voor beginners Brei-podcast mei 2021

voor beginners Brei-podcast mei 2021

Brei-podcast mei 2021Welkom bij mijn breipodcast voor mei 2021. In deze video kun je mijn huidige vorderingen op het gebied van breien, haken en kruissteken zien, evenals een introductie tot mijn …
zet een kopje koffie of thee voor jezelf en laten we beginnen met mijn breiproces hallo en welkom bij lady inside it podcast deze is voor mei 2021 ik zal delen waar ik aan heb gewerkt deze maand enkele van mijn aankopen en um ja ik denk dat dat het zal zijn, dus heel erg bedankt voor iedereen die zich bij me aansluit voor um-abonnees en welkom aan alle nieuwe mensen die deze video zullen bekijken mijn naam is dominica en ik woon in het VK met mijn man en mijn sfinxkat ramsay die momenteel daar een vlieg probeert te vangen, dus je zou wat geluiden van hem kunnen horen, dus in mei had ik twee breisels waar ik fulltime aan heb gewerkt um mijn allereerste finish um voor deze maand was eigenlijk mijn zus heeft nog meer vest dat helemaal klaar is om gedragen te worden en het is gewassen en ik heb ook de knopen erin genaaid dus ik ben er heel erg blij mee het is echt heel pluizig zacht en mooi en het zal zo’n mooie collectie zijn om de kledingkast van mijn zus, ik vind deze zo leuk dat ik actua ben Ik zou het heel graag voor mezelf houden in plaats van het terug te geven aan mijn zus um dus deze is gebreid in vlierbloesemsteken um paasdoos samen met een druppels drop klein haar en het heeft ook een handgemaakte knopen um die ik vind het een aanvulling op sommige mensen vinden het niet leuk dat ze echt heel donker zijn mijn zus vond het erg leuk en ze wilde dat ze blauw waren in plaats van wit en ik vind het een beetje leuk um het geeft een mooie toevoeging aan een heel erg zachte en eenvoudige pastel colorway dus ik ben echt heel blij als je er nog geen voor jezelf hebt gemaakt ik zou je echt aanraden om deze eens te proberen um ik heb er een gemaakt voor mezelf en nu voor mijn zus en ik heb eigenlijk al um mijn moeder al vroeg me om er een voor haar te maken dus het zit zeker in mijn plannen voor het maken van rijmpjes het viel gewoon om ja dus deze staat zeker in het plan om voor mijn moeder te maken ik weet dat ik absoluut geen derde op rij kan maken dus ik zal wat tijd moeten verstrijken voordat ik het deze maand echt ga maken ten tweede heb ik ook daadwerkelijk deelgenomen aan een patroontest voor deze mooie top uh deze zal echt heel leuk zijn om te dragen met een witte spijkerbroek of met korte high-waisted shorts um het is een beetje een cropped um en deze heeft is gemaakt van extra grote gazelle babykatoen en heeft een heel mooi ontwerp aan de achterkant en gewoon een simpele tricot met een mouwloze versie um deze was echt heel leuk en ik hou echt van patroontesten en het vinden van alle kleine beetjes die kunnen worden verbeterd en gewoon het patroon veel mooier en beter maken voor de eerste toekomstige klanten die het zullen kopen, dus dit is