voor beginners Brei een gezellige trui uit één stuk | Beginnersvriendelijk breien in de ronde DIY-zelfstudie (deel 1)

voor beginners  Brei een gezellige trui uit één stuk |  Beginnersvriendelijk breien in de ronde DIY-zelfstudie (deel 1)

Brei een gezellige trui uit één stuk | Beginnersvriendelijk breien in de ronde DIY-zelfstudie (deel 1)In deze video neem ik je mee door alle stappen om je eigen Sable Sweater te breien. De Sable Sweater knusse coltrui van boven naar beneden gebreid. Deze video …
in deze video ga ik je door de stappen leiden om het patroon van mijn sable-trui te breien de sable-trui is een raglanbreisel van boven naar beneden met een hoge halslijn en wijdere mouwen het originele patroon vereist twee strengen feelgood-garen door de wil en de bende of gelijkwaardig, maar ik geloof dat dit breiwerk een perfecte basis is om creatief aan de slag te gaan met welke vezel je ook kiest, zolang je maar het juiste breistaal kunt maken op naalden van 10 en 12 millimeter deze keer ik ben enthousiast om te breien met een nieuw garen van drops design hun wensgaren is een beetje dikker dan drops air maar is net zo zacht en squishy en als bonus bevat dit garen geen polyamide en is het gemaakt van alle natuurlijke vezels dit zal de eerste video zijn in een twee- deelserie dus als je mee wilt doen, koop dan het patroon dat beschikbaar is op mijn etsy en laten we beginnen, dit is wat je nodig hebt voor dit project, aangezien ik een nieuwe vezel voor dit project gebruik, ik heb ervoor gezorgd dat ik een staal heb gebreid om te weten wat je kunt verwachten van dit garen is maar één draad gebruikt om dit garen te maken en zoals je kunt zien is het erg dun, erg licht in vergelijking met het staal dat ik hier net heb gebreid, dat is gebreid met twee draden en gebreid met de juiste breinaalden maat 12 millimeter naald en ik bedoel, ik weet gewoon niet welke ik leuker vind, ik denk dat ik instagram hierover moet vragen ik moet jullie vragen want ook hier is ter referentie dit is het originele staal voor de trui en het is net zo licht als de eerste staal dat ik heb gemaakt met een streng wenswol ik ga een foto maken voor instagram en vraag wat jullie denken en het ziet er nu naar uit dat de rechterkant aan het winnen is het dubbelstrengs staal is aan het winnen en ik ga niet eens om te doen alsof ik daar boos over ben, want ik hou er echt van hoe gestructureerd het is ik zal er dit seizoen misschien niet veel uit kunnen halen, maar ik weet dat dit iets is dat ik de hele tijd zal dragen als het weer koeler is sinds ik gebruik een gloednieuwesoort garen voor deze trui een waar ik nog nooit mee heb gewerkt Ik vind het waardevol om een ​​staal te gebruiken, maar ik laat dit niet verloren gaan, dus ik ben dit staal aan het ontrafelen en ik ga direct opzetten van deze ontrafelde verwarde puinhoop hier als je al je steken hebt, is het tijd om mee te doen aan de ronde zoals je kunt zien ik heb een vrij lange kabel wat ik ga doen is lichtjes aan mijn koord trekken om mijn steken gelijkmatig te verdelen het resultaat is bijna de vorm van een eiffeltoren in rondbreien het is erg belangrijk om het begin van de toer te markeren ik heb zojuist een stukje garen in een andere kleur dan mijn werk in een lus samengebracht, dan hoef je alleen maar je rechter naald in de volgende steek te steken een beetje trekken op elke draad om ervoor te zorgen dat je werk goed bij elkaar blijft er zijn veel manieren om mee te doen in de ronde en deze is de meest eenvoudige ik heb een video over een andere methode voor je beschikbaar en blijf tegen de klok in breien terwijl je je steken verschuift uiteindelijk aan je snoer u zult merken dat naarmate uw werk groeit, des te gemakkelijker dit is zodra u klaar bent met de kraag, het tijd is om u voor te bereiden op uw meerderingen ik plaats mijn steekmarkeerders eerder dan het patroon vereist, zodat u beter kunt zien wat ik aan het doen ben brei het aantal steken in het patroon plaats een steekmarkering en brei dan twee raglansteken plaats de volgende steekmarkering en naai aan ik denk dat de beste manier om het opzetten van een raglantrui uit te leggen is met dit diagram door de steekmarkeringen op alle de gespecificeerde punten we hebben de belangrijkste delen van het lijf verdeeld de middelste achterkant markeert het begin van de toer we hebben acht extra steekmarkeerders geplaatst om de achterkant en de mouwen te verdelen terwijl we tegen de klok in werken we zullen meerderingen maken net voor de eerste markeerder en na de tweede worden de twee steken tussen onze markeerders raglansteken genoemd, deze fungeren in wezen als een grens tussen elke sectie het aantal van deze steken zou nooit moeten veranderen, dus nu zijn we klaar met maken g de kraag van de sabelmartertrui zorg er gewoon voor dat je de gewenste lengte bereikt dat is het nee je wilt hier zitten nou ik bedoel, maak een beslissing want ik heb hier niet veel tijd oke molly gaat helpen, dus nu we hebben molly hier bij ons en uh wat we hebben gedaan is dat we de kraag van onze sable sweater af hebben goed gedaan hebben we het goed gedaan oke goed dus we hebben de kraag van de sable sweater afgemaakt jij uh aangezien we van boven naar beneden werkten is volledig optioneel zoals de lengte van de kraag je hoeft niet per se te volgen wat in het patroon staat dat is het mooie van breien van boven naar beneden omdat je continu je kledingstuk kunt passen en beslissen welke lengte je de kraag wilt hebben welke lengte wil je de mouwen welke lengte wil je de body het is allemaal volledig aanpasbaar dus nu ben ik op een punt van de kraag gekomen waar ik erg blij mee ben en ik ga mijn naalden verwisselen van maat 10 op maat 12 millimeter naalden dus um re lid de blauwe geeft de achterkant het midden van mijn werk dus ik ben er bijna ik moet nog twee steken doen en nu wat ik ga doen is ik ga mijn naalden verwisselen ik vind het leuk als je komt en ga met me om, eh, dus twee ik heb dit eerder gedemonstreerd, maar wat ik graag doe als ik verwisselbare naalden verwissel, is dat ik er maar één tegelijk uit wil schakelen ik ga mijn rechternaald van 10 naar 12 verwisselen maar ik laat mijn tweede naald mijn linkernaald als maat 10 en de reden daarvoor is dat het voor mij gemakkelijk is om mijn steken van links naar rechts te laten glijden, dus ik heb een rij afgemaakt en nu ben ik klaar om te werken mijn meerderingen op alle verschillende punten die ik heb gemarkeerd met mijn steekmarkeerders, dus dat betekent wat het betekent om te meerderen is heel goed het betekent dat we steken maken rond het hele lichaam, zodat vanaf het kraagpunt onze trui mijn verloofde eet soep bij deze halslijn wat we gaan doen sinds we al onze steken hebben gemarkeerd kers we gaan op elk punt verhogingen maken om de trui uit de nek te laten groeien

