voor beginners Brei een trui met raglanmouwen voor een peuterjongen – ruitpatroon

voor beginners Brei een trui met raglanmouwen voor een peuterjongen – ruitpatroon

Brei een trui met raglanmouwen voor een peuterjongen – ruitpatroonBezoek: http://interunet.com/how-to-knit-a-sweater-for-a-child voor meer details en schriftelijke stapsgewijze instructies. Gedetailleerde video-tutorial om te leren hoe je een lange …
jij hallo iedereen in deze video tutorial ik wil je laten zien hoe je een welsprekende trui breit voor een kind dat klaar is om aan de slag te gaan ik zet zestig steken op en ik zal twee naalden gebruiken om lussenbreker te maken geef weer commentaar hoeveel steken je hebt als je zestig steken hebt gewoon de bordnaald verwijderen en dan voorzichtig de steken naar het andere uiteinde verplaatsen zorg ervoor dat ze niet worden gearresteerd jij en voor de eerste ronde gevaar en het en dan kun je de twee gewoon herhalen oh neato jij en dan wij zal gewoon doorgaan twee averechts breien twee tot het einde van de ronde jij en het einde van mijn eerste ronde moeten steken opsommen en dan gewoon verder gaan en ze rond rekening zetten om de ronde te moeten beëindigen ik heb acht ronden van gewerkt de lintcurve moet nodig zijn en nu brei ik gewoon alle steken tot het einde voor de 10e ronde ik zal eerst een meerdering maken, dus ik zal mijn basisketting gebruiken en ik zal een ketting oppakken dus brei gewoon een gebreide steek zodat dat er een is toenemen en op die manier ontwikkel je geen gat in e verhoging en dan gewoon 15 normale manier nodig 1 2 3 enzovoort hij is mijn uitgangspunt en hij is mijn eerste verhoging dus kocht ik 2 4 6 8 10 12 14 heb er nog een steek nodig en nu heb ik al basis gebruikt steek zo met behulp van een rechter naald pickups bij bay steek en plaats deze op de linker en pak dan gewoon een ketting op pak het garen trek het er weer een klein beetje doorheen dus dit is mijn laatste ketting ik ga de basisketting gebruiken dus Ik zal het op de linkernaald plaatsen en dan gewoon het garen pakken en het erdoor trekken, zodat ik een verhoging krijg en dan maak ik rechts een tweede verhoging, dus weer een kettingsteek, pak het garen en trek eraan zodat ik twee steken meerder en dan gewoon weer 15 een twee en zo verder na het strijken dat die steken ik weer 15 steken nodig heb en nu zal ik de meerdering weer werken dus basisketting plaats hem op de linkernaald pak de draad en trek hem erdoor en dan weer een tweede meerdering en dan heb ik weer 15 steken nodig na de meerdering 15 nodig en weer t twee steken minder tijd één keer meerderen tweede opnieuw meerderen 15 nodig om te eindigen en dan één keer meerderen slechts één steek en dan voor mijn 11e toer, net als voor mijn negende ronde, alle steken nodig hebben om te eindigen en het einde van de 11e toer moet gewoon de laatste keer worden verhoogd en je zou achtenzestig steken moeten hebben omdat je acht steken hebt verhoogd, dus voor mijn 12e ronde zal ik weer acht steken meerderen dus weer een keer meerderen gebruik een basissteek pak het garen en haal het erdoor zodat dit één keer meer is dan heb ik 17 steken nodig de laatst gebruikte ketting basisketting Ik zal weer een meerder maken nadat ik een fase heb verhoogd is een heel begin van mijn 12e ronde ik heb 16 steken nodig nog een 17e steek nodig en dan in de basis kettingsteek gewoon een meerder en dan nog een keer en het volgende basissteek meerder 1 en weer 17 nodig meerder twee steken nodig 17 enzovoort tot het einde van de toer aan het einde van mijn dubbele ronde nadat ik minder 17 steken nodig heb, gebruik weer basissteek en meerder een laatste steek van t hij rond en dan moet ik om de toer acht steken meerderen, dus al mijn oude rondes als laken spijkerbroek 15 17 Ik heb alle steken nodig om te eindigen en voor mijn veertiende toer zal ik een meerder maken midden 19 een meerder enzovoort tot het einde van de ronde voor mijn zestiende ronde ik zal één keer 21 steken nodig hebben en dan één keer meerderen tot het einde van de ronde voor mijn achttiende ronde ik verhoog één en leid dan 23 steken één keer meer tot het einde van de ronde dat is wat je tot nu toe zou moeten hebben 19e ronde in plaats van brei alle steken tot het einde Ik zal het patroon een beetje anders breien dus brei er een en brei dan gewoon 23 brei een einde om te eindigen voor mijn twintiger jaren Ik zal breien zoals gewoonlijk meerder gewoon een steek en dan brei ik 25 u en dan nog een keer één verhoging tot het einde van de ronde en het einde van mijn bank is rond ik zal de laatste verhoging werken en voor mijn 21ste ronde heb ik er een nodig dit in de kleine nette vijf en dan weer gewoon herhalen puur één heeft vijf nodig hij is mijn startpunt en Ik begon de f gebruikt gedeeltelijk brei een averecht een brei vijf en averecht een brei vijf ik herhaalde vier keer dus een twee drie en vier en nu heb ik twee steken over van het eerste deel dus een averecht en een brei en dan opnieuw herhaal het proces gewoon opnieuw nodig een totaal van een hetzelfde als waarmee je dit eerste deel begon dus brei een averecht een brei vijf recht en dan weer om twee steken van het deel te houden en dan weer een averecht brei een brei zo dat ik doorga met het eindigen van de ronde dit is wat je zou tot nu toe moeten hebben en voor mijn 22e ronde zal er weer één werken, dan heb ik er 27 nodig en dan weer te verhogen enzovoort tot het einde van de ronde dat is wat je tot nu toe zou moeten hebben en voor mijn twintig korte ronde heb ik er een nodig en dan een zuivere dan weer leiden tot een angst kleintje drie nodig een twee drie en dan een averecht recht boven die pure steek brei een averecht een en dan weer laat City en herhaal gevaar een netjes een een averecht een en dan is het drie enzovoort Ik herhaal het brei een averecht een brei 3 averecht een vier keer dus een twee t hree en vier en nu heb ik drie steken links van dit eerste deel precies recht boven die pilsteek brei een averechte een en Nate degene die jij bent – Bedankt vierde ronde nogmaals ze zullen een voorsprong 29 verhogen en er één op die manier verhogen. Ik zal werken om de ronde 25e ronde in te gaan heb ik er een nodig en doe dan de herhaling kinderachtig een stad nodig dan een averecht breien een en ik zal dat vijf keer doen dus ik herhaal het vijf keer dus het is een keer dus nog vier keer averecht een brei 3 averecht één brei een zesentwintig ronden zal de ronde van meerderingen zijn die gebruikelijk is, dus meerderen heb je nodig, bijv. één meervoudig tot het einde van de ronde 27e ronde ik heb een parallelle nodig en brei dan vuur dan nog een keer zal ik gewoon een averecht herhalen brei vijf en dan als ze twee steken minder hebben van het eerste deel zal ik er een averecht maken, er een recht breien en dan weer zal ik beginnen met mijn nieuwe tweede deel, 1 recht breien en dan 1 averecht breien, 5 steken averecht 1 en ga zo maar door voor de 28e toer brei de meerdering opnieuw, dus er is meer nodig tot drie steken g en een meerder maken enzovoort om o te eindigen Voor de ronde twinkelende negende ronde heb ik er een nodig en dan heb ik er een nodig, jij bent er weer een

