voor beginners BREIEN MODEL EXPRESSIE DIE JE KUNT GEBRUIKEN BIJ HET MAKEN VAN GEHAAKTE DEKEN VEST 🌷 GEHAAKTE KIT

voor beginners BREIEN MODEL EXPRESSIE DIE JE KUNT GEBRUIKEN BIJ HET MAKEN VAN GEHAAKTE DEKEN VEST 🌷 GEHAAKTE KIT

BREIEN MODEL EXPRESSIE DIE JE KUNT GEBRUIKEN BIJ HET MAKEN VAN GEHAAKTE DEKEN VEST 🌷 GEHAAKTE KITörgüköşesi #crochet#kitting #handmade #crocheting#stich #knittigpattern #crochetbag #örgümodelleri #easycrochet #crochet #handmade #crocheting#stich …
Hallo allemaal van het breihoekkanaal, Welkom op mijn kanaal. Ik zal het je proberen te vertellen voordat je naar de video gaat. Als je je niet abonneert op mijn kanaal en op het belletje klikt, word je direct geïnformeerd over de nieuwe video’s die ik heb gedeeld en steun je me. Abonneren op mijn kanaal is helemaal gratis. Ik zal het garen van Homeland gebruiken voordat het voorbij is, en mijn truc is op de een of andere manier vrienden of je kunt een haaknaald gebruiken. Ja, laten we naar de bouwfase van ons model gaan, laten we allereerst beginnen met zo aan onze ketting te trekken, laten we het nog een keer zo doen. Nu zal ik enkele kettingen tekenen om het model uit te leggen. Wat ga je doen? Natuurlijk moet je de ketting er volgens trekken, wat is het, ik zal je meer dan twee modellen vertellen, abonneer je op dit model, ik heb genoeg aan mijn ketting getrokken om je dit model te vertellen. Ik ga nu verder OK, ik krijg het van hier 1 2 3 vierde Ketting Ik zink erin en ik heb een leuning gemaakt tot 12. We tellen in onze ketting de leuning die we hebben gemaakt is twee, ik kocht het voor het hoofd van de haken, ja, we werden 4 in 16. 15. Ik at dit en maakte zeven leuningen voor de rand. Als je wilt, kun je meer of minder maken. 12 ketting? Ik kocht het per hoofd geteld vanaf hier 1 2 3 Ik zink naar de top van de ketting Ik heb deze dubbele leuning gemaakt Ik kocht het vlak naast de haak Ik zak weg in de ketting kijk als deze is 12 mP3 we zijn ik maakte deze viervoudige pinda’s Ik sloot ze allemaal samen Ik breng het weer naar de bovenkant van de haak vlak naast je Ik zak weg in de vijg Ik heb het zijhek hier zo gemaakt 112 Ik trok aan mijn ketting en kreeg het op de haak 1 2 3 Ik zak weg in de ketting, we hebben zo’n doos gemaakt, ik trok aan een paar van mijn kettingen en ik kreeg hem weer op de kop van de haak 1 2 3 Ik zak weg in de ketting 18 1/ 2 ketting Ik trok het weer aan de haak en tel vanaf hier 1 2 3 ketting MI zinkt er weer in goed kijk Zo maken we 3 dozen tussen de modellen. Aangezien dit de rand is, hebben we er hier een gemaakt, heb ik het op het hoofd van mijn dochter gezet. Ik ga naar de ketting direct naast het touw 1 2 3 mP3 34 Ik verzamelde ze allemaal Ik maakte pinda’s Als je draad Pearl is, kun je de pinda’s hier maken om 5 uur ja oke ik nam je hoofd weer toen keek ik naar deze ketting, zo heb ik een ketting gemaakt aan de zijkant van mijn pinda en nam het van de haak vanaf hier weer 1 2 3 een ketting en ik zonk, we maakten een doos hier, zoals ik al zei aan deze kant, we zullen het uitleggen twee modellen, we zullen er hier een installeren, we zullen er hier een installeren, als je wilt, kun je er drie tussen de winkel plaatsen Als je wilt dat ons model duidelijker wordt uit de dozen Nu hebben we zeven leuningen hier en zeven op deze gemaakt kant