voor beginners Brei een slouchy schouderophalen – Beginnersvriendelijk gratis breipatroon \ Cocoon Cardigan

voor beginners Brei een slouchy schouderophalen – Beginnersvriendelijk gratis breipatroon \ Cocoon Cardigan

Brei een slouchy schouderophalen – Beginnersvriendelijk gratis breipatroon \ Cocoon CardiganIk hoop dat je geniet van deze brei-tutorial voor een super slordige schouderophalen. Dit is een geweldig eerste vest voor beginners omdat het zojuist is gemaakt van een eenvoudig vierkant van …
wist je dat je vandaag een slouchy schouderophalen kunt breien van een eenvoudig oud vierkant Ik ga je laten zien hoe je dit beginnersvriendelijke knusse coconvest breit voor dit patroon je hebt ongeveer 350 meter van een super volumineus tot jumbo-gewicht garen nodig zoals deze IC-garens superwash wool chunky het geweldige alternatief is red heart grande en ik heb ongeveer 4 bollen van dit garen gebruikt.Ik heb ook een 15 millimeter us 19 rondbreinaald met ongeveer 30 inch koord nodig je hebt een koord nodig dat lang genoeg is om ongeveer vast te houden 58 steken voor de volwassene extra kleine tot middelgrote die ik vandaag zal demonstreren om te beginnen met een lange staart maak een schuifknoop plaats deze op je naald en we zullen de longtail-opzetmethode gebruiken om 58 steken op te zetten pak beide strengen erin je linkerhand scheidt de strengen maak een hart en werk er onder over onder om door een lus te trekken en als je een opfriscursus nodig hebt voor de lange staart, zet ik op Ik heb een link naar mijn video over hoe je moet breien in de infokaarten en het beschrijvingsvak dus we hebben de 58 steken opgezet en nu is het tijd om te werken k zit erin vast, draai je werk om plat te beginnen en de eerste rij is de verkeerde kant rij vanwege deze kleine parelbultjes hier gecreëerd door de cast op en ik denk dat de andere kant er meer goed uitziet in de samenleving, dus ik begin graag met de averechte kant breng het garen naar voren en ik vind het leuk om het garen met mijn duim te stabiliseren aangezien ik continentaal brei steek je rechternaald in de eerste steek averecht terug naar voren wikkel de naald om een ​​averecht te breien alle steken van rij één en ik ‘ Ik heb ook een link naar mijn video, alles over het strijken hieronder als dit deel wat snel gaat, dus we zijn klaar Rij 1 Rij 2 van het tricotpatroon is om elke steek te breien, dus steek je rechternaald. omwikkel de naald terug om er een te breien en dat elke steek van de rij om rijen 1 en 2 te herhalen voor een totaal van 84 rijen, maar voordat je dat doet wil ik het even hebben over de randen van de zelfkant als je niet gek bent op de tricotrand misschien wil je een bergingsrand werken, dit deel is helemaal optioneel omdat je werk toch gaat krullen maar als je wilt beginnen bij rij 25 kun je de eerste steek van elke rij in patroon afhalen hier laat ik de eerste steek aan de averechte kant glijden en zo zet je de eerste steek op de gebreide kant doe dit voor een totaal van 36 rijen en werk dan de resterende 24 rijen normaal goed zoals ik al zei dit is volledig optioneel omdat de randen waarschijnlijk toch verborgen zullen zijn en als je eenmaal je 84 rijen hebt, is het tijd om af te kanten en hoewel dit de averechte kant is, ga ik mijn kant afwerken alleen omdat ik niet zo van parelmoer houd, dus om de basisafwerking te doen brei de eerste steek brei de tweede steek breien en passeer dan de eerste steek over de tweede steek dan de volgende steek passeer de eerste steek en herhaal totdat je al je steken hebt gevonden hecht af en laat een stukje van een staart achter zodat we het kunnen gebruiken om te naaien laten we nu eens kijken wat we hebben je hebt dit grote vierkant van tricotstof heb ik mijn staarten perfect pos bedoeld voor het aan elkaar naaien van beide kanten de randen zijn allemaal gekruld, maar zo willen we het en met de averechte kant naar boven goede kant naar beneden vouw je je vierkant dubbel en we gaan de matrassteek gebruiken om vanuit de hoeken hier samen te voegen richting de vouwlijn waardoor er een opening is voor de mouwen en als je het allemaal hebt leek het er zo uit met de armsgaten hier en hier en je hoofd komt hier uit de top en ik heb deze mouw en jij al gezien kan de armsgatopening zien en deze prachtige naadloze matrassteek het ziet er perfect uit aan de gebreide kant en dan aan de achterkant krijg je deze kleine oogkoord-look en naad die een beetje zichtbaar zal zijn terwijl je de schouderophalend draagt ​​om de matras te naaien Ik wil dat de goede kant naar je toe is gericht vind je de soort grappig uitziende tricotrand en dan vind je de eerste V-vormige gebreide steek ernaast als je de kleine V’s uit elkaar haalt, zie je ladders ertussen en dat is waar we worden genaaid dus ik ga vastmaken met de staart o f de andere kant net in die eerste steek hier en ik ga de ladders aan de andere kant vinden mijn eerste gevormde gebreide steken naast de randsteken is deze kolom hier dus ik ga die steken scheiden om de ladder in het midden en rijg mijn staart onder de ladder door en dit garen is dik genoeg Ik stoom gewoon met mijn vingers geen gigantische tapijtnaald nodig zoek de volgende ladder aan de andere kant en rijg de staart eronder zoek de volgende ladder en rijg in en als je een grote haaknaald hebt, zou je die ook kunnen gebruiken om je garen onder die ladders te krijgen hier is een iets betere hoek van de naad je kunt zien hoe ik de rand vind, vind de ladder en rijg het garen eronder werkend terug en door je twee stukken aan elkaar te naaien, zie je de randen samen vanaf de hoeken tot aan de vouwlijn voor een totaal van 24 rijen of tien inch en als je naad op deze manier opengaat, kun je hem dichttrekken en hem gewoon uitrekken zodat hij niet te scrunched nee w dit is waar het werken de zelfkant van pas komt ik kan precies zien wanneer ik klaar ben met naaien zodra de mooiere zelfkant verschijnt en dan kun je je uiteinden in de scène laten laten we nu eens kijken wat we hebben kun je zien aan door deze hoeken aan elkaar te naaien heeft het de slouchy mouwen gevormd en dit kleine opgerolde kraagje hier gemaakt en het enige dat overblijft is om het op een stuk te passen is symmetrisch dus je kunt gewoon je armen in de gaten laten glijden vergeef die kleine uiteinden dat ik te lui ben om in te weven en zo ziet ze eruit, bedekt de buit en nu ben je gehuld in een wollige deken goedheid ik hoop dat je geniet van dit patroon en ik heb instructies voor de maten van peuter tot en met vijf XL op mijn website plus een downloadbare afdrukbare pdf-versie van het patroon, zodat dat allemaal hieronder wordt gelinkt, heel erg bedankt voor het kijken, ik zie je de volgende keer dwz

admin

Bir cevap yazın