voor beginners Brei een Sweaterslinger op een Bulky Machine

voor beginners Brei een Sweaterslinger op een Bulky Machine

Brei een Sweaterslinger op een Bulky MachineHet is gemakkelijk en schattig voor decoraties, naamplaatjes, kaarten, ambachtelijke beurzen … veel toepassingen. Dit komt uit mijn boek: Great Knitted Gifts vol 2 gevonden op …
het project van vandaag is een sweaterslinger dit komt uit mijn boek geweldige gebreide geschenken deel 2 en we gaan de omvangrijke versie samen doen er is een standaardmaatversie en deze omvangrijke versie zal ook werken op de meeste mid-game-machines die nog steeds gebruiken een nummer 4 garen bij voorkeur niet dik stijf zoals roodhart iets zachter ik gebruik Mary Maxim starlit waarvan ik weet dat het werkt en een ander ding dat werkt is tim Nordic en een andere is Caron gewoon zacht al die zullen heel goed werken op de middenmaat dit is de echte vorm van een trui natuurlijk op zijn minst schetsmatig dus maar we gaan het vanaf de zijkant breien om trui na trui te kunnen breien als we dat willen dit is wat mijn diagram betekent dat CEO wordt gegoten dus we zetten vijf steken op k6r is zes rijen gebreid op nog eens acht steken breien nog eens 12 rijen breien dezelfde acht steken af ​​die zojuist zijn opgezet, zes rijen breien en drie of vijf afkanten u alle afkanten vijf als je klaar bent, ben je ma koning zeg een naamplaatje een hangende versiering iets om op een cadeaubon te zetten en je bent klaar en je wilt gewoon doorgaan en deze ene trui versieren, maar als je een slinger maakt, kunnen het 30 of vijf of vierhonderd truien zijn voor alles wat ik weet en je zou gewoon doorgaan door er drie af te binden en er dan weer drie op te zetten en een tweede trui te breien, dus op de video gaan we twee truien aan elkaar breien zodat je het idee krijgt laten we aan de slag gaan dit is het boek dat we Ik werk vanuit Ik ben de ontwerper en auteur en bezit het auteursrecht, dus het is geen enkel probleem als ik deze video met jullie deel. Laten we als eerste beginnen ik heb een lus in mijn garen geknikt zodat ik het kan gebruiken om rond te naaien deze vijf eerste naalden gaan we op vijf zetten door losjes genoeg rond de schachten te naaien zodat de machines er gemakkelijk doorheen kunnen, maar strak genoeg om een ​​nette rand te maken daar worden ze allemaal aangegoten ja nou dat kan Ik zie ze deze draadlus niet heen en weer brengen naar mijn wagen die ik had ingesteld voor een steekmaat tussen vier en vijf, het is niet kritisch voor dit project omdat het geen echt kledingstuk is, dus ik wil gewoon een vrij stevige stof voor rij 2 Ik trek de naalden naar voren om weer terug te breien omdat ik denk dat dat gemakkelijker gaat worden en nu zou ik er een klauwgewicht op moeten kunnen krijgen, nu is het tijd om de acht steken af ​​te hechten die het laatst zijn opgezet, dus dat zijn twee vier zes acht en ik ga gebruik een kettingsteek, kant af zodat het overeenkomt met de opzet, want dit zijn eigenlijk de randen van de trui voor het geval je het niet weet haak aan haak terugtrekken nu beide lussen op mijn gereedschap zitten trek een lus terug en nu zijn ze ik ben afgebonden. Ik heb nog andere hele video’s die hier meer in detail op ingaan, dus als dit je eerste opname is, wil je misschien een van deze bekijken als ik de laatste steek heb afgebonden, ik zal de lus eraan hangen de volgende naald til deze allemaal van de poortpennen en rijg het garen opnieuw in in slede nr w we hebben nog maar zes gewone rijen nodig als je maar één trui breit zoals voor een kaart of een naam Kay je bent klaar, kant gewoon af maar om dingen gemakkelijker te visualiseren voor het geval je een guirlande breit, wat is meerdere truien in dat geval binden we er maar drie af één twee drie nu dit is de lijvige versie er is een standaard maatversie in het boek met nummers die erbij passen til deze drie eraf zet dezelfde steken weer aan het werk en zet een nieuwe ook en hang de laatste lus op nu ga ik alles herhalen wat ik net heb gedaan allereerst denk ik dat ik moet veranderen naar slechts één klokgewicht en het brede gewicht moet verwijderen de machine is weer ingesteld om terug te breien uit de wacht om alles te controleren gaat goed en ik zal de zes rijen breien die de zoete maken we hebben nog acht steken nodig voor het werk Ik zal het garen uit je zicht aan de rechterkant rijgen, maar je weet hoe je