ik heb er een gemaakt om een ​​leuning te maken, het werd 12 13 14 abonneer gTA 5 5 6 7 1 2 3 geketend ik kom nu terug kijk we hebben onze eerste rij zo gemaakt ik draai mijn model ik pak de kop van de haak Ik zeg het eerste paard Ik zeg de leuning van de eerste is al de ketting Ik zak weg in de tweede twee leuningen zijn geworden mP3 14 15 16 Ik heb weer gegeten, zeven kant t rabs het vormde de gedachte. Heb ik aan de ketting 12 getrokken? Ik nam het mee naar de kop van de haak. Kijk, er zat een leuning aan de rand van deze pinda, ik steek de naald eronder. Hier een van deze is 123 mP3 345 367 dit en 8 8 van dergelijke touwen, nu zullen we ze 3 aan 3 sluiten, kijk naar deze 12 mP3 14 dit en dat, we hebben ze allemaal in zes keer gesloten, we hebben hier een ketting getrokken, als je het in tweeën sluit, zal deze vleugel erg groot zijn, dan ziet het model er niet erg mooi uit, vrienden, ik heb het aan de haak gekocht, kijk, we hebben hier een plek, we zinken hier en we hebben een dubbele leuning gemaakt vanaf hier. kijk, ik kocht het aan de bovenkant van de haak, ik zette het meteen op de bovenkant van de pinda, ik maak een dubbele leuning, ik kocht het weer aan de bovenkant van de haak, kijk, we hebben een plek direct naast de pinda, we zinken daar, we hebben hier drie leuningen gemaakt, ik pak de kop van de haak, kijk, ik ga zo weer onder deze leuning 111 12 mP3 14 15 16 17 tV8 weer zo, ik sluit er 3 bij 3 zoals dit 23 14 dit is vijf en zes ziet er zo uit ons model kwam uit Ik trok een paar kettingen, kijk, ik passeer hier net de pijp van de leuning, ik krijg 32 kettingen bovenop de leuning naar binnen de volgende twee kettingen ga ik hier weer onder de leuning door. Ik ga weer onder de reling door. We zullen hetzelfde doen 1 2 3 deze 4 5 6 7 8 is dezelfde manier We sluiten het, schrijven in, we hebben ze allemaal in 16 keer verzameld, de tijd is als volgt Ik trek hier een ketting, ik heb het gekocht op de kop van de haak, kijk, we zinken hier, laat me je eerst laten zien we zinken hier, we hebben deze dubbele leuningen gemaakt, ik nam de kop van de haak, ik kocht het op de top van de pinda ja oke ik nam het op je hoofd Eens kijken ik krijg het hier ja oke ik ga weer door de onderkant van deze leuning een 32 34 15 16 17 We sluiten het weer in deze V8, kijk goed, het model begint er zo uit te zien . Twee kettingen zijn al begonnen te verschijnen, want wie is er vertrokken, ik heb de leuning hier gekocht, ik ben verzonken in de muntachtige baan, nogmaals, we breien onze rand Trabzons op dezelfde manier, schrijf je eindelijk in, ik zink naar de top van de spijsvertering , kijk eens goed naar deze rij op deze manier hebben we het gebouwd, wat heb je gedaan, dit is ons model, dit is hoe vrienden Dus wat ik tegen je wilde zeggen was dat als je wilt, je dit zijdeel opnieuw kunt plaatsen uit drie van deze dozen en plaats dan dit zijhek, laten we nu verder gaan 1 2 3 ik trok aan mijn ketting Ik draaide het model Ok ik kocht het eerst, niet de tweede Ik beschouw deze plaats Trabzon abonneer 13 werd abonneer 14 15 abonneer 371 in 16 er is nog iets over wie is er vertrokken Ik doe het nog een keer Ik trok aan een paar kettingen Ik breng het naar de bovenkant van de haak kijk daar hebben we drie leuningen Ik zak weg in de bovenkant van de eerste twee

