voor beginners Chunky Raglan Knit Sweater Tutorial

voor beginners Chunky Raglan Knit Sweater Tutorial

Chunky Raglan Knit Sweater TutorialHallo jongens, ik ben zo blij om mijn tutorial met dikke raglan-gebreide truien te delen! Het is supergemakkelijk en werkt snel op voor een trui! Zorg ervoor dat je mijn blog bekijkt voor …
hallo iedereen welkom terug op mijn kanaal, dus de video van vandaag wordt een supergemakkelijke ragland dikke trui in beginnersstijl en hij zal worden gebreid dit is mijn eerste tutorial over breien, dus als iets een beetje verwarrend is of zo, laat me dan hieronder een opmerking achter en Ik heb ook zeer gedetailleerde instructies op mijn blog, die in het beschrijvingsvak staan, er is een heel geschreven patroon dat je kunt volgen voor het geval iets in de video niet correct werd uitgelegd, dus ik ga de maat extra klein maken en dit patroon loopt van extra klein naar groot voor de gestreepte versie je hebt drie bollen kleur nodig a Ik gebruik winterwit en dan een bol kleur B voor de effen trui je hebt waarschijnlijk alleen bosaanwinsten nodig voor de extra kleine en misschien doe je dat niet eens alles gebruiken ook een schaar nodig een tapijtnaald verschillende stukjes schrootgaren om te testen of het goed past zeven gewone steekmarkeerders plus een verschillend gekleurde steekmarkeerder maat 15 rondbreinaalden 32 inch en maat 15 16 inch rondbreinaalden de enige vaardigheden die je nodig hebt voor dat project zijn averecht breien en garen en ik heb dit ook allemaal op mijn blog vermeld, evenals de afkortingen voor alles in het patroon om te beginnen we beginnen met het gieten van 47 steken voor de halslijn voor alle maten heb je 47 steken nodig, want tenzij het niet over je hoofd past, kun je nog een paar steken toevoegen, zorg ervoor dat het een oneven getal is als je de afkantmethode doet om mee te doen zoals ik doe in de video, dus voor deze eerste vier rijen of anderhalve centimeter ga je een brei averecht maken een ribbelsteek waarvan ik laat zien dat je een garen over de averecht breit, vergeet ook niet om de ene anders te plaatsen steekmarkeerder als je eenmaal je garen hebt samengevoegd tot averecht, wikkel je het garen naar voren steek je naald door het voorste garen om en haal je door en voor de achterkant duw je hem naar achteren doorhalen en als je nodig hebt om terug te spoelen om door te gaan, het is prima hiervoor, dus dit zijn de vier rijen ribbels en ik doe een kleinere versie hiervan zodat het op de camera past, dus nu gaan we het juk bewerken, wat de verhogingen zijn voor de armgreep, dus we zullen de verhogingen voor de armsgaten afbreken naast het voorpand, dus dit is een heel eenvoudige manier om een ​​trui te maken en snel te maken, dus voor rij 1 ga je recht breien om de markeerdraad te plaatsen brei 14 omslag omslag plaats de markeerdraad recht om nog een markeerdraad te plaatsen brei 5 omslag recht markeerder brei 2 plaats markeerder je overhandigt brei 14 omslag plaats markeerder brei om markeerder te plaatsen brei 5 omslag het is erg verwarrend ik heb het allemaal in de blog maar eigenlijk ga je het brei-puntenteam wordt de voorkant zijkant of voorkant of achterkant het maakt niet uit de brei 5 wordt een van de schouders de andere brei 14 is de andere voorkant of de achterkant en dan de andere brei 5 is voor de andere schouder en dan op de volgende rond je gaat gewoon al je steken averecht maken, inclusief de omslagendie je hebt gemaakt en erover gilde Ik laat het je zien in deze video en het is net alsof je gaat averechts maar je lus het gewoon terug over de naald zoals ik hier doe en het creëert een garen over het is een beetje als een raar averechte gebreide steek maar je breit eigenlijk niets je maakt gewoon een nieuwe steek en het creëert