voor beginners Brei een klein trui-ornament

voor beginners Brei een klein trui-ornament

Brei een klein trui-ornamentGa met me mee om een ​​kleine trui te breien! Word lid van de Ravelry-groep voor alle details over de Ornament Knit Along! ↓↓↓↓↓↓ KLIK “TOON MEER” VOOR MEER INFO …
hey breister is dit is Janna was Pearl samen en ik kom deze week weer naar je toe met nog een klein mini-ornament als je mijn Instagram volgt of je zit in de feestvreugde groep je zag deze eerste kleine kleine trui die ik maakte en het is waarschijnlijk een paar centimeter hoog en je kunt zien hoe het is ik heb grote handen, maar je kunt toch zien dat hij niet erg groot is hij is niet groot, maar degene die ik vandaag voor deze video heb gemaakt is klein kijk hoe klein zo schattig hij is ongeveer 2,5 cm en een half hoog en dit is gewoon overgebleven sokkengaren het is lieverd, dus ik ga je laten zien hoe ik dat heb gemaakt dat het patroon ervoor staat hieronder in de videobeschrijving en eerst voordat ik begin, hoewel ik een hartelijke schreeuw wil geven aan mijn nieuwste beschermheer heel erg bedankt voor je steun Theresa Young als je beschermheer wilt worden en de video’s die je elke week op dit kanaal ontvangt, wilt steunen, ga naar patreoncom / scishow en dan hebben we er vijf en de kruising van naalden dan zouden we vier hebben, het kruispunt van mijn DP eindigt en dan de overige vijf, dus deze gaan me gewoon helpen markers te worden om te weten waar de verhogingen voor de kleine mouwen goed zullen komen, dus ik wilde alleen uitleggen waarom ik Magic Loop doe, omdat ik dat liever doe dan dpns, je doet waar het beste voor werkt jij en dus ga ik gewoon rond breien en dat is de eerste ronde oké ronde twee we gaan beginnen de mouw stijgt nu eigenlijk dit is gewoon een kleine top-down raglan trui dus we doen alsof de markeringen zijn waar de dubbele punt verbinding zou zijn als ik dubbele punten zou gebruiken, we gaan ervoor breien en dan door de voorkant en zwaai je naald rond en brei door de achterkant zodat kfb door de voorkant wordt gebreid en door de achterkant brei mijn steekmarkering als je Ik vraag me af waarom het zo bindend is, het is er zo een. Oh zoals wanneer je kind een beugel heeft en het is maar een van die tandheelkundige elastiekjes die je kunt krijgen, ze zijn echt flexibel, dus ze zijn best wel leuk voor dat ik denk dat je gewoon koopt en koop de honderd op Amazon, maar ze zijn klein en ze interfereren niet echt met de steek definitief of de steekafstand is ik denk wat ik probeer te zeggen oké brei door de voorkant en achterkant en brei dan drie en je gaat door de voorkant en achterkant van de laatste breien naai ook op deze naald en herhaal dat dan voor de andere kant van ons werk oké dus aangezien ik Magic looping ben, ga ik dat gewoon rond werken en ik ga hetzelfde doen aan de andere kant en dan breien drie is gewoon een breisel oké, beginnend met rij vier het enige dat ik wil benadrukken is dat volgens de instructies gebreid wordt voor en achter in het breiwerk tot de laatste steek op de DPN, wat betekent dat ik voor en achter ga breien deze eerste steek en de laatste steek op de DPN zouden net voor deze marker zijn omdat ik opnieuw Magic Loop gebruik in plaats van dubbele punten, maar dit zou zijn waar het uiteinde van de naalden zou zijn, dus als je met mij meegaat en u gebruikt die markeringen, houd daar gewoon rekening mee, volg gewoon uw instructies vier r klinkt vier of vijf en zes het is echt vrij eenvoudig en dan zal ik je laten zien hoe we de secties op schrootgaren gaan zetten oke ik ben klaar met rij vijf en zes en alles wat ik hier heb gedaan is het eerste deel van de steken maken en ik heb zojuist een klein beetje grijs sokkengaren en een kleinere tapijtnaald gebruikt en ik heb net dat schrootgaren door dat eerste deel van de steken geregen, zodat dat de eerste zes of zeven steken waren die tot aan die rode marker die ik hier en nu had Ik ga gewoon wat breien om ervoor te zorgen dat ik dat behoorlijk goed trek, want wat gaat er gebeuren dat wordt je mouwen, dus ik