Ik heb zo’n leuning gemaakt, ik krijg hem zo op de kop van de haak, ik krijg hem op de bovenkant van de leuning ernaast, ik verzamelde ze allemaal, ik sloot ze, ik kreeg ze op de bovenkant van de haak, ik zonk in de twee bovenkanten van de leuning ernaast, ik maakte een zijleuning, ik trok een ketting of twee voor onze pinda’s, ik pak de kop van de haak. Op deze manier behouden we het aantal dozen waarin we ons bevinden. Op deze manier zinken een of twee kettingen in de bovenkant van de volgende leuning, dit is een halve ketting, kijk nog eens, we hebben hier drie leuningen. we hebben hier drie leuningen, het ziet er hier duidelijker uit, vrienden, ik keek naar de dubbele leuning, heb ik de dubbele leuning gemaakt, ik breng hem naar de volgende leuning 1 2 ik heb 3 mP3 gemaakt 34 quadruple peanuts, ik deed hem dicht en kocht hem ernaast. Zink ik vlak naast de leuning? We maken een zijleuning Ik trok een paar kettingen voor onze pinda’s, kijk, we slaan deze plek over, we zonken naar de top van onze leuning hier, we maakten weer een leuning, schrijf je weer in voor de zijkant, ben ik deze aan het maken leuningen, abonneer je op de nieuwste be Ik zal mijn rack-ketting opzoeken Abonneer dit 123 we trekken kettingen we draaien ons model Nu maken we deze pinda’s in het midden terwijl we vanaf de achterkant gaan we maken onze vlinders terwijl we van de voorkant laat me je nu nog een keer laten zien hier zullen we onze video beëindigen Ik zal je een groot stuk van het model achter de camera laten zien Ik zal het je laten zien abonneren abonneren abonneren abonneren goed kijken kijk nog een keer Ik heb de zijleuning gemaakt twee kettingen ik heb het weer op de kop van de haak kijk ik heb het weer door die vleugel gehaald 1-2-3 mP3 14 gTA 5 6 7 8 we sluiten het weer zo Ik sloot het de volgende keer trokken we een ketting hier , haak ik heb het op mijn hoofd kijk, ik leg het weer neer, kijk w ell, eerst zinken we hier, het ziet er zo uit, ik zink hier en hier en ik maak een reling, dan zink ik op de top van de pinda, ik maak een dubbele reling, kijk op deze manier zink ik hier weer, het doet een dubbele reling. Dan zinken we hier weer en het vlinderblad of de vlinderdas aan de andere kant van de schouder. We doen dit, het model is precies dat. Vrienden, het bestaat uit twee rijen. Ik hoef niet meer verder. Zal ik je een stuk laten zien dat ik achter de camera heb gemaakt? Ja, dit is ons model van een groot stuk dat ik achter de camera heb gemaakt. het is een mooi model, het is ook een model dat snel beweegt, de achterkant is zo. Is dit het voorste gedeelte? Ja, ik heb het met plezier gebreid, ik hoop dat je het leuk vindt, nu zal ik je iets vertellen over wat je met dit model kunt doen, je kunt een vest maken van dit model, je kunt een trui maken, vooral kinderbreisels. Omdat het een heel schattig model was, denk ik dat je nog steeds een deken kunt maken. Het is een model dat je op veel plaatsen kunt gebruiken, dus we zijn aan het einde van een video gekomen, ik hoop dat het een begrijpelijke video is, vergeet na het bekijken van de video’s niet om dit werk leuk te vinden. Als je niet geabonneerd bent op mijn kanaal, vergeet dan niet te abonneren. Tot ziens in de volgende video pas goed op jezelf doei abonneer abonneer abonneer abonneer

admin

Bir cevap yazın