zoals dit kleine oogje in het kledingstuk en het is echt heel schattig 4:03 voor het pasje brei je twee draden over nadat je de markeerdraad naar de rechternaald en dan breit u naar de volgende markeerdraad omslag breien twee omslagen recht nadat de markeerdraad naar de rechternaald is verplaatst brei naar de volgende markeerdraad en u gaat dat proces herhalen garen en twee omslagen recht breien nadat de markeerdraad naar de rechternaald is verplaatst, brei naar de volgende markeerdraad omgaren brei twee omslagen na de markeerdraad nadat de markeerdraad naar de rechternaald is verplaatst en we voor de tweede keer overhalen nadat de markeerdraad naar de rechternaald omdat u alleen de twee steken heeft tussen de twee markeerders zodat je altijd twee markeerders hebt en dan twee steken, zodat de meerderingen gaan; de naad wordt niet groter omdat die twee steken worden genoemd als de Raglan-zine en je wilt de voorkant in de schouders aan de achterkant om te vergroten, niet de raglan-naad dus voor de extra kleine herhaal je rijen 2 & 3 4 rijen 4 t / m 17 of als je een kleine doet, herhaal je rijen 2 & 3 4 rijen 4 3 21 en dan medium voor t / m 25 en dan grote 4 t / m 29 en dan voor rij 18 ga je gewoon al je steken averecht maken, inclusief de omslagen en als dit op enig moment niet lang genoeg is, zou het iets korter moeten zijn, want ik heb gemeten vanaf de basis van mijn nek tot onder mijn arm 30 centimeter maar toen ik 20 centimeter deed was het veel te groot, dus ik deed eigenlijk net 15 centimeter, moest eigenlijk naar 15 centimeter gaan, dat is 18 rijen, dus het zou een beetje kleiner moeten zijn als jij werk het lichaam dat je kunt passen, doe het gewoon als een paar rijen om het te doen om te zien of het f is het zit goed en het zal ook vallen omdat het gebreid is en het is een beetje zwaar, dus het zal een beetje losser worden terwijl je het draagt, dus dit markeert het einde van het juk / de schouder neemt toe, dus als je een extra kleine deed, deed je 18 rijen als je een kleine hebt gedaan, doe je 22 rijen en als je een medium hebt gedaan, doe je 26 rijen en als je een grote hebt gedaan, doe je 30 rijen, dus nu gaan we verdelen voor de mouwen en het lijf waaraan je gaat breien de eerste markeerdraad dus brei om de markeerdraad eraf te halen brei naar de volgende markeerdraad verwijder de markeerdraad brei er een recht zodat je een beetje die naden verdeelt is het de volgende steek op restgaren verwijder de markeerdraad plaats de steken van hier naar de volgende markeerdraad op het koord of het schrootgaren want dit is je schouder die je uittrekt of je mouw dan verwijder je de markeerdraad neem een ​​steek van dat dubbele steekgedeelte en zet het op de houder en knoop dan dat restgaren af dus er vallen geen hechtingen af ​​en dat zal een van je armsgaten zijn, dus nu ben je ga er een opzetten of omhangen op de rechter naald brei tot de markeerdraad verwijder de markeerdraad brei tot de volgende markeerdraad verwijder de markeerdraad en plaats een plaats de volgende steek op schrootgaren verwijder de markeerdraad pas vanaf hier steken toe op de volgende markeerdraad voor hetzelfde schrootgaren verwijder de marker plaats een steek op dezelfde houder je moet de marker verwijderen die het begin van de ronde aangeeft, alleen maar dat is zelfs omdat we het een beetje offset hebben bewerkt, dus je gaat die plaatsen steek op de houder en zet dan de markeerdraad terug op de linkernaald nadat je dat koordje wilt afknopen en dan ga je er een opzetten of overhalen op de rechternaald dat was weer veel informatie ik heb dit allemaal opgeschreven op mijn blog en ik hoop dat de visuele hulp van de video daar een beetje bij helpt, dus voor het lichaam als je streep eh doet, zul je volgen met wat ik ben

