voor beginners BREIEN – PRACHTIGE BABY DEKEN MET MOSS STITCH – SUPER GEMAKKELIJK VOOR BEGINNERS

voor beginners BREIEN – PRACHTIGE BABY DEKEN MET MOSS STITCH – SUPER GEMAKKELIJK VOOR BEGINNERS

BREIEN – PRACHTIGE BABY DEKEN MET MOSS STITCH – SUPER GEMAKKELIJK VOOR BEGINNERSHier is een mooie makkelijke babydeken om te breien. Gewoon 2 Purl, 2 Knit wat een heel mooi effect geeft dat eruitziet als bobbels. Volg samen met de video of bekijk de volledige …
hallo ik ben sluwe patty bedankt voor het afstemmen ik heb een babydeken voor je ontworpen geweldig voor beginnende breiers omdat het gewoon breien en averechte steken is deze gerstekorrel zorgt voor een mooie zachte look die er moeilijk uitziet, maar het is supergemakkelijk ik heb een rand langs de zijkant en heb ook een geribbelde rand voor de boven- en onderkant omdat het mooi plat kan liggen ik ga je ook een heel coole manier laten zien hoe je garen samenvoegt en het wordt de russische verbinding genoemd, dus blijf kijken en laten we beginnen met breien ik gebruik brunette softy baby chunky en het is een heel mooi zacht garen ik vind het leuk en deze specifieke is een volumineus vijf acryl garen vijf ounce en deze heeft 155 yards of 142 meter en de kleur i’ ik gebruik pluizig wolkwit en voor mijn naalden gebruik ik lussen en rijg ons 106 millimeter in een 29 inch het zijn rondbreinaalden, maar we zullen niet in de rondte breien, het is gewoon om alle steken op je naald comfortabel te houden dit patroon is super eenvoudig, het is alleen twee breien en twee averechts breien o door het hele patroon en het is in veelvouden van vier, wat betekent dat je de grootte van het patroon kunt variëren, dus ik ga 108 steken toevoegen als je wilt dat het patroon groter is de uiteindelijke deken groter dan zou je er vier meer aan toevoegen steken of nog acht steken of nog twaalf steken en maak je geen zorgen over het kopiëren van dit patroon, ik zal het in het beschrijvingsvak onder de video achterlaten, dat is een klein pijltje waarop je rechts onder en rechts klikt en het zal daar zijn voor jou en we beginnen met een schuifknoop voor degenen die nog nooit een schuifknoop hebben gemaakt het is heel gemakkelijk laten we de lus gewoon omvouwen zodat dit garen bovenop dit komt en dit uiteinde komt door dat gat en je kunt het met je duim optillen als je wilt en deze twee uiteinden trekken naar beneden en het vormt een schuifknoop dus laten we dat op een naald zetten en ik ga 108 steken opzetten of je zet de hoeveelheid op die je wilt voor je uiteindelijke dekenmaat dus mijn opzet is een gebreide opzet dus i kom rond breng die naald door en breng die omhoog ik haal hem niet van de naald ik breng nu mijn linker naald in die steek aan de rechterkant omwikkel hem door en omhoog en doe hem niet uit we hebben nu gemaakt twee opzetjes dit is nummer drie en vier ik ga door tot ik mijn 108 steken heb opgezet ga nu terug en zorg ervoor en vertel dat je 108 steken hebt want je hebt 107 of 109 je vulling zal niet werken, dus je eerste wat je gaat doen, is dat we een klein beetje een rand voor onze deken gaan maken, dus