mijn tweede afwerking voor de maand en dit is eigenlijk alles wat ik ben begonnen met breien en eindig tot deze maand um in mijn vorige podcast vliegt er een vlieg rond dus deze maand was er geen breiwerk en in mijn vorige podcast heb ik met jullie allemaal de kleine konijntjes gedeeld die ik aan het maken was nu de konijntjes geen liefde kregen bij alles wat ik doe persoonlijk hou ik niet van naaien dus ik ben niet echt ik bedoel dat is het moeilijkst om het echt af te maken als ik het niet doe als ik het laat staan ​​en het niet meteen afmaak vind ik het echt moeilijk dus die zijn nog steeds aan het wachten op hun neus zijn ze allebei om aan te naaien maar die zijn deze maand een beetje in de steek gelaten en daar ben ik niet echt blij mee maar ik kan ook de tijd niet vinden of wilde niet om ze echt te maken Ramsey komt een beetje hallo zeggen, dus Ramsay slaagde er niet in om de vliegen te vangen, maar hij doet heel erg zijn best um ook deze maand is er een boek uitgebracht en er is een eh dat een van de sokken dit is de nieuwe 52 weken sjaals eh er is ook een recensie en een eerste indruk op mijn kanaal voor dit boek eh en ik wil er echt een omslagdoek van gaan maken om het eens te proberen, want ik heb nog wat garen over van het vest van mijn zus en degene die ik waarschijnlijk zal proberen, zou drijfzand zijn, wat dit mooi is ul patroon maar het is um gebreid in dk dus ik ben niet echt een fan van dk garens ik geef de voorkeur aan vingergewicht dus ik zal zien dat ik misschien iets anders moet vinden om voor mezelf te maken als de eerste die er is er zijn er zoveel dat jij kan eigenlijk kiezen om te breien, maar dit is de aankoop die ik in mei heb ontvangen en als je geïnteresseerd bent om er misschien zelf een te kopen, bekijk dan de video die ik aan het begin van de maand heb gemaakt voor deze, dus we hadden een snelle batterijwissel en ik heb een vest aan en we zijn terug bij waar we gebleven waren dus deze maand was ik heel goed in eigenlijk niets kopen ik deed mezelf een soort belofte om te gebruiken wat ik heb en aan wat te werken ik heb zonder echt veel te kopen ik weet dat dat eigenlijk best goed ging gedurende ongeveer drie weken en toen zeilde pluchebeer op etsy en ik kon het niet laten omdat deze kleine muis al heel lang op mijn verlanglijstje stond, maar um voordat ik er misschien vijf in de rij maakte, niet die van muizen maar vijf van haar speelgoed toys van hen op een rij en ik was er een beetje moe van en ik liet het af, maar ze doet ze in de gehaakte versie en ook in een gebreide versie en ik vond degenen die daadwerkelijk zijn gebreid erg leuk uh maar ik was een beetje bang om het echt te proberen omdat ze zo klein zijn en ik heb nog nooit een speeltje in mijn leven nodig gehad dus ik was een beetje, weet je, ik wil het allemaal doornemen en ik heb het eigenlijke speeltje gekocht en een kleine outfit voor de muis die ik eh ga maken en ik heb ook het garen gekocht en mijn belofte was gebroken