wil de kloof hier tussen hier en hier behoorlijk veilig dichten, zodat ik niet met een groot gat onder de oksels wat de oksels van de trui zal zijn, zodat je kunt visualiseren dat dit de bovenste kleur is die een mouw wordt die een mouw zal zijn en dan is dit de voorkant van de kleine trui oké dus alles wat ik ‘ Wat ik hier aan het doen ben, gaat door met breien in de tweede sectie ion op deze voorste naald en zoals ik al zei, ik ga er een flinke ruk aan geven, dus ik wil dat dichtknijpen en dan ga ik dat redelijk stevig vasthouden terwijl ik ook de tweede en derde steek vastmaak, dan ik ‘ Ik ga hetzelfde doen op de achterste helft van de trui, dus als je DP-uiteinden gebruikt, zouden dit al deze steken hier zijn vanaf de groene markering naar rechts zou op een sokkennaald op zichzelf staan, dus nog een keer Ik heb gewoon mijn kleine schrootgaren hier met mijn kleine tapijtnaald en ik ga gewoon naar binnen alsof ik die eersten eraf wil halen en de kraan wil trekken het schrootgaren daar doorheen oké oké vrij simpel Ik hou er zelfs van om dat zelfs te doen goed, ik ga deze marker verwijderen omdat ik hem op dit moment niet nodig heb breng mijn magische lus rond en maak mijn ronde op dezelfde manier af als voorheen, waarbij ik er alleen voor ga zorgen dat deze behoorlijk veilig is op de tweede geef dat ook een goede ruk en maak je rij af. Ik ga dit gewoon in de ronde hoe breien weet je voor nog eens 10 rijen het bijhouden of tot de lengte die je wilt dat je trui is, dan doen we een klein ribstuk en kant ik af in patroon, zodat ik je laat zien hoe dat eruit ziet als ik klaar ben met breien het kleine lijfje van het kleine truitje waar ik verder op wilde wijzen, is dat aangezien ik 11 steken over de voor- en achterkant heb en mijn begin van de ronde hier is, je weet dat je dit omdraait en visualiseert het is als een kleine babytrui je zou op zoek kunnen gaan naar een klein fair isle-patroon als je zou willen weten dat ik hier 11 steken heb je zou een beetje kunnen breien je weet toch een paar als een piramide in de vorm van een kerstboom je zou toch kunnen zoeken dat uit en voeg wat kleurwerk hier toe als je dat wilt of gewoon als een kleine mini-ster als je later niet de voorkant van je trui wilt borduren, je zou kunnen plannen om dat in te verwerken terwijl je het lijf van de trui breit sweater als je wilde. Ik ben dit ene vliegtuig omdat ik het leuk vind hoe het ziet er vlak uit of maar je zou ook wat strepen kunnen doen je weet dat je creatief zou zijn met je babytrui en kijken waar de feestelijke vakantiecreativiteit je naartoe brengt oke zoals je kunt zien ik heb rij 8 tot en met 17 afgemaakt en dan een ding dat ik besloot te doen anders was ik nog een paar rijen van de brei een brei een ribbel aan de onderkant averecht en toen ik afgebonden in patroon en dat deed ik omdat ik er een vond die dit patroon eerder deed als je dan maar één rij van het ribbelgedeelte doet het heeft nog steeds de neiging om te krullen, dus ik heb een paar rijen toegevoegd alleen omdat ik het krullen niet wilde, toen heb ik deze mouw gebreid en ik ga je hierna laten zien hoe ik de andere mouw ga doen Ik zal je precies laten zien wat ik zo deed toen ik de steken ging oppakken ik begin bij de onderarm laat me mijn Magic Loop-naald hier halen ik begin bij de onderarm en ik til een beetje op Ik til gewoon heel voorzichtig mijn middel op draai om te veroorzaken die steek die ik ga grijpen om te openen en dan zo ga ik naar binnen en pak die r op cht daar en ik doe een paar tegelijk en de reden dat ik hier een extra kleine dubbele puntnaald heb meegenomen, is omdat je dat afvalgaren er tegelijkertijd uit moet trekken, dus ik ga eronder en pak dat horizontale deel ervan Ik vind het jammer dat ik off-camera was en dan trek ik ik trek het uiteinde eruit terwijl ik ga om de paar steken ik ga door en trek dat hopelijk trek ik aan het goede uiteinde ja, ik trek dat eruit als Ik ga en dan weer, ik til dat gewoon een klein beetje op en pak mijn werkende naald eronder en doe dat nog een keer, oké, dus ik heb er vier

