voor beginners Breivlog: al bezig met mijn herfstgarderobe // plötulopi diaries

voor beginners Breivlog: al bezig met mijn herfstgarderobe // plötulopi diaries

Breivlog: al bezig met mijn herfstgarderobe // plötulopi diaries↟↟↟ In de video van deze maand deel ik meer liefde voor #plötulopi garen. Sommige van de projecten die ik je vorige maand heb laten zien, zijn voltooid en nieuwe zijn …
goedemorgen en welkom bij een nieuwe video ik ben net terug van wat boodschappen doen en heb vanmorgen wat tijd doorgebracht in de coffeeshop aangezien ze hier in frankrijk vandaag weer open zijn, het is 22 juli en ik werk met pluto lupi en je zou kunnen denken dat het niet geschikt is voor het weer, maar het blijkt dat het weer behoorlijk slecht is het heeft de afgelopen dagen non-stop um gegoten, wat erg verrassend is voor deze tijd van het jaar, dus ja werken met plot twee loopy was helemaal geen probleem wat betreft het werken met een garen dat misschien te warm is voor mijn handen, ik merkte zelfs dat ik vrij recent een van de truien droeg die ik in de vorige video had afgemaakt, omdat het gewoon te koud, dus hoe dan ook, pak misschien een warme drank als je met dezelfde weersituatie wordt geconfronteerd als ik of iets coolers als je een van de gelukkigen bent sinds de laatste keer dat ik je heb bijgewerkt ik heb er behoorlijk aan gewerkt een paar dingen um die ik zal in voeg beeldmateriaal toe van en momenteel werk ik met nog een andere potentiële goedheid ik heb een paar dagen geleden een bestelling geplaatst voor meer pluto loopy en het garen kwam heel snel aan waar ik erg blij mee was, want dit was weer een geïmproviseerde cast op dit is wat er gebeurt met mijn pluto lopey ik word geïnspireerd door een van de patronen waar ik aan werk er is een steekpatroon dat blijft plakken en ik moet dat steekpatroon nog een beetje onderzoeken eh dus dit is wat er gebeurde met dit huidige werk in uitvoering maar voordat ik over dit begin te praten, moeten we een beetje terugspoelen, zodat ik je kan laten weten wat me ertoe heeft gebracht aan dit project te werken, dus maar voordat ik inga op het werk in uitvoering dat ik momenteel op mijn naald heb, moet ik laat je weten dat het goed posey versienummer ik herinner me niet eens drie misschien dat ik aan het einde van de video van vorige maand heb opgezet, is bijna klaar ik moet alleen het buisvormige gietstuk voor de manchet doen um en ja dat patroon zal zijn vrijgelaten om tegelijkertijd als de lichte zusterversie en de donkere versie is in feite dezelfde versie als de katoenen versie die ik deelde in de video van vorige maand, dus ja, er zullen twee patronen in één zijn, dus je hebt de mogelijkheid om de kant of net als de versie met wikkelsteek en de hoed is ook klaar, hij is naar de technische redactie gestuurd, dus het testen voor deze twee patronen gaat heel snel beginnen en ze zullen later dit najaar worden uitgebracht maar voordat we verder gaan met de video van vandaag en al het breiwerk wilde ik je voorstellen aan Suzy, mijn allereerste naaimachine die ik heb gekocht, denk ik een maand geleden ook um ik geloof dat ik je een paar video’s terug heb verteld dat ik echt wilde lesgeven zelf hoe te naaien het is een van deze vaardigheden die ik echt wilde leren doen, maar waar ik doodsbang voor was en omdat ik besloot het bedrijf te sluiten, is er extra inkomen dat ik kan besteden, dus ik ging door en stelde Suzy voor aan mijn familie en we hebben veel uitgegeven van avonden samen leer ik hoe ik het moet gebruiken dankzij een skillshare-les en tegelijkertijd leer ik quilten en ik kan gewoon niet wachten om de quilt af te maken en ja word gewoon beter omdat het niet geweldig is, maar blijf gewoon leren blijf het doen bedankt you skillshare voor het sponsoren van deze video en voor het helpen van mij om eindelijk mijn angst voor de naaimachine te overwinnen de les die ik volgde om mezelf vertrouwd te maken met Susie heet snelle en vuile naaimachine spoedcursus door miranda harper dit was een briljante en zeer korte cursus die leidde me door de allereerste stappen van het gebruik van een naaimachine de les duurt slechts 25 minuten, maar ik zal waarschijnlijk het volgende uur of zo besteden aan het inrijgen ervan en uiteindelijk mijn eerste steek maken ik heb geen idee hoe ik een bepaald patroon moet volgen om eerlijk te zijn, dus de volgende les die ik zal volgen, is je eigen babykleding maken, een diy trui van oke angelou, waarvan ik denk dat het een grote hulp zal zijn om me te laten begrijpen hoe ik niet alleen een kledingstuk moet naaien b u begrijpt ook hoe het volgen van instructies werkt als u een visuele leerling bent zoals ik en wat extra tijd wilt besteden aan het leren van nieuwe vaardigheden en ambacht skillshare is misschien de plek voor u om te beginnen skillshare is een online leergemeenschap die een groot aantal van verschillende lessen over onderwerpen variërend van specifieke aquarelvaardigheden tot journaling breien productiviteit elk onderwerp waarin je misschien geïnteresseerd bent skillshare heeft waarschijnlijk een les over dat onderwerp als je skill wilt uitproberen deel de eerste 1000 mensen die op de link in de beschrijving klikken krijgt een gratis proefabonnement van een maand op premium lidmaatschap, dus aan het begin van de maand heb ik ongeveer een week of zo gewerkt aan weer een ander idee dat midden in de nacht uit het niets kwam en ik besteed behoorlijk wat tijd aan het ontwerpen de grafieken op Excel die cijfers uitwerken en hoe alles