maar zodra ik het heb en ik het vest van mijn zus af heb, gaf het me eigenlijk een duwtje om dat vest veel sneller af te maken, want ik wist dat als ik aan de kleine muis ga werken, het vest eraf zal blijven, dus ik het is gelukt om het vest af te maken en ik ontving het garen en begon eraan te werken, dus mijn exemplaar zal in het grijs zijn eh het eigenlijke lichaam is gemaakt van druppels lucht en de outfit eh sorry nee het lichaam is gemaakt in um druppels lucht en het gebruikt ook druppels nepal voor de uiteinden van de handen uh voor voeten en een klein beetje in de neus dus het was best een mooie mix eigenlijk vind ik deze erg leuk ik heb daar ook nog nooit mee gewerkt en ik heb ook gekocht um laat alpaca vallen twee roze en een blauwe voor het lichaam dus ik heb eigenlijk alle lichaamsdelen gemaakt en ik moest ze alleen naaien dus ik heb het lichaam ik heb de kleine oren en de handen de voeten en het patroon geeft eigenlijk twee versies dus je hebt een versie van uh een in de rondte gebreid met dpns en je hebt ook een versie die een bewerkte flat is omdat ik zo opgewonden was en er eigenlijk van ging maken, de platte versie was de eerste, dus ik heb niet eens gecontroleerd of de versie in de ronde werkte en ik begon hem plat te werken denk ik kom hier ja dus ik ben begonnen te werken in de platte versie en ik weet het eigenlijk niet en ik heb nooit geprobeerd om met de dpns te werken en ik heb geen dpns dus ik zei tegen mezelf, laten we de platte versie eens proberen en dan jij weet hoe moeilijk het naaien kan zijn en toen ik begon met het naaien van de benen nee ik begon de oren te naaien zodat oren ze niet zo moeilijk waren en toen werkte ik aan de eerste hand eerste arm naaien en ik slachtte het zo erg af dat ik moest eigenlijk zingen zit wat koffie drinken en bedenken of ik ga proberen om alles opnieuw te breien met de dpns of probeer het in de rondte te werken met mijn rondbreinaalden of dat ik gewoon alles ga verbranden in mijn tuin was het een ramp dus na een tijdje zijn de benen en de armen niet zo perfect ct het lichaam ik ben erin geslaagd om het redelijk goed te doen en ik ben momenteel bezig met het hoofd en het is nu heel leuk, dus omdat het eh het speelgoed zal hebben een eh het zal een lang, lang been hebben uh in het algemeen dus niemand gaat om de um de benen en de armen te zien waar het in zit, dus niemand zal dat ook zien ik ga er gewoon in geloven en het toch maken en ik zal het waarschijnlijk proberen ramsay de vlieg is vervelend wij zijn het niet oh mijn kleine baby als het zomerseizoen nadert en ik heb de ramen allemaal open dit ze blijven maar binnenkomen en ik kan ze niet vangen oke ja dus ik zal zeker wat garen over hebben om uh te maken nog een muis dus ik zal deze gewoon eens proberen ik zal het maken en dan als ik me niet te vervelen zal ik nog een en de andere maken ik wil de overall maken in um met mijn eigen geverfde garen en dan geef ik die misschien wel of geef ik hem gewoon weg of misschien moet ik ik weet het niet we zullen zien maar eh ik ben erg enthousiast om met alpaca garen te werken ik heb het nog nooit gedaan worden eerst en we zullen zien hoe dat gaat eh en ik geloof dat dat alles is waar ik deze maand aan heb gewerkt ik ben vandaag naar een tuincentrum geweest met mijn moeder en mijn zus en de aankoop van pioenrozen ze zijn eindelijk in het seizoen ze zijn de de mooiste bloemen voor mij eh van alles ik hou ook van de rozen david austin rozen omdat ze erg op pioenrozen lijken, maar wanneer ze er zijn, ik kan mezelf gewoon niet weigeren ze te kopen en ik zal ook heb er een in mijn tuin, dus hopelijk begint hij snel te bloeien, maar oh ik heb ook echt aan het kruissteekpatroon gewerkt en die is helemaal klaar ik moet hem alleen wassen, laat me dat aan je laten zien ook eigenlijk dus deze is niet gewassen dus vind het niet erg maar het is allemaal af en dan moet ik het gewoon wassen en inlijsten um en dan zal ik een betere versie ervan laten zien als het allemaal klaar is maar dit was een leuk kruissteekpatroon om te volgen het was echt heel snel en leuk ik vond het zo leuk dat ik denk dat ik het een beetje zou kunnen laten rusten uh voorlopig met kruissteek ik zou een beetje aan mijn werk kunnen werken ik zou een beetje aan mijn hoed kunnen werken eh maar ik heb momenteel geen plannen om kinderen te kopen om um te maken ik denk dat het speelgoed waar ze mijn hart voor hebben gewonnen nu weer um dit was mijn heel erg dit eigenlijk polozka’s um kat was mijn allereerste amigurumi-speelgoed dat ik echt heb gemaakt en dit is waar mijn breireis is begonnen, niet mijn bewerkingsreis, mijn haakreis begon eh maar ik denk dat de de naakte versies ze zijn moeilijker te maken laat me je dat vertellen, maar ze zijn gewoon zo zacht en knuffelig de gehaakte versies ze zijn niet zo mooi maar ik kan niet wachten om je alle voortgang en het voltooide speeltje te laten zien en um ik denk dat het zo leuk voor me zal zijn om te hebben, want al het speelgoed dat ik heb gemaakt heb ik eigenlijk weggegeven en ik heb er geen, maar ik denk dat voor nu voor vandaag voor deze um podcast het genoeg zal zijn van zwerftocht genoeg van ramsay genoeg van de vliegen die rondvliegen ik zou jullie allemaal een prod willen wensen uctive toekomstige maand maand juni hopelijk lijkt het weer nu te verbeteren, dus hopelijk kunnen we meer buiten doen en genieten van het frisse weer en ook wil ik iedereen een mooie dag wensen mooie dag en gelukkig breien en um voor nu vaarwel ik ben nog steeds de vlieg aan het vangen ik ga breien en ramsay zal druk zijn met het vangen van de vlieg doei dames

admin

Bir cevap yazın