dat moet doen maak een lus in dit garen zodat Ik kan beginnen met casten op een twee drie vier vijf zes zeven en acht onder t hij beëindigt de naald en gaat weer terug in de gareninvoer tijd voor 12 rijen, maar we zullen doen wat we eerder hebben gedaan wees heel voorzichtig met het eerste paar om te voorkomen dat er steken vallen een twee nu zou ik mijn brede gewicht moeten kunnen ophangen Ik ben aan het trekken garens van een bal heel ondeugend van mij dat is wat je me ziet doen als ik aarzel ik geloof dat dat 12 was, maar tijdens het praten ben ik misschien het spoor kwijtgeraakt, dus hier is wat er gebeurt als je het spoor kwijtraakt neem een ​​soort hulpmiddel om je te helpen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ja het is 12 en het is nu tijd om er acht af te binden, dus verwijder de kunst uit het theater altijd met gebruik van het werkgaren en kant af rond de poort. Plectrums voor acht hang deze lip vrij deze van het poortje pakt in en gaat een klauwgewicht omhoog op slechts deze paar steken en terug in de garenaanvoer het gaat om de laatste zes rijen een drie nu natuurlijk kunnen we doorgaan en doorgaan er is geen bovengrens aan het aantal truien die je zo aan elkaar kunt rijgen en ik stop met twee omdat je t hebt het basisidee en dan gaan we verder met hoe we ze aantrekkelijk kunnen afwerken en hier ga ik gewoon de arm breken en door de laatste steek halen nu op dit moment gaat het doen wat dit soort breien altijd doet het krult naar de randen, dus de volgende stap is om er iets leuks en bruikbaars van te maken dat is niet wat ik gebruik om mijn trui vast te plakken mijn eerste keuze is eigenlijk ambachtelijk schuim met een zelfklevende kant, maar ik gebruik alle kansen en eindigt vandaag en ik heb nog maar kleine stukjes van dit knutselschuim over en nog maar een klein beetje van mijn textiellijm, dus ik smeerde het uit zonder het uit de fles te persen en om erin te reiken met een ijslollystokje dan werkt dat ook. wil het niet op de camera doen uit angst dat de camera in de lijm komt, dus ik ga die laten drogen en doe dan de tweede trui apart Ik heb alleen dit kleine stukje en het is groot genoeg voor beide truien, maar ik kan ze nu binnen een paar minuten niet naast elkaar doen. Hier is er een van ik ben al klaar en uitgeknipt en de andere vastgelijmd of zo goed als vastgelijmd en klaar om goed te drogen deze drogen ik heb een heleboel stukjes en beetjes verzameld van het soort dat ik vroeger verfraaide en ik ga even kijken bij wat goed lijkt zal ik ze opplakken als ze extra aandacht nodig lijken te hebben Ik zal ze nu aannaaien kant werkt vaak maar dat kant is te moeilijk om te zien, dus dat zal niet erg effectief zijn als ik dat wil om het kant te gebruiken, zou dit misschien beter zijn en ja ik denk dat dat dramatischer is, het zou het hier ook over het bovenste juk kunnen gebruiken om een ​​interessante look te creëren misschien met een rode knoop of dit is een stuk kralenrand dus als ik dit gebruik Ik zal heel voorzichtig moeten zijn met het lijmen en mogelijk met de hand een aantal van die kralen aan het uiteinde genereus naaien, maar dat kan een schattige look zijn voor heel weinig moeite, misschien is dit gewoon een klein stukje stof met kleine print dat is afgeknipt van hem van een kledingstuk dat ik aan het zomen was, maar het lijkt me mogelijkheden te hebben t o naai ik zal hiermee spelen en we zullen zien wat er opduikt dit is het soort ding dat je kunt doen je hebt maar een cent van alles nodig en je hebt waarschijnlijk in je schrootbak geschikte dingen om een ​​te maken schattig uiterlijk als deze droog zijn knip ze gewoon af met een schaar je kunt natuurlijk ook karton gebruiken je zou eventueel gewoon zetmeel kunnen gebruiken om ze te verstevigen maar tenzij je twee lagen gaat doen heb je een versteviger nodig ik denk dat het er voor een deel van afhangt wat het is ben je van plan je truien te gebruiken voor wat je kiest als versteviger hier is de sweaterslinger van vandaag voor mij Ik weet dat die van jou zal komen

net zo schattig voor het geval je je afvroeg wat mijn coole vergrendelingsgereedschap was dit is een geschenk van een vriend, maar ze maakt ze professioneel. Ik hou vooral van die kleine duimvlek erg handig en ik zal ze verkopen die zus maakte dot-com en ik denk dat ze ook een Etsy-winkel heeft en allerlei leuke dingen maakt

admin

Bir cevap yazın