zou kunnen blijken ik heb wat stalen gemaakt en uiteindelijk zette ik op en zoals ik in de vorige video heb gezegd, moet ik soms een staal op grotere schaal maken en soms wil ik gewoon niet eens stoppen, dus ik blijf breien en breien en breien en eh en probeer gewoon meer steken en meer stof toe te voegen om te zien waar iets me kan brengen en ik brei eigenlijk een trui met volledige textuur, een soort van zonder de mouwen, maar vrijwel het hele lichaam en ik was echt gescheurd op die omdat een deel van mij hield echt van sommige elementen van het ontwerp, maar de andere kant van mij hield niet van het hele ding samen, dus ik moest het een paar dagen opzij zetten en contact opnemen met instagram om te vragen wat jullie ervan vonden over het ontwerp en dat was ongeveer 50 50 dus ik nam nog een half uur voor mezelf en ik pakte de schaar en splitste hem in twee ik kon niet blijer zijn met die beslissing toen ik begon te knippen het was gewoon de beste het gevoel dat het ooit een soort van loslaten was van de teleurstelling in de hoeveelheid tijd die ik besteedde aan het werken aan dat project en tot het besef komen dat je weet dat deze mislukking me zou kunnen leiden tot het maken van twee prachtige ontwerpen en ja, ik heb net iets verkend dat ik altijd al wilde creëren en elke keer realiseerde ik me dat dit patroon niet werkte voor mij, dus dat was helemaal goed toen één twee was als je wilt en zodra het bovenste deel, dus het juk dat het getextureerde gedeelte is, was afgesneden, plaatste ik het terug op de naalden eh en ik ben zo dankbaar dat ik daarvoor met plotulope heb gewerkt, want als je het breiwerk zo knipt, is het gewoon zo gemakkelijk met proteologie in de zin dat het een rustiek garen is, het heeft vrijwel geen geheugen en het is gemakkelijk om de naald terug op de naalden te zetten, dus hoewel ik geen veilige lijn voor dat project had gezet, was het heel erg gemakkelijk om de steken terug op de naalden te zetten en in feite niet het werk te verliezen dat ik erin had gestoken het maken van dit juk dus ik zet de steek es terug op de naalden en op mijn achterhoofd had ik een ander idee voor dit dooierontwerp, dus ik ging gewoon door en bracht de volgende paar dagen door met werken aan dat nieuwe idee en ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb, want ik ben ik ben nu klaar met het lichaam en ik sta op het punt om aan de mouwen te gaan werken, die hopelijk best interessant moeten zijn om aan te werken met nogal wat textuur, dus het zal veel minimalistischer zijn als je wilt dan de eerste idee dat ik had, maar nog steeds op een minimale en grillige manier bezig met het gedeelte met bladeren ik heb net zoveel energie gestoken in het werken aan dit nieuwe ontwerp dat ik geen tijd heb gehad om uit te zoeken wat ik met het blad kon maken deel van het ontwerp um maar dat is zeker iets dat ik in gedachten houd en in feite heb ik de tweede helft van de trui op mijn bureau die ik als referentie kan gebruiken ik heb foto’s gemaakt um gemeten ik heb nog steeds de grafieken dus het is nog steeds bruikbaar materiaal voor iets anders dat ik in de toekomst zou kunnen ontwerpen, dus alles i dat was niet per se een verspilling van tijd, dat was een leerervaring en eh ja, ik denk dat je leert van je fouten die niet per se fouten zijn, maar ik denk dat het misschien slechts een beginpunt is, soms dus jij

admin

Bir cevap yazın