steken op deze naald en ik heb er nog drie of vier over, dus als ik Magic loop, zal dit mijn halverwege zijn als je dubbele punten gebruikt, verdeel dan die mouwsteken gelijkmatig over en ga je gang en ga door met het oppakken van deze andere drie daarvoor heb ik hier nu de instructies zeggen dat je maar één okselsteek opraapt Ik ga er waarschijnlijk twee oppikken je wilt er gewoon zoveel oppakken als je denkt dat je nodig hebt, zodat je gaten vermijdt in de oksels oké nu ga ik mijn middel uittrekken daar verbonden je kunt je dubbele andere naald met dubbele punt gebruiken om jou ook te helpen dus ik heb hier maar in totaal zeven steken dus ik wil zeker tenminste oppakken één om dingen gelijk te maken, maar er is nogal wat gat hier dus ik pak er waarschijnlijk twee of drie we je weet wel dingen regelen hoe je het leuk vindt het aantal steken doet er niet zo veel toe natuurlijk je wilt dat het zo symmetrisch mogelijk is met de andere kant weet je hoeveel steken je ook had En aan deze kant wil je dat het hier hetzelfde is oké ik pakte er ook een aan de andere kant op twee aan deze kant dus ik heb er vijf op elke naald en dan ga ik gewoon mijn garen terug toevoegen in en begin met breien Ik tel evenveel rijen als ik aan deze kant deed of meet als je duidelijk wilt dat je mouwen aan beide kanten even lang zijn, dus ik ga dit er gewoon weer aan toevoegen en begin met breien in de rondte totdat ik hetzelfde aantal rijen aan beide kanten heb nadat ik de steken heb opgepakt Ik heb het maar één keer gebreid en je zult zien waar ik begon dit is het uiteinde en het is echt heel los dus omdat je dit weet, weet je geen trui die gedragen gaat worden tenzij de elven hem opdragen, ik ga hier gewoon een vierkant knoopje knopen en die strakker maken en dan neem ik de staart in en stop hem gewoon in naar beneden in het trui ornament maar dan zit dat niet los en ik kan dat binnen prima vastzetten dus waarschijnlijk wat ik ga doen nee we nemen gewoon een stopnaald en je weet dat je die weer in het lijf van de trui kunt rijgen als je er last van hebt, ik hou hem voorlopig in het midden en blijf rond en rond breien oké ik denk van wel heb hier genoeg rijen gebreid nu ga ik gewoon een rij maken, een een averecht maken en dan afkanten in patroon en dan nadat ik mijn uiteinden heb geweven, zou ik klaar moeten zijn met mijn kleine trui het is zo schattig oke ik heb mijn bind voltooid en ik stopte alle uiteinden naar binnen. Het enige wat ik deed voor mijn kleine hanger was dat dit mijn originele verhaal was van de cast op en ik bracht het gewoon naar de andere kant van de kraag en knoopte het af, maar er zijn veel voorbeelden van mensen die een beetje gebruiken je kent zacht draad en je weet dat je een kleine hanger maakt voor bloemendraad misschien werkt alles waarvan je denkt dat dit voor jou werkt, maar je kunt zien hoe klein dit voor mij is de afstand tussen mijn duim sluit je aan bij het uiteinde van mijn duim is een beetje meer dan een centimeter, dus dat is klein, het is zo schattig dat ik er zin in heb t nog zes, dus dit zou heel leuk zijn, weet je, gewoon om als topper op een cadeau te doen, misschien of zoals ik al eerder zei, het is opgenomen in je vakantie bakken goede zorgpakketten zo super schattig oke ik hoop dat je genoten hebt van de video van het kleine truitje het is echt leuk en het duurt maar je weet misschien anderhalf uur het was heel snel snel te breien nu wil ik er een hele hoop meer van maken ze zijn zo schattig dus laat me je kleine trui zien in de ravelry-groep we heb een gebreide aluindraad en ook een aparte draad voor afgewerkte objecten, dus als je een trui of een ander klein ornament hebt gehaald, plaats je foto van het voltooide object daar dan om kans te maken op een paar kleine prijzen die ik heb gedaan elke week tot Kerstmis in orde, ik kijk ernaar uit om je voltooide objecten in de ravelry-groep te zien, word lid van onze Facebook-groep als je wilt en bekijk Pearl samen op patreon bedankt voor het kijken

admin

Bir cevap yazın