voor beginners Breipodcast – Al mijn gebreide truien

voor beginners Breipodcast – Al mijn gebreide truien

Breipodcast – Al mijn gebreide truienHoi en welkom bij almiel knits ❤️ In deze aflevering van mijn breipodcast laat ik alle truien zien die ik heb gebreid. #IJslandse truien #Knit.
hallo mijn naam is almiel is kati en ik ben fins maar ik woon tegenwoordig in zweden ik dacht dat ik alle truien zou laten zien die ik eromheen heb gebreid die ik nog heb ik heb er een paar weggegeven, maar ik heb er nog een paar over Ongeveer twee of drie jaar geleden begon ik meer te breien, dus ik heb er niet te veel Degene die ik nu draag is de nieuwste die ik heb gemaakt Het is een Stromso-trui, eh en het garen dat ik maakte was drop-drop charisma en het was een vrij eenvoudig patroon en ik vind het resultaat leuk, dus dit is de nieuwste die ik heb um ik heb hier een stel ik denk dat ik begin met de oudste van degenen die ik nog heb Ik denk dat ik vele, vele jaren truien heb gemaakt geleden in mijn jeugd maar ik heb deze niet meer maar hoe dan ook dit is mijn eerste poging tot een IJslandse trui Ik wilde een aphmaeli doen maar ik dacht dat ik het patroon niet kon doen dus ik probeerde het niet eens dus ik kwam gewoon met een eenvoudig patroon dat ik meestal gebruik in de winter als het koud is en ik wat erts onder mijn jas wil en ook als ik in de tuin werk ik gebruik deze trui en daarna wilde ik een IJslandse trui maken, dus ik probeerde het opnieuw en deze keer gebruikte ik uh de eerste was gemaakt van lettlopi-garen, toen deed ik dat Geprobeerd Alafosslopi, een dikker garen en deze keer slaagde ik erin om te maken een hele trui en het patroon, maar het enige probleem met deze is dat het veel te groot is, het is enorm, dus ik gebruik het niet, maar ik heb daar een plan voor, ik dacht dat ik dit garen zou nemen en een andere trui zou maken in een trui die bij mijn plan past dus we zullen zien ja en dan denk ik goed ik denk dat ik de volgende werd maakte een paar truien voor mijn moeder ik gaf haar een zomer zomer zomer top lichtblauw groen in een katoenen garen en toen maakte ik er een voor mezelf maar in luchtdruppels maar het is hetzelfde patroon met korte mouwen dus en mijn plan is om meer tops te maken voor de zomer nu meer korte mouwen voor de zomer um en ik hou echt van breien in lettlopi en ik hou van de IJslandse patronen dus ik maakte ze allemaal rood met blauwe abrikoos en donkergroen en ik heb ik heb deze in medium maat gemaakt omdat de anderen bijna allemaal te groot waren, dus ik heb deze in medium gemaakt en het was zo perfect en ik wil een paar maanden geleden meer IJslandse truien maken. Ik probeerde wat garen te bestellen, geloof ik, maar ze hebben ik heb geen kleur meer, dus ik moet wachten zodat ik vervolgens een grijs-grijze sierlijke trui maak met korte mouwen en betrapt op het gebruik van verschillende garens hij heeft garen op maat Ik weet niet zeker of ik hier niet helemaal blij mee ben een, maar ik kan hem thuis gebruiken dan heb ik een cumulus trui het patroon is van petite breisels ik heb deze gemaakt is echt doordringend en lichtgewicht Ik vind deze leuk dus dat is prima ja ik denk dat dat de gebreide truien waren die ik maakte ik heb er een paar weggegeven aan mijn moeder en ja, en ik heb er ook een paar voor mijn dochter gemaakt, um, ik denk dat ze te klein voor hen zijn, het is nu een paar jaar geleden, ik denk dat ik ze misschien drie jaar geleden heb gedaan en natuurlijk deed ik er wat in mijn jeugd maar deze had ik niet, ja ze waren van mij gebreide trui sweat r en ik willen meer doen, maar hopelijk is een zomertop de volgende Ik ga denk ik ja, in ieder geval bedankt voor het kijken en voor je zorgen doei

admin

Bir cevap yazın