ga het jullie vertellen, maar als je maar één kleur doet, kun je gewoon beginnen terug te gaan met je ene kleur, maar voor rij 1 naar het lichaam begin je met kleur B, dus ik gebruik een marinekleur en dus je breit er één averecht twee averecht twee averecht twee volgende opzet of garen eronder zoals de andere schouder waar je hem opzet de tweede keer brei de opzet of omslag averecht brei twee samen en brei dan weer averecht naar het begin en dan gereden twee en drie in rij 2 brei je rij 3 je breit je averecht en dan herhaal je voor rij 4 tot en met 11 rijen 2 en 3 met kleur B en dan ga je voor rij 12 terug naar kleur a, je breit en dan ga je zal rij 13 aantal rijen 14 tot en met 21 averechts gaan we herhalen 12 tot en met 13 en ik ga niet elke rij tegen jongens zeggen, want het is letterlijk hetzelfde Ik denk dat het elke 10 rijen is Ik denk dat elke 10 rijen gaan check it out my block euh ze staan ​​allemaal voor jullie op de lijst en er zijn geen verhogingen of verlagingen behalve dat eerst rij, maar het is heel eenvoudig om mee te volgen nadat je rij 51 hebt voltooid, rijen van 52 tot en met 56, we zijn klaar in kleur a, dus het is gewoon een brei een ribbel averecht of je kunt anderhalve centimeter ribben en dan zul je afkanten en de afkantmethode is hetzelfde als hoe u aan de ronde zou deelnemen, dus u breit een steek brei de volgende steek en dan neemt u de eerste steek die u breit en een soort lus over de tweede steek en kant deze af van je naald dus nadat je het afgebonden hebt, ga je je mouwen maken en ik ga jullie maar één mouw laten zien je gaat kleur gebruiken a Ik heb gewoon stevige mouwen op de mijne gestaan ​​en je gaat steken oprapen zodat je begint aan de bovenkant van de schouder en niet aan de oksel eh het is echt verwarrend als je begint met je rijen bij de oksel dus begin gewoon bovenaan je schouder en ik raad aan om het garen door alle steken te laten lopen totdat je alles aan hebt je naalden en dan kun je het eruit halen, maar je zult het ook zijn drie steken oppakken voor de extra kleine en kleine en afgedwongen steken voor het medium vergroot wanneer je de oksel bereikt, want er zal een opening zijn, dus je pakt een beetje gelijkmatig drie willekeurige lussen van garen en dan kunnen we dat graag naaien gat iets later, maar als je eenmaal aan het begin bent, plaats je je markeerdraad en brei je tot de exacte middelste steek, dus tel je steken en / – je zou er 26 moeten hebben voor de extra kleine steek, zodat je precies tot de middelste steek breit maar brei die steek niet je gaat een markeerdraad plaatsen en dan de middelste steek breien dan nog een markeerdraad plaatsen en dan weer terug naar het begin breien dus ik ga jullie vertellen hoe extra klein ik heb de andere niet maten op mijn blog, maar ik heb een website die je kunt gebruiken omdat de polsen van iedereen verschillende maten hebben en die van mij heb ik gemeten in ribbelsteken dus ik nam de zoomlijn van het shirt en wikkel het losjes om mijn pols zodat ik het leuk zou kunnen vinden neem mijn hand in en uit het en ik had 14 steken dus op deze website kun je het maximale aantal steken plaatsen, dus ik heb het maximale aantal voor elke maat op mijn blog de roos je gaat doen het is 52 dat is het aantal steken dat is aantal rijen dat je gaat doen van de oksel naar rechts voor het scheuren, dus je voert dat aantal in en dan het minimumaantal steken voor mij dat 14 was, dus het zal je bijvoorbeeld vertellen voor de maat extra klein um elke acht rijen Ik ga twee keer minderen, ik ga terug naar elke acht rijen en ik ga dat proces twee keer herhalen, dus nadat ik mijn markeringen heb geplaatst, is de volgende rij averecht en ik ga de eerste twee averechts markeerdraad ik ga twee steken averecht maken voordat de eerste markeerdraad die twee samen averecht beweegt verplaats de markeerder één averecht verplaats de volgende markeerder twee averecht samen en dan weer averecht naar het begin dus nogmaals, dit zal uitgebreider op mijn blog worden vermeld en ik wil niet zo zijn dat je hier doorheen moet roeien, je moet dit doen eh, ik denk dat de video meer voor dezelfde techniek is en dan staat alles op mijn blog en kun je weer naar die website gaan en uitzoeken wat de beste pasvorm en het aantal afnames is voor je arm en voor hoe breed je pols is, dus nadat je klaar bent alle rijen voor de mouwen en je doet hetzelfde opnieuw brei een averecht een ribboord en dan kant je af en herhaal je wat je deed voor de eerste mouw voor de tweede mouw dus ja, ik hoop dat jullie echt genoten hebben van deze video als er iets was verwarrend laat het me weten en ik help je graag verder ook op mijn blog ik heb alles opgeschreven alles je hebt alle afkortingen nodig al deze stappen ik ben een beetje duidelijker geschreven uhm ik hoop alleen dat deze video helpt voor meer een visueel hulpmiddel daarvoor, reageer zoals abonneren laat een reactie achter als je vragen hebt en vergeet niet om ook mijn Instagram te bekijken Ik heb een heleboel foto’s van wat ik aan het breien ben, haken en bullet journaling sinds laat maar ja Ik hoop nogmaals dat jullie genoten. Ik zie jullie de volgende keer voor nog een video. Dag

admin

Bir cevap yazın