de schouders vormgeven en dan uiteindelijk eh de mouwen in het lijf ik heb net voor mijn tweede steekmarkeerder gebreid en wat ik hier ga doen is ik ga een recht maken om er een goed te maken wat ik doe is ik kies op de balk tussen de twee steken er is een steekmarkeerder die ook tussen deze twee steken zit ik negeer die en laat hem daar staan ​​en pak de balk dus concentreer je op die balk en ik ga hem plaatsen bovenop mijn linkernaald, zodat je kunt zien dat de linkernaald van achter de balk naar de voorkant van mijn werk steekt, dan neem ik mijn rechternaald en steek ik hem door de voorkant i’ ik ga mijn nagel gebruiken om het een beetje gemakkelijker te maken, dus ik heb mijn rechternaald van voren naar achteren gestoken nu ziet het eruit als een normale gebreide steek, dus ik ga mijn werkgaren nemen wikkel het om mijn rechternaald en trek terug door, dus daar heb ik een meerdering gemaakt en wat ik hier moet doen is mijn steekmarkeerder weghalen en de volgende twee steken breien ches om er een links te maken, het is ongeveer hetzelfde, schuif eerst je steekmarkeerder over naar de rechter naald en steek dan je rechter naald onder de balk tussen de twee steken maar deze keer ga je van achteren naar voren neem je linkernaald en steek deze in de voorkant van de rechter naald en brei door de achterste lus ik heb tot één steek gebreid net voor de raglansteek en je kunt hier zien, er is een klein klein lijntje hier en een kleine steek en een grotere steek dus dit voor mij is een indicatie dat het tijd is om te meerderen dus als ik deze steek hier brei, kun je zien dat we nu hier twee steken hebben en dan een kleine steek een kleine draai waar we de meerdering hebben gemaakt dus laten we bijvoorbeeld zeggen dat ik bezig was gewoon mijn gebreide rij en ik zal daar ook wat beeldmateriaal van invoegen, dus als je gewoon over de rij breit, zul je merken dat er maar één steek van je naalden is, terwijl we hier twee hebben, dus dit is er een die ik gewoon brei en twee dat is een indicatie dat je bent klaar om te meerderen je hebt de twee bij twee boordsteek beginnend aan de bovenkant met de kraag een sleutel manier dat dit is ontworpen en dat je weet dat je op de goede weg bent als je twee raglansteken vanaf de kraag worden voortgezet, dus als het komt voor dat je twee raglansteken op een averechte twee averechte steken zitten dan weet je dat je daar iets verkeerd hebt gedaan dus je zou een ononderbroken lijn moeten hebben van boven naar je oksel in wezen deze mooie rand hier ga gewoon door met het maken van verhogingen voor en na de markeerdraden die de raglansteken verdelen en zorg ervoor dat je overdwars breit zonder om de naald te meerderen doe dit tot je de lengte hebt bereikt die in het patroon wordt aanbevolen en dan ben je klaar met de dooier, maar ik denk dat dat een goede is plaats om te stoppen voor dit deel in de tweede video van deze tweedelige serie ik zal demonstreren hoe je de mouwen van het lichaam kunt scheiden en deze trui kunt afwerken ik hoop echt dat deze video nuttig voor je was als je een wees bent ginner breister geïnteresseerd in het werken in de rondte zoals ik al zei het volledige patroon is beschikbaar op mijn etsy gelinkt hieronder vergeet niet deze video leuk te vinden als je het leuk vond en abonneer je voor meer brei inhoud zoals deze en ik spreek je weer echt spoedig

admin

Bir cevap yazın