voor beginners Connected Hearts ­čĺŁ Breipatroon | Hoe Cardigan Stitch gratis patroon Tunusian breien

voor beginners   Connected Hearts ­čĺŁ Breipatroon |  Hoe Cardigan Stitch gratis patroon Tunusian breien

Connected Hearts ­čĺŁ Breipatroon | Hoe Cardigan Stitch gratis patroon Tunusian breien

Hallo allemaal, emelhobievi Welkom op mijn YouTube-kanaal. weer vrienden ik koos het rubber met wortel, ik zal mijn nieuwe korrel als randlaag scheiden en een van onze kennis achterlaten en we zullen de resterende lussen op je patroon vrienden touw de sneeuwbal Baby Love Geyve code daka 861 nu nummer drie en een plaatsen halfvrienden Nu vrienden, terwijl ik de zaailing vertel die naar mijn video’s komt, is een bruid het verhaal van het voorste deel Ik doe dat als er iemand is die in de toekomst een vest zal breien, dat het patroon onmiddellijk na het breien van de band zonder moeite. Dus vrienden, ik vertelde jullie in deze video’s, ik vertelde jullie het verhaal van het vest. Ik hoop dat het op tijd zal zijn, en laten we later een klein patroon leren. Laten we het op onze vesten aanbrengen. We zullen mijn film gebruiken als bijgerecht. Deze plaats zal altijd van voren naar achteren zweven, vrienden, nu brei ik alle lussen een tijdje recht van voren om de plaatsen van onze serie te bepalen, en we zullen de plaatsen van je verlof op de achterkant bepalen, nu ik brei alle resterende lussen is hetero vrienden is een heel eenvoudig model Het eindigt een in 4 rijen. We zullen in omgekeerde volgorde breien en we zullen weer een mooi model maken zonder enige toename en afname, jongens, ik brei alle lussen vanaf de voorkant recht vanaf de voorkant nu vrienden beginnen vanaf de achterkant van het breien onze legende Ik nam de eerste lus zonder breien 232 op een rij 12 recht zes achteruit twee Neem drie vier vijf zes twee recht Net zoals achteruit deze twee rechte zes achteruit drie herhalingen Twee rechte 6 deze achteruit is 2 4 6 8 9 Ik heb nog steken over, ik brei er twee steken recht? Ik heb het weer plat gebreid om in de harosha te vallen. Ja, nu zie ik jullie vooraan. Kijk 2 achteruit 6 recht 2 omgekeerd 6 recht kijk 1 2 3 4 van hen om met jou samen te werken aan de uitzending We hebben de plaatsen van onze vrienden afgesproken nu begin ik opnieuw twee drie vier vijf zes zeven ik brei recht 2 omgekeerd ja, nu heb ik zes rechte lussen voor me Vrienden, ik stierf recht van voren en van achteren, die we breien als twee rechte twee omgekeerd, het verandert niet van lachen vrienden zullen die kant altijd tegenspreken nu brei ik twee van de zes rechte lussen voor me trek mijn touw opzij en kijk naar het touw Aan deze kant, niet de achterkant, ik nam de twee lussen zonder te breien, ik gaf het touw aan de onderkant en weer brei ik er twee een beetje recht, we zullen laat zien dat het touw springt aan de voorkant, of jij weer, twee keer omgekeerd twee rechte draden Ik trok twee lussen zonder te breien Ik nam het garen naar de onderkant Ik brei er twee weer recht Ik brei twee omgekeerd breien een en twee breisels Ik trok dit touw aan aan de zijkant nam ik de twee steken zonder opnieuw te breien. Ik brei t het garen 612 plat en opnieuw brei ik deze twee platte middelste twee platte schalen terwijl het touw opzij werd getrokken en zwol zonder te breien. Ik gaf het garen zes en opnieuw twee zijden, dit zijn de resterende drie lussen. Zie ik ze omgekeerd? Ja, zie onze touwtjes weer aan de voorkant van het breiwerk, we zullen de rechte ruggen aan de achterkant van het breiwerk opnieuw breien Laten we beginnen met twee rechte twee omgekeerde drie draden onder de onderste achterste rij Dus ik heb er geen twee onder ├ę├ęn gebreid. leg de draad weer op de bodem, dit keer pak ik de fles weer zonder te breien, ik trek aan de zijkant en brei twee omgekeerde draden terwijl het touw twee recht is, ik heb deze twee omgekeerde drie touwen naar de bodem gegeven, ik heb mijn niet gebreid weer breien, ik kreeg zwelling met de lussen die ik niet in het midden zag twee achteruit drie twee rechte 232 achteruit maar zie deze gerechten week garen deze keer kocht ik een fles zonder opnieuw te breien, ik kocht twee omgekeerde een rechte en twee omgekeerde patta lussen, twee omgekeerde twee rechte breien de resterende 720 recht, ik maak mijn beurt af Als mijn granaatappelpoot, vrienden Kijk, we hebben hier goed geblazen aan de voorkant van de lijn, vrienden komen van de achterkant, we hebben ze goed geblazen hier, kijk hier en th Er zijn hier twee punten en hier hebben we hier twee dates gespeeld jongens, en laten we opnieuw beginnen, de eerste lus nemen zonder te breien twee drie vier vijf zes zeven Ik brei de flanellen lus, nu heb ik de achterkant ervoor, ik brei het ook, ik kwam hier ik heb niet twee rechte twee gebreide steken gebreid een herhaling twee rechte vrienden, ik krijg de eerste drie lussen zo te zwellen ik krijg de juiste zwelling, ik neem deze twee plat van de linker spies rechts van achteren en ik heb niet eerst gebreid, ik passeer de eerste lus aan deze kant, dus ik plaats hem. Kijk, ik heb het aan deze kant doorgegeven. Ik heb drie van de lussen gebreid die ik niet ben doodgegaan. Inschrijven ja 1 2 3 Nu hebben we hier drie maaltijden Kijk jongens, ik haal deze drie lussen uit de spies en kijk meteen ik heb de tweede lus niet gebreid ik draag de linker zwelling zo en ik verwissel deze twee lussen samen En brei deze drie lussen weer duidelijk Kijk vrienden, we zijn nu terug bij het patroon, kijk hier, eerst maken we deze drie lussen en dan deze drie lussen. ondertussen moeten we van plaats wisselen zodat de twee lussen bij de voorkant, verwijder ik eerst deze drie lussen van de spies en zie 1 en 2 ik draag mijn filmpje. Ik verwijder de lussen en leg deze lus op het hoofd. En ik sterf met deze drie rechte lussen. We kwamen weer, twee omgekeerd onveranderlijk tussen drie steken Ik verwijderde de drie steken van de achterkant, ik zette mijn eerste twee steken op de volgende manier, ik pak iets en ik brei er drie plat en het kwam bij de andere drie Emine die ik nam deze twee, zijn we ondertussen uitgekomen? Ja ik heb geen steek naar voren gebreid, ik moet naar buiten, ik heb de twee lussen genomen en ik heb ze allemaal weer recht gebreid Kijk, vrienden, nu breien we weer achteruit, ik kwam weer, ik heb deze drie steken verwijderd tot het laatste patroon , Ik leg de eerste twee steken van de achterkant, ik zet de linker zwelling op en verwijder deze, ik verander de locatie, ik brei de drie samen, ik brei de drie steken een voor een, ik verwijder deze drie steken, nu heb ik de eerste lus aan de linkerkant en vervang deze als volgt Dit En ik brei deze drie lussen weer recht vrienden 12 lussen achteruit en onze beurt is voorbij vrienden In de eerste hebben we onze rechterrij afgemaakt vrienden ja nu breien we hetzelfde wat je ziet van de achterkant van het breiwerk Goedemorgen zullen we hetzelfde breien als we voor u hebben ingesteld, zes omgekeerde 3 is weer op twee platte ijs ik zal breien tot het einde van de lijn. Vrienden, we breien vanaf de achterkant van de twee rechte zes omgekeerde breisels. Laten we nog een keer met je samenwerken. Vrienden, nu neem ik de eerste steek en brei ik zeven steken een voor een. Ik heb het weer gekocht dat ik onderaan gaf