voor onze rand gaan we een brei van twee averechte twee ribbels maken, dus laten we begin met breien voor het geval je een beginnende breier bent, dus in de eerste steek wikkel rond en deze keer gaan we die van de naald trekken laten we er nog een doen, rond en van de naald af breien nu gaan we averecht dus we moet die wol of garen naar voren brengen in de voorkant van de steek en we gaan er een averecht en twee averecht herhalen dat langs t de hele rij dus je moet die rol weer naar achteren brengen voordat je begint met breien en weer twee en twee averecht breien als je vergeet waar je bent vraag je je af of je aan het breien bent of averecht voor een parel je kunt de twee kleine ribbels aan de bovenkant zien en voor het breiwerk zie je die ribbels niet het is verder naar beneden dus hier zijn onze twee parels en hier zijn onze twee breisels en dan terug naar twee parels en je laatste twee steken moeten twee parels zijn dus je eindigt altijd op je parels en als je dit omdraait, begin je je toer altijd met twee breisels op elke toer dus je hebt net een rij van je geribbelde rand gedaan we gaan nog drie toeren precies hetzelfde doen dus nog een keer brei twee en brei twee averecht over de hele rij en dus zijn er onze vier rijen van onze rand brei twee averecht twee en nu zul je zien dat we in je patroon rijen één twee drie en vier hebben die het volledige patroon voltooien, rijen één en twee zijn identiek aan je rand dus brei rij één en twee weer twee averecht twee a steek de rij over en dan komen we bij je terug en we beginnen rij drie samen dus precies hetzelfde voor rij één van ons patroon van twee breien en twee averecht dit helpt eigenlijk ook om een ​​deel van de rand te vormen, maar ook de begin van ons patroon, dus onze eerste zes steken zijn onze rand, dus opnieuw begin ik met twee averecht twee en twee recht en dat is het randgedeelte en nu kunnen we naar binnen gaan en ons patroon beginnen, dus ons patroon gaat beginnen met twee breien en twee averecht we eindigden met twee breien dat is prima we gaan ons patroon beginnen met de brei twee en dat is precies hoe het patroon werkt dat ik heb bedacht dus patroon brei twee en averecht en je kunt doorgaan met doen dat door de hele rij om bij de laatste zes steken te komen, dus en je zult zien dat we nu beginnen met het maken van het patroon omdat onze laatste steken parels waren, dus precies bovenop die twee parels gaan we twee breisels zetten en zo is het patroon gemaakt, dus ga door, ik heb mijn laatste twee averechte s gedaan steken aan het einde van de rij en ik heb mijn laatste zes steken hier, ik heb twee averechte steken gebogen, maar we moeten wel met twee averechte steken beginnen om onze rand te beginnen, dus opnieuw averechts afstellen en mijn laatste twee averechte steken ons terug naar het begin van ons breiwerk aan deze kant en herhaal rij drie voor rij vier en dus begin mijn rij vier opnieuw met mijn zes steken voor mijn rand de twee brei de twee averecht en de twee breien en om ons patroon te starten moeten we nu doen nog twee breisels om ons patroon hier te starten

