemaal van het kanaal van de breihoek van mijn vrouwelijke geest Welkom op mijn kanaal, ik zal proberen de constructiefase van het prachtige model uit te leggen. Als je niet geabonneerd bent op mijn kanaal, als je je abonneert op mijn kanaal en op het belletje klikt, word je direct op de hoogte gehouden van de nieuwe video’s die ik heb gedeeld en steun je me. Laat me je vertellen over de touwen en het team voordat we gaan, we zullen de baby van de sneeuwbal weer gebruiken. Als je een deken gaat maken, is een meter ketting voldoende. Ik ga je iets vertellen over een klein stukje. Dat is genoeg ketting voor mij. Laat me er niet nog een trekken. Oké. Ja, oké, ik begin het te tellen vanaf hier. um 1 2 3 4 Ik gooi 5 kettingen MEB Ik heb een dubbele leuning gemaakt Ik heb een haak gemaakt Ik heb het vanaf hier op het hoofd 1 2 3 Ik zak weg in de vierde en opnieuw hebben we een dubbele leuning gemaakt en ik heb het op de weer hoofd van het team Ik heb het op dezelfde plek Ik heb twee 33 32 kettingen Ik pakte de kop van de haak en kijk, we zinken weer op dezelfde plek, ja ik kom op dezelfde plek als deze OK ik snap het het weer op het hoofd 1 2 3 4 Ik keek weer naar de dubbele.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Ik heb weer een reling gemaakt op dezelfde plek 2 3 deze drie Ik heb twee kettingen gemaakt Ik heb twee kettingen getrokken en ik ben weer op dezelfde plek gezonken ja 1 2 3 4 ik passeer inschrijven inschrijven 1/2 ketting we zinken weer in de dezelfde plaats inschrijven ja ok ik heb het opnieuw gekocht 1 2 3 Ik ga door 4, ziet er goed uit, het zal er zo uitzien. Ik heb 32 kettingen getrokken en ik zink weer op dezelfde plek, ja ik ben gezonken als 1 2 3 4, ik zal vanaf hier niet veel meer verder gaan, dit is de opzet van ons teammodel. Dus nu ga ik van kleur veranderen Ik nam dit crèmekleurige garen, laten we het nu hier repareren, ik heb mijn touw vastgemaakt nu heb ik mijn 1 2 3 ketting in ons model getrokken Ik krijg het aan het begin van de haaklook, we ik passeer hier Ik zink weg in de ketting zoals hier Ik zink weer op dezelfde plek Ik heb het op de kop van de haak, kijk nog eens, ik ga in de twee kettingen daar, ik heb er een van 33 32 kettingen op de kop van de haak, ik heb hem weer op dezelfde plaats, ja, oke, ik heb hem weer, ik ging in de twee kettingen in deze rij, ik trek weer aan deze 1/2 ketting / 2 kettingen opnieuw en opnieuw Ik trok aan mijn twee kettingen en we zinken op dezelfde plaats, ik nam het mee naar de kop van deze haak Laat me je nu laten zien ik nam het mee naar het hoofd van het team, we hadden een ketting aan die kant , we hadden een ketting aan de bovenkant, wat doen we hier, we zinken naar de top, we trekken hem twee keer naar binnen en we maken de rand zo, we maken de randen zo. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . laat het soepel gaan Ik trok 123 kettingen Ik draaide het model weer Ok ik krijg het op je hoofd kijk weer We slaan hier over, ik schakelde hier over op twee kettingen, één op 12, mP3 32 kettingen, en opnieuw op 12 en ik trek nogmaals 3 1/2 kettingen. We zinken weer op dezelfde plek. Dit model, als je wilt, je had twee kleuren, je kunt het in één kleur doen, ik heb op deze manier twee kleuren gekozen. Het is ook een heel mooi en heel gemakkelijk model. Is het een 12-ketting? Ik trok het opnieuw, we zinken op dezelfde plaats, abonneer me op 32 kettingen, ik kocht het opnieuw aan de haak en ik kwam op dezelfde manier terecht, nee, ik krijg het weer. Kijk, ik zak naar de top van de ketting aan de zijkant. Ik heb een leuning gemaakt, we hebben deze rand op deze manier voltooid, kijk, het model begon te verschijnen, nu maken we weer een kleurovergang, ik nam het zo op, ik draaide het kettingpatroon, ik draaide het kettingpatroon, kijk, we slaan hier weer over en passeren hier, daarna herhaalt het model zich, dus ik zei dat er geen verschil is. fase is heel eenvoudig inschrijven deze twee kleuren Sorry, ik heb weer twee rijen crème gemaakt, ik zal het model van deze kleur in twee rijen breien. Ik trok weer aan twee kettingen, ik nam het opnieuw en opnieuw op het hoofd van mijn dochter Ik maakte 3 leuningen en trok mijn twee kettingen eruit, laten we deze bestelling voltooien, ik probeerde een groot stuk achter de camera zoals dit, laat me je 32 kettingen laten zien die we zinken weer op dezelfde plaats Drie kettingen opzij We trekken hierheen, hier is onze ketting. Zak ik naar de top? Ja, laat me je ons hazem-model laten zien, dat is alles. Nu gaan we weer deze kant op. Er zijn twee rijen in deze kleur. Daarna gaan we verder met nieuwe crèmes. Nu heb ik een stuk geprobeerd, het model zal het je laten zien.

admin

Bir cevap yazın