2 recht 2 3 kit Ik trok twee omgekeerde rechte draden zonder twee steken te breien en gaf ze weer aan de onderkant Twee rechte draden dus en elk onder je We doen dit soort vetersluiting Zie de eerste van voren, de tweede van achteren Laten we op dit punt letten, twee keer omgekeerd drie twee recht Ik trok het touw twee naar voren Ik kocht het zonder een lus te breien, weer sh─▒mal medisch, twee van jullie breien twee keer omkeren deze twee recht 1 2 om mijn eten te nemen en ik ben 2612 recht twee achteruit en mijn linkerhand achteruit recht breien is aan de achterkant van het rechte breiwerk Ik heb er 2 want ik brei 2 achteruit Ik heb deze draad aan de onderkant gegeven Ik nam de twee steken zonder te breien en breide de twee achteruit twee recht ik nam er twee twee steken achteruit zonder breien Ik gaf twee achteruit ├ę├ęn twee rechte 2 steken achteruit touw onder de onderkant Ik kocht 2 steken zonder te breien twee achteruit een twee drie platte zout 2 achteruitgaren Ik kocht 2 steken achter twee achteruit twee steken ches Ik zei dit, nu is de tweede rij voorbij? Ja wat. Zodra we dat doen, vrienden aan de kant, wachten we in het midden van de loops dat we niet dood zijn gegaan. We trekken de eerste naar deze kant en de tweede naar deze kant en sterven als je onze lussen ziet. Laten we zeven naalden herhalen, brei 2 omgekeerd of brei drie ongewijzigd Kijk, er zijn zes platte lussen, ik verwijder er drie, ik verwijder de drie lussen, ik haal mijn twee lussen van deze achterkant, ik verander deze lus en ik brei er 3 van deze lussen eerst, ik brei deze drie lussen weer vrienden, ik leg de eerste lus aan de linker zwelling en vervang ze door deze twee lussen, en ze zijn ook recht Ik brei vrienden abonneren en zie er twee omgekeerd uit hier heb ik twee patronen gemaakt hier, laten we je nu een beetje verder verplaatsen, laten we elkaar dan weer ontmoeten Ja vrienden, onze steun vordert zo, een heel mooi model ziet eruit als een vlecht van licht haar vrienden of ik heb op deze manier gewerkt 12345 patronen Je kunt doorgaan met breien zoals dit op de achterkant van het breiwerk. Ja vrienden, ik hoop dat je het leuk vond. Nog een verhaal, ik zie je in een andere video. Pas goed op jezelf, tot ziens.

admin

Bir cevap yaz─▒n