voor beginners Çift taraflı iki şiş örgü modeli أسهل نما الحياكة Het gemakkelijkste breipatroon 쉬운 뜨개 질 패턴 Eenvoudig te breien patroon

voor beginners Çift taraflı iki şiş örgü modeli أسهل نما الحياكة Het gemakkelijkste breipatroon 쉬운 뜨개 질 패턴 Eenvoudig te breien patroon

Çift taraflı iki şiş örgü modeli أسهل نما الحياكة Het gemakkelijkste breipatroon 쉬운 뜨개 질 패턴 Eenvoudig te breien patroonHallo vrienden.. Je kunt het makkelijk breiende vr-model dubbelzijdig gebruiken. Noch toenemen, noch afnemen. Als een babydeken vest vest …
Hallo allemaal, welkom op mijn kanaal, ik heb een verzonken draad thuis en wat is de dag? Ik zal het mooie spiesmodel delen. Het model is een prachtig model dat snel beweegt. BİM’s Color is een prachtig blauw gewikkeld laarsje, eens kijken hoe het patroon wordt, wat zal ik doen, de ringen zijn ook erg mooi aan zulke verzonken draden. Dit is een handig model met spiesjes van 3 millimeter. Het aantal steken zal oneven zijn. Wat we ook willen doen, we gaan naar bed, zoeken de tip, het is een klein dun garen, ik weet niet meer welk merk het is, ik ben het papier kwijt. Dit is ons eerste gerecht, ik heb het zo gegooid en ik neem onze volgende maaltijden mee met dit oneven aantal laten we beginnen, God, wat komt er, ik ga dit model opzetten waarvan ik er 33 heb voltooid deze lussen, nu ga ik dit model opzetten aan het begin van de maand van oproepen, ik heb het gekocht zonder het te breien aan het begin van de maand van oproepen, en heb ik de volgende lus of de volgende lus gebreid in een rechte rij? achteruit 12 dit is recht 12 dit is achteruit dit ons model zal altijd zo doorgaan We gaan twee rechte stukken maken en twee achteruit. Geen toename Geen afname Het is een heel gemakkelijk model, je raakt niet in de war deze twee rechte die twee lessen dit is gewoon de truc Ik zal dit laten zien we zitten op de tweede rij van dit model Nu hebben we de omgekeerde twee rechte in de astra nu zullen we hetzelfde doen in de volgorde. Kijk nu hier Ik heb het gekocht zonder het eerst in te voeren, we hebben hier twee averechts op een andere platte kant. Wat we ook zien, we breien vanaf de volgende. het zal ook plat zijn Ik brei binnenstebuiten dit is recht dit is recht het is ondersteboven het is verkeerd het maakt me verdrietig twee Jij breit achterstevoren Laat me het je nog een keer laten zien, schrijf je in, we gaan altijd in de eerste plaats, we neem altijd de volgende lus zonder te breien. Recht Ik heb recht gebreid, we breien recht in deze, het is de achterkant ervan, ik brei de achterkant. Ik ga niet met dat meisje mee. Op deze manier voltooien twee tegenslagen deze twee rechte stukken. Babydekens passen heel goed bij hun jassen in babyvesten, en babydekens zullen geweldig zijn. En het is een heel makkelijk model, dit is een dubbelzijdig model.

admin

Bir cevap yazın