dat waren onze eerste twee breisels op onze laatste rij en omdat we een dubbele mottensteek doen, doen we twee en twee dus nog twee breisels en we gaan naar de races om ons patroon van twee breisels twee voort te zetten parels over de rij tot de laatste zes steken en ga verder en dit is wat we tot nu toe hebben hier is onze ribbels voor onze onderkant hier zijn onze zijranden en dit is het patroon dat het creëert ik kom aan het einde van mijn eerste bal dus ik moet nog wat meer toevoegen, dus ik ga je nog een heel leuke manier laten zien om nog een bol garen toe te voegen met behulp van de russische join, dus alles wat je nodig hebt is een mooi geslepen stopnaald met een groot oog en ik zal je laten zien hoe je het moet doen hier is het garen van de nieuwe bol wol we gaan dat gewoon in een lus doen en we hebben ongeveer een 5 inch uiteinde of 31 centimeter en hier is het garen van mijn breiwerk ik ben ik ga gewoon mijn naald bevestigen en het enige wat we doen is dat dit in deze wordt gelust, dus je hebt het gewoon in elkaar gehaakt dus we gaan eerst werken met degene met de naald erop en laten we ons garen een beetje naar beneden brengen we hebben geen lang uiteinde nodig en ik wil beginnen waar het ongeveer vijf centimeter van het einde is mijn garen dus hier is mijn mening 5 inch 31 centimeter en hier is het garen dat van mijn breiwerk komt, dus wat we gaan doen is dit garen door het lange deel van het garen dat van mijn breiwerk komt rijgen dit specifieke garen heeft de neiging nogal te ontrafelen, dus het is misschien niet het geval voor jouw garen, dus ik ga hier een klein beetje draaien en ik ga het hier gewoon in mijn vinger vergrendelen, zodat het blijft gedraaid en dit is waar het onder en over komt, dus wat ik nu wil doen is deze naald door al deze stukjes garen heen brengen en ik wil proberen de naald te grijpen zodat hij grijpt en goed gaat in dat garen oke als je eenmaal door een klein beetje heen bent gegaan, ik wil gewoon dat je dat helemaal doorwerkt zoals zo en dan trekt dus ik heb mijn einde hier en mijn einde hier dus ik trek er gewoon aan hier en trek dan aan het andere einde en trek het recht trek het glad en nu heb je het ene einde vastgemaakt en het is mooi allemaal geweven in en je kunt dat kleine uiteinde hier afknippen als je dat leuk vindt, laten we nu terugkomen en we zullen hetzelfde doen voor de andere kant, dus pak je losse uiteinde en rijg je naald opnieuw en dan ga ik gewoon geef het een beetje een draai en ik ga dat gewoon met mijn vinger hier een klein beetje vastzetten om het mooi en stevig vast te houden ik wil heel dichtbij beginnen waar dit is verbonden met de andere en die naald pakken en brei het weer door het garen en dat zou genoeg moeten zijn en pak dan je naald en trek die er gewoon door totdat hij van je naald af is en dan kun je trekken en dan blijven we gewoon trekken totdat de uiteinden doorkomen en nu trekken trek aan het lange uiteinde van je garen zo strak en als het er niet uitziet alsof het zich ophoopt als je g er zit hier geen gat, dat is oké, wat we gaan doen is dat we gewoon weer aan dat andere uiteinde trekken, zodat het strak zit, zie je, nu is het helemaal dichtgetrokken, trek het weer recht en nu kunnen we knip dit uiteinde af en nu hebben we ons garen allemaal samengevoegd is niet zo cool en ik zit hier te zoeken waar ik het heb aangesloten en het is zo’n nette verbinding ik kan het nauwelijks vinden ik denk dat het eigenlijk juist is hier is dit ook echt sterk en wat ik het leukst vind is dat je later geen uiteinden hoeft te weven het is al klaar ik ben aan mijn vierde bol wol en ik laat genoeg over om mijn vier rijen wol af te werken ribboord aan de bovenkant hier en we gaan onze deken afmaken met onze vier rijen ribbels zoals we in het begin deden, dus we beginnen opnieuw met twee brei twee pro om twee averecht over de hele rij te breien en we’ Ik doe dat voor vier rijen, dus we beginnen met onze rand, hier gaan we en we beginnen met twee gebreide en twee averechte ribbels over de hele rij, zonder ons zorgen te maken je patroon nu omdat we net onze rand aan het maken zijn, dus twee recht en twee averecht en ga door tot het einde van de rij en als je eenmaal klaar bent met je vier rijen van je brei twee averecht twee ribbels, ben je klaar om af te kanten, dus steek in de eerste steek brei die eerste steek brei de volgende steek breng die eerste gebreide steek over de tweede en je hebt afgekant en nu ga ik het iedereen gemakkelijk maken en we gaan gewoon een gebreide afkanting doen dus maak je geen zorgen over het veranderen van het om een ​​averechte afkanting te doen we breien ze gewoon allemaal en dat maakt het veel gemakkelijker dus brei de volgende steek de eerste over en weer af brei de volgende steek en over en ik ben aan mijn laatste afkanting, ik doe die af en we hebben nog één steek op de naald en dan knippen we het garen af ​​en dan gaat dat gewoon door onze lus naald komt eraf en je bent klaar je deken en nu hebben we onze stompe stopnaald met grote ogen, draad dat garen op de naald en laten we gewoon weven het tot ons einde hier en omdat we die prachtige Russische samenvoeging hebben gedaan, hebben we geen kleine stukjes garen om mee om te gaan, alles wat we hebben is ons laatste stuk garen daar en ons begin, dus ik vind het leuk om gewoon een ongeveer door te nemen een paar centimeter of zo of een paar steken trek dat erdoor en geef er dan een ruk aan en ik ben deze kant op gekomen en dan vind ik het leuk om gewoon weer terug te komen en het er weer in te weven en terug te komen de andere kant op geef het een beetje ruk en knip je uiteinde af en doe hetzelfde met het begin van je breiwerk en dus voor mijn laatste meting ga ik zeggen dat het ongeveer 31 inch of ongeveer 79 centimeter in is

breedte en voor mijn lengte heb ik ongeveer 35 inch of ongeveer 89 centimeter jij

admin

Bir cevap yazın