voor beginners Brei-knowhow: oksels dichten bij handgebreide truien

voor beginners Brei-knowhow: oksels dichten bij handgebreide truien

Brei-knowhow: oksels dichten bij handgebreide truienEen snelle tutorial voor het breien van truien die een snelle en gemakkelijke manier laat zien om die vervelende gaten te dichten die we soms krijgen na het oppikken van steken aan de …
hallo allemaal, ik heb vandaag een korte tutorial voor jullie over het dichten van de gaten die je soms in de oksels van je truien aantreft. uh voor vele jaren zou ik gewoon een einde in en uit weven en er een nog betere puinhoop van maken het ergens onderweg kwam ik deze tip tegen en dit is een dramatische verbetering ten opzichte van dat, dus als je na het oppikken van steken op een trui onder de oksel merkt dat je gaten hebt, dit is een relatief kleine, zeker grotere als je merkt dat je gaten hebt in deze gebieden zou je intuïtie opnieuw kunnen zijn om gewoon een uiteinde van het garen daar te gebruiken en het heen en weer te winden, maar ik ga je een gemakkelijkere manier laten zien die er ook netter uitziet en dat is dat we gaan doen alsof dat deze opening is de bovenkant van een hoed en dus in plaats van dat slordige weven te doen, gaan we het uiteinde van het garen door de steken rond de opening halen en dan strak maken, dus ik ga gewoon de uiteinde van het garen dat er was en haal het door een een paar van deze steken rondom de zijkanten van mijn opening hier en als ik dan eenmaal terug ben bij waar ik begon, ga ik gewoon goed eerst wat ik ga doen is mijn garen opdraaien omdat dit een gespleten garen is en ik doe het niet ik wil niet dat het goed breekt, dus als ik dat eenmaal heb gedaan, trek ik het gewoon strak alsof het de bovenkant van een hoed is, je kunt zien dat die opening helemaal dichtgaat, het ziet er mooi en netjes uit ik ben ik ga dit uiteinde nog een beetje verder weven door enkele van de nabijgelegen steken en dan ben ik er klaar mee en ik ga deze trui binnenstebuiten keren om je te laten zien dat het goed is, dus hier is waar die opening was dus je kunt zien dat het er mooi en netjes uitziet het ziet er niet uit als het soort rommel dat ik gewoonlijk krijg als ik mijn garen in en uit wind het ziet er helemaal niet misplaatst uit alle steken lopen in elkaar over zoals ze zijn zou moeten dus dat is mijn beste snelle en gemakkelijke tip om die gaten te dichten die je soms langs de oksels van je trui krijgt

admin

Bir cevap yazın