mid-city je kleintje en dan herhaal ik nogmaals 1 averecht 1 recht 3 averecht 1 4 keer na mijn laatste herhaling brei een averecht een is 3 averecht 1 je zou 3 steken over moeten hebben dus gewoon 1 averecht 1 recht en 1 recht en dan hetzelfde recht breien 1 averecht 1 recht 1 averecht 1 recht 3 averecht 1 enzovoort suta geluid ik zal weer één toenemen en dan 935 één en zo verder tot het einde van de ronde dus deze eerste ronde start elk deel met een recht en mijn herhaling voor die ronde is averechts één stad nodig en dan weer totaal één nodig dus ik zal 6 keer herhalen in elk deel dat deel herhaalt dat tweede ronde suti ik zal werken meervoudig normaal een meervoud nodig 37 een toename tot het einde van de ronde zooo dessert ronde net één is gebruikelijk en mijn herhaling voor de ronde zal zinloos zijn je hebt er vijf nodig en dan 1 averecht recht 5 werk tot twee steken minder van elk deel en dan zal ik gewoon een averecht breien brei een pak je vierde ronde opnieuw meerderen en nodig hebben 39 1 verhoging om huizen rond te maken die passen bij je voedselgeluid, je hebt er een nodig, je bent 39 en danweer een om de ronde te beëindigen ik begon het patroon met de pure rond en ik eindigde het patroon met een parel eromheen dus ik zal de laatste keer 36 rondjes doen gewoon gebruikelijke manier meer een nodig hebben 41 meer een tot het einde van de ronde nu ik zal mijn voor- en achterkant samenvoegen, dus ik heb alle steken van mijn slechte deel nodig en schuif alle steken van mijn schouderdeel op een veiligheidsspeld en zal opnieuw mijn steken van het voorste deel blijven ontmoeten en dan weer ziet het eruit als alle steken van mijn tweede schouderdeel op een veiligheidsspeld en ik zal ook een korte puntcirkel en naalden gebruiken, dus ik zal deze eerste en Lester-steek van het tweede verkochte deel gebruiken en dan heb je gewoon alle steken van het achterste deel nodig om te eindigen, dus ik heb alle steken van mijn achterste gedeelte nodig en nu heb ik een extra steek van mijn pleegschoudergedeelte nodig alle reststeken ik zal op een veiligheidsspeld schuiven nadat ik straat 41 steken op de veiligheidsspeld heb Ik heb nog maar één steek over van het onderdeel dat dus gewoon nodig is de steken van de van pijp en het uiteinde van mijn voorpand hebben een extra steek van het tweede schouderdeel nodig en schuif alle reststeken gewoon weer op een veiligheidsspeld dit is wat je tot nu toe zou moeten hebben en heb nu die negentigste steken nodig zonder te vergroten of verminder ze je nadat je de gewenste lengtes van een vrachtschip hebt verlaten en twee steken hebt verminderd brei twee steken samen aan de ene kant en twee steken samen nodig aan de andere kant om 88 steken in totaal te hebben, want voor dat lint heb je veelvouden van vier steken nodig en dan heb gewoon 2 steken nodig 2 steken averecht 2 steken recht 2 steken averecht in de rondte afkanten moeten steken samen dan schuift een steek van de rechter naald naar de linker en dan weer een procesherhaling leiden tot steken samen en dan weer glijden het terug enzovoort dat is wat je zou moeten hebben zo leuk en mijn eigen borst auto’s een tuin en beveiligd versus ketting om te werken de mouw isoleer alle steken van de veiligheidsspeld van de dubbele punt de naalden eraan vast zitten is een garen en nu om geen gaatje onder de arm te krijgen pak ik twee steken dus één en kom en dan ga ik gewoon door met breien in de rondte en ook om de vier uur zal ik twee steken aan elkaar lussen om te minderen één steek dus elke vier uur brei twee steken samen brei twee steken samen lijst van één keer één mindering op de arm en dan werk ik die gewoon weer open brei twee steken samen rij twee steken samen en kant alle steken af ​​nadat je klaar bent met de mouwen om de trui is klaar en bedankt voor het kijken naar de tutorial jij

